2020-as tanulmány gyermek oltásokról

A tanulmány: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33266457/

https://rumble.com/v1y93rh-2020-as-tanulmny-gyermek-oltsokrl-ltalban.html

One thought on “2020-as tanulmány gyermek oltásokról

 1. A hagyományos vakcinákra vonatkozó fenti 2020-as eredmények és a B.GY. által javasolt cikk az IQ csökkenésről („Szabadlábon távozhat..” bejegyzés kommentje) alapján szeretnék megosztani egy újabb interjú részletet, amiben Dr.Tom Cowan a kérdezett fél. A vírus „filozófia” fenntartja az ipari méretű mérgezést az akármilyen oltásokkal, ezért érdemes megemlíteni, mi is ehhez a kitalációhoz az alap filozófia.
  https://www.bitchute.com/video/afkLEc9yVOI4/
  DR. TOM COWAN INTERVIEW WITH PATRICK TIMPONE OF ONE RADIO NETWORK
  Dr Tom Cowan kitér (67-72 perc között) a neuralizmus filozófiájára, aminek alapja, hogy nincs objektív valóság, nincs igazság és nincs jó és rossz.
  Dr. Cowan a neuralizmusból eredezteti azt, hogyan „van” vírus, vagy van pl. sejtszervecske (endoplazmatikus retikulum).
  A neuralizmus szerint az egyetlen dolog, ami igaz, az az, hogy nincs olyan, hogy jó vagy rossz. És azt, hogy valami jó vagy rossz, azt én mondom meg. Én vagyok az objektív valóság, mert én mondom meg, hogy valami jó vagy rossz, és azt is, hogy nincs jó vagy rossz.
  Ez a gondolkodásmód a totalitarianizmus alapja.
  Arra a kérdésre, hogy létezik-e végső valóság, azt a választ kapjuk ettől a filozófiától, hogy te vagy az egyetlen, aki valóságot képes teremteni, tehát ekkép istenné válsz.
  (A valóságban mindenki a saját egyéni valóságát teremti, szólt közbe a műsorvezető, de erre Dr. Cowan helyesbítette, hogy senki se teremt valóságot, csak mindenki hisz valamiben az egyéni hite szerint.)
  Ezzel szemben, Dr. Cowan szerint a valóság a világ adottsága (the reality is given in the world), és az az elgondolás, hogy azt tudjuk teremteni, amit csak szeretnénk (pl. vírust), az egy olyan alap felvetés, amiben tévedünk.

  Későbbi felmerül kérdésként a természetes ételek fogyasztásának szükségessége, ami helyett a mesterséges étel kialakítás mögötti filozófia is ugyanide vezetődik vissza Dr. Cowan szerint. A neuralizmusban az ember tudja a legjobbat, mint pl. a GMO étel, és ennek a filozófiai alapja is az, hogy nincs objektív valóság, tehát nincs természet, se természetes teremtmények, mint egy macska, vagy az alma stb. Tehát szabadon lehet kreálni ételt azon elképzelés alapján, hogy milyen ételre „van” szükségünk.
  Dr. Cowan megjegyzése erről az, hogy a természetest mindig el tudja rontani ember, de a természet mindig győzni fog a végén.

  22:38 után Dr. Cowan felsorol néhányat azon biológiai állítások, fogalmak közül, amiket a tudomány igaznak tart, de a valóságban nem léteznek.
  Pl. nem létezik: lipid kettős rétegű sejt membrán, riboszóma, vér-agy gát, endoplazmatikus retikulum, GOLGI apparátus, receptorok (pl. ACE2, opioid) a sejt membránon, idegi szinapszis, neurotranszmitter, lizoszóma, nukleáris póruskomplexum, immunrendszer, autoimmun betegség, cristae a mitokondriumban.
  A DNS nem az öröklődési mechanizmus alapja. Nem igaz az se, hogy egyirányú folyamatként a DNS írja az RNS-t, ami írja a fehérjét, és az se, hogy egy fehérjét egy gén kódol. Nem igaz, hogy a DNS a sejtjeinkben azonos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük