Fauci nem emlékszik semmire

EGYESÜLT ÁLLAMOK – LOUISIANA ÁLLAM BÍRÓSÁGA – NYUGATI KERÜLET (MONROE) Perirat száma (CASE NO). 3:22-CV-01213

A kereset szerint az alperesek, akik a legalul található jegyzékben szerepelnek, köztük Tóni Faucsi is, összejátszottak a közösségi média vállalatokkal és/vagy kényszerítették őket arra, hogy elnyomják a nemkívánatos hangadók, álláspontok és tartalmak megjelenését a közösségi, hír és tájékoztatási felületeken azáltal, hogy a tartalmakat “dezinformációnak”, “félretájékoztatásnak” és/vagy “rossz tájékoztatásnak” minősítették.

A vallomástétel okán most kihallgatott Faucsi viszont nem emlékszik jóformán semmire, amit az elmúlt három évben ökörködött a mélyállam árnyszékéből.

Louisiana államügyésze által a bíróságra idézett Fauci nem tudta felidézni korona tevékenységének legfontosabb részleteit tanúvallomása kapcsán.

Fauci azt mondta a november 23-án őt kihallgató bírósági tisztviselőnek, hogy nem emlékszik a COVID-19 világjárvány idején tett intézkedéseivel kapcsolatos legfontosabb részletekre.

Faucit, aki 1984 óta az amerikai Allergia- és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézetének (NIAID) igazgatója és Joe Biden elnök orvosi főtanácsadója december 1-ig, Jeff Landry louisianai és Eric Schmitt missouri államügyészek hivatalai hallgatták ki.

“Elképesztő volt, hogy hét órát töltöttünk Dr. Fauci-val, aki egymaga tönkretette az amerikai gazdaságot a ‘tudományt tudományra’ érveivel, – és a hét óra alatt rá kellett jöjjünk, hogy gyakorlatilag semmire sem emlékszik, ami a KOVID döntéseivel kapcsolatos” – mondta Landry bíró, miután elhagyta a meghallgatást. Fauci csak azt hajtogatta, hogy: ‘Nem emlékszem, nem láttam’, illetve ‘azt hiszem, ezeket az anyagokat összefüggéseikben kell vizsgálni’ – tette hozzá Landry.

Landry bíró később azt is hozzátette: “Rendkívül aggasztó, hogy ez az ember (Fauci) az Egyesült Államok elnökeinek ad tanácsokat, közben nem tud visszaemlékezni az általa közzétett ismeretekre, az általa megvitatott kérdésekre, döntésekre, vagy a COVID-19 válaszlépésekkel kapcsolatos sajtótájékoztatókra”.

https://ago.mo.gov/docs/default-source/press-releases/doc-90—order-regarding-witness-depositions.pdf

A részrehajló kormányzati tájékoztatási perirat alperesei:
(1) a NIAID igazgatója és a Fehér Ház orvosi tanácsadója, dr. Anthony Fauci, (2) Rob Flaherty elnökhelyettes, a Fehér Ház digitális stratégiáért felelős igazgatója, (3) Andrew Slavitt, a Fehér Ház korábbi COVID-19 tanácsadója, (4) Jennifer Psaki, a Fehér Ház korábbi sajtótitkára, (5) Elvis Chan, az FBI különleges ügynöke, (6) Jen Easterly, a CISA igazgatója, (7) Lauren Protentis, a CISA tisztviselője, (8) Vivek Murthy sebész főorvos, (9) Carol Crawford, a CDC digitális média részlegének vezetője és (10) Daniel Kimmage, a Külügyminisztérium Globális Elkötelezettség Központjának (State Department’s Global Engagement Center) megbízott koordinátora.


László G. Boros, M.D.

12 thoughts on “Fauci nem emlékszik semmire

 1. Ilyenkor nem lehet 2 dolgot megtenni? Elvégre a vádlottak padján van nem csak egy behívott tanú a sok közül.
  1) Alapos orvosi vizsgálat, mert valószínűleg (elhallgatja a dolgokat, kvázi nem az igazat mondja)
  2) A második lépés: hazugságvizsgáló készülék alkalmazása.

  Aztán lehet tovább lépni.
  Gondolom a vádat nem ejtették el.
  Avagy ez egy előre betervezett (forgatókönyv szerinti) színjáték (része) lenne?

 2. https://www.virusinfok.hu/2022/11/29/samuel-eckert-szo-sincs-arrol-hogy-ulrike-kammerer-leleplezett-volna-engem/

  Nemcsak a hirtelen amnézia , hanem a fantomok megjelenése is elkezdődött.
  Ulrike Kammerer és Frank. Mindig eltűnnek az interjú szerint, ha az ígért bizonyítékokat be kellene mutatni. Ez egy szabadkőműves stratégia. Ettől is jobban meg vagyok győződve arról, hogy hiábavaló próbálkozás vírust elővarázsolni. Időhúzásra játszás, és figyelem elterelés, szimpla ígérgetés. A díjhoz elévülési határidőt is lehetne kötni. -:)
  Végül is 2019 óta elég idő volt kimutatni a ‘ vírust’. Ha már kimutatták, akkor ez meg is ismételhető. Nem kell az időt húzni.
  Olyan, mint a sátán bemutatási ígéret. Várakozás pár ezer évig, eltereléssel, vakhittel egy csalásra.

  1. Én megpróbáltam Ulrike Kammerer személyét felfedni. És kb. idáig jutottam.
   1) https://www.ukw.de/mitarbeiter/name/kaemmerer-ulrike/
   2) https://kinderrechtejetzt.de/prof-dr-ulrike-kaemmerer/
   A 2)-ben a Prof.hölgy az oltások szörnyü mellékhatásairől tart előadást. Ezen az előadáson az osztrák linzi
   Prof. DDr. Martin Haditsch is jelen volt. Mondjuk számomra ez a linzi Prof. eléggé hiteles. De hát ő is csak egy virus kutató.
   A virusinfok.hu forrás szöveges formáját még nem olvastam el figyelmesen, de a német nyelvü videót meghallgattam.
   És szerintem ebben minden benne van. A magyar nyelvü szöveg csak a videónak a magyarázata és a források pontos
   felsorolása és tárgyalása.
   Engen a kamu SARS-COV-2 virussal kapcsolatban a DDT-pornak az agytalan és erőltetett alkalmazása foglalkoztatott.
   Ezzel kapcsolatban azt olvastam, hogy ez a gyilkos por, mint hormon hatott az emberi szervezetre. És ez a hatás még az
   utódokra kihat. A káros hatások között szerepel az emberi termékenység jelentős csökkentése és az emberi szervetnek
   a káros elhizásra való kihatása. Akkor most is fennáll a veszély, hogy ezek a génlöttyös oltások hatásait még az unokáink is
   el fogják szenvedni ?

   De az a veszély is fennáll, hogy ezek a génlöttyök hatalmas elnéptelenedést is okozhatnak ?
   Mert a ddt port is úgy szórták az emberekre, mint valami csodaszert, aminek csak a rovarakra volt hatása.

   Amit a mai nyugati kollektiv EU társadalomban meg lehet figyelni az erőszakos 5G mobilhálozatok erőszakos bevezetése.
   Tegnap olyan hirt hallottam, hogy a tömegközlekedésben a papír formátú jegyeket be akarják szüntetmi és azt mobilon
   létrehozott díjbeszedésre akarják álállítani. Az indoklás az lenne, hogy a jegyautómaták és papír nagyon drága.
   És pofátlanul közölték az emberekkel, hogy a 3G csak 2022 dec. 31.-ig használható. És a karácsonyi adventet a black friday-el
   vezették be, ahol jó drágán kinálják a most már kötelező 5G mobil készülékeket.

   Mondjuk ez az indok már nevetséges, ha azt nézzük hogy hajdanán minden villamoson még jegyárus ült.

   Én csak azt kérdezem, hogy ránk milyen embertelen társadali rendszert akarnak ránk kényszeriteni ?

 3. Mindenki tudja, hogy hazudik !!!
  Megteheti !!!
  A bíró is “megteheti”, hogy ” ne értse”, ennyit enged a háttérhatalom, abban a velejéig rohadt, a világ első számú (???!!!), mintademonkráciájában .
  Ennyit a hatalomról, meg az igazságszolgáltatásról, meg a politikai korrektségről .

  (Tessék mondani, hányni hol lehet, mert nagyon ingerem van ?)

 4. Milyen kényelmes! Mivel a “parancsra tettem” már Nürnbergben lejáratódott, most a “nem emlékszem” a trendi. Aki a parazita kaszt megbízásából cselekszik, az nem felelős semmiért: tiltott emberkísérletekért, népirtásért, emberek tömeges megnyomorításáért, a gazdaság mesterséges tönkretételéért és a világ népességének nyomorba döntéséért, ezek érdekében kapitális hazugságok terjesztéséért és az igazságot kimondók üldözéséért.
  Pedig csak meg kellene vizsgálni a rengeteg bizonyítékot Fauci kovid-ámokfutásáról és sok évtizedes bűnös tevékenységeiről, amelyek kiszúrják a szemét annak, aki hajlandó odanézni. A büntető eljárás megindításához, lefolytatásához és az ítélethez semmi szükség (nem lenne) egy ilyen beteges hazudozó, echte pszichopata beismerő vallomására, már ha akadna olyan (i)gazságszolgáltatási szerv, amelyik tényleg hajlandó (lenne) igazságot tenni.
  A kérdés csak az, hogy akad-e. Valószínűbb, hogy ez is része a PR-kríziskezelési bábszínháznak, amelynek a végén a vádlott (vagy a hasonmása) majd büntetlenül elsétál “bizonyítékok hiányában”, de legalább a nagyérdemű egy ideig azt hiszi, hogy most aztán tényleg történik valami. Pedig csak parasztvakítás folyik, miközben az Új Világrend és a Nagy Átállítás úthengere zavartalanul robog előre.

 5. Ez a kihallgatàs jellemzi az itthoni légkört is.A dolgok csendben elsikàlàsa,nem történt semmi. Hirtelen amnézia lesz itt is, meg amit szoktak mondani,hogy “ó,hàt màr nem is téma sehol”.Ez a tipikus szànalmas ée nyomorult lenyomata a tàrsadalomnak a legtöbb helyen. És igen,az àllami cégeknél (NNK)is kitartanak a bűnrészesség fenntartàsa és védelme mellett. Konkrétumot tudok mondani,nen Amerikàból-Magyarorszàg: màsodfok pszichiàtria vizsgàlat eredménybe volt arc beleírni egy ilyen mondatot,amit kihagyhattak volna : ” A COVID OLTÀSOK ÉS MASZKHASZNÀLAT TERÉN DELUZÍV MűKÖDÉSMÓD DETEKTÀLHATÓ.” – Szégyenteljes

 6. Mi az hogy nem emlekszek? ..Nem is Ő kel emlekezzen … Van a CNN arhivumban eleg Faucci fele diszkurzus amiert lehet vagy 200 evet kapni . Tanu meg vagy 7miliard ember…csak akarni kel fioglalkozni vele.!!!

 7. Alattomos, Alávaló, Antikrisztuskövető, Csaló, Elitbohóc, Elmeháborodott, Élősködő, Erkölcstelen, Erőszakos, Eugenista, Fasiszta, Félelemkeltő, Gonosz, Gyilkos, Háborúságszító, Haramia, Hazug, Hitvány, Istentelen, Kapzsi, Kártékony, Kártevő, Keresztényüldöző, Kommunista, Kretén, Manipulátor, Marxista, Nemzetgyilkos, Népirtó, Parazita, Pokolfajzat, Pszichopata, Rombadöntő, Romlott, Sátánfatty, Söpredékszolgáló, Szabadságtipró, Tömeggyilkos, Ultraelitista, Utálatraméltó, Visszataszító, Zsarnok, Zsebhitler mindenki akik a Népirtásban közvetve, vagy közvetetten irányítást vállaltak-vállalnak-vállalni fognak. “Ha az emberek nem az isteni törvényeknek vannak alárendelve, akkor nagyon rövid időn belül teljesen degenerálódnak. Egy nép erkölcseit, benne a házasság tisztaságát nem lehet megőrizni, ha az emberekben nincs meg Isten tisztelete és félelme.” (Vianney Szent János)

 8. Nálunk rosszabb a helyzet. Fauci “nem emlékszik” mert nem mer hazudni, amit később a szemére vethetnek. Viszont nálunk Rétvári Bence még mindig arról hablatyol millió ember előtt a Parlamentben, hogy hány életet mentett az oltás azzal, hogy megakadályozta a fertőzést, holott nem akadályozta, meg hogy súlyos betegek legyenek, azt se akadályozta, vagy meghaljanak, azt se akadályozta. De például Azt is simán hazudja, hogy a kérdés feltevő párt és a személy oltásellenes, miközben az összes gyereke oltott és ő maga is be van oltva több oltással…. és a párttársai is.

  Most is azt mondta Rétvári Bence a Parlamentben, hogy aki nem oltatott az felelőtlen, mert ezzel védhette volna a másik embert…jah persze. Rétvárinak vastag bőr van a pofáján. Mindenhol hazudtak kovid ügyben, az egész világon, de a legaljasabbul és még most is, amikor lassan minden kiderült, ez csak Magyarországon megy.

 9. Ezeknek a “rétváriknak” a jó, repedt sarkú, tetves édesanyukáját !!! Törvényt hoztak maguknak, hogy ők fel vannak mentve az oltás alól !!!
  Ez a rétvári, egyébként egy ritka tenyérbemászó pofa, azért elbeszélgetnék vele fél méteren belül, hogy ki és mi véd meg, kit és mit ?

 10. Mit számít emlékszik-e vagy sem. Nyilvános nyilatkozatok, papírok vannak. Cselekedet. Megtörtént, megtette. Ez olyan, mint a “szabályok nem ismerete nem mentesít azok alól”. A tettekre való nem emlékezés nem mentesít…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük