Dr. Michael Yeadon emberiség elleni bűncselekményekkel vádolja kollégáit az oltóanyagok miatt


https://rumble.com/v1y1iri-dr.-michael-yeadon-emberisg-elleni-bncselekmnyekkel-vdolja-kollgit-az-oltan.html

3 thoughts on “Dr. Michael Yeadon emberiség elleni bűncselekményekkel vádolja kollégáit az oltóanyagok miatt

 1. És mi történik, miután az említett urak lemondanak? Élvezik a busás juttatásokat, és egészen biztosan nem kell aggódniuk, hogy nem lesz miből kifűteni a luxusvilláikat, vagy nem telik homárra. Az előkelő klubbeli cimboráik majd megvédik őket mindenféle zaklatástól, nehogy véletlenül felelniük kelljen azért, amit a világra szabadítottak, ostobaságból, kapzsiságból és gonoszságból. A lelkiismeretfurdalástól nem fognak szenvedni, mert az eleve nem is volt nekik. Elszámoltatás? Na, arra várhatunk!
  A helyükre meg – ha lehet – még rosszabb globális csicskások kerülnek, ahogy az lenni szokott. Csak körül kell nézni, miféle figurák kerülnek a lejáratódott közszereplő egyedek helyére: a Zelenszkij-kebelbarát, kovid-ámokfutó Boris Johnson brit miniszterelnök után jött a másfél hónap alatt elhasználódott Liz Truss (ugyan ki emlékszik már rá?), akit a Schwab-féle eszméken szocializálódott Rishi Sunak váltott fel. Utóbbi kettőt senki sem választotta meg, még formálisan sem. Persze ha lettek volna választások, az sem osztott vagy szorzott volna, mert ezeket a figurákat nem megválasztják, hanem a tartótisztjeik választják ki.
  A színészek változnak, a díszlet is itt-ott, de a bohózat változatlanul megy tovább.

 2. SZÍVHANG HIMNUSZ: FOGANTATÁS – PELLER ANNA és PÁLOS TREND
  A társadalmi-szakmai vélemény-nyilvánítás idén is megtörtént a szívhang-rendelet bevezetésekor. Dr. Csókay András és Böjte Csaba mellett az orvosi szakma és civil szervezetek számos képviselője jelezte egyetértését a Védett Társadalom Alapítvány közleményének aláírásával.
  A JÓ ISTEN VELÜNK…- AKKOR KI ELLENÜNK!?
  http://web.t-online.hu/apuska/media/6/03__Fogantatas.mp3

 3. M.Yeadon -egy nagyon Igaz Ember -batran kuzd es oriasi harcot viv- Nagyon nagy tisztelet es koszonet neki mindazert ami tesz!Joltudjuk hogy O mindig nagyon nagy igazsagokat mond ki – Egy tudos -azon nagyon keves tudos kozul mara mar- akiben el a tudos mindenkori felelosege az Emberisegert- . O az aki Angliabol feljelentest tett emebriseg elleni bunok elkoveteseert az angol PM/kormany ellen.Es nem csak az nagyon fontos amit M.Yeadon mondani szokott hanem az is nagyn fontos ahogyan o azt mondja -mert a szivebol/lelkebol szol mindig -az Emberiseg Lekiismerete kent szol . .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük