VÖRÖS RIASZTÁS: (és nem csak az USA-nak)

Az új WHO világjárvány-egyezmény végső szakaszában, felülírná az Egyesült Államok alkotmányát, és szabadjára engedné az orvosi diktatúrát – figyelmeztet Dr. Francis Boyle.
(2022. november 22., kedd)

Ma egy igazán bombainterjút és kritikus történetet mutatunk be a WHO új világjárvány-szerződéséről, amely kifejezetten az Egyesült Államok alkotmányának és az összes hazai törvénynek az összes nemzetében, világszerte hatályon kívül helyezésére született.

Honnan tudjuk ezt?

Mert a szerződésszakértő, Dr. Francis Boyle tanulmányozta a szerződés javasolt nyelvezetét, és mindent lefektet a mai kemény interjúban (lásd alább). Ő az 1989-es Biological Weapons Anti-terrorism Act szerzője , és szakértője a szerződések olvasásának és írásának. Ma pedig a legerősebb figyelmeztetését adja nyilvánosságra.

Dr. Boyle egy nemrég megjelent „ Resisting Medical Tyranny ” című könyv szerzője , és a mai interjúban nyíltan figyelmeztet arra, hogy ennek az új WHO-szerződésnek – amelyet „WHO CA+”-nak neveznek – az a célja, hogy felszabadítsa a globális orvosi diktatúrát, amely felülírná helyi orvosok, kórházak és klinikák , kényszerítve őket, hogy kövessék a WHO irányelveit olyan dolgokkal kapcsolatban, mint a maszkok, karanténok, társadalmi távolságtartás és gazdasági bezárások.

Olvassa el a szerződést a Keionline (PONT) org ezen a linkjén:

https://www (PONT) keionline (PONT) org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Ha ez a hivatkozás eltűnik, akkor van egy biztonsági másolatunk az NN szervereken:

https://www (PONT) naturalnews (PONT) com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Lényegében a WHO új világjárvány-egyezménye az egész világot egy kínai típusú orvosi rendőrállammá változtatja , ahol a szuverén nemzeteknek, államoknak és magánszemélyeknek semmiféle elismert egészségügyi szabadságjoguk nincs.

Másképpen megfogalmazva, ha Biden aláírja ezt az egyezményt, az, amit Kína tett a saját népével a COVID-zárlatok során, hamarosan Amerikába is eljut.

Joe Biden állítólag a lehető leghamarabb alá kívánja írni ezt a szerződést, amint elkészül a végleges nyelv. Ettől a naptól kezdve pedig a kormányoknak szerte a világon csak fel kell szabadítaniuk saját kifőzött biológiai fegyvereiket saját népükön, hogy életbe léphessenek e szerződés rendelkezései.

Dr. Boyle konkrétan azt mondta nekem az interjúban, hogy a kormányok szabadjára engedik a „nürnbergi szintű bűncselekményeket civilek ellen”, és hogy ez az új WHO-egyezmény megadja a népirtó kormányoknak azokat a „fogakat”, amelyekre szükségük van saját lakosságuk bezárásához, bebörtönzéséhez vagy kiirtásához.

Dr. Boyle világszerte riasztást kér, és azt kéri, hogy ezt az interjút széles körben osszák meg a riasztás megszólaltatása érdekében.
Engedélyeztük, hogy az alábbi interjút újra közzétegye. Kérjük, adja meg elismerését Dr. Boyle-nak és jómagamnak a Brighteon pont com webhelyen.
Minden a hatalomról és az ellenőrzésről, a Big Pharma profitjáról és a kommunista vezetésű WHO-nak a helyi egészségügyi válaszlépésekért való felelősségéről szól.

James Roguski alcsoportos cikke belemerül a WHO világjárvány-szerződésének „Conceptual Zero Draft”-ba, figyelmeztetve arra, hogy mi található benne. Megosztja a következő áttekintést: „Tíz dolog, amit mindenkinek tudnia kell a javasolt pandémiás egyezményről”.

Ez az áttekintés arra figyelmeztet, hogy a WHO világjárvány-egyezménye soha nem említi a „természetes” vagy „vitaminokat” vagy „gyógynövényeket”, hanem nagy hangsúlyt fektet a Big Pharma gyógyszereire és kötelező oltóanyagaira.
Még ennél is rosszabb, hogy a WHO világjárványról szóló szerződése globális cenzúrát követel mindazokkal szemben, akik nem értenek egyet a WHO-val, lehetővé téve a WHO számára, hogy megszabja, mely hangokat vagy szervezeteket távolítsák el a technológiai platformokról. Lényegében ez teszi a WHO-t az „Igazság Minisztériumává”.

Íme egy kép, amely összefoglalja a WHO-szerződés szövegében (eddig): (naturalnews (pont) comon)
Tekintse meg a Dr. Francis Boyle-lal készült interjút itt – és tegye újra közzé mindenhol.
Íme a tegnap rögzített teljes interjú Dr. Francis Boyle-lal. Éppen most fejezte be a WHO CA+ világjárvány-szerződésének tanulmányozását, és ez az első nyilvános beszélgetése erről .

Dr. Boyle a Resisting Medical Tyranny – Why the Covid-19 Mandates are Criminal című könyv szerzője . Ebben az interjúban szigorúan figyelmeztet arra, hogy mi vár az emberiségre, ha nem állítjuk meg ezt a globalista orvosi népirtást és zsarnokságot.

– Dr. Francis Boyle arra figyelmeztet, hogy a DoD által működtetett biofegyver-laborok több kórokozót termelnek,
– Új információ, amely kiterjeszti a következtetéseket nemrégiben megjelent könyvében: „Ellenállás az orvosi zsarnokságról”,
– Figyelmeztetés a „Nürnbergi szintű civilek elleni bűncselekményekre”,
– Miért folytatja a DoD illegális biofegyver-programokat futtatni Ukrajnában,
– Hogyan szabadítanak fel a világ kormányai biofegyvereket saját polgári lakosságukra,
– A WHO azon vágya, hogy az egész emberiség felett uralkodó globális diktátor legyen,
– Hogyan írták a szerződést kifejezetten a nemzeti szuverenitás semmissé tételére,
– Hogyan jelentenek egészségügyi „vészhelyzetek” létre lehet hozni az emberiség rabszolgasorba ejtésére,
– Az igazság a majomhimlőről, amely egy laboratóriumban létrehozott biológiai fegyver volt,
– Miért tiltotta be Dr. Boyle-t a mainstream média, és miért cenzúrázzák két évtizede.

Hallgassa meg teljes podcast elemzésemet a mai helyzetfrissítésben.
A teljes elemzést (és egyéb friss híreket) a mai Helyzetfrissítés podcastban közlöm, amely elérhető a Brighteon pont comon és több platformon:

– A WHO világjárványról szóló egyezménye felülírná az összes amerikai törvényt és az alkotmányt,
– Az európai bürokratákra helyezné az ÖSSZES USA közegészségügyi döntését,
– Az Egyesült Államok állampolgárait elrendelhetik oltás beadására, elzárhatják őket vagy karanténba helyezhetik,
– A szerződés a Big Pharma gyógyszereket és oltóanyagokat szorgalmazza, de SEMMIT sem mond a táplálkozásról vagy a gyógynövényekről,
– A világ kormányai bioterrorizmust futtatnak saját állampolgáraik ellen,
– Dr. Francis Boyle arra figyelmeztet, hogy a DoD által üzemeltetett biofegyver-laborok több kórokozót termelnek,
– A globális elnéptelenedés a cél,
– A „vakcinák” egyben néptelenítő biofegyverek is. megnyomorítani és ölni,
– Dr. Boyle a „polgári lakosság elleni nürnbergi szintű bűncselekményekre” figyelmeztet,
– Az alapvető emberi jogok súlyos megsértése,
– A hadsereg állatorvosa leállítja a tömeges lövöldözést,
– Hová tűntek a munkások?,
– Németország figyelmezteti a polgárokat, hogy töltsenek fel élelmiszert és vizet.

FORRÁS:
https://www.naturalnews.com/2022-11-22-who-pandemic-treaty-in-final-stages-overrule-us-constitution-medical-dictatorship.html
( https://www (PONT) naturalnews (PONT) com/2022-11-22-who-pandemic-treaty-in-final-stages-overrule-us-constitution-medical-dictatorship.html )

6 thoughts on “VÖRÖS RIASZTÁS: (és nem csak az USA-nak)

 1. A vörös riasztás címszó alatt a kristálycukorról szeretnék értekezni, miszerint az elfogyott. A kisebb boltokban már nem kapható. Állítólag az egyik üzletben azt mondta az eladó a vevőnek a minap, hogy gyorsan vegyen két kilót, mert aztán lehet, hogy napokig nem lesz cukor…! Tehát néhány napra lenne elegendő 2 kg cukor? Az Isten szerelmére, az még egy hónapra is sok, nemhogy két napra! Fel kell fogni végre, hogy nem most vagyunk válságban, hanem idáig voltunk abban! Hát nem feltűnő, hogy nap mint nap sulykolni kell, hogy itt a válság, itt a válság, itt a válság, itt a válság, itt a válság, itt a válság…! Hülyülésig, eszméletvesztésig sulykolni, hogy benne vagyunk a válság kellős közepében! Nem igaz! Nem vagyunk benne! Pontosan ez az a normális élet, amikor nem érhető el minden, de minden roskadásig az üzletekben, hanem gondolkodni, kalkulálni, számolni, tervezni kell, előrelátónak kell lenni, tehát úgy kell viselkedni, aminek az ellenkezőjére ránevelték az embereket, s amikor az élet legtermészetesebb velejárójaként össze kell húzni a nadrágszíjat, előre kell gondolkodni az élelmiszerek beszerzésére,a tüzelőanyag megvételére, a kiadások megfontolására, akkor elkezdik a sulykolást, hogy itt a válság, mert már előre bespájzolnak az emberek mindenből! Tévedés, ez a normális emberi hozzáállás az élet legegyszerűbb dolgaihoz! Aki pedig belepusztul, mert nincs cukor, annak úgy kell! És az összes többi kérdésben is ugyanezt érdemli meg az, aki elhülyült, naiv hozzáállással minden bevesz a társadalmi együttélés során, és nem látja, hogy a mostani keservesnek mondott időszak nem válság, hanem a természetes élet velejárója. A válság idáig tartott, felölelve a mai kor emberének általános jellemzőit: a gondolkodás nélküli létet, az örökös félelmet, a mások iránymutatására való várakozást, a politikai instrukciók szerinti szabálykövetést, a másként gondolkodók kirekesztését, a digitalizációnak való hétköznapi és totális alárendeltséget, a mobiltelefonoknak való alárendeltséget, az érzelmi élet nullára történő leredukálását, a személyes kapcsolatok iránti igény megszűnését, a közvetlen emberi kontaktusok iránti vágy elfojtását, a fogyasztói társadalom éljenzését, a bőség emberi életet megrontó hatását. Tökmindegy, hogy mi miatt, de most gondolkodniuk kell az embereknek, s ezt elnevezték válságnak.

  1. Nálunk két főre havonta két kiló cukor fogy.
   Nem vagyok hajlandó semmit mesterséges édesítőszerekkel édesíteni, mert károsak.
   Barna nádcukrot se veszek, mert nem támogatom azt, hogy egy egyébként filléres terméket vagyonokért sózzanak rám, mint egzotikumot.
   Mézet fogyasztunk, de NEM cukor helyett.

   Cukor nélkül ellenben ihatatlan a tea, a gyógyteába is kell legalább egy teáskanálnyi egy 4 dl-es adaghoz, hogy ÉLVEZHETŐ legyen, kell a kávéba, ehetetlen a házi sütemény, a házi kakaó cukor nélkül, és befőtett, lekvárt, szörpöt se lehet cukor nélkül eltenni, pedig az is egészségesebb, ha házi, mint ha bolti.

   Azoktól, akik a cukor elhagyásával hősködnek, tisztelettel kérdezném, hogy úgy egyébként mikor csináltak végig utoljára tisztességesen egy 40 napos nagyböjtöt, vagy egy hasonló hosszúságú, vallási elemek nélküli kúrát.

   1. Tisztelt Névtelen!

    Önnek tökéletesen igaza van a cukorral kapcsolatban, de ez változtat-e bármit is annak a tartalmán, amit én írtam?

 2. Ezt is megértük: ami Amerikában csak a jövő az nálunk a múlt. Alkotmány? ugyan, mi az?? Orbán elvtárs már legalább 10 évvel előre gondolkodott, és kiiktatta az ilyen jogi akadályokat, a napokban alá is írta Pintér főmaffiózó az említett WHO szerződést. Mint láthattuk itt is.
  A tavalyi honvédelmi törvény módosításával a lelkes honvédjeink már a saját nemzetük ellen is bevethetők. Ezzel talán Kínával szemben is jelentős előnyben van Orbán. covidista kormánya.

  1. Bizony, és már régen kész a törvény arra is, hogy erőszakkal, a katonaság igénybevételével is be lehessen “törvényesen” oltani bárkit, bármivel, felelősségre vonás nélkül! Hiszen törvény van rá, hogy törvényes! És, ha valaki lerokkan, lenyomorodik attól a szertől, akkor a munkahelyének joga van végkielégítés nélkül elbocsátani és a rokonainak pedig gondoskodni kell róla. Sőt, most hogy több millió embert kötelezően, vagy becsapás által önként kérve beoltottak a biofegyverekkel, és már a középtávú hatások is jelentkeznek, ezért gyorsan meghozták a törvényt rá, hogy ezekről az emberekről a családjaiknak, vagy a rokonaiknak kell gondoskodniuk! Az állam/kormány nem tartozik felelősséggel értük. Természetesen így, a legtöbb dolgozót minimálbéren tartva, ami még ez előtt a műválság előtt is kevés volt a megélhetésre, most és ezután pedig lehetetlen lesz abból megélni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük