OLTÁS UTÁNI HALÁLOZÁSOK – Dr. Szilák László

Juhász J. Zoltán vendége Dr. Szilák László egyetemi docens, habilitált doktor. Tudományos folyóiratokban angol nyelven jelennek meg cikkei, tanulmányai.

A NEXUS TV nézői már jól ismerik őt, hiszen rendszeres vendége stúdiónknak. Idén augusztusban a MOGY rendezvényén tartott előadást a NEXUS TV sátrában vírusok, egészséges immunrendszer, biofegyverek témában. https://nexustv.hu/video/mogy-2022-vi…

A 2019-es év végén történt események óta sok idő eltelt, sok minden történt. Már vannak látható, érzékelhető eredmények, vannak tapasztalatok. Van kézzelfogható statisztika! Ezek az adatok egyértelműen igazolják, hogy a vakcina bevezetése, közismert arcokkal annak plakáton való reklámozása, erőltetése népellenes bűncselekménynek is mondható. A kórházakra előírt, kötelezően alkalmazandó protokoll vajon kiknek az érdekeit képviselte? A fősodratú média miért titkolta és titkolja még ma is azokat a tudományos vizsgálati eredményeket, elismert orvosok tanulmányait, melyek óva intették az embereket? Kik és hol vannak a bűnősök, ki és mikor fogja elszámoltatni őket? Ez a történet még nem ért véget! Meddig hagyjuk, hogy megvezessenek minket? „ Mit érdemel az a bűnös, akinek záloga a kezünkben van?

9 thoughts on “OLTÁS UTÁNI HALÁLOZÁSOK – Dr. Szilák László

 1. Egy német bírósági ítélet:
  Dr. med. Ronald Weikl-nek a maszkviselési felmentése miatti bírósági pere.

  https://uncutnews.ch/dr-med-ronald-weikl-auch-im-berufungsprozess-wegen-masken-attesten-verurteilt/
  https://fassadenkratzer.wordpress.com/2022/11/28/dr-med-ronald-weikl-auch-im-berufungsprozess-wegen-masken-attesten-verurteilt/

  1) instanz: 1096 felmentés, lényegében csak 24 eset volt büntethető érvényü
  Itélet 2 év börtön

  2) instanz: 3 évre a szakmai munkának a megtiltáse
  Szabadság elvonás 1 évre, de ez próbaidőre van felfüggesztve.

  A bíróság nem ismerte el, hogy a maszviselés agyi degenerációval jár. A tisztelt bíróság 1072 esetben elismerte,
  hogy az rendben volt. Összesen 1096 volt.

  Az ítélet a nép nevében született meg: im Namen des Volkes. ( Mint a kommunizmus alatt, most a német passau-ban. )

  1. Az agyilag és erkölcsileg súlyosan degenerálódott bíróság nem ismerte el, hogy a maszkviselés agyi degenerációval jár. Ezzel igazolta, hogy mennyire károsodtak a kognitív funkciói, köztük az ítélőképessége is, vagyis alkalmatlan a munkája végzésére.

 2. A vírus létének bizonyításához már a kampány elején történt jutalom összeg felajánlás. Még senki nem jelentkezett a jutalomért. Egy tetszőleges mikroszkóp alatti bomlásban levő fehérje (hozzáadott extra sugárzás és extra mérgek nélkül, kezeletlenül, csak vegyük az alap kiindulást), és a tetszőleges számítógépes tervezési 3D-s rajz, és egy elméleti vírus szekvencia (Prof. Christian Drosten virológus nevéhez kötődik) egyike se nevezhető ki a föld 100%-os populációját megfertőző vírusnak. Ha a bomló fehérje a kémcsőben fertőző lenne, már a kémcső kezelőinek ránézésre is halálosan meg kellett volna betegedni, mint mondjuk bármelyik labor virológusnak. El se juthatnának addig, hogy bármit is csináljanak a kémcső tartalmával. Kihaltak volna a virológusok, no meg a patológusok, és lenne látható ok-okozati összefüggés. Az extrák hozzáadása már a csalás kategóriája.
  Azon pedig nevetni lehet, hogy egy tüskés gömböt ábrázoló rajzra való rápillantás halálos lenne, vagy egy elmélet kitalálása önmagában, hozzáadott extra populáció hülyítés nélkül.

  https://www.bitchute.com/video/iJB7jIdala7o/
  AZ ORVOS 5000 USD JUTALMAT KÍNÁL A COVID-19 LÉTEZÉSE BIZONYÍTÁSÁÉRT.
  https://www.bitchute.com/video/xt00gXqFQfmE/
  The ‘Virus’ Challenge! Dr Mike Yeadon Signs On With Dr’s Cowan, Bailey & Kaufman [16.07.2022]

  A ’vírus’ egy olyan adalék a történethez, mint amikor a cián kapszulába cukrot teszek, ami a halálos ciánmérgezés szempontjából lényegtelen és ártalmatlan, és mindegy, hogy ott van-e. Mintha ott se lenne. A vírus nincs is ott. Csak annak a fejében van, aki oda gondolja.
  Kell még hülyíteni? Nincs vírus, láthatóan életben vannak a virológusok.

  1. Kedves Hegedűs A. !

   Volt az már milliós nagyságrendű is, euróban, dollárban, nem is egy, és valahogy az olyan világteteje “nagy magyar média -és tv tudósok”, mint a boldogkői, meg a rusvai, duda ernő féle keselyűk, valahogy nem jelentkeztek, biztosan csupán nem értesültek róla !?
   Megelőzhették volna a “nyugatot”, hogy milyen penge agyúak.
   Pedig csak meg kellett volna mutatni azt a “kis izét”, amiről az utolsó falusi “jódoktor” is úgy beszél, mint ha csak az nem látná, aki nem akarja !

  1. Toroczkai László “szakértő” kebelbarátja, Letoha Tamás is vastagon érdekelt az egyikben. Minő véletlen, hogy ezerrel tolja a vírus-narratívát! Különben mitől védene meg minket jó pénzért?
   (Mesterségesen kreált vagy virtuális) PROBLÉMA – (félelem)REAKCIÓ – (felesleges, méregdrága, káros) MEGOLDÁS! Régóta jól bevált üzleti modell!

   1. Ma, buszmegálló, hirdetés.
    ” Legyél vakcina technikus!”, jelentkezni a …, nem írtam fel .

    A teatralitás legkisebb szándéka nélkül, de van még gyomor, ami nem fordult fel ??? Az embernek nevezett, csúfolt, hazudott, véglényeknek hol van az erkölcsi, és lelkiismereti küszöbe ? Mennyire kell már lealjasodni egy ilyen reklámhoz, és a mögötteshez, de hát ugye, “vakcina nagyhatalom” vagyunk, leszünk, mondta nagy vezérünk, a kedves vezető .

   2. Dr. Szilák László is covidozik még mindig! Sőt még covid-halottakról is beszél…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük