A mi közös új világunk

Peter részt vett a berlini “demokrácia hetén” tartott rendezvényeken. Ebben a beszámolójában fontos kérdéseket vet fel, és egyúttal felvázolja a lehetséges megoldásokat is.

Forrás: https://www.kla.tv/23313

https://www.bitchute.com/video/AdhgmOi30lwm/


Fordítás: RedR

One thought on “A mi közös új világunk

 1. Na igen ő is egy a jövőnk emberiségéből.
  Mr Globalt egy cél hajtja: a meglévő rendszert fenntartani. Ezek annyira nem innovatívak hogy 70+éves retorikát alkalmaznak most is az oltások terén. Ugyanazokkal a metódusokkal kábítanak mint 70 éve folyamatosan. Statisztikai manipulációk, mellékhatások eltussolása, új betegségek és megváltoztatott betegség kritériumrendszerek… korrupt bírósági eljárások, az orvosok pökhendi “Isten” játszása… és egyszerűen nem lehet eljutni az emberekhez hogy felnyíljon a szemük. Biztos mind találkoztatok már azzal a fennakadt nézéssel ami pl 2, a valóságot feltáró információt követően látszik az embereken…aztán törlés. Delete program. Nincs ébredés. Szörnyű a valóság…
  Hát ha kevesen is de maradni fogunk.
  És a legszomorúbb az hogy az emberek zöme jó. Annyira jó hogy nem akarja elhinni hogy mások ártani akarhatnak nekik vagy a gyerekeiknek.
  Íme a jószándék – az elvakított tudat- amely tudjuk hova visz.
  Kérem a Teremtőt, segítse azokat akik magukon hajlandóak segíteni. Bmilyen fájdalmas és kényelmetlen mégis jobb ébren mint tetszhalottan élni. Sőt, zombiként. Nem erre teremtődtünk hanem szabadságra, boldogságra.
  Vajon hány civilizáció törölte már ki önmagát előttünk is ebben a tanulási folyamatban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük