Dr. Gődény György: Hírek (2021. április 13.)

Ausztria után ÚJABB JELENTŐS EREDMÉNY, mert Finnországban is alkotmányellenesnek minősítették a korlátozásokat, ezért nem tudják zárlat alá helyezni az országot. Ezt idehaza nekünk is meg kell mielőbb tenni, ne másra várjunk!

Ahogy a cikkemben is leírtam: https://doktorgodeny.hu/szenzacios-birosagi-itelet… mivel uniós jogállam vagyunk mi is, ugyanazon szabályoknak és elveknek kell érvényesülni. Ehhez viszont PEREK ÉS ELJÁRÁSOK SOROZATÁT KELL ELINDÍTANI, ahogy ezt én is megtettem már korábban!

Ennek erősítésére létrehoztam egy közösséget, ahol feltárjuk az ügyeket, aztán előkészítjük és mielőbb ELINDÍTJUK A PEREKET, amik példaértékűek és bárkire érvényesek lesznek! Aki részt szeretne venni ebben, ITT CSATLAKOZZON: https://facebook.com/groups/jogorvoslat

Várjuk azokat is, akik A JÁRVÁNYHELYZET MIATT KÁRT SZENVEDTEK vagy megbüntettek és eljárásuk van folyamatban, hogy a szükséges tanácsokat és információkat egyeztessük, mert akkor MINDENKI PERT NYERHET!

Ezenkívül még FONTOS LENNE, hogy a negatív kesergések és a beletörődés helyett mindenki a hisztériával szembeni cselekvésre koncentrálna A SAJÁT ÉRDEKÉBEN!

Ezért a panaszkodás helyett inkább csatlakozzatok és bővítsétek a helyi közösségeket és egymást erősítsétek, találkozzatok és beszélgessetek, hogy minél többen legyünk és a fontos információk is terjedjenek. Mert bármi is legyen, előbb-utóbb A SOK LÚD LEGYŐZI A DISZNÓKAT!

Minden megyei csoportban legfelül rögzített közleményben ott vannak azok a települések, ahol már ELKEZDTEK ÉPÜLNI A HELYI KÖZÖSSÉGEK, ezért oda is lépjetek be. Itt tájékozódjatok erről: https://fb.com/DoktorGodeny/posts/2815207972071845

KAPCSOLÓDJATOK BE a közös munkába minél többen ott helyben, vagy ami a legközelebb van hozzátok, Csak így tudunk napról napra fejlődni és erősödni, mert AZ ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉSHEZ EZ KELL!

A 2021. április 13-i Facebook élő adás:

6 thoughts on “Dr. Gődény György: Hírek (2021. április 13.)

 1. Össze esküvés-elmélet emberek?!
  Ma már nyíltan beszélnek, vallják be mi történik.
  Jönnek elő nagy megmondóként, lesöpörve azokat akik már 10″ éve ugatják ezt. A folyamat zajlik és a kritikus pontot el kel hogy érjen. Vagy lesz kritikus tömeg, vagy nincs már mit megmenteni. A vírus és a vele járó események mind a nagy terv része.
  birkákat terelik, nyírják, levágják.
  A folyamat lavinaként söpör és nincs idő a kényelmességre.
  Kik a kiszolgálói hazánkban? Gondolkodjon el rajta mindenki aki még tud és akar.
  De mindenki vigyázzon! Semmi nem az aminek látszik! Mindent ezen a szűrőn keresztül szemléljen.
  A minapi szösszenet. https://youtu.be/MOHa4-VbGmU

 2. Tisztelt Dr. Gödény Úr !

  Nem tudom, hogy eljut Önhöz a levelem és ez mennyiben segíti emberfeletti küzdelmét a ” Cionáci diktatúra ” ellen,
  de jelzem, hogy léteznek még ebben az ezerszer elárul, kifosztott országban, akik biztatást éreznek erőfeszítéseikből
  és készek tenni is a MAGYAR NEMZET fennmaradásáért !

 3. Talli Alex: K.Schwab, akárcsak Soros is, csak egy báb a drákoni piramis csúcsán lévő Rotschildoknak. A feloszlatott Templomos Lovagrend a mostani időkre átalakult titkos, baráti közösséggé, akiket szabadkőműveseknek neveznek,és ők is csak végrehajtók, de természetesen erejük, hatalmuk kiterjed az egész világra.
  Kiss Oszkár: A dél-kaliforniai virológusról szóló videót én is megtaláltam, amiből ugye kiderül, hogy a bevizsgált 1500 pozitív PCR-teszt egyike sem mutatott ki COVID-vírust, csak A és B típusú influenzavírusokat, sőt a CDC sem tudott szolgálni izolált, tisztított vírusmintával. Az egész egy fikció, egy semmi, ami tönkretette a világ gazdaságát és az emberek életét. A Dr. Füllmich videó linkje Talli Alex úr által belinkelt videó. Esetleg nem arra gondolt, melyben a német ügyvéd úr a WHO beperlését tervezi?

 4. Itthon kellene főkent ezt a Dudát Rusvait Merkelit veszelyeztetés garázdaság megfelemlités es emberek halálálval kapcsolatosan tarstettes gyanújával feljelenteni . A celebeket meghurcolni amiert propagaltak a hazugsagot . Aztán a minisztériumot illetekeseket mindet elkapni . Természetesen a nemzetközi ügyekben is résztvállalni .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük