Mi vár ránk 2030-ig, ha így folytatjuk?

Mi vár ránk 2030-ig, ha így folytatjuk? Aki azt hiszi, hogy ez egy „összeesküvés” elmélet, az most hivatalos helyről, a német parlamentből is hallhatja – ha ez megnyugtatja…

Ami a „The New Normal” dokumentumfilmben elhangzott (https://bitchute.com/video/qQ1ptPvjALtC), azt most megerősítették! A „The Great Reset” a demokrácia végleges felszámolását, és a politikai elit korlátlan uralmát jelenti.

A covid „járvány” és a klíma katasztrófa propagandája nagyon rossz irányba tereli az emberiséget, és ennek leple alatt megoldások helyett a totális ellenőrzést és a legdurvább társadalmi és technológiai diktatúrát vezeti be a politika, ha hagyjuk!

13 thoughts on “Mi vár ránk 2030-ig, ha így folytatjuk?

  1. Május 26-án kapta az emberiség ezt a figyelmeztetést, tehát nemsokára itt a NAGY FIGYELMEZTETÉS, s nem fogunk írni 2030-at csak figyelmesen olvassuk végig, egy olyan üzenet amelyikből szinte semmit nem lehet figyelmen kívül hagyni

   Isten emberei, eljönnek az erős lelki harcok napjai, ahol lelkileg fel kell készülni arra, hogy ellenállhasson a gonosz erőinek támadásainak. Legyen lelki páncélod jól beolajozva imádsággal, böjtöléssel és vezekléssel; megerősödve Isten hitében és kegyelmében, hogy visszaszorítsd a gonosz szellemek gyújtó törét, amely az elmédben támad. Szoros, halandó testvérek, minden szellemi ajtót, amelyet kinyit, jó vallomást tesz, hogy lelked ellensége ne tudja ellopni a békédet és elveszíteni. Értsétek meg a testvérek, hogy a világ a sötétség hatalmában áll, és a gonosz szellemek, egyesülve a gonosz küldötteivel itt a földön, kétségbeesetten igyekeznek elveszíteni a legtöbb lélek számát, hogy egyesítsék őket a gonosz erőivel. A gonoszság már bennetek van, és beiktatja és felkészíti seregét a nagy Armageddonra. Azok a bukott angyalok, akiket idegeneknek hívnak a világotokban, betörnek a földre; Az pokoli hajók látnivalói fokozódnak, az Antikrisztus utolsó uralkodásának idején láthatja őket. Ezek az pokoli lények fény angyalaként fognak eljönni, akik szeretetről és békéről beszélnek; sokan hitük, ismeretük és Istentől való elidegenedésük miatt követni fogják őket, és ezzel elveszítik a Lélek életét. Ezek a bukott angyalok végigkísérik az Antikrisztust utolsó uralkodásának idején, és vele együtt jóváhagyják e világ királyait. Egy ideig a gonoszsággal együtt fénylényként mutatják be magukat, hogy megtévesszék az emberiséget. Amikor eljön Armageddon ideje, mesterükkel együtt olyanokká válnak, akik ők: démonok. Figyelmeztetettek tehát Isten népére, hogy ne essen bele ebbe a megtévesztésbe; az Antikrisztus-show hamarosan kezdődik; ennek a világnak az összes médiája és királya szolgálni fogja, és bejelenti megjelenését; nagyszerű propaganda-bemutató lesz a világon, amely bejelenti a hamis messiás érkezését. Az Antikrisztus megmentőként mutatkozik meg, utolsó uralkodása alatt megkezdődik a tervezett háború, amely az ő beavatkozásával zárul le, és magát a nagy béketeremtőnek hirdeti. Istenként imádják majd, és az eufória megragadja mindazokat, akik nincsenek felvéve az Élet könyvébe. Készítsétek fel magatokat tehát Isten népe a közeledő nagy lelki harcra; ne eressze le imáját imádattal; Tegye fel reggel és este a Lelki Páncélt, terjessze ki gyermekeit és családtagjait, megmaradva Isten kegyelmében, hogy egyetlen gonosz erő sem ártson Önnek. Maradjon bennetek a Legmagasabbak békéje, Isten népe Testvéred és szolgád, Mihály arkangyal

 1. Aki tud németül annak a következőt linket ajánlom a videó megtekintésére.

  Forrás: Deutscher Bundestag: Marc Bernhard über Great Reset
  https://www.youtube.com/watch?v=T2Mjno9fd5w

  A magyar fordítással ellátott videót sajnos csak nagy türelemmel lehet megtekínteni.
  De talán úgy sem müködik.

  Nekem sajnos nem sikerült.

 2. Ez így nem fog megvalósulni. Ez a felszólalás csak újra mondja azokat az gondolatokat amiket “cross dresser transvestite drag queen” Klaus Schwab már elmondott egy párszor. Közben Amerika államai sorra szabadulnak ki a cabal öleléséből. Még a demokrata vezetésű államokban is kezdik betiltani a “náci kártyát” igy nem lehet senkit megkülönböztetni az szerint hogy oltott vagy oltatlan. A napokban beszéltem az interneten egy Georgia államban élő magyar honfitársunkkal és ő is megerősítette a fentebb említetteket. Florida állam a napokban törvényt hozott arról, hogy a nagy tech vállalatokat akárki perelheti. Fauci napjai is megvannak számlálva.
  A Schwab féle “reset” csak úgy volna valamelyest elképzelhető, ha azt az egész világon meglehetne valósítani de erre semmi esély. A kommunisták is arról álmodoztak, hogy a kommunizmus csak akkor győzhet ha azt az egész világon bevezetik a proletár diktatúrát. Ez nem jött nekik sem össze, így le is épült a rendszer. Azt lehet látni, hogy Európát rövid pórázon tartja a háttérhatalom, de Amerika csúszik ki a kezükből Oroszországról meg Indiáról nem is beszélve, ez még akkor is így van ha azok stratégiai okokból bizonyos ügyekben együttműködnek.
  A cabal ezt a covid leple alatt folytatott emberiség elleni háborút minden látszat ellenére nem fogja tudni megnyerni.
  Magyarországon most a kreativitásnak van itt az ideje. Nem kell mindig a tüntetésekhez ragaszkodni.

  1. Ezt nagyon jó volt elolvasni! Reméljük, hogy Florida stb államoknak köszönhetően kezd leesni a globalistáknak is, hogy a tervük 100%osan nem lehet kivitelezhető. További szép napot mindenkinek!

  2. A kommunizmust nem vezették be az egész világon, le is épült a rendszer, csakhogy 40 évig “boldogított” bennünket. De leépült valójában???? Észak Korea, Cuba, néhány dél amerikai ország, és hát Kína nagyonis azon a kommunista vonalon él. Tehát egyáltalán nem szűnt meg a marxista ideológia, A kínai kommunisták fejlesztették tökélyre a rendszert a digitalizációval. Épp azt akarja bevezetni a davosi őrültek bandája. A világon nem sok esélyét látom, de Európában annál inkább. És hát most ez Kínának is az érdeke, mármint Európát lenyúlni. Azt tudtuk, hogy az Európai Unió nagyon kezdett süllyedni már 20 éve, most a teljes pusztulását jelentő évek előtt áll, HA HAGYJUK MAGUNKAT.
   A Great Reset sem más, mint Marxnak A Tőke című újvilág kereső posztulátuma, amelyben kifejti, hogy milyen szép lesz, elvtársak a JÖVŐ, mindenki egyenlő, senkinek nem lesz semmije, mindenkinek a szükségletei szerint. A kapitalizmust és a piacgazdaságot vádolva szerezték meg a munkások támogatását, elhitetve velük, hogy uralkodóvá válnak.A gyárkapun belüli munkanélküliség gyakorlatilag az állampolgári jogon kapott alapjuttatást oldotta meg. Besúgóhálózat is volt, csak a kor technikai szinvonalának megfelelően.
   A Gulyás kommunizmus még egy élhető változat volt, de aki a Ceausescu rendszert végig élte, az tudja mi az élelmiszer, benzin, fűtés, áram és hát szabadság hiány. És milyen lehetett a Sztálin rezsim? ha Schwab paranojája kiteljesedik, akkor ezeket az időket beszorozhatjuk 10-el, 100-al.
   Magától ez az eszme soha nem tűnik el, és csakis ráhatással tud gyengülni, elnapolódni.
   Ez a marxista-bolsevik eszmerendszer, Isten tudja miért, nem pusztul ki soha, sőt egyre tökéletesedik.
   A kommunizmustól a nyugat mentett, inkább fel, nem meg. Most egy erős beintés keletről indulhat, mégpedig Bulgáriától:
   https://www.activenews.ro/stiri/Sofia-sparge-Sistemul.-Liber-la-intrarea-in-Bulgaria-fara-teste-Covid-sau-Pasapoarte-de-Vaccinare.-Bulgarii-sunt-si-europenii-care-au-refuzat-vaccinarea-in-cel-mai-mare-grad-167093
   – szabad határátlépést engednek, mindenféle Covid-terrorista manipulációtól mentesen, úgy mint békeidőben. SEM TESZT, SEM VAKCINA IGAZOLVÁNYT NEM KELL BEMUTATNI. (fordítóval érthető).

   Azt, hogy Kína milyen segítséggel tudja betenni a lábát Európába, mindenkinek a saját fantáziájára bízom. A magyar kreativitás jelenleg ebben merül ki.

   1. Pl. a világon sok helyen létesített Konfuciusz Intézet (pl.: ELTE, Debreceni Egyetem, Miskolc, stb.) vagy a vitatott Fudan Egyetem -> Kína néma inváziója. A tudás hatalom! Az ősi Kína más értékeken alapult (pl. tisztelet, kimagasló oktatás, orvoslás, találmányok) szemben a mi sötét középkori Európánkkal. Csak meg kell nézni a nagy múltú FalunGong/FalunDafa valós értékeit, ami nemcsak az ember egészségét érinti, hanem Kínának egy spirituális oldalát, gondolkodását képviseli. Aztán a kommunista hatalom ezt a tradíciót, a FalunGong követőit is üldözni kezdte, mivel nem egyezett a hatalmi ideológiával, és több követője volt, mint ahány tagot számlált maga a Kínai Kommunista Párt. De szerintem nem kellene újjal mutogatni Kínára, körül kellene nézni saját házunk táján is, vagy a hanyatló Európában. Olyan, hogy demokrácia, nem létezik. Az egy nagyon jó eszköz a hatalom kezében, amivel terelni tudja a nyájat, és elhúzni előtte a mézesmadzagot. És mindenki abban az illúzióban van, hogy milyen szabad világban él. Ismert, pl. a választások idején, a nép szavaz, de nem ő választ. Mindkét politikai oldalt pénzeli a háttérhatalom, a kakaskodásuk csak színjáték a nyilvánosság előtt, ami a társadalom megosztását célozza.

 3. Értelmes ember fölfogta már, hogy a világ politikai elitje, a Nagy újraindításra (The great reset) készül. De mit tehet, vagy mit tegyen a kis ember a politikai elit ellen?

 4. Dr.Szabó Attilának és azoknak,akiket megtévesztett az antimarxista propaganda azzal,hogy marxistának vallja magát!Az a kérdésem,hogy mikor hallott arról akármelyik baloldali propagandában,hogy egy bizonyos elitnek kell átadni a tulajdont,és minden irányítást,nem lesz semmilye ,de boldog lesz!?
  A kommunista propagandában pedig az volt benne,hogy a kommunista ideológia a mindenkori modern tudomány legújabb technológiájával vizsgálja,elemzi a társadalmi,és gazdasági változásokat és tesz javaslatot,irányelveket a jövő jobbá változtatásához,a kizsákmányolás megszüntetéséért,és az életszinvonal emelkedéséért,a tudomány,és az emberi tudat pozitív fejlesztését segítve elő!Megszünteti a pénzt,az államot ,de erre akkor kerülhet sor,ha az emberiség tudatfejlődése ezt lehetővé teszi,indenki jogkövető lesz,(az emberi jogok manifesztációjának kiterjesztésével!)A cél az,hogy megszüntetjük a szegénységet,mindenki jólétben,egészségben,boldogan él,és szabadon!
  Ugye,ezt hangoztatják a mai aranykor eljövetelét várók,és a marxistákat útálva igyekeznek ezt elérni!Persze,kirekesztéssel!És akkor megkérdezném mindegyik besült agyút,hogy Biden,Nancy Pelosi,vagy akár Merkel,Trump,vagy Kurcz,Orbán mikor volt marxista(Orbán legfeljebb akkor,mikor a katonaságnál beúgta azokat,akik nem is voltak rendszerellenesek,stb.stb)
  Szóval azért nem ártana,ha néha a szövegelők gondolkodnának,vagy az éppen provokálók,akik a szocialista eszméket szidják egy kicsit hárább vonulnának!A kovid nem csak arra jó,hogy az emberiséget minél mélyebbre taszítsa,hanem az épelméjű gondolkodás megtanulására is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük