Amerikai orvosok tiltakozása a gyermekek beoltása ellen

Az amerikai frontvonalbeli orvosok ( AFLDS ) indítványt nyújtottak be az amerikai kerületi bírósághoz Alabama északi körzetében, amelyben ideiglenes visszatartó végzést kértek a sürgősségi felhasználási engedély (EUA) ellen, ami engedélyezi a COVID-19 vakcinák alkalmazását 16 év alatti gyermekeknél.

Dr. Simone Gold az indítvány benyújtásának okairól beszélt: “Mi orvosok oltáspártiak vagyunk, de ez nem oltóanyag” – mondta. “Ez egy kísérleti biológiai ágens, melynek káros hatása jól dokumentált (bár elnyomott és cenzúrázott) és gyorsan növekszik, nem támogatjuk amerikai gyerekek kísérleti patkányként való felhasználását.”

„Ragaszkodunk ahhoz, hogy az engedélyezési szabályokat (EUA) ne lehessen idő előtt elhagyni; semmiképp sem a tesztek befejezése előtt – Moderna esetében 2022. október 31, a Pfizernél pedig 2023. április 27. Már ennek csupán megvitatása megdöbbentő számunkra, és nem maradunk csendben, miközben amerikaiakat kísérleti patkányként használnak egy olyan vírus miatt, melynek világszerte összesítve 99,8% -os a túlélhetősége és 70 év alatt pedig 99,97% -os.”


„20 éves kor alatt 99,997% – statisztikailag nulla ”.


Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/americas-frontline-doctors-files-motion-halt-covid-vaccines-children/

10 thoughts on “Amerikai orvosok tiltakozása a gyermekek beoltása ellen

 1. Azt gondolom, hogy nincs joga senkinek, kísérleti patkányt csinálni, egyetlen emberből sem!
  Szégyen és gyalázat, hogy zsarolással , terrorral ezt ma meg lehet csinálni!

  1. Helyesbítés: oroszból fordítva. + dark web/net felület sem úgy néz ki, ahogy a videoban látszik….

 2. A zsarnokság nem ismer lehetetlent. Ha a terv akadályba ütközik, úgy nem a célt módosítják, hanem a tervet. Így van ez a gyerekeknél is, különböző “mézesmadzaggal” próbálják ösztönözni őket, akár a szülők beleegyezését megkerülve. A kormányok morálisan lenullázódtak.

 3. Éppen elég tragikus, hogy már emberek milliárdjait kényszerítettek a nürnbergi kódex tilalma ellenére génmanipulációs kísérleti beavatkozásokra. Ésszel fel nem fogható, miként tudott ehhez asszisztálni, az oly nagy tiszteletnek örvendő orvos társadalom túlnyomó többsége világszerte., vagy cinkos beletörődéssel, vagy minden szakmaiságot mellőző tudatlanságból, illetve szándékos, tettleges magatartással, utóbbi semmilyen eufemizmust nem érdemel, mert közönséges gyilkosságról és gyilkossági kísérletről van szó…A világ soha nem látott fordulat előtt áll, s két lehetséges kimenetele, két olyan szélső opció, melyek egymáshoz képest ellentétes irányba vezetnek, az emberiség közvetlen jövőjének vonatkozásában. Igen izgalmas kérdés, hogy képes lesz e a Föld népe összefogni annak érdekében, hogy ember maradhasson, vagy elveszíti minden olyan alapvető isteni tulajdonságát, ami eddig kiemelte az állatvilágból, ami önnön lényegiségének meghatározója volt, mind spirituális, mind kognitív, vagy akár biológiai értelemben. Ehhez azonban a belénk sulykolt materialista felfogásunkat kéne parkolópályára tenni, s felfedezni azt a lelkiséggel keveredő értelmet, mely minden ősi nemzet öntudatának alapja. Azon hagyományokról van szó, melyek identitástudatot adnak egy lokálisan, történelmileg és nem utolsó sorban genetikailag összetartozó népcsoportnak, mint amilyen a mi magyarságunk is. A sokszínűséget sulykoló globalista felfogás egyike azon pusztító ideológiáknak, mely pontosan az egyediség és sokszínűség aláásására, kipusztítására irányuló globalista, neoliberális, de nyugodtan nevezhetjük talmudista, kabbalista törekvésnek. A világ sokszínűségét képező nemzetek katyvasztikus összekeverése, mely alapjaiban zúzza szét az identitástudatot, az egyik legfontosabb kapaszkodót ahhoz, hogy az egyénnek önazonosság tudata legyen..A keveredés eredménye nem differenciált sokszínűség, hanem egyformaság lesz, amit a népek olvasztótégelyének következménye, s amíg a hőn áhított emberi maszlag létre nem jön, faji háborúk, etnikai összecsapások következnek be, ahelyett, hogy mindenki békében élne a saját hazájában.Ha egymásra kényszerítjük, a különféle kultúrájú népeket, annak természetes velejárója az önvédelmi izoláció, a népek elszigetelik magukat, hogy megőrizzék kultúrájukat és genetikájukat, egy államot képeznek az államon belül.Végül a létszám, a kulturális összetartó erő, az általános kognitív státusz, valamint a világot valóban irányító erők előre eltervezett szándéka dönti majd el, hogy a befogadó, vagy a befogadott(ak) fognak e felül kerekedni a szóban forgó etnikai konfliktusban…Minden nép genetikai, kulturális és spirituális túlélésének záloga, hogy nemzetállamokból tevődjön össze a világ, s ezen rendszer igen is lehetővé teszi a békés együttélést, a másik kölcsönös tiszteletét és igen minden nép fejlődését akár gazdasági, akár kulturális értelemben… .

 4. No.-ban a majom, nevezetsen Hallmack jelentette, hogy a STIKO nem támogatja a gyerekek védőoltását
  ( “meg”vakcinázását ).

  Elöször is a majom miatt nem kell megijedni, mert az egy orvos.

  De ki az a STIKO ?

  A majon utänna nézet a dolgoknakt és kitalálta, hogy az, az RKI alá tartózik. A videóban a képek mutatják a STIKO és
  az RKI kapcsolatát.

  Amiből ki lehet találni, hogy az RKI nem nagyon viseli a szívén a német nép egészségét, mert az intézet számára a pénzügyi
  érdek sokkal fontosabb.

  Forrás: HallMack: STIKO – keine Impfempfehlung für Kinder

  http://www.pi-news.net/2021/05/hallmack-stiko-keine-impfempfehlung-fuer-kinder/

  Aki a STIKO után akar érdeklődni:

  Ständige Impfkommission
  https://de.wikipedia.org/wiki/St%C3%A4ndige_Impfkommission
  vagy magyarul az RKI:

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Robert_Koch_Int%C3%A9zet

 5. Egy kis kitekíntés a világba: Hogy vélekedik az utca embere No.-ban a gyerekekek oltásáról ?

  Minnél inkább gyökértelenebb ( jugoszláv, meg török migráns ) valaki No.-ban, annál inkább beoltatná a gyerekét.
  Ez egy bizonyos inteligencia szintet is mutat. Ezt abból lehet felismerni, amit az ember mond és az emberi arc is sok mindent elárul
  a belső lélekről.

  Az oltáspárti bízik abban, hogy ezzel valamilyen előnyőkhőz jut, nevezetesen ő és a gyereke is.
  De a játékos kisgyerek a háttérben hangosan mondja, hogy ő nem akarja az oltást.
  Erre az oltáspárti szülő csak az mondja, persze mert a gyerek fél a szúrástól.

  De az okosabbak azt mondják, hogy a oltás csak pillanatnyi előnyt fog hozni és az oltási kampány tulajdonképpen egy zsarólás.

  A normál inteligens német ezt mondja: Von „Na klar!“ bis „Niemals!“ – Persze, hogy nem, soha.

  Forrás:
  https://snanews.de/20210529/von-na-klar-bis-niemals-strassenumfrage-2294730.html

  Kérem a videó megtekintését. Az emberi arc alapján, még a német nyelv tudása nélkül is lehet tudni, hogy ki milyen párti.

  A végén még a 80 év feletti nagymama is azt mondja, hogy gyerekeket soha nem akarná beoltatni.
  Habár ő a veszélyeztetett korban van, de az oltással szemben a szervezetnek a vitaminokkal és a helyes táplálkozzal való ellátását
  részesíti előnyben.

  1. Nyilván ironikusan értetted, máskülönben nem ment volna át a szűrőn. 🙂 Egyébként sem bizonyítottad a túlzó mondandód. A fasisztoid covid intézkedések közepette feltételezem, hogy te nem vagy fasisztoid, csupán ironizáltál. Jugoszláv ember -mint rassz- sose volt, politikai okokból jött létre Jugo. “Jugo és jugo” ember sok esetben ég és föld. Úgy írsz, mintha a “jogó származék buta arcú volna, a fehér német meg mind az ellentéte volna”. (“normál inteligens német”, te jó ég…)
   Reagálva a mondandódra:

   https://www.youtube.com/watch?v=jo0Hsx-yHiI
   https://youtu.be/C1943pmJJzM
   https://youtu.be/yBsUn-9zW5E
   https://youtu.be/9xi4O4RvlnQ

   A gyerekek beoltása témáról meg annyit, hogy mintha megszűnt volna a jogállamiság világszerte. Az USA-ban hiába fogták vissza a korona-intézkedéseket több államban, nem tudhatjuk, hogy majd netán megint megszorítják a nyakörvüket, akárcsak Magyarországon a miénket, tavaly nyár után.

   Ott a VAERS jelentés az USA-ban. Világszerte úgy tesznek, mintha bármi abszúrd dolgot normális volna megtenni. Ha egyszer a VAERS jelentés súlyos oltás szövődmények és halálozűsok ezreiről beszámol, akkor milyen alapon propagálnak korona vakcinát ott is, a még érzékenyebb, még fejődésben levő gyerekeknek számára…? Direkt az emberek tehetetlenségét akarják kiváltani?

   Láttam olyan videót, amiben a napokban Kanadában FAGYIVAL cserkészik be a gyerekeket, vakcinázásért cserébe (szülői engedély nélkül?). Egy nagymama (jogosan) magából kikelve ordít a rendőrökkel. El tudom képzelni, hogy szülői engedély nélkül folyik, ugyanis kanadai magyarok beszámoltak arról, hogy ezen kívül nemi átalakító műtétre már évek óta buzdítanak kanadai kisgyermekeket, de úgy, hogy betanítják, miként háríthatják el a szüleik aggodalmát, és törvénybe foglalták, hogy szülői beleegyezés nélkül bármilyen pici gyerek alávetheti magát egy életre őt megnyomorító (és folyamatos orvosi kontrollt igénylő) nemi átalakító műtétek sorára!

 6. A jövőre vonatkozóan (is) jó lenne tudni:

  Miért nem jelent meg eleddig a 05.29. 17 óra után (bő 1 hete), a következő bejegyzésre (Dr Szabó Attila szerint:2021-05-28 – 14:41 http://stateofthenation.co/?p=66869 ezt a videot meg tudja fejteni valaki? sputnyikV “csodájáról” van szó) adott hozzászólásom ??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük