DR. LETOHA TAMÁS: BIOFEGYVER, HALOTT KUTATÓ

Dr. Letoha Tamással, Magyarország egyik legjobb kutatóorvosával beszélget Toroczkai László a koronavírus és a majomhimlő kapcsán a biofegyverekről, furcsa balesetekben meghalt kutatókról.

https://www.youtube.com/watch?v=54rwzW4nQB0

19 thoughts on “DR. LETOHA TAMÁS: BIOFEGYVER, HALOTT KUTATÓ

  1. Áh dehogy. Az liberálisok is megírják, hogy a nevezett hölgy már többször volt rosszul.
   De a nagyon szavahhető libcsik szerint a hölgy ebben az esetben nagyon izgult és ezért lett rosszul.

   Az esetleges covid-19 gégtherápiás kényezeroltás felvétele ebben az esetben és mindig és minden hol fel sem merülhet.

 1. Valaki fordítsa le számomra magyarról magyarra, hogy mi hangzott el a videóban !
  Nem költői a kérdés, hanem valós.

  A vírusokkal kapcsolatban ezen az oldalon már elég sok információ le van írva.
  Többek között az is,( remélem, hogy jól emlékezem !?), hogy eddig még senki nem látott még egyetlen vírust sem, a SARS-KOV-2-t, meg végképp nem ! Aki evvel mélyen foglalkozott, behatóan, nagyon kíváncsian várom a véleményét

  1. Vártam hogy a “vírusharcosok” kikérjék maguknak a videóban elhangzottakat, egy részét szakmailag, más részét politikailag.
   Nem írtam le elsőre, most megteszem, ez a video sejtet csak és kizárólag, terel, és azt csűri, csavarja, amit eddig is tudtunk.
   Ez Torockai önfényezése a híveknek, “lássátok ki a barátom !” ! Semmi több, nincs tartalom, csak szócséplés. Letoha öndefiníciója is erősen megcsavart, ” én csak mérget keverek megbízásból, de nem én adom be az embereknek.”.
   Ugyan ezt elmondhatná pepitában Karikó.
   Számomra a video egyértelmű, úgy csinálni, mint ha mondtunk volna valamit, minden komolyabb véleményalkotás nélkül.
   Ez is a parasztvakítás egyik kiváló példája. Nem vagyok meggyőzhető az ellenkezőjéről, és Torockai múltja is érdekes. Micsoda véletlen, a “Tucsek” unokája !? Nem régen idéztem Rooseveltet, egy a témához kapcsolódó cikk alapján,” a politikában nincsenek véletlenek” .

   ” Fecseg a felszín, hallgat a mély”.

   1. Letoha a nővérével együtt, aki maszkban adott interjút (https://www.facebook.com/hirado.hu/videos/orvosok-a-v%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1sr%C3%B3l-letoha-annam%C3%A1ria/839842416614618/) és nagyon meggyőzően az oltásfelvételt propagálja, szintén beoltatták magukat, sőt a Pfizer-ral van kapcsolatuk már régóta. Úgy gondolom, félrevezető ez az interjú, már annyi dr. szólalt meg hazánkban, mindegyik vírus- és oltásspecialistává avanzsált.

    1. Kizártnak tartom, hogy valódi löttyöt kaptak, hiszen ők tudják a legpontosabban, hogy mi van benne, mit okoz, és mit hoz létre !!! Hát igen ! Az aljasságnak is vannak fokozatai.

   1. Remek és pontosan érthető megfogalmazások, semmi mellébeszélés ! Kiváló írások, és ami nagyon fontos KÖZÉRTHETŐ !!!
    NINCS VÍRUS, NEM LÉTEZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ezek után mi legyen a véleményem Dr. Letoha Tamásról ?

    Az, amit fentebb írtam ! Része a “gépezetnek”, pont . Torockai szintén zenész, csak a “gépezet” másik kis fogaskereke, pont .

    Két legyet ütöttek egy csapásra, Letoha felmenthette magát nyilvánosan, megelőzendő, vagy már megtörtént megkérdőjelezését a tevékenységének, Torockai meg fényezhette magát mint “barát”, és mint “politikus”.

 2. Drága Dr. Letoha Tamás!
  Egy átlag ember is lehet tudatilag emelkedett és átláthat olyan dolgokat amelyeket a többi tucat ember nem ért, vagy fogad be. Nem lehet általánosítani. Valóban a reális felvilágosítás nagyon hiányzik a médiából, ez látszott a pandémia terén is sajnos. Azonban hiszem – hiszen most is itt értekezünk -, hogy aki igazán ott van tudatilag, az megtalálja azt a közeget ahol tudakolódni tud a nagyvilág valós eseményeiről és mint a szivacs magába is tudja inni, fogadni azt. 🙂 Köszönöm, ha elolvasott.

 3. Sajnos nem derült ki, hogyan terjednek ezek a gyártott vírusok. Megítélésem szerint a biofegyverként használt mesterséges brutál vírusok csakis direkt bevetésükkor hatnak, fertőznek, de nem képesek szaporodni, netán tovább terjedni. Azért gondolom ezt, mert akkor már régen elterjedt volna valami, elterjesztettek volna valamilyen járványt. Mint ahogyan volt is próbálkozás (ebola, zika, stb)A Covid is inkább egy erős médiavírus volt, mint valós ragadály dolog, ne adj Isten , halálos járvány. 2020- márciusában gyakorlatilag a nátha szezon után a média sem mert akkora elánnal erőlködni, csak érzékenyítették a népeket, és Orbán májusban bemondta, hogy szept 4-én jön a 2. hullám. Na akkor tisztult le nálam a kép.
  Tehát elhiszem, hogy lehet virusokat csinálni, alkotni, de azok közel sem annyira életképesek, mint pl az influenza természetes vírusa.
  Ha viszont kellően bepánikoltatják az embereket, orvosokkal, ápolókkal együtt, akkor minden szipogós ember kovidos. Ez a vég, hogy így hat a média. Jobban , mint a vírus:))

  Csak említem, hogy Karry Mullis, a PCR (nem teszt) labor technika feltalálója is véletlenül éppen 2019-ben halt meg.
  A hisztériakeltés alapjául szolgáló PCR covid teszteket pedig a világon már 2017-ben kiosztották. A 2020-as járványra való felkészülés jegyében, és akkor egyszerre, varázsszóra előkapták a kalapból az addig sohasem használt “covid PCR-teszteket” .

  Tehát az nem derült ki a videóból, hogy a biofegyverként használt mesterséges vírusból járványt is lehet csinálni, vagy csak direktbe fertőzni????
  Mert ugyebár nem mindegy. Valami azt súgja, hogy nem hiába van annyi biolabor a világban, kísérletezés, mert nagyon kutatnak, hogy végre valahára sikerüljön már egy igazi ütős járványt előidézni, egy olyan vírust fabrikálni, ami a természetes vírusokkal megegyező életképességű és virulenciájú.
  Tehát, ha így nem ment, akkor megpróbálkoztak a másik oldalon: az immunrendszer tönkretételével. az oltásokkal. A beoltottak számoljanak ezzel életük során.

  Friss hír: Orbán laboratóriumában, Ausztriában hirtelen és váratlanul megszűnik az oltás

  https://report24.news/medien-impfpflicht-steht-in-oesterreich-ploetzlich-und-unerwartet-vor-der-abschaffung/

  https://informatialibera.ro/hu/lassan-de-lehull-a-lepel-a-covid19-vakcina-szelhamossagrol-a-gen-szaarum-nem-ved-a-fertozesektol-ausztria-vegleg-eltorli-a-kotelezo-covid-oltasti-kotelezettseget/

  Nálunk az MHM-en kívül minden sátánista politikai erő erőlteti az oltást. Szerencse, hogy nem igazán van kinek. Ez azért bíztató…

 4. A tisztelt DR. LETOHA TAMÁS és a kedves MHM elnöke számomra kiverte a bíztósítékot.

  Úgy látszik, hogy Mo. az összes ilyen jó pénzekért foglalkoztatott tudósok, akik nem is azok, hanem népírtók, valami olyan
  tevékenységet folytatnak, ami tulajdonképpen az emberiség ellenes büntény kategóriát bőven kimeríti.

  Hogy lehet, hogy a kedves tudós azzal henceg, hogy ő ezt, vagy azt a mesterséges virust másként tervezné meg, hogy az
  számunkra még veszélyesebb legyen.

  Minek tartanak mindket ezek a kedves tusósok és politikusok ?

  Csak mondom, hogy mi tudatosan gondolkodó emberek vagyunk !

  Milyen világ ez ?
  Hová aljasodott már le ez a világ ?

  Nem tudom, hogy ez a tény a hivatalos nyomozó hatóságoknál miért nem veri ki a bíztósítékot ?
  Hol van itt a bűnüldözés ?

  Kinek kell a rákellenes géntherápiának hazúdott nem is tudom miyen humánus szinekben eladott gyógyszer ?
  Ami tulajdonképpen anépírtási célra is alkalmas ?

  Ki határozza meg azt, hogy kinek van az élethez való joga ?

  1. Végre valaki.
   Köszönöm, hogy kifejezte amit én is gondolok és ahogy érzek.

   Hozzátéve:
   Ez a “beszélgetés” e kettő közt oly nyilvánvalóan fake és oly ordítóan kontrollált álellenzék, hogy az ember csak azért nem mondja, mert úgy véli úgyis mindenki észrevette. Gondolom e műsor után együtt pezsgőztek Orbánékkal.

   Mi lesz ennek a vége? Miből vannak ezek?
   Ez a szégyentelenül szemünkbe hazudó bűnbanda most már nem áll meg amíg mindenkit el nem tesznek láb alól?

 5. Azért elég nehezemre esik bármilyen kérdésben is megbízni egy olyan ember véleményében, aki ilyen szakmai múlttal az oltások mellett haknizik. Kétségem sincs affelől hogy tényleg mesterséges vírusról van szó, ahogy ebben a videóban mondta, de az az érzésem, hogy mindig azt mondja, amit a riporter hallani akar tőle. Amikor Toroczkai kérdezi, akkor igen, ez egy biofegyver, ha meg mondjuk a HírTv, akkor igen, a Pfizer 90-95%-os hatékonyságú.

 6. Nekem nagyn tetszett a beszélgetés. Két számomra hiteles embert hallottam. Köszönöm nekik, hogy kiállnak az igazságért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük