A hivatásos szószóló nem fárad

A tv műsor 2022. június 13-án készült. A hivatásos szószóló nem lankad, nem fárad, folyamatosan igyekszik fenntartani a para-szintet. Nem tudom, ki veszi ezt még be, bár ha elég hangosan, elég sokáig, elég nagy hazugságot szajkóznak, az emberek előbb-utóbb tényként fogják elfogadni.

30 thoughts on “A hivatásos szószóló nem fárad

 1. Ha még csak orvosi „problémáink” lennének…
  Az alábbi írás jelentősnek látszik, bár nincs benne semmi olyan tény vagy új fogalom, amellyel már ne találkoztunk, ne foglalkoztunk volna elszigeteltebben. Így összefoglalva azonban teljes rendszerbe kerülnek a világ folyamatban lévő eseményei. Feltéve, hogy a számtalan közül tényleg ez a szóban forgó, közel sem misztikus program az alapvetően meghatározó. Pár éven belül kiderül. Az írás leginkább minket érintő magvából hosszan lehet idézni, de az egészet érdemes elolvasni, minden részlete lényeges:

  https://thesaker.is/world-war-3-for-dummies/
  3. világháború próbabábuknak

  Mi fog történni
  Tulajdonosaink és politikusaik pánikja érthető, mert a sor végére értünk. Nem tudjuk tovább fenntartani életszínvonalunkat az adósság növekedése és élősködés által. Az adósság meghaladja azt, amit fedezetként birtokolunk, valutáink hamarosan értéktelenné válnak. Többé nem leszünk képesek ingyen cuccokat szerezni a világ többi részétől, vagy visszafizetni az adósságunkat – nemhogy a kamatokat. Az egész Nyugat a csőd szélén áll, és az életszínvonalunk hatalmas százalékkal fog csökkenni. Ez az, amitől tulajdonosaink pánikba estek, és csak két forgatókönyvet látnak:

  1. Az első szerint a legtöbb nyugati ország, benne minden és mindenki csődöt jelent, és diktátummal törli el az adósságát – amire a szuverén államok képesek. Ez a tulajdonosaink vagyonát és politikai hatalmát is eltörli.

  2. A második szerint tulajdonosaink átveszik a fedezetet a csőd idején. A biztosíték mi vagyunk és minden, amink van.

  Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, melyik forgatókönyvet választották. A második forgatókönyv terve készen áll, és jelenleg is folyamatban van. „The Great Reset”-nek hívják, a Világgazdasági Fórum mögött álló emberek alkották meg. A terv nem titok, bizonyos mértékig megvizsgálható a WEF honlapján.

  A Great Reset egy mechanizmus az összes adósságfedezet lefoglalására, amely magában foglalja az Ön vagyonát, a város vagy önkormányzat vagyonát, az állam vagyonát, és a legtöbb vállalati vagyont, amelyet még nem birtokoltak tulajdonosaink.

  Ennek az eszközlefoglalási mechanizmusnak több összetevője van, de a legfontosabb a következő négy:

  1. A szuverenitás eltörlése: egy szuverén (független) ország veszélyes ország, mert dönthet úgy, hogy nem teljesíti adósságát. A szuverenitás csökkentése kiemelt fontosságú volt tulajdonosaink számára, és számos olyan programot próbáltak megvalósítani, mint például a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség és a Csendes-óceáni Partnerség. A legsikeresebb rendszer kétségtelenül maga az Európai Unió.

  2. A gazdaság lefelé hangolása: a nyugati gazdaságot (és valójában a globális gazdaságot) nagyon jelentős mértékben le kell hangolni. Erre azért van szükség, mert a nyugati gazdaságot nagymértékben meghamisították, le kell vinni a valódi szintjére – ami a mostaninak akár a fele is lehet – vagy még annál is alább. A lassú leépítésnek az is a célja, hogy elkerülje a hirtelen összeomlást, amely hatalmas társadalmi nyugtalanságot okozna és veszélyt jelentene tulajdonosainkra. Az ellenőrzött leépítés ezért jobb, mint egy ellenőrizetlen összeomlás. A leépítés már történik és jó ideje tart. Számos példa említhető erre, beleértve az EU és az Egyesült Államok energiapolitikáját, amelynek célja a nyugati gazdaság szabotálása, valamint a járvány alatt és után a pusztítás nyilvánvaló kísérletei, a meglehetősen bizarr logisztikai problémákkal együtt, amelyek hirtelen jöttek a semmiből.

  3. Vagyontárgyak begyűjtése (nem lesz semmid és boldog leszel): minden olyan vagyontárgyat átvesznek, amely magán- és kollektív/államadósságunk fedezetének tekinthető. Ez a nagy újraindítás egyértelműen megfogalmazott célja, de kevésbé világos, hogyan hajtják végre. A nyugati kormányok (sőt az összes kormány) teljes ellenőrzése szükséges hozzá. Ehhez az előfeltételhez közelebb állunk, mint gondolnánk, mert úgy tűnik, hogy a legtöbb nyugati kormány Davoshoz tartozik. A folyamatot a gazdasági válság és a globális felmelegedés miatt szükséges társadalmi szerkezetátalakításként fogják eladni, és az átlagemberek életszínvonalának jelentős csökkenését fogja eredményezni, bár az elitét nem.

  4. Elnyomás: ez nagyon sok embernek nem fog tetszeni, és valószínű egy felkelés, még akkor is, ha a leépítés fokozatosan történik. Ennek megakadályozására olyan társadalmi kontrollmechanizmust vezetnek be, amely eltörli a személyes szabadságot, a szólásszabadságot és a magánéletet. Az egyénnek az államtól való abszolút függőségét is megteremti. Ezt meg kell tenni, mielőtt a gazdaság leépítése befejeződne, különben forradalom lesz. A mechanizmust nyugaton már lelkesen alkalmazzák, ahogy azt bárki láthatja, akinek van szeme és füle.

  1. A második forgatókönyvhöz kell Oroszország legyőzése. El tudom képzelni, hogy a háttérhatalmi Kínának felajánlhatta fedezetnek az eladósodott USA nevében a Global Oroszországot a piacaival. Kínának a fedezet kell, nem az amerikai adósságlevél. A Globalnak pedig a világhatalom, ha másképp nem, hát Kínán keresztül is vezethet az út felé. Kína álláspontjáról annyi ismert, hogy csak addig áll Oroszország mellett, amíg az szállít neki, egyébkén pedig ezért Kína nem aranyban fizet, hanem 5G, stb barterban, ami a világégés továbbsegítése.

   Coronavirus and the Electrification of the Earth ~ Dr. Tom Cowan (bitchute.com)
   https://www.bitchute.com/video/IcHlVwMjHNB6/

   Dr.Cowan utal arra a megfigyelésre (Arthur Firstenberg: The invisible rainbow című könyv alapján), hogy minden egyes drámai ugrás a Föld elektromágneses mezejének megváltoztatásában 6 hónapon belül újabb influenza járványt eredményez. Kína a 6G(sokadik G)-nél tart.
   Az egészség a testben levő ásványi anyagok és víz minőségétől, struktúrájától függ, a sugárzás változása pedig átstruktúrálja a vizet, és ezen keresztül a teljes szerkezetet. Mivel bele vagyunk kötve az elektromágneses jel átadás kapcsolatba, minden hatás pillanatokon belül a teljes földi világban egyszerre megmutatkozik, érződik.
   Ha még külön fémekkel is kombinálódik ez a hatás (pl. alumíniumot fecskendeznek be az emberekbe), a fémek a megnövekedett elektromágneses mezők elnyelésének receptoraivá válnak, és ez tökéletesen pusztító az emberi működésre nézve.
   A következő “covid” valószínűleg a következő G aktiválás és a kapcsolódó műholdak fellövése. A járvány jóslást 6 hónappal korábban ehhez tudják viszonyítani.

   1. Kína Rotschild tulajdon és báb is egyben, legalább 70 éve ! Jó, persze Putyin sem önjáró ! Csak annak látszik.
    Végtelenül lealjasított világban élünk.

  2. Gratulálok a cikkhez, a tényfeltáráshoz remélem, hogy ezáltal még több embernek felnyílik a szeme. Nem lepődök meg, hiszen évek óta nézem az https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok/ sorozatokat. Nehéz elhinni, de minden itt leírt, vagy kimondott szó beteljesült/fog beteljesülni. Egyet azonban megjegyeznék. Hogyan és mint képzelik a totális hatalomátvételt nem tudom, bár biztosan meg van már erre is a tervük, de egy biztos csak a vérem és életem által fognak mindentől megszabadítani, amiért az őseim és én már megdolgoztunk, megszenvedtünk. Megbűnhődte már e nép. A múltat s jövendőt! Ugye ismerős!! Harc és vérontás nélkül nem fog menni, ez biztos! Testben, lélekben felkészülünk ………

   1. “Hogyan és mint képzelik a totális hatalomátvételt nem tudom”

    Kiváló kérdés, és éppen erre ad választ amit már régóta ismételgetek, az iszlám tömegbázisa által, azaz azáltal hogy végtelen számban dőlnek a régióba a muszlimok, akik gyorsuló rohamban szaporodnak, eközben minden módon az iszlám kultúra felé agy-mossák Európa és a Nyugat maradék fehér őslakosságát. Azért az iszlám mert azon ideológia lényege és célja pontosan egyebeseik a szuper-elit céljaival (mindazzal amit a cikk is listáz)
    – a nemzetek elszegényítése majd teljes megszüntetése a folyamatos válságok által, majd egy globális iszlám egyvilágrend alá kényszerítése
    – az individuum és annak szabadsága megszűnte: minden egyén valakit ellenőriz és minden egyén valakik által ellenőrzött
    – az.egyének elszegényítése, függőségben tartása és elnyomása, az emberi és szabadságjogok eltörlése

    A globális iszlamizáció kivitelezéséhez szükséges számukra a multikultinak hazudott folyamat, aminek fő eleme a ránk kényszerített arab tömegmigráció, eközben a keresztény kultúra és a demokrácia intézményrendszerének eróziója. Erre az egyik módszerük maga a Covid-krizis és a kettős mérce az arra adott kormány-reakciókban.
    Példák: nyugaton számos templomot bezártak azzal az ürüggyel hogy “lényegtelen intézmény”, miközben új mecseteket építenek és meglévő mecseteket bővítenek azzal, hogy több helyre van szükség a távolságtartáshoz.
    A muszlimok lerombolták a Notre-Dame-ot következmények nélkül, eközben olykor megrendeznek egy mecset-öntámadást amiért kirakatba tesznek egy “fehér fasiszta keresztényt” mint elkövetőt, hogy a megszállt fehérek elég szemét fasisztának érzékeljenek mindent és mindenkit ami és aki saját kultúrájuk képviseli.
    Maga a kötelező maszkhordás is az iszlám felé való nyájterelés része.

    További példa a keresztény hagyományok és ünnepek fokozatos eltörlése illetve tartalmuktól való megfosztása az iszlám által megszállt nyugaton.
    Ez a folyamat egy-két évtizeden belül elér arra a pontra hogy az iszlám tömegbázisa kerülne nagy többségbe és hatalomra szavaznák a sária kormányaikat, akik mindenkit becsábítanak vagy erőszakkal az iszlámra konvertálnak, amiből azután nem lehet kiszállni, mert a kiszállást halállal büntetik. Innentől pedig minden iszlámra konvertált kötelezően másokat kell konvertáljon.

    Maga a globális felmelegedés (mesterséges klíma-felmelegítés) is az iszlamizáció egyik aspektusa, amit a geoengineering / chemtrail bevetésével végeznek. Ez egyúttal a fenti célok elérésére is.szolgál ugyanis a klíma-módosítás a mezőgazdaság ellehetetlenítését és ezáltal a kistermelői szféra leépítését célozza, aminek eredménye végzetes válságok sorozata, éhség és hiány lesz a bolygó lakossága nagy része számára, és mint tudjuk a hiány mindig további háborúkat és elnyomásokat eredményez.

    A klíma- és mezőgazdaság rombolása témájában egy hivatalos forrás, az angolul tudóknak:
    Chemtrails, Here is your PROOF 100% Real “MUST WATCH
    https://www.youtube.com/watch?v=L5is16A8pfw

    “Rosalind Peterson megerősíti a Chemtrails/Geoengineering/SRM-t.
    Nagyon is valósak. Ha még mindig kételkedik abban, hogy ezek a vonalak az égen kondenzcsíkok, vagy hogy az egész nap fennmaradó tejszerű köd, akkor nagyon tévednek.
    Ez 100%-ig valós bizonyíték.”

    Egy másik forrás:
    https://usawatchdog.com/uncovered-government-docs-prove-chemtrails-real-dane-wigington/

    Részlet (gépi forditás):

    Miért káros a geomérnökség vagy az időjárás módosítása a bolygóra nézve? Wigington, a terület első számú kutatója és aktivistája, elmagyarázza: “Gyakorlatilag egyenesen elzárják a bolygót attól, hogy reagálni tudjon. Hiába melegszik a bolygó, amit a geomérnökség eltéríthet, és a nap blokkolásával nagy területeken átmeneti lehűlést okozhat, ennek az ára az általános felmelegedés súlyosbodása. Darabokra tépik az ózonréteget, borzalmasan megzavarják az esőkörforgást. Az aszály egyre nagyobb méreteket ölt világszerte, a boreális erdők pusztulnak. Így az erdők nem tudják elnyelni a szenet, amit egyébként el tudnának nyelni. Az UV sugárzás megfőzi a fákat. Mérgező fémek záporoznak ránk abból, amit ezekkel a programokkal permeteznek. Az alumínium, a bárium és a stroncium megmérgezi a fák gyökérzetét. Az óceánokat is megpróbálják felhasználni, hogy több szenet szívjanak fel, és ez szintén megöli az óceánokat. 400 halott zóna van a bolygón. Ez a “gyógymód” rosszabb, mint a betegség, és ez sokat mond. Az éghajlati tervezés az emberi őrület, a hatalom és az irányítás iránti törekvés megtestesítője, abszolút megtestesítője. Végső soron erről szólnak ezek a programok – a hatalomról és az ellenőrzésről.”

    Wigington azt is állítja, hogy új információkkal rendelkezik a bejelentők kormányzati elnyomásáról és a NOAA-nak és az Országos Meteorológiai Szolgálatnak adott hallgatási parancsokról. Wigington szerint a klímatechnika ismert titok az állami és szövetségi kormányzat legmagasabb hivatalaiban. Wigington azt állítja: “Egy kongresszusi segítő bizalmasan mondta nekem körülbelül 90 nappal ezelőtt, hogy mindannyian tudjuk, mi folyik itt, és nem tudjuk, mit tegyünk. Ez a legnagyobb elefánt a szobában. Mindenki fél kilépni az árnyékból, de közben a hajó süllyed, az egész hajó, és mindannyian rajta vagyunk”.

    Megj: Az már csak hab a tortán, hogy amit a háttérhatalom-iszlám szövetség követ el a bolygó klímája és mezőgazdasága ellen, azért is minket, az áldozatokat hibáztatják. Innen a narratívájuk hogy a klímaváltozást a normál emberi tevékenységek és a “túlnépesedés” okoznák. Biciklire sem azért kényszerítik az embereket mert a bolygót féltik hanem azért mert az autózás az egyén privát szférája része lenne és egy emelt életszínvonalat és biztonságot jelent, míg a bicikli a szegénység, kiszolgáltatottság és sérülékenység .
    Egy jótékony tudomány és világvezetés már rég megoldotta volna az olcsó és zöld-energia hajtotta személygépkocsik tömeges forgalmazását és az infrastruktúra a szerinti fejlesztését. Azért nem teszik, mert a céljuk nem a fejlesztés hanem a rombolás (smash and grab),a fejlett világ lehúzása a 3. világ szintjére és az iszlám hatalmába kerítése.
    Az olajfüggőség és toronymagas üzemanyagárak által is ugyanez történik. Az iszlám vezetők továbbszegényítik a megszállt fejlett világ őslakosságát és még erősebb pozícióba hozzák magukat.

    Mondanám tovább, de mára csak ennyi “jó hírem” akadt. Aki nem hiszi a fentieket, elég ha végignéz az elmúlt néhány évtizeden, évszázadon. Maga a hitleri fasizmus és a későbbi kommunizmus is az iszlám egy-egy.változatai.
    Az elsődleges fegyver amit bevetettek a fehér világ ellen azóta is az iszlám fő technikái, a terror és tömegmegtévesztés, a népek hazugságban, elnyomásban és szegénységben tartása, állandó és közvetlen kontroll alatt tartása, és terrorizálása.
    Terror vagy ezzel vagy azzal az ürüggyel. A hidegháborúban félelem a nukleáris háborútól, majd félelem mindig valamitől.
    Mindig a kirakatba tesznek egy nagy eseményt, majd arra hivatkozva évtizedekig tartanak félelemben egész földrészeket. Ez az ami alatt nyög az egész bolygó hosszú évtizedek óta.

    A jelenben éppen a “fertőzéssel” terjedő “mesterséges halálos kórokozók” orbitális hazugsága van főműsoron, most éppen amiatt kellene folyamatos és intenzív terrorban élnünk. Pedig még a “természetes vírusok” sem léteznek.

 2. Meg sem próbálom leírni amit gondolok. Kizárt, hogy megjelenjen.
  Ezt a kép beszélgető galandférget már amúgy is lehetetlen minősíteni bármilyen emberi szavakkal.

  A pokolafoldon.hu oldalon, volt még reggel ( most nem találom !!!???), egy cikk, “Pásztoraink a farkasoknak dolgoznak” címmel. Néven nevezve a mélykeresztény, mélymagyar, mélynemzeti viktort, és Putyint is, és a valóságot, meg a látszatokat. Kötelező olvasmány, főleg fidesz idióták számára !

  Kiegészítésnek https://www.angelikamihalik.com/452652486 . A cikk és a video együttesen tényleg csak a gyárilag retardált idióták számára nem értelmezhető pontosan, illetve a fenti videóban látható két államilag foglalkoztatott “fizetett hülyék” számára ! Mind a kettő tökéletesen tudja, hogy hazudik !!! A “fizetett hülyék” minősítés már az erősen finomított változat részemről, tekintettel az oldal üzemeltetőire. Vannak rá pontosabb kifejezések.

 3. Ha egy szóval kellene jellemezni ezt az embert azt mondanám, hogy: ROHADÉK
  Ha több szóval is lehetne akkor azt mondanám: Egy undorító, aljas, mocskos, utolsó patkány Rohadék

 4. A Covid-krízis -dollárhalom rárakódott Szlávik pupilláira.

  Amit a Bard üzenne a népirtó “szakértőnek”:
  “Bloody, bawdy villain! Remorseless, treacherous, lecherous, kindless villain!”
  “The rankest compound of villainous smell that ever offended nostril.”
  “Thou art a base, proud, shallow, beggarly, three-suited, hundred-pound, filthy worsted-stocking knave; a lily-liver’d, action-taking, whoreson, glass-gazing, superserviceable, finical rogue; one-trunk-inheriting slave; one that wouldst be a bawd in way of good service, and art nothing but the composition of a knave, beggar, coward, pandar, and the son and heir of a mongrel bitch. ”
  “Away, you starvelling, you elf-skin, you dried neat’s-tongue, bull’s-pizzle, you stock-fish! You tailor’s-yard, you sheath, you bow-case, you vile standing tuck!”
  “Methink’st thou art a general offence, and every man should beat thee.”

  Egy eddig ismeretlen variáció
  “Thou knotty-pated bugbear, traitorous earth-vexing pajock, muddy-mottled measle, degenerate tickle-brained slug, earth-littering, beetle-headed minnow, venomed long-tongued paddock, clay-brained guiled malt-worm, go ahead and mate with thyself!”

 5. Jártamban-keltemben van, hogy az utcán, van hogy ALDI-SPAR-LiDL-Penny -ben történő vásárlás közben, tehát mindenhol ahol alkalom adódik beszélek az emberekkel pár szót. A múltkor a Váci utcában járva egy Kávéházi szórólapot osztogató 40 körüli férfivel váltottam pár szót. Miről? Hogy engem is meg őt is a munkáltató az “álarcosbál” kezdetén bocsátotta el a munkájából. Aztán jött a fejtegetés a Király (Császár) új ruhájáról, amit mindenki látott (a médián át) csak egy kisfiú kiáltott fel: „A király mezítelen!”
  Érdekes, hogy hasonló tapasztalatunk volt, pedig nem beszéltünk össze. Úgy összegezném, hogy az ismerősi körben senki sem látott királyt ruhában.
  Pedig a “propagandisták” folyton arról beszélnek, hogy a nép között elvegyülve több király is járkál.
  Kár, hogy egyetlen ember a földkerekségen még csak fotót sem tudott egyikről se csinálni, így aztán MI szegény kiskölykök nem láthatjuk a “Király új ruháját”
  Lehet, hogy a propagandista elvesztette a szemüvegét, és azért látja folyton??

 6. Tűnődom.
  Kötél, sortűz, vagy életfogytiglan ezeknek a gusztustalan hazugoknak!?

  1. Tisztelt Uram !

   Valamikor 2010 körül, nyár végén egy barátom ügyvédjével hármasban beszélgettünk, erről, arról. Előkerült egy téma, kérdés,” …, szerinted hogyan lehetne rendbe tenni az országot ?”. A kérdezett én voltam. A barátom ismerte az álláspontomat, az ügyvéd nem.

   Azt válaszoltam, hogy ” 200000 embert teljes vagyonelkobzás mellett nyilvánosan, nagy tömegek előtt ki kellene végezni, hogy így jár aki hazudik, csal, lop, és hazát árul ! További 200000 ezret szintén teljes vagyonelkobzás után börtönbe zárni, életfogytiglan. Azonnal tízmillió Jézus Krisztus országa lennénk.”

   Az ügyvéd szeme meg sem rebbent, csak annyit fűzött hozzá, hogy nem 200000-et, hanem 400000-et !!! 2010-ben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   És ez csak ez a szerencsétlen, meggyötört, valamikor Magyarország ! Máshol erősen feltételezem az azonosságot !

   Van még kérdés ?

 7. Ez nagyon ott van.Ki rakta fel?
  Szeretnék még ilyeneket làtni.
  Sok mindent úgysem tudunk csinàlni.

  Ezeken à phszihopatàkon és à sàtànon röhögni kell,ez bosszantja őket,mi meg jól szórakozunk.V-mi azért nekünk is jut.
  A terv halad,Isten meg végez.Még nincs vége.!!!!
  Senki ne adja fel!!!!!
  Dehàt Nektek mondjam?????
  Nagyon jó hogy nem vagyok(vagyunk egyedül)!!!!
  Köszönet mindenkinek!!!!!

 8. milyen variáns lesz ami ellen oltani kell megint a “wuhani variáns” (már ha egyáltalán volt olyan) ellen készített oltással?
  valaha valakinek aki produkált pozitív tesztet megmondták hogy milyen variánssal fertőződött meg?

  1. A “variánsok”-at illetően sokaknak erős a gyanúja, hogy a “wuhani kiszivárgás” vagy az “Ukrajani BIO labor” -ból való kikerülés is csak igazi konteó! Ezzel akarták a vírus meglétét bizonyítani. Csak ott a bökkenő, hogy ha valóban volt vírus, akkor hogyhogy senki sem tudta izolálni?? Pedig ez egy “világZárvány” volt, tehát nem egy hanem millió és millió vírus “egyedet” lehetett volna “nyakon csípni”!
   Élnék a “gyanúperrel”, hogy ‘chemtrail’ -lel csinálták a “vírustüneteket” kezdettől fogva, ahogy “MA” is napi szinten (ma is volt) folyik a chemtrail csíkozás!
   Tegnap délutáni élmény: Az égen több ezer méter magasságban egy “pici” repülőgép kettő csíkot húz maga után, aztán egyszer csak MEGSZŰNIK a csík és a gép meg repül tovább, és elég hamar maga mögött hagyja a dupla csíkot. Majd már legalább 500 méter, vagy 1 kilométer is van közte és a csík között! Egészen addig nem húzott további csíkot, mígnem a derült égen eltűnt! Kérdem én: Ha ez kondenzcsík valóban, akkor leállt a hajtómű és a gép siklott tovább ugyanolyan sebességgel? Ugyanis az égbolt “közepén” megszűnt a csíkhúzás. Felnézve bal kéz felől volt 2 csík, egészen középig, és jobb kéz felé tűnt el a gép, de ott már csík nélkül. Ha viszont a chemtrail csík ez, akkor ettől függetlenül repül tovább a gép, amelynek a sebessége sem csökkent.
   Gyanús, hogy ezekkel a chemtrail csíkokkal akarják “előhozni” az újabb vírus tüneteit.
   Bár tévednék!

 9. A témához kiegészítésül minden ép elmével rendelkező tájékozatlannak ( és “jól tájékozottnak” !) el kell olvasnia és meg is kell jegyeznie a tartalmát két cikknek a pokolafoldo.hu oldalon !!! Ezek még nem tűntek el mint az előző bejegyzésben írt cikk . ( Egyenlőre !)

  Vegyék a fáradtságot megkeresni !!! Aki arra vár, az hogy orra alá tolják a linket, hogy ne kelljen “fáradoznia” a kereséssel, az a legtipikusabb fotelharcos, és ezt be is bizonyítja azonnal a “miért nincs itt a linkje ?” kérdéssel . ( “Más hazai oldalak”, jobb felső sarok, a gyengébbek kedvéért.)

  A két cikk röviden, nagyon érthetően, tűpontosan összefoglalja, és leírja azt a folyamatot ami ezidáig vezetett, és ami ma történik. Akinek ezek után még van kérdése, az valóban a normálisnál szűkösebb agykapacitással rendelkezik. Ez a két cikk nem a felszín megtévesztő, figyelemelterelő, kisded játékairól szól, nem a népnek szánt cirkuszi jeleneteket elemzi, ez töményen összefoglalja a XX.-ik századtól elejétől máig való történést, benne a mai mindennapokban átélt történésekkel. ( Kína szocializálása !!! )
  Írom ezt azért, mert ezen a honlapon is olyan nyafogás megy, meg a “ki érti ezt ?” hülye kérdések ismételgetése több formában, hogy az tragikusan kiábrándító.
  Akik számára ez a honlap ( sok más oldallal egyetemben !) csak egy pszihiátriai csoportterápia !!! Sirámok, jajgatások, “helyzetelemzések”, napi rendszerességgel, és mindenkor ugyanaz a verkli ! Akik meg eddig sem fogták fel, hogy mi történik körülöttük, azok ez után sem fogják.
  Nem vesszőparipákon kell(ene) lovagolni állandóan, és összefüggéseiben kell(ene) nézni, és látni is a dolgokat ! Ismert a régi vicc, hogy az oroszok át tudják fúrni a hajszálat hosszában, a japánok meg menetet is tudnak bele vágni ! Nagyszerű !!! Csak éppen semmi értelme.

 10. Népirtás, mikor lesz már vége?? Haldokolnak az oltottak. Mindenki környezetében vannak már halottak a hozzátartozók között. Szégyelljék el magukat.

  1. Kedves László!
   Mi együtt érzünk, de egy pszichopata nem érez szégyent, sőt semmit! Legfeljebb azt, de azt is csak gondolja: „megérdemelte”.
   Senki sem gondolja azt, hogy az egykori “Hasfelmetsző Jack” akit nem tudott elfogni a Scotland Yard, hogy őneki szégyenérzete lett volna. Sőt!
   Sátán, és a szolgái (alattvalók, bábok) mind élvezettel gyilkolnak.
   Már kisgyerekkorukban ezeknél megfigyelhető az állatkínzásra való hajlam, ami törvényszerűen fejlődhet tovább.
   SAJNOS!

 11. T. Orbán VikTOR! ITT az IDŐ SZÁMOT ADNI!!!
  …most, hogy beköszöntött a nyári napforduló és élesedik a Fenevad (Rothschild és lakájai!!!) 2022. 06. 24 (666!!!) megtévesztőinek akarata a nyáj felett, szólok.
  OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!…- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!
  Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=WvF5RhocLIM

 12. Megkezdik a csecsemők koronavírus elleni oltását az Egyesült Államokban az Egy(b)esült Állnokokkal!!

  A hatóságok jóváhagyták a vakcinát, így jövő héten megkezdődik az országos oltási program. Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és -megelőzési Központja (CDC) jóváhagyta a COVID-19 elleni Pfizer-BioNTech és a Moderna csecsemők, kisgyermekek és óvodások számára készült védőoltásait. Így a jövő héten országszerte megkezdik a hat hónapos kicsik oltását az Al Jazeera beszámolója szerint.
  A CDC döntése azután született, hogy az intézmény tanácsadói testülete megszavazta a COVID-19 elleni védőoltás ajánlását ezeknek a gyermekeknek.

  “Tudjuk, hogy szülők és nevelők milliói vágynak arra, hogy kisgyermekeiket beoltassák, és a mai döntés után meg is tehetik”.

  Rochelle Walensky, a CDC igazgatója.

  Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) pénteken engedélyezte a Moderna oltását hat hónap és öt év közötti gyermekek számára, valamint a Pfizer-BioNTech oltóanyagát hat hónap és négy év közötti gyermekek számára.
  A Pfizer vakcina már engedélyezett ötévesnél idősebb gyermekek számára.
  „Ez a fertőzés megöli a gyerekeket, és lehetőségünk van ennek megelőzésére” – mondta Beth Bell, a tanácsadó testület egyik orvosa a szavazást követően. “Itt a lehetőség egy ismert kockázat megelőzésére.”
  Joe Biden amerikai elnöknek látszó bide tartalom: „hatalmas lépésnek” nevezte a döntést.
  Elmondása szerint kormánya a tervek szerint már a jövő héten bevezeti az oltóanyagokat az öt év alatti korosztály számára.
  “A jövő héten a szülők elkezdhetik az időpontegyeztetést a gyermekorvosi rendelőkben, a gyermekkórházakban és a gyógyszertárakban” – mondta a demens barom (Biden).
  Több millió gyermeket olthatnak be Egyre több oltási időpont lesz, ahogy egyre több adagot szállítanak ki, és az elkövetkező hetekben minden szülő megkaphatja a vakcinát, aki szeretné. Körülbelül 18 millió gyermek lesz jogosult erre, de azt természetesen nem tudhatjuk, hogy végül hányan kapják meg az oltást.
  Az öt és tizenegy év közötti gyermekek kevesebb, mint egyharmada élt az oltás lehetőségével, mióta tavaly novemberben számukra jóváhagyták a vakcinát.
  A Pfizer-BioNtech vakcina hat hónapos és négyéves kor közötti gyermekek számára készült. Az adag a felnőtt adag egytizede, és három injekcióra van szükség. Az első kettőt három hét különbséggel, az utolsót pedig legalább két hónap múlva adják be. A Moderna kétdózisú injekció, mindkettő a felnőtt adag negyede, és körülbelül négy hét különbséggel adják be hat hónapos és ötéves kor közötti gyerekeknek.
  Az FDA egy harmadik adagot is jóváhagyott, legalább egy hónappal a második injekció beadása után. Ez olyan gyermekek számára elérhető, akiket immunrendszeri rendellenességeik miatt sebezhetőbbek a súlyos betegségekkel szemben.

  Olvasd tovább itt: [url]https://hellomagyar.hu/2022/06/19/megkezdik-a-csecsemok-koronavirus-elleni-oltasat-az-egyesult-allamokban/ | Helló Magyar[/url]

 13. Igen !!! egyet értek az előttem hozzá szolóval , és bárcsak a pénz és hatalom éhes nyugat összeomlana . meg az egész oltás párti orvos is , akik jól átverték az embereket az oltással kapcsolatban. Sajnos én is erőszak hatására felvettem 2 phízer oltást azóta sem vagyok jól. Hátha még ha a 3-dikat is fel kéne vennem akkor már temető lenne a vége , de nem hagynám amúgy sem . Soha többé nem hiszek a médiának és senkinek sem főleg orvosnak aki propagálja a hullámokat, és az oltásokat.
  A háborút is a nyugat idézi elő , Zelenszkij sem néz ki valami normálisnak aki jóba van a nyugattal.

 14. Erre mit lépne Szlávik Úr? Konteó?
  https://report24.news/medien-impfpflicht-steht-in-oesterreich-ploetzlich-und-unerwartet-vor-der-abschaffung/

  Média: Ausztriában hirtelen és váratlanul megszűnik az oltás
  2022. június 23

  A bírósági és a rendszermédia most megerősíti azt, amit a kultikus blogger és a Report24 vendégszerzője, Gerald Markel hetek óta megjósolt: az oltási kötelezettség hamarosan leesik, és teljesen eltörlik. Úgy tűnik, Ausztria és az EU gazdasági helyzete olyan rossz állapotban van, hogy a politikusok egzisztenciális pánikba esnek, és nem akarnak több fronton harcolni. De ez is aggodalomra ad okot.

  Florian Machl megjegyzése

  Amilyen spontán módon hal meg sok olyan polgártárs, akiknek jelenleg az ember okozta klímaváltozás következményei, például a felnőttkori hirtelen halál szindróma következtében kellene meghalniuk, a védőoltási követelménynek Ausztriában is ugyanolyan spontán módon kellene csökkennie. A rendszer pánik üzemmódban van.

  Bár a szóban forgó törvényeket és rendeleteket az elmúlt hónapokban újra és újra bütykölték, „javították”, a kormány valószínűleg eldobja a gyűlölt és rettegett, a világon egyedülálló, ezért példaértékű törvényt. A nagy osztrák bírósági és rendszermédiák szinte mindegyike beszámolt erről június 23-án, jól értesült körökre hivatkozva. A kormány döntését várhatóan dél körül teszik közzé. Rauch (zöldek) egészségügyi miniszter a héten már bejelentette, hogy „együtt kell élnünk a Koronával”.

  Markel előre látta
  A hasonlóan jól tájékozott Gerald Markel már hetek óta megjósolta ezt a fejleményt, egyik legfrissebb beszámolója előre leírta a fejleményt: Gerald Markel: Nézze meg alaposan – minden szinten nyerünk!

  De a kormány lépése is nagy aggodalomra ad okot. Mert nyilván akkora válságok várnak ránk, hogy a mostani „Corona” mellébeszéléssel nem akarunk leállni. A kormány most arra hagyatkozna, amit a kritikusok két és fél éve követelnek: a személyes felelősségre. Ennek számos más háttere is elképzelhető, például a jelenlegi kutatási eredmények, amelyek erősen megkérdőjelezik az úgynevezett „védőoltások” tényleges hatékonyságát és biztonságosságát.

  Milyen válságok várnak rád?
  Tehát milyen válságok lehetnek még nagyobbak, mint a lakosság megfélemlítése intézkedésekkel és „védőoltással”? A harmadik világháború küszöbön állhat, és elképzelhető az atomfegyverek alkalmazása is. Az USA-ból és Európából érkezett globalista háborús hősök alig várják, hogy az európai országokat egy ilyen megsemmisítési háborúba sodorják. Ehhez járulnak még a háború nélkül is emelkedő árak és a magas infláció együttes következményei.Németországban 15 millió ember már nem tud elegendő jövedelmet előteremteni a megélhetési költségeinek finanszírozására. Ausztriában még nincsenek végleges adatok, de a helyzet hasonló lesz. A dolgok sok sarkában és végén fortyognak, és elképzelhető soha nem látott mértékű társadalmi nyugtalanság. A kötelező védőoltás megszüntetése minden bizonnyal nagyon örvendetes lenne – de másrészt felállhat a szőrszálak a tarkóján.

 15. Rusvai mondta talán tegnap, hogy az új variáns a hőségben is terjed. Az a korona vírus, ami nem pusztul el melegben, nem koronavírus, erről meg ennyit. Amúgy se terjed, már eddig is elég nyilvánvalóan bebizonyosodott, hanem terjesztik, mert mesterséges vírusként nem elég erős, hogy magától is nagy tömegeket fertőzzön. A korona vírus hőérzékeny, lehet akármilyen variánsa, olyan sose lesz, hogy bírja a meleget, évezredeken át nem volt, ezután se lesz. Hacsak valami új, mesterséges módosítást nem hajtottak végre, na akkor lehet. Ezt Rusvai is tudja. A többiek is tudják. Ja igen Rusvai azt mondja már most kezdjen el minden veszélyeztetett egészségi állapotú és korú ember maszkot hordani…. a 40 fokos hőségben….
  Mit mondhatnék erre Rusvai elvtársnak??? A jó édes k…. a…d az.
  Azt is tudta mindenki, hogy minél több az oltott annál valószínűbb, egy minden jelenbeli és minden jövőbeli oltással szemben 100%-ig rezisztens variáns kialakulása. ez valószínűleg már meg is történt. Az is egyértelmű, miután nyilvánosságra került az USA-ban bírósági ítélettel, a Pfizer oltás engedélyeztetési dokumentuma, hogy már a legelején is tudták, hogy az oltásuk hatékonyság közel van a nullához, emberek halnak bele és lesznek meddők. Már nem lehet tagadni. Illetve, amint látjuk mégis lehet. Orbán is a Parlamentben még mindig azt hazudta, hogy az oltás az egyetlen megoldás. Könnyen pofázik az, aki kamu oltást kapott.
  Nem mellesleg július 1.-től már a kétszer oltottak is oltatlannak minősülnek a statisztikában, ha súlyos koviddal kerülnek kórházba vagy belehalnak, illetve a háromszor oltottak akkor, ha két hét nem telt még el az oltásuk óta. Szerintem ez mindent elmond.

  1. OV, ha így mondja, valószínűleg úgy gondolja, hogy az oltás az egyetlen rossz, elkerülendő megoldás. Értelmezés kérdése. -:) Nyitott a mondat. Egy politikusnak gondolni kell arra is, hogy ebből a helyzetből hogyan próbáljon kiszállni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük