10 állampolgári javaslat Bencsik János országgyűlési képviselő úrnak

Bencsik János független parlamenti képviselőnek küldtem el az alábbi levelet, miután kampányt hirdetve az oltási hajlandóság növelésére paranoiásnak nevezte azokat, akik nem támogatják a lakosság tömeges oltását… Közzé teszem a levelet, mert talán mások számára is hasznos lehet…

“Kedves János, mivel megtisztelt bennünket legalább azzal, hogy – a maga módján, az egyelőre még érvényes képviselői titulusát lobogtatva és minden konkrétumot mellőzve, DE MÉGIS – válaszolni próbált a felháborodásunkra, én is megtisztelem önt azzal, hogy újra írok önnek. Amennyiben ön valóban tisztességesen akar eljárni és valóban segíteni akar a “választóknak”, akkor a következő javaslatokkal élnék (szabadon eldöntheti, hogy hajlandó-e ezeket megfogadni):

1. Kérem, éljen azzal a feltételezéssel, hogy ön is TÉVEDHET, mert ön is ember. LEHETSÉGESNEK érdemes elismernie, hogy hamis adatokkal esetleg éppen ön van félre tájékoztatva. Ha ezt nem tudja teljes szívvel elfogadni, inkább ne avatkozzon bele ennek a súlyos felelősséggel terhelt életterületnek a kibogozásába.

2. A COVID ügy kivizsgálása előtt, MIELŐTT elkezdi, őszintén határozza el magát, hogy önmagára vonatkozóan kötelezőnek ismeri el és teljes mértékben betartja a legősibb bírósági elvet: “Hallgattassék meg a másik fél is!”. Ez azt jelenti, hogy BESZÉLGESSEN ELFOGULATLANUL “a vádlottakkal” (pl. Gödény Györggyel, Dr Lenkei Gáborral, Dr Pócs Alfréddal és Dr Tamasi Józseffel) és hallgassa meg őket, hogy megtudja, mit gondolnak és MIÉRT gondolják, amit gondolnak. https://orvosokatisztanlatasert.hu/

3. EZUTÁN vizsgálja meg és tanulmányozza elfogulatlanul azokat a bizonyítékokat, előadásokat, orvosi és kutatási adatokat, amelyekre “a vádlottak” hivatkoznak. ELLENŐRIZNIE KELL tételesen ezeket a bizonyítékokat. Előre szólok, hogy ez több száz órát is igénybe vehet. S közben lehetséges, hogy érdemes volna PATOLÓGUSOKKAL is beszélgetnie!

4. Keresse fel (legalább online) és hallgassa meg azokat az ügyvédekből és orvosokból álló nemzetközi csoportokat, akik már nyomozást folytattak a COVID ügyben és már bírósági pereket indítottak. Kérje ki és olvassa el a bírósági keresetük precízen megfogalmazott és alátámasztott felperesi beadványát. Ezek amerikai, ír, angol, német, ausztriai, és egyéb csoportok, akik általában kapcsolatban állnak a magyar “Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért” szakmai csoporttal (meg tudják adni önnek a megfelelő elérhetőségeket).

5. Keresse fel (legalább online) és hallgassa meg azokat a külföldi társait is, akik parlamenti képviselőként már felszólaltak az olasz, osztrák és más parlamentekben, beszéltek a Covid-átverés lényegéről, és akik mint képviselők segíthetnek önnek a tisztánlátásban.

6. Keresse fel (legalább online) és hallgassa meg azokat az amerikai ügyvédeket, akik a sertésinfluenza elleni H1N1 oltások több mint 4000 károsultjának bírósági perében közreműködtek a felperesek védelmében. Ezek a perek – amelyeket végül megnyertek a károsultak – fel fogják tárni Ön előtt azokat a maradandó bénulásokat és más súlyos egészségügyi következményeket – amelyek lehetővé teszik, hogy MEGÉRTSE, mit jelent a valóságban (!) az az orvosi tény, hogy az oltások KOCKÁZATOSAK. Ha ezt megismeri és megérti, akkor talán a bizalmatlanságunkat is jobban el tudja majd fogadni az épelméjűség tüneteként.

7. Olvassa el Neil Z. Miller VÉDŐOLTÁSOK c. átfogó és elfogulatlan alapművét. Ha kéri, szívesen elküldök önnek egy vadonatúj példányt belőle, teljesen ingyen.

8. Kérem, tanulmányozza át és ellenőrizze alaposan, hogy 2014-ben hogyan valósult meg 1 millió kenyai nő beoltása “tetanusz” vakcinával a WHO ajánlásával és az UNICEF közreműködésével, illetve ki vállalt felelősséget azért, hogy az oltóanyag rejtett összetevőként és “véletlenül” tartalmazta azt a béta Human Chorionic Gonadotropin (b-HCG) nevű hormont is, amely rafinált módon (a placenta kialakulásának blokkolásával) megszünteti a női szaporodó képességet, azaz sterilitást okoz. Vajon a kenyai Katolikus Orvosok Szövetsége (Kenya Catholic Doctors Association) és a kenyai Katolikus Püspöki Kar – akik 6 különböző laboratóriumban bevizsgáltatták a vakcinákat, amikor gyanúsak lettek a következmények – csak szórakozásból vonták utólag kérdőre a WHO-t? Kaptak valaha is kártérítést ezek a nők? Önnek ezek után lenne bizalma a WHO-ban?https://www.globalresearch.ca/mass…/5678295…

9. Talán hallott már róla, hogy 1986-ban az USA Kongresszusa elfogadta a Gyermekkori Védőoltások Okozta Károsodások Országos Törvényét. Ebben szerepel pl. egy szövetségi kárpótlási program, mivel a gyártók nem vállalnak anyagi felelősséget az oltások következményeiért. Az állam ezzel a törvénnyel kompenzálja ezt a pofátlan etikátlanságot. Magyarországon a kötelező oltások következményeiért Ön szerint ki vállal anyagi kártérítési felelősséget? Kérem, vizsgálja meg: ÖNNEK mit kellene ELŐBB kezelnie kis hazánkban?? A mi – oltásokkal kapcsolatos – bizalmatlanságunkat, VAGY azt, hogy SENKI nem vállal felelősséget az oltások következményeiért?? Ön azt hiszi, hogy a felelőtlenség bizalomgerjesztő?? Ön azt hiszi, hogy annyi cserbenhagyás után, amit ez a nép átélt a politikusoknak köszönhetően, még elhisszük egyetlen szavukat is? Elvárhatja Ön, hogy bízzunk, miközben nem vállalnak felelősséget a gyermekeinkért és a családtagjainkért?? Ezt mégis hogy képzeli?

10. Azt javaslom, hogy ne akarjon minket rávenni semmire. Ugyanis Ön egy parlamenti képviselő. Ez azt kellene jelentse, hogy Önnek éppen A MI GONDOLATAINKAT, ÉRVEINKET, KÉRDÉSEINKET ÉS VÉLEMÉNYÜNKET KELLENE KÉPVISELNIE az ország házában. Ha Ön nem ezt csinálja, akkor nem MINKET képvisel és el kéne hagynia a Parlamentet. Tehát éppen fordítva ül a lovon. Ha Ön elkezdené megmondani NEKÜNK, hogy bizonyos dolgokról NEKÜNK hogyan kellene gondolkodnunk, az olyan lenne, mint ha a farok csóválná a kutyát. Természetesen ezzel is megpróbálkozhat, de ezt nem ajánlom Önnek, mert erre – mi választók – elég érzékenyek vagyunk. Kérem, nyugodtan szóljon, ha bármelyik javaslattal kapcsolatban segíthetek önnek! Tisztelettel, Csizmadia Zsolt Ákos egy állampolgár

5 thoughts on “10 állampolgári javaslat Bencsik János országgyűlési képviselő úrnak

 1. Nagyszerű levél.
  A 4.) pontot szeretném kiegészíteni egy linkel ahol a képviselő úr megtalálhatja azt a feljelentést (mint mintát) amit Kanada egyik legjobb ügyvédje Rocco Galati indított a kanadai miniszterelnök és más állami szereplők ellen az covid-19-el kapcsolatos törvénytelenségek miatt Ontario provincia legfelsőbb bíróságánál.
  https://vaccinechoicecanada.com/wp-content/uploads/vcc-statement-of-claim-2020-redacted.pdf

 2. Nem közvetlenűl a levélhez kapcsolódóan, de mindenképpen érdekes.
  Győrfi Pál meghatódott, amikor megkapta a covid-vakcinát!!! Ez volt 2021.01.05-én.
  Győrfi úr azidáig napi, két napi rendszerességgel, akár napi több alkalommal is bejelentkezett face book-oldalára.
  Az elmúlt 5 napon viszont ez egyáltalán nem történt meg?
  MEGLEPŐ DE NEM MULATSÁGOS!!!

  1. Győrfi Pál január 5-e után tegnap, azaz január 14-én 7:44kor újból posztolt az oldakán!

 3. Nagy tiszteletem mindenkinek aki gondolkozik illetve lát is !
  Nem utolsó sorban veszi a fáradtságot , és emberi módon reagál , tesz az ügy érdekében.
  Remélem egyre többen leszünk akik ragaszkodunk a normális életünkhöz , és ha kell vállaljuk a “munkát” is .
  Feladni nem szabad !

 4. A kepviselő a véleménye megfogalmazása előtt felejtse el az anyagiakat ès egyéb “ráhatásokat”, ami alapján ilyen szűk látókörű lett!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük