NKK megírta a Magyarországon használt PCR tesztek ciklusszámát

Az alábbi levelet kaptam egy olvasónktól. Ezek alapján egyértelmű, hogy a magyarországi vizsgálatok ciklusszám értékeit a tudományos és mérvadó publikációkkal ellentétben (francia kutatók, portugál bírósági döntés, The New York Times) olyan tartományba állítják be, amelyben hamis pozitív eredmények tömegei születnek, amelyben egyetlen élő (vagyis fertőzni képes) vírust sem tudnak kimutatni. A hívatkozási alapjuk pedig az, hogy a gyártó erre a tartományra validálta. Azt nem tudjuk, hogy a kb. 500 féle gyártó közül melyik gyártó, milyen elvek alapján validálta a terméket. Mint tudjuk magát a vizsgáló eljárást soha nem validálták tömeges tesztelésre és egyáltalán soha senki nem izolálta a vírust

Tisztelt Doktor Urak!

Írtam ma 11 helyre, érdeklődve a SARS-CoV-2 PCR tesztek amplifikációs értékéről. Az NNK a következőket válaszolta.
Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni.

“Tisztelt Uram!

A PCR tesztek amplifikációs értékét (Ct) szigorúan a gyártó útmutatója alapján határozzuk meg, hiszen arra van validálva a teszt.

Az NNK laboratóriuma által használt PCR kit 45 ciklust ír elő.

Az eredmények értékelési algoritmusát is a kitleírás tartalmazza, ez alapján lehet egy mintáról kijelenteni, hogy negatív vagy pozitív. Ennek az értékelésnek az elvégzése komoly molekuláris virológiai szakértelmet és gyakorlatot igényel.

Üdvözlettel,

Dr. Barcsay Erzsébet
osztályvezető
Virológiai Laboratóriumi Osztály
Nemzeti Népegészségügyi Központ
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6. C ép. III.em
Tel: +36-1-476-1356
Fax: +36-1-476-1368
E-mail: barcsay.erzsebet@nnk.gov.hu

5 thoughts on “NKK megírta a Magyarországon használt PCR tesztek ciklusszámát

 1. Állítólag a PCR kit csomagolóanyagán rajta áll, hogy csak kutatási célra használható. Rákerestem és tényleg! Például a LiliF által gyártott PCR kit dobozán jól olvasható , jobbra fönt : https://bocascientific.com/index.php?main_page=popup_image&pID=6935
  Tehát még egyszer diagnózisra nem használható! Ez az, apró de fontos tény mért nem tűnik fel a komoly szakértelemmel rendelkező virológusoknak?! Amennyiben oltáshoz kívánnának “vírus” alapanyagot előállítani, úgy rendben van a ciklus szám…

 2. Az emberek nem analfabéták. Az olyan sokat meggyötört emberek a föld minden zugában érzik tiszta szivvel és lélekkel az igazság és gazság közötti különbséget. Én vagyok, vagyok aki vagyok, vagyok.

 3. Ilyen szakmai kérdésekben nem vagyok jártas, csak háziorvos vagyok. De félek, ha ismerném a tesztelés részleteit, még felháborodottabb lennék. Mindenesetre vannak makro-számok, amelyek – legalábbis – megkérdőjelezik a tesztelések hitelességét.
  1. Egy vírus-pandemia még sosem tért vissza egy éven belül (ebben nem vagyok biztos, csak 90 %-ig). Ha egy járvány újból felüti a fejét, általában sokkal kisebb mértékű, mint az első (védekezés?, vírus-attenuáció… miatt). Tehát a “második hullám” “nem kizárt, hogy” mesterséges.
  2. 2020. szeptembeer elejétől november végéig a védekezés “ezerrel” nőtt (nem részletezem), tehát a fertőzéses eseteknek is LEGALÁBB EGY KICSIVEL csökkeniük kellett volna. Ehelyett a napi új fertőzéses esetek száma több, mint 100-szorosra nőtt. Ez milyen VÉDEKEZÉS???
  3. Megkaptuk – és folyamatosan halljuk – a magyarázatot nagyon neves szakemberektől és politikusoktól. Azért nőtt a fertőzések száma ennyire, mert nyáron elhanyagoltuk a védekezést. Nos ezek a “szakértők” biztosan szakértők, csak éppen nem tudnak 10 ig azámolni. Ugyanis (állítólag) a koronavírus lappangási ideje 10 nap!!! Tehát a nyáron (vagy még szeptemberben) elkapott plusz vírusok legfeljebb októberig éreztetnék a hatásukat.

  1. Kedves Gábor! Az egész egy nagy kamu! A tesztek akár 95%-ig lehetnek hamisak. És ha helyesen kimutatná a koronavírust, akkor sem mondana semmit, mert ez nem egy teszttel eldönthető probléma. A betegség maga a súlyos interstitiális tüdőgyulladás, na az kevesebb mint 1% és nem sok köze van a coronavírushoz, vagy nem tudjuk, hogy mennyi köze. Valójában a népességre viszonyítva ezred százalék. Ilyenkor ezrek szoktak súlyosan influenzásak lenni. Ők most mind covidosok, mert influenza statisztika nincs sehol. Teljesen helyénvaló, amiket írtál. Ha tényleg nagy baj lenne, akkor mindenki szívét lelkét beadva védekezne és mindenét odaadná, hogy megmeneküljönek akik veszélyben vannak. Nem itt egy nagy kamu megy. Senki nincs nagy veszélyben, csak a birka szindróma működik, az emberek egy része még mindig megy a nyájjal, másik része pedig felrobban a méregtől, hogy birkának nézik. Ideje lenne felállni és megálljt mondani.

 4. üdvözlöm,
  szerintem is kamuzásról van szó, illetve egy eszköz az új világrend megteremtéséhez: megfélemlítés, idomítás. A halálozási számok minél feljebb facsarásával nagyobb hatást gondolnak elérni.
  Már decemberben észrevettem a ksh halálozási adatainak kb kéthetente történő, visszamenőleges emelését. Azóta letöltöm, van már néhány táblázatom, miszerint a 39. héttől kezdve (szept. vége) minden aktualizáláskor megnövelik a heti halálozási számokat: ergo felfele hazudják, így az óvatlan érdeklődő, mindig az akkori, de dokumentáltan nem valós számokat látja, a legnagyobb marad majd meg az utókornak, hivatkozási alapul.
  Tudjuk, hogy amúgy is 80+ os, beteg emberek, vagy adják az elhúnytak javarészét, de utólag hasból még többet kell hazudni.
  csak példa: a aktualizálva az újabb számokkal, a megtekintés dátumain: 12.03 I 01.20 I 01.30 I 02,10
  ————I———–I————-I————I
  December 3-án a következőket láttam: 43.hét (2020. október 19.2020. október 25.) ……2 910—>2971—>2979—>2985
  44. hét (2020. október 26. 2020. november 1)…. 3 073—>3145—>3169—>3174
  45.hét (2020. november 2.2020. november 8.)….3 356 —>3487—>3531—>3541

  dec 3.-a óta csak e három hétre 360-nal többet hazudtak. De a táblázatból kitűnik,a teljes “lista”, a durvább hamisítások decemberre vannak.
  pl az 50. héten 300-nál is többet hazudtak, de ott három hét alatt.
  https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html?down=4977

  Érdemes letöltögetni, mert még biztosan nincs vége. KELLENEK A HALOTTAK!!!
  Egy másik gondolat: ha akkora lenne a veszély, nem ezrelékben mérnénk az amúgy is hazudott halottakat, 3, 8%-ban a fertőzötteket, akiknek a háromnegyede meggyógyul, és negyed észre sem veszi, hanem a roma falvak tömeges betegedésében, már elnézést, mivel tudjuk, hogy a hagyományaik nem éppen a pandémiás védekezési irányelveken alapulnak a közösségi mindennapjaikat tekintve.

  + én fogorvos vagyok, naponta szeptembertől átlag 12 beteget látok el, maszkot sohasem viselek. Megpróbáltam, de nem ment. Így maradok továbbra is “naturban”, talán a Covid diktatúra elleni tiltakozásom jeleként is. 30 év alatt Retard Cvit tabletta véd meg engem. Bizonyítottan, hiszen volt, hogy még nem kezdtem el szedni, akkor lázasan is feküdtem otthon. Még a boldog békeidőkben, valamikor anno, amikor influenza szerű megbetegedésnek, náthának hívták a koronavírust.

  Szóval a papírforma szerint én meg kellett volna kapjam a qrva fertőző vírust.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük