A portugál fellebbviteli bíróság kimondta a PCR tesztek megbízhatatlanságát

A jelenleg rendelkezésre álló tudományos bizonyítékok alapján az RT -PCR teszt nem alkalmas arra, hogy megbízhatóan kimondja a SARS-CoV2 vírussal való fertőzést – ezt tartalmazza a portugál bíróság ítélete. A 35 melegítési ciklus felett az eredmény 97%-ban hamis pozitív lesz. A teszt megbízhatatlanságán kívül a bíróság hívatkozott arra is, hogy az orvosi diagnózis hiánya miatt sem alkalmas önmagában egy teszt a pozitív eredmény kimondására.

34 thoughts on “A portugál fellebbviteli bíróság kimondta a PCR tesztek megbízhatatlanságát

 1. Megjött a jó hír, ami leállítja a kamu-járványt!!!! Elég volt a hazugságokból!!!

 2. Kár, hogy semmi értsd semmi hatásia nicns sem a WHO sem a kormányok semmit sem változtatnak.

  1. Majd lesz! Ez az első ítélet, de a német orvosoknak köszönhetően egyre több ilyen ítélet lesz, mert a hazugság felett végül győz majd az igazság. Ez lesz!

   1. Így legyen! Teljes mértékben EGYETÉRTEK ÖNNEL ÉS EGY AKARATON IS VAGYOK EBBEN A HAZUGSÁGBAN MINDAZOKKAL, AKIK ELLENE VANNAK! MINDEN JÓT ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK! ÉS KÖSZÖNET A SOK ERŐÉRT ÉS EBBE AZ ÜGYBE FEKTETETT ENERGIÁÉRT! ÜDVÖZLETTEL: Sz. János

   2. Ezt kellene elküldeni Bódogkói Zsótikának, olyan vehemensen próbálta alázni Tamasi doktor urat és Boros László professzort is a PCR teszttel kapcsolatban, amihez ő olyan hűdenagyon ért (biztos ért hozzá, csak azt nem tudja mire és hogy nem lehet használni)

 3. Hála, végre, és ki kapja érte a büntetést,? Hogy az embereket becsaptak, terotizáltak!? Emberi jogaikat meg fosztották?! Több ember félelemben, depresszióban, halt meg.?!! Ezért ki lesz a felelős.??

  1. Teljesen jogos kérdések…. de mondjuk inkább azt, hogy felelősségre vonás. A kormány – Istent játszva – most is büntet, ha megszegjük a szabályait. Azokat, akik a nép ellen, sőt az egész emberiség ellen vétettek, FELELŐSSÉGRE KELL VONNI! Szinte kimondhatatlanul nagy bűnöket követtek el azok, akik az egész folyamatot kitalálták, és azok akik őket kiszolgálták. Mégis legfontosabbnak nem a felelősségre vonást tartanám, hanem az ÁLTALUK OKOZOTT KÁROK HELYREHOZATALÁT. Már amit lehet…. mert emberi életeket visszahozni nem tudunk, de az élők sorsát, életét szabaddá tenni, IGEN!

 4. 39- 40 percnél érdemes meghallgatni https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo , maga az egyetemi professzor, biológus, Boldogkői Zsolt mondja ki azt, hogy az esetek ( PCR vizsgálatok) többségénél 40-45 ciklust végeznek, de ha valóban jelen van a vírus, akkor az már 20-25 ciklus után feljön. Mi ez, ha nem az álpozitív esetek megvallása?

  1. Csak hogy ez a gerinctelen aljas hazaáruló, nem ciklusonkènt tesztel, hanem lefuttat egymás után 40 ciklust ès csak aztán tesztel egyszer. Egy fèreg.

  2. Ezzel a 40-45 ciklussal én is következetesen “szívattam” Boldogkőit professzor “urat” a Facebook oldalán, de se köpni se nyelni nem tudott, annyira futotta neki, hogy én nem vagyok tudós (tényleg nem) és nézzek utána a Google-ön vagy a Pubmed-en. Aztán felajánlottam neki, hogy ha ennyire nem megy neki a tudomány, akkor legyen szíves kérjen bocsánatot Dr Tamasi Józseftől, Dr Gődény Györgytől és Dr Pócs Alfrédtől a CSATT-ban való udvariatlan megjegyzése miatt 🙂 Erre se reagált 🙂

 5. Na, legalább nem kell messzire menni, ha a hülye spanyolok még jobban meghülyülnek. Különben is imádom Portugáliát és legalább annyi jó ismerősöm van ott, mint Spanyolban. A nyelv is hasonló, hamar megtanulnánk.

 6. A világban nyílt népesség csökkentés folyik amit Bill Gates is szorgalmaz!Jézus Kriszzus mondta:NE FÉLJETEK HIGGYETEK!A VILÁGON NYOMORÚSÁGOTOK LESZ,DE ÉN MÁR LEGYŐZTEM A VILÁGOT!

 7. Mindet felelősségre vonni egytől-egyig!!!!
  Örök börtön a bűnösöket!!!!
  Győzzön az igazság!!!!

 8. Úgy legyen kedves dr. úr! Mindenben, támogatom amiért küzd, remélem legyőzhetetlen erejű hatással bîr majd az ön küzdelme és a portugál- német orvosi össtefogás ez ellen a szőrnyű hazugság ellen!!

 9. Hálásan köszönöm hogy e csoport létezik és hogy ily nagy erőfeszítéssel dolgoznak eme álpandémia leleplezésén és leállításán.

  Ez az új fejlemény Portugáliában valóban pozitiv irányba viheti az egész világot e tekintetben, hisz maga a Covid-19 vírushisztéria alapját a megtévesztő PCR-tesztelési kampány képezi. Amit mindenáron szükséges lenne elérni hogy az ördögi kör amit a tömeg- tesztelés elindít, végre leálljon. Ez az ördögi kör több irányban is fut:

  Megtévesztő PCR tesztelés > nagy számú hamis fertőzöttségi adat > pandémia látszata > minden egyéb betegség átdiagnosztizálása Covid-19-re > pandémia látszata > az álpandémia miatt diszfunkcionálissá tett egészségügy > kezeletlen nem-Covid betegek > minden egyéb betegség átdiagnosztizálása Covid-19-re > pandémia látszata > megtévesztő PCR tesztelés > stb

  Megtévesztő PCR tesztelés > nagy számú hamis fertőzöttségi adat > pandémia látszata > influenza elleni vakcinázás > virális interferencia okozta súlyos megbetegedések * > pandémia látszata > megtévesztő PCR tesztelés > stb

  Megtévesztő PCR tesztelés > nagy számú hamis fertőzöttségi adat > pandémia látszata > influenza elleni vakcinázás > a vakcina mellékhatásaként adott súlyos megbetegedések > pandémia látszata > megtévesztő PCR tesztelés > stb

  (*) Honnan tudhatta előre a Gates-Fauci társaság, a CDC, WHO és az ezeket támogató világmegmédiák hogy lesz egy második Covid-19 hullám? Onnan hogy ők maguk mindenhol az influenza elleni oltást erőltették, ami viszont egyéb vírussal, többek közt éppen a koronavírusokkal találkozva súlyos megbetegedést okoz. Lásd dr Judy Mikovits és dr. Dolores Cahill vonatkozó beszámolóit e témában.

  Influenza vaccination and respiratory virus interference among Department of Defense personnel during the 2017–2018 influenza season
  “Examining non-influenza viruses specifically, the odds of both coronavirus and human metapneumovirus in vaccinated individuals were significantly higher when compared to unvaccinated individuals”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7126676/pdf/main.pdf

  A még ennél is nagyobb veszély a Covid-19 elleni vakcinázás rejt magában. Erről dr Mikovits számol be részletesen.
  Dr Mikovits szerint csak az USA-ban több mint 50 millió halálozást fog követelni a Covid-19 elleni vakcinázás.
  A vele készitett számos interjú közül egy:
  Perspectives on the Pandemic | Judy Mikovits & Robert Kennedy Jr. (1 of 3)
  https://www.bitchute.com/video/V6nyLRbuDeik/

  A legfontosabb lenne a politikát mielőbb kivinni az egészségügyből, kiváltképpen a pártpolitikát, mert ez esetben a legjóhiszeműbb kormány, az Orbán kormány esett egy olyan csapdába, amelyből nem lesz könnyű a kiút. Magyarország most két nagy feladat előtt áll, az egyik eme álpandémia és az összes abból adódó gazdasági, egészségügyi és társadalmi-kulturális romokból való felállás ugyanakkor az Orbán kormány felmentése a felelősség alól. Mert alapvetően nem a politikusok, hanem az orvostársadalom felelős mindezért, illetve azok a virológusok és egyéb szakértők akik nem jártak el felelősségteljesen ezen ügy megítélésében – ehelyett vakon követték a nemzetközi technokrácia diktátumait és arra alapozva adtak káros javaslatokat az egyes kormányoknak.

 10. Korrekció: az ördögi kör harmadik verziójában az influenza elleni oltás helyett a Covid-19 elleni vakcinázás értendő.
  A Covid-19 vakcina- sérülésekből adódó megbetegedések és halálesetek átdiagnosztizálása Covid-19-re tartaná fenn a pandémia látszatát.

 11. A 8éves unokám maszkra kötelezett a tornaórán, kint- bent, a folyosón, az órákon is, ha valaki tüsszent egyet!!
  A mhelyemre tilos belépni maszk nélkül, és bár nem veszek adást az okostévémre, egész nap azt hallgatom ostoba kollégáktól!
  Próbálom megérni az igazság kiderültét, de fogy az energiám nem beengedni közben a félelmet. Pedig Meggyőződésem, h a mellrákot pont azért győztem le, mert a műtét után egészségesnek tudva! magam, elutasítottam minden előírt kezelést, mert senki nem volt hajlandó az egészségtudatomat erősíteni “hivatalból”, csak ijesztgetni volt a többség képes.!!!
  Most is azt teszik, és bár elmúlt 11év, a föladásba kergetnek. Túlstresszelt az egész napom, küzdök a dühömmel.
  Ezért a rámkényszerített mostani életért , ahol az unokáim bántják, ahol az elsősömet a lányom tanította írni-olvasni, ahol az 5 évesemről már most tudják, h nem mehet iskolába, pedig már most tudja, amit a nagyobb, mert nem volt kötelező!! óvoda!!
  Ahol a Déli pu-on tudom átadni maszkban a szülinapi ajándékom, nem volt értelme küzdenem.
  Dolgoznom kell. Ma maszk és lázmérés nélkül nem mehetek be. Holnap meg oltási bizonyítvány nélkül?
  És mi van, ha közben kiújul a rákom? Meghalok covidban, ha szerencsém lesz, otthon???
  Ki véd meg minket??? Ha nagyobbra nyitom a szám, mit adok enni a macskáimnak mhely nélkül???

 12. Szeretnék egy beadványt készíteni az Alkotmánybírósághoz, amely kéri az AB-t, mondja ki minden jogszabály érvénytelenségét, amelyeket validálatlan tesztek alapján hoztak. Ki tudna segíteni a jogi részek megfogalmazásában?

  1. Kedves József! Na végre, nagyon örömteli, hogy végre van kezdeményezés! Én a tőlem telhetően szakmailag segítek és próbálok holnap egy ügyvédet is támogatásra kérni, de elsősorban Önnek kéne keresni egy megfelelően agilis jogászt. Egyre több ilyen emberekre és jogászokra van szükség. Hajrá, írjon, ha már van valami tartalom és stratégia. üdv Tamasi dr.

 13. Bár kétlem azt, hogy a hozzászólásom meg fog jelenni, de azért tegyünk egy próbát…

  Nos, a Doktor Úr cikke tartalmilag helyes. A portugál bíróság valóban kimondta a tesztek megbízhatatlanságát, de a cikkíró _véletlenül_ megfeledkezett egy lényeges megállapításról, minden bizonnyal véletlenül. A bíróság a fals pozitív (=nem koronavírusos emberre azt mondják, hogy koronavírusos) eseteket vitatja, nem a fals negatívat (=egy koronavírusos emberre azt mondják, hogy NEM beteg). Míg az előbbi helyzet egy kellemetlenség az adott személynek, addig az utóbbi kockázat a társadalomnak. Szerencsére az utóbbi eset nem áll fenn, ezért nincs igazi probléma.

  https://www.theportugalnews.com/news/2020-11-27/covid-pcr-test-reliability-doubtful-portugal-judges/56962

  És a cikk érdemleges része:

  Meanwhile, the decision of the court has been damned by scientists in Portugal. According to a report in Públicio, the judges from the Lisbon Court of Appeal misread two scientific articles and the scientific consensus on PCR testing is “absolute”.

  “The statement is false”, Vasco Barreto, a researcher at the Center for the Study of Chronic Diseases (Cedoc) of the Faculty of Medical Sciences of the Universidade Nova de Lisboa told Público, who added that he believed the judges acted “irresponsibly”.

  “PCR tests have a specificity and sensitivity greater than 95%. That is, in the overwhelming majority of cases they detect the virus that causes covid-19 ”.

  Mivel az összeesküvés-elmélet támogatók nagy valószínűséggel nem tudnak angolul, ezért tartalmilag lefordítom (Google Fordítóval ellenőrizni ér, nehogy a végén hazudjak a Doktor Úr kárára).

  A bíróság döntését időközben kárhoztatják a portugál tudósok. Egy Públicioban [sic] megjelent riport szerint a Lisszaboni Legfelsőbb Bíróság bírói _félreértelmeztek_ két tudományos cikket és a PCR tesztre vonatkozó tudományos konszenzust.

  “A bíróság megállapítása téves” – mondta a Públiconak Vasco Barreto, a Nova de Lisboa Egyetem Orvostudományi karához tartozó Krónikus megbetegedések vizsgálati központjának (Cedoc) kutatója, aki szerint a bírók “felelőtlenül” döntöttek.

  “A PCR tesztek specificitása és érzékenysége 95% fölötti. Vagyis az esetek túlnyomó többségében a covid-19-et okozó vírus detektálható.”

  Ezt már persze nem említi a Doktor Úr, aki még azt se tudja helyesen leírni, hogy “fellebbviteli”. (De egy másik cikkének a címe is hibás.) Persze ettől még lehetne jó orvos, de a jelek szerint szelektíven értelmezi az rendelkezésére álló információt, és csak azokat a részleteket nézi, amik alátámasztják a tévedését. Ami tudományos körökben, hogy nagyon finoman fogalmazzak, nem elfogadható.

  Komolyan ilyenekre kell hallgatnotok? Vagy nektek csak az a lényeg, hogy saját magatokat igazolni lássátok, bármi áron??? Ha coviddal feküdnétek a kórházban a halálos ágyatokon, ti akkor is azt mondanátok, hogy az egész csak egy átverés…

  1. Kedves B. Tibor Úr! Megjegyzem, az én nevem teljes egészében olvasható az oldalon és mindenütt ahol megszólalok, miért is van az, hogy bizonyos személyek előszeretettel név nélkül, vagy álnéven próbálják a közönséget hamisan befolyásolni? Nincs kétségünk, hogy Ön fizetett trollként mindent megtesz a gazdája jó hírnevéért, de látszik, hogy fogalma sincs az orvoslásról, nyilván nem is orvos. Afelől sincs kétségünk, hogy a portugál bíróság döntése egy ekkora hatalmi akaratot, amely az egész kamujárványt világszerte mozgatja, cselekvésre, cáfolatra késztet, úgy tűnik idehaza Önre esett a választás, hogy ezt a kimunkált okoskodásukat, mondhatnám inkább butáskodásukat terjessze. De legalább a nevét közölné tisztességesen, ahogyan az tudományos diskurzus során illendő szokott lenni. Nos nézzük a tényeket: COVID beteg teljesen mindegy, hogy pozitív a tesztje, vagy negatív, az egy súlyos beteg és semmi esetre sem a teszt fogja elárulni ennek a folyamatnak a súlyosságát. A súlyos légúti beteg ugyanis egy orvosi diagnózis, az összes úgymond pozitívan tesztelt nem több mint egy százalékában jelenik meg, így semmilyen járványos terjedést nem mutat fel, amelyben a PCR teszt mondhatnám nem több egy tapasznál a hátsó felünkön. A PCR teszt érzékenysége és specificitása 95% lenne, ahogyan Ön állítja, akkor minden 100 tesztből 5 emberre alaptalanul sütnék rá, hogy covid beteg és ugyanennyi beteget nem ismerne fel, ha tényleg beteget képes lenne egyáltalán felismerni. Ugye napi 10.000 tesztnél, amit ma Magyarországon végeznek, 500-500 embert jelent naponta. Vagyis az Ön adatai szerint ma Magyarországon napi 500 emberről teljesen alaptalanul kijelentik, hogy “covid fertőzött”, 500-at pedig szabadon futni hagynak, még ha tényleg beteg lenne is. Elárulom azonban, hogy vannak az ön adatainál lényegesen rosszabb adatok is, vagyis lehet, hogy ennél lényegesen több fals pozitív esetet “derítenek fel” és lényegesen több hamisan negatívat elmulasztanak megtalálni. Megjegyzem azt is kedves B úr, hogy CDC és a WHO szerint a tünetmentes pozitívan teszteltek nem terjesztik a vírust, vagyis teljesen hamis propaganda kijelenteni, hogy ennyi és annyi fertőzött van, amikor ők mind magukra, mind másokra teljesen ártalmatlanok. És azt is érdemes tudnia, hogy ha pozitív a teszt és valóban van az illetőben SARS CoV2 vírus, (melyik fajtája a több ezerből? mekkora az amplifikációs szám, hiszen 32 felett nem is képes élő vírust kimutatni és szinte mindenütt így végzik), akkor sem beteg az illető, hiszen a vírus több évvel ezelőtt is jelen volt már városi szennyvizekben, így régen keresztimmunitással rendelkezünk ellene, mondhatnám passzivan jelen van és nem csinál semmit. A portugál bíróság nagyon helyesen döntött, mint ahogyan sok más bíróság is hasonlóan fog dönteni a jövőben, hiszen a PCR teszt semmire sem alkalmas szemfényvesztés, amire hívatkozva embereket, gazdaságot, normális életet tettek tönkre a világban és idehaza. Ön még sokat kell tanuljon a tudományból és az orvoslásból, hogy a gazdáit hitelesen képes legyen képviselni. Ja és legközelebb írja le a nevét, ha vitázni szeretne velem. Üdvözlettel Tamasi dr.

 14. A vírussal kapcsolatban annyi a félretájékoztatás, hamisítás, hogy nagyon oda kell figyelni mit hisz el az ember! Főként, aki nem szakember! De van megoldás! Hallgattassék meg a másik fél is! Ez esetben mindkét oldal! Vagyis mindkettő! És, ha logikusan átgondoljuk, akkor az egyik oldalon egy egymásnak ellentmondó, kapkodó nem értelmezhető intézkedések sorát látjuk, míg a másik oldalon logikusan levezetett érveket! Nem egy szakembertől, nem tíztől, de ezrektől, akiknek nem fűződik érdekük ahhoz, hogy hazudozzanak! Miért tennék?

 15. Valaki akkor megmondaná nekem, hogy 16 nap után miért pozitív a 2.tesztem is?? Azért mert az első ingyenes volt a 2. Teszt 20. 000 ft. Benne vagyok a rendszerben, és leakarnak húzni még pénzzel?? Így a munkáltató nem enged dolgozni. 😔😪😡

  1. Ennek két oka van: egyik, hogy a teszt semmire nem alkalmas és teljesen véletlenszerűen ad pozitív, vagy negatív eredményt. A másik, hogy bármikor manipulálható, ha úgy akarják, akkor tudják pozitívra, ha úgy tetszik negatívra variálni. Tehát ha teheti, akkor a teszt végzése előtt kell nemet mondani. Nem lehet egy ilyen bohóckodáshoz hozzájárulni.

 16. Kedves Mindannyian!
  A heti önkéntes tesztelést a mi intézményünkben kötelezővé tették! Gondolom rengeteg pedagógus kénytelen engedni a megélhetését fenyegető pszichoterrornak. Ellenállni veszélyes szabadságharc: tegnap óta munkanélkül vagyok. Mégis így, hogy nem asszisztálok a szemfényvesztéshez, legalább bele tudok nézni a tükörbe.
  Istenem, meddig tart még?!

 17. A mi intézményvezetőnk például kötelezővé tette az “önkéntes” tesztelést, ígyhát tegnap megszünt a munkaviszonyom…
  Gondolom rengeteg pedagógus társam szenved a célzott pszichoterror alatt.
  Az ellenfél egy irdatlan golem láthatatlan vírusnak álcázva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük