USA: Törvénytervezet a Covid-19 eredetéről szóló információk titkosításának feloldásáról


Rumble: https://rumble.com/v2f539s-usa-trvnytervezet-a-covid-19-eredetrl-szl-informcik-titkostsnak-feloldsrl.html

14 thoughts on “USA: Törvénytervezet a Covid-19 eredetéről szóló információk titkosításának feloldásáról

 1. A média és a politika azért ennél a meghirdetett politikai shownál kisebb erőfeszítéssel, a világ 200 legnagyobb, de bármelyik laborjában közvetlenül tájékozódhat arról, hogy egyáltalán hol van (nincs sehol -???? ) az, amit oly nagy ’erőkkel’ keresnek. Se a természetben, se a laborokban. Hírértékű lenne a laborokban való tájékozódás eredményének bemutatása.
  Mivel már Dr. Cowan-ék elvégezték a vírus kimutatásának kérését a laboroktól, akár használhatnák az általa begyűjtött eredményeket is. (Az elnéptelenedési terv leleplezése – Dr. Zelenko videó alatti hozzászólásom alapján.)

  Az elmúlt néhány évben megerősödött az az általános tendencia, hogy a ránk tukmált hit számítson a döntéshozatal általános szempontjának.
  Miben hisznek helyettünk? A teljesség igénye nélkül:
  – az oltásban, a vírusban, az ufókban, a CO2 nélküli életben
  – a WHO világmegváltásában
  – a lítium aksik egészséges és hasznos voltában
  – az ártó sugárzások szükségességében
  – a természeti javak, kincsek és élőlények haszontalanságában és lényegtelenségében
  – abban, hogy az n+1-edik zsarolás teljesítése után nem jön az n+2-ik
  – a kamu ígéretek teljesülésében
  – a bírói igazságtalanság igazságában
  – a mafcia, és egyéb felbujtó szervezetek által fizetett bérgyilkosok és kémek működtetésének elfogadhatóságában
  – az ártatlanok bűnösségében, a bűnösök ártatlanságában
  – a világszervezetek isteni tévedhetetlenségében
  – az élet értelmetlenségében és értéktelenségében
  – a fogalmak jelentésének megszűnésében
  – a mesterséges intelligencia-hiány intelligenciájában
  – a számolás és számonkérés szereptelenségében
  – a vagyon és tulajdon szerepének ellehetetlenítésében
  – a hazugság helyetti hazugságban
  – a mesékben.
  Csak a valóság értékét, a tényeket, a történések objektív okait és következményeit, és a lényeget nem szabad (be)látni.

  1. Egyébként logikus is, hogy mivel az egész “koronahisztéria” egy jól “megkomponált” “hazugság stream” ezért minek is lenne vírusra szükség?
   Mivel az egész történet 99,99%-a hazugság, akkor az 0,01 % kedvéért elő kellene állítani valamiféle vírust?

   Lehet, hogy hatalmas tévedésben vagyok, de nekem a vírus nem egy élő valami, hanem egy olyan méreganyag, ami a szervezetben zavart okoz. Magyarán MÉRGEZÉST.
   Ismeretem szerint a Latin eredeti szó is a méreggel egyenértékű.

   A baktérium az egy más kategória.
   Jelzem a Korona “HAZUGSÁGvírus” és a grafen-oxid mérgezés tünetei között nagy az átfedés.

  2. Játék a szavakkal:
   X vírus OLTÁS=valamilyen méreg koktél, a mutánsok tüneteit rá lehet fogni a koktél variánsok által kiváltott tünetekre.
   X vírus, mint induló, átadható kezdeti önálló, szaporodó élőlény fajta általi fertőzés az oltások megjelenése előtt- ilyen nem létezik.
   Az oltás nem élőlény. Se élőt tartalmazó, se gyengített, se halott nem létező vírust tartalmazó oltás nem létezik, se ezen nem létező által kiváltott bármi hatás se létezik.
   Oltás, étel, egyéb objektív anyagi forrás esetén lehet a tartalom szerinti mérgezésről beszélni, vagy lehet sugárzás (radioaktív, mikrohullámú stb ) mérgezésről.

   Mi van a régi oltásokban?

   https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-fiolak-titka-2017-es-fosodor-tanulmany-44-kulonbozo-oltoanyagokat-tartalmazo-fiola-tartalmarol

 2. Teszem azt, ha rájuk verik, mármint Faucira és társára a wuhani történetet, akkor büntiből elküldik nyugdíjba?
  és a történet teljesen beigazolódva folytatódik tovább, merthát a kovid jelen van, sajnos nyitva hagyta Fauci embere a laborajtót, de a vakcina majd vigyáz az emberiségre.
  A vírustagadó vonal pedig továbbra is index alatt marad.

 3. Jogos! Ki kell deríteni, hogy kik tervelték ki és kik hajtották végre az emberiség elleni legnagyobb szervezett bűncselekményét!
  Mert 3 éve folyamatosan hazudnak nekünk, bezártak bennünket több hónapora, elveszítettük a munkánkat, megélhetésünket, tönkre tették a gyermekeink jelenét és jövőjét, és a méregvakcinákkal valamennyiünk életére törtek!

  – Egyszerre több szintű támadás és bűncselekmény történt.
  Hamis PCR-tesztet használtak a Covid-esetek létrehozására, amikor valójában csak influenza vagy megfázás, vagy semmi, mint például a tünetmentes tesztelés esetében, amely 97%-ban hamis pozitív eredményt mutatott.

  – Létrehoztak egy mesterségesen tervezett “vírust” az Egyesült Államokban és Kínában SARS-CoV-2 néven, és szándékosan terítették szerte a világon. Voltak, akik megbetegedtek a Covid-19-től, de ez az újonnan létrehozott “vírus” Ivermectinnel és más biztonságos gyógyszerekkel kezelhető volt.

  – Több okból blokkolták a korai hagyományos kezeléseket, hogy növeljék a halálozást, a félelmet, és ami a legfontosabb, hogy jóváhagyást kapjanak a kísérleti halálos Covid-oltásokhoz.

  – Megváltoztatták a törvényeket és megváltoztatták a világjárvány definícióját, hogy ki lehessen hirdetni a világméretű pandémiát.

  – Az FDA-nak nem volt jelentős szerepe a kísérleti vakcináknak a jóváhagyásában, mivel ez az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának katonai művelete volt.

  – Évekkel a pandémia kihirdetése előtt létrehozták a Covid-19-et és a Covid-oltásokat. Ezt több mint 20 évre előre tervezték és megrendezték. Azért, hogy a lehető legtöbb embert megöljék.
  Világszerte több mint 20 millió haláleset történt, ami közvetlenül a Covid-oltásnak tulajdonítható, és szövődményként 2,2 milliárd súlyos mellékhatás. Nem a vírus miatt, hanem a vakcinákban szereplő mérgek miatt, beleértve a grafénoxid nagy koncentrációját is, valamint az alunmíniumot, az abortált magzati vesesejteket, a csimpánz adenovírust, továbbá a parazita petéket, amelyekből azok a szörnyű alakzatok leletkeztek, amikre a boncmesterek és temetkezési vállalkozók hívták fel a figyelmet.

  – Ez az emberiség történetének legnagyobb szervezett bűnözési eseménye, amely a társadalom minden szintjét érinti a kormányoktól, az igazságszolgáltatástól, a rendfenntartó szervektől az egészségügyi szervekig, a kórházakig, orvosokig, ápolónőkig, vállalatokig, politikusokig, elnökökig, miniszterelnökökig, államfőkig, ENSZ, WHO, WEF, más civil szervezetek, a média, a hírszerző ügynökségek, a katonaság, az egyetemek, az oktatási rendszerek, Hollywood, az elit és a lista a végtelenségig folytatható.

  – Az igazi béke akkor fog eljönni az emberiség számára, ha törvényes bírói erővel az összes ilyen bűncselekményért felelős bűnözőket bíróság elé állítják és eltávolítják a társadalomból, hogy többé ne tudjanak kárt okozni.

  – Három éve permanens válságban élünk: előbb a kamu-vírus, és kamupandémia, majd az orosz-ukránnak mondott többrétegű proxy-háború, amivel majd magyarázzák a hamarosan bekövetkező pénzügyi összeomlást, hiperinflációt, üzemanyag és élelmiszerhiányt, amit a globalisták mesterségesen generáltak szándékos gyújtogatással, kényszervágással, NS1 és NS2 felrobbantásával, és más terrorcselekményekkel, mint pl. veszélyes anyagokat szállító vonatbalesetek, ami ma is történt az USA-ban, és ami teljesen megmérgezi a talajvízen kesresztül az ivóvizet.
  mert már azt is a sajátjuknak érzik, és már tőzsdéztetik.Lassan a levegőt ia palackban mérik nekünk.

  Most kikényszerítik a harmadik világháborút, pénzügyi összeomlást, majd újabb, még súlyosabb járványt terveznek.
  És a vakcinákban lévő nanorendszerrel digitális koncentrációs táborba akarnak zárni bennünket!

  Most az emberek felébredtek, és a világon mindenhol lázadnak a zsarnokság ellen.
  Eljött az idő. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy megállítsuk a globalista őrületet.

  Mondj nemet a háborúra!
  Mondj nemet a zsarnoki WHO-tervekre, és a WHO terrorista vezetőjére!
  Mondj nemet a pedofil Bill Gates vakcináztatására, és az abban lévő mérgekre, nanotechnológiára, amely kiborgot csinál az emberiségből!
  Mondj nemet a WEF-re, a CBDC-re, és használj készpénzt!
  Mindj nemet a halálkultuszt képviselőkre, és mondj igent az életre!

  1. Nem, nem hoztak létre mesterséges vírust, mert természetes sem létezik. Nem fertőzzük EGYMÁST semmivel.

    1. Nem, maga rágatja másokkal a gumicsontot. Nyugodtan visszaírogathat, hogy meggyőzze az olvasókat az ellenkezőjéről, velem ne fáradjon, lassan egy mondatból is felismerem a beépített zavarkeltőket.

  2. Tisztelt Hölgyem !

   Az Isten áldja meg, de ezeket az ostoba lózungokat ne kelljen már olvasni, látni !!! Elhiszem a jóindulatát, de ez már a fájdalom kategória !

   A “globalista őrületet” az olyan kétszínű, és velejéig aljas, erre a célra legjobban alkalmas, és kiképzett véglények hajtják végre, akik az Ön, és mindenki arcába belehazudnak a nap 24 órájának minden pillanatában, tv, rádió, óriásplakátok, és minden egyéb média formájában !!!
   Ezek a senkik azok a “valakik”, akik mint államfők, miniszterek, a vezető posztok mindegyikén, és azok kedvezményezett csicskásai, lásd rendőrség, igazságszolgáltatás, és egészségügy, minden intézményrendszer általuk irányított, kézzel, szükség szerint napi önellentmondással. A “jogállam” virtuális, és csak fikció !

   Ezeket Ön mivel, kivel, és mikor fogja bármiben is megállítani ???
   Értem én, hogy szeretné, meg nagyon nagy szükség lenne rá, de tettek, és eszközök, valamint a tettre kész tömeg, totálisan hiányzik a végrehajtáshoz.
   Amiket ír, már elnézést, de borzadály olvasni, főleg sokadszorra. Ezek csak ide hajított, szavakba gyúrt, primitív vágyálmok.

   “Mindent lehet, csak akarni kell”, mondta Ikaros, és a tengerbe zuhant.
   A vágyak szárnyain repülni nem azonos a tények szárnyain repüléssel, utóbbi racionális, előbbi irracionális.

 4. Neue Osnabrücker Zeitung jelenti:

  2022-ben több szövetségi katona hagyta ott a katonai pályáját, mint amennyi az új belépők száma.

  Ezek szerint, 19.500 a kilépők száma áll a 18.776 belépővel szemben.
  Ez 2017 óta a legmagasabb szám.

  Most a német szövetségi katonák száma 183.050 személy.
  A sok kílépésnek az oka: “tartós szolgálati képesség” hiánya ( covid-19 oltás ? ) és a próbaidő alatti visszalépés.

  No. célja az, hogy 2031-ig 203.000 katonája legyen. De ezt csak új lehet elérni, hogy ha évente új 21.000 katonát tudná a katonai
  kiképzését elkezdeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük