Michael Fritsch bűnügyi főfelügyelő a Hannoveri demonstráción

Interjú Michael Fritsch bűnügyi főfelügyelővel Hannoverben, a “Béke, szabadság és demokrácia a kulturális szétválasztottság helyett” elnevezésű demonstráción, 2021 február 21-én.

10 thoughts on “Michael Fritsch bűnügyi főfelügyelő a Hannoveri demonstráción

 1. Az álmom is azt mutatta, hogy valami új információ fog előkerülni, ami miatt már oda nem térhetek vissza…

  2021. április 27. Az Úr Jézus…

  „Drága gyermekeim! Az óra itt van. Most jövök el. Kiárasztom minden egyes emberre Szentlelkemet. Mindenki meg fogja látni egész életét, és tudni fogja, hogy Én, az igazságos Bíró megfizetek tettei szerint.

  Gyermekeim! Ezt most azért mondom, hogy vigasztalódjatok. A Nagy Figyelmeztetés után már nem lesztek ilyen nagy kényszerhelyzetben, mint most, mert mindazoknak, akik ezt rátok erőltették, nagy gyötrelemben lesz részük. Egyesek meghalnak bűneik láttán, mások pedig megtérnek. Készüljetek fel, mert ti magatok is meg fogjátok látni egész életeteket, és azt, amit érdemeltek. Mossátok tisztára lelketeket értetek kiontott drága Szent Véremben! Bánjátok meg minden bűnötöket, és járuljatok a bűnbocsánat és a szentáldozás szentségéhez! Akkor könnyű szívvel és boldogan fogjátok fogadni Szentlelkem kiáradását. Mert mindaz, aki szívből megbánta és meggyónta bűneit, azok vétkeire többé nem emlékezem. A lelket pedig irgalmas Szívembe zárom.

  Gyermekeim! Most nagy fordulóponthoz érkeztetek. A Föld már soha nem lesz az, ami volt. Ne akarjatok visszatérni régi életetekhez, mert nem tudtok. Mint ahogy az óra sem forog visszafelé, mindig csak előre, úgy az idő, amelyben éltek, csak előre halad az eseményekben. Most egy nagy keresztényüldözés és egy nukleáris világháború előestéjén álltok. Ez a Föld megtisztításának az ideje.

  Gyermekeim! Ne legyetek meglepődve ezen. A bűn már annyira elhatalmasodott a világban, hogy kénytelen vagyok megtisztítani. Ne attól féljetek, hogy meghaltok, hanem attól, hogy bűnben éltek, ami elválaszt Tőlem. Ezt mondtam: aki megtagad Engem ez előtt a bűnös házasságtörő nemzedék előtt, azt Én is megtagadom Atyám és szent angyalai előtt. Aki megvall Engem, azt Én is megvallom Mennyei Atyám előtt. Aki mindhalálig kitart, az üdvözül. Egyeseket vértanúhalálra szántam, hogy megvalljanak Engem, és a Mennyben páratlan jutalomban részesítsem őket. Ők megkapják Tőlem az erőt és kegyelmet, hogy kitartsanak Mellettem mindhalálig. Másokat el fogok ragadni, hogy majd visszahelyezzem őket a megújult világba, az ezer éves béke uralmába. Ők lesznek a szent gyökér, ami majd kihajt. Azok, akik megátalkodottak maradnak bűneikben, elhamvadnak a Földet megtisztító tűzben, és lelkük az örök tűzben fogja találni magát.

  Gyermekeim! Legyetek éberek, éljetek szüntelen készenlétben, mint az okos szüzek, hogy ha majd megjelenek dicsőségemben, bejöhessetek Velem a menyegzőre. Ezt ígértem: veletek maradok minden nap a világ végezetéig. A menyegző itt is itt van köztetek. Ez a Szentmise, ahol terített asztalhoz várlak benneteket. Szent Testem az étel, Szent Vérem az ital. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem magatokhoz, akkor Én is befogadlak titeket az Örök Menyegzőre.

  Gyermekeim! Már annyiszor figyelmeztettelek benneteket. Újra mondom: az óra itt van. Az események elindultak, és folytatódnak. Már mindent feltártam nektek. Éljetek szüntelen készenlétben! Mindenekfölött bízzatok Bennem, Aki ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Veletek vagyok, és soha el nem hagylak titeket. Megáldalak benneteket Szívem minden emberi elképzelést meghaladó örök, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

  Szentírási megerősítés: Máté 26, 45: (Jézus) így szólt: „Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják.”

  1. S azt is tudni vélem, hogy ez a Nagy Figyelmeztetéskor fog megtörténni:

   A jezsuita rend elbukik
   Mária Magdolna

   2019. 03. 21, Csütörtök

   Láttam egy élő nagyságú Jézus szíve szobrot, ami előtt jezsuita szerzetesek térdeltek. Az Úr szemeiből könnyek folytak, miközben oldalsebe megnyílt. Láttam, hogy egyes szerzetesek elsírták magukat, míg másoknak kemény szívük volt. Váratlanul Loyolai Szent Ignác megjelent a jezsuiták előtt és hallottam, ahogyan számonkéri őket. A szerzetesek érvekkel próbálták alátámasztani magukat és azt mondták Szent Ignác felé, hogy a világ megváltozott és nekik új módszerekkel kell az embereket Isten felé vezetni, amit a misszió során is alkalmaznak. Szent Ignác tekintete szigorú volt és azt mondta feléjük:

   „Én mindent Krisztusra és az Ő evangéliumára alapoztam, ezért is lett a rendünk neve Jézus Társasága. Ti már rég nem azt az utat járjátok, amelyet megmutattam nektek. A modern reform iránti nyitottságotok miatt el fog bukni a rend. Az Úr szíve vérzik, mert az új tanításotokkal szembe mentek az Ő igazságával. Sok jezsuita szerzetes és hívő elfog veszni, akik a tévtanításra hallgatnak. Nagy felelősség van a vállatokon, és nem tudjátok, hogy mit cselekedtek. Ti az értelmet követitek és nem a szív hangjára figyeltek. Szomorú vagyok miattatok, de az Úr akarata az, hogy mindez beteljesedjen.”

   Tehát van 6 és fél hetünk arra, hogy megépítsük a Világ Győzedelmes Királynője Engesztelő Kápolnáját Viharbükkön, a Szent Anna réten…

  2. Láger András…!
   Inkább arról lehet szó, hogy a covidmatiné begerjesztői most már az Isten pénzét is a hisztire költötték.

 2. Ébresztő el lehet viccelni az egészet, de jobban tennéd ha ezt megnéznéd: https://www.youtube.com/watch?v=WATtzXemxBA , s jelenleg arra keressük a munkatársaimmal a választ, hogy mi a 145 betegség, amelyet a Fenevad bélyege tartalmaz, mely Pastuer Intézet laboratóriumaiban, s hol vették a mintát, amelyet felhasználtak alattomos módon az emberiség ellen, s minden mocskosságra 21-én derül fény, mit jelent, mit üzennek vele. Vannak akik szerint a Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron maga az Antikrisztus, de míg a Bourbonlilliom nem kerül elő, addig nem lehet biztosan állítani: https://www.youtube.com/watch?v=xhS98ycN6R4

  1. Nekem nagyon jól működik, a youtube felirattól balra lévő “beállitások” fül mellett van egyből balra.:) Remélem tudtam segiteni

 3. Úgy tűnik, Bundesmutti Stasilandjában (1) hamarosan az egész országra kiterjesztik a vakcina-alapú diszkriminálósdit, így követve Bibi & OVi példáját…

  bővebben: https://www.thelocal.de/20210503/germany-to-bring-forward-plan-for-nationwide-freedoms-for-vaccinated-people/

  (1) Covid-1984_vakcina-szkeptikusok, korlátozásellenesek + az Afd (értsd: az Új Világrend Nagy Átállításával szembeszegülni merészelők) titkosszolgálati (BfV: ‘Bundesamt für Verfassungsschutz’) megfigyeléséről bővebben itt:

  https://consentfactory.org/2021/05/03/the-criminalization-of-dissent/

  https://www.spiked-online.com/2021/03/09/germanys-authoritarian-war-on-populism/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük