SZKÍTA Hírek 29. adás – 2023. július 1.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

9 thoughts on “SZKÍTA Hírek 29. adás – 2023. július 1.

 1. Teljesen átvertek, és átvernek bennünket ma is a COVID-al kapcsolatban.

  Semmi sem igaz abból, hogy a koronavírusnak nevezett biológiai fegyver amerikai-kínai koprodukcióban készült.
  A koronavírus, mint biológiai ágens már régen meg volt, ezt a 2000-2010 időszak közötti EP, US szabadalmak bizonyítják.
  A szomorú az, hogy egyetlen, az igazságot feltárni akaró tudós sem említette meg Jean-Bernard Fourtillan nevét, aki a laboratóriumi vírus leleplezéséért rengeteget tett, de kijelentéseit elfojtották, őt lejáratták, karaktergyilkolták, börtönbe csukták.

  Fourtillan volt az, aki kutatásai során bebizonyította, hogy a gyermekkori oltások, ill. az abban lévő alumínium mennyire veszélyes az emberekre. Fourtillan kijelentette, hogy a Franciaországban kötelező 11 gyermekkori védőoltás „emberiség elleni bűncselekménynek” minősül.

  Fourtillan 2020 elején ezt nyilatkozta a Capital magazinnak:
  “Ennek a hamis világjárványnak az a célja, hogy a világ lakosságát beoltassák egy rendkívül veszélyes Covid-19 vakcinával, amely a SARS-CoV-2 genetikai szerkesztésének eredménye.
  Megdönthetetlen bizonyítékkal rendelkezünk a Covid-19 mesterséges vírus eredetére vonatkozóan, amelyet a New World Order hozott létre, hogy hamis világjárványt okozzon, azzal a céllal, hogy kiirtsák és rabszolgasorba kényszerítsék a világ szinte teljes lakosságát.

  Az alábbiakban felsoroljuk a Kabbala vezetői elleni fő vádakat :
  1. A Covid-19 vírust ember hozta létre, Franciaországban, az Institut Pasteur által legyártva .

  2. A mesterséges Covid-19 vírus gyártását 5 db, az Institut Pasteur által benyújtott szabadalom védi :
  – 3 szabadalom a Sars-CoV-2 mesterséges vírus védelmére, 2004 és 2010 között, elsőbbséggel 2003. december 2-án: 1 európai EP1694829 B1 és 2 amerikai, 012.8224 A1 US és 8.243.718 B2 US.
  – 2 szabadalom a Covid-19 mesterséges vírus védelmére, amelyek védik a HIV-1, az AIDS vírus integrációját a Sars-CoV-2 genomjába . Benyújtva 2005-ben és 2015-ben, elsőbbséggel 2000. október 11-én: US 8 093 042 B2 és US 10 407 695 B2 szabadalmak, amelyeket 2005-ben, illetve 2015-ben nyújtottak be.

  3. Egy amerikai szabadalom, az US 0279 585 A1, a COVID-19 betegség kimutatására alkalmas COVID-19 tesztek védelme érdekében, Richard Rothschild által 2015. október 13-án benyújtott elsőbbséggel.
  A szabadalom bejelentési dátuma azt bizonyítja, hogy a Covid-19 vírust az Institut Pasteur gyártotta 2015 előtt.”

  Fourtillant letartóztatták, kisemmizték, munkáját ellehetetlenítették.
  A tudósokat pedig olyannyira megfélemlítették, hogy Fortillan nevét még ki sem merik ejteni.

  Angolul tudók segítségét kérem, mert valami nagyon fontos anyagra bukkantam, de nem tudom lefordítani.
  Rendkívüli anyagok, az egyik a vakcina teljes összetételét tartalmazza, ami bizonyítja, hogy HIV, maláriaszekvenciákat tartalmaz, higanyt, grafént, és 157 db ismeretlen eredetű DNS-t tartalmaz, és utal arra a technológiára is, amit az 5 G aktivál.
  És természetesen tartalmazza a SARS-COV2 szintetikus vírust is, igazolva, hogy a járványt maga a vakcina idézi elő.
  Bemutatja a legfontosabb szabadalmakat, és a tudósokat is, akik ebben részt vettek.
  Szóval az egyik legfontosabb leleplező dokumentum birtokába juthatunk, ha valaki segít lefordítani.

  A másik annak a folyamatát írja le, hogy a globalisták hogy ejtik foglyul az egész bolygót.
  Nem hosszú anyag, de számunkra létfontosságú információkat tartalmaz.
  Megköszönném, ha valaki tudna segíteni, felrakni a lényeget, magyarul.
  https://drive.google.com/file/d/1ihPh_0BayVFLcyKpu6hYdvl8SVoCeuUj/view?pli=1

  https://drive.google.com/file/d/1TtpJtOyiD0xnwvB_rGZzah-mYr2vxHPK/view?fbclid=IwAR2wSyZSuGBg0c5FyROGl-BIKE8SXd6611jAhGclzpOSUWPQGUIHEcE

 2. Az interjú 1987-es!!! Megdöbbentő beismerés a nyugati orvoslás történetéből.
  A vakcinatudósok iparága összezár, és azóta veri át az egész világot!

  A Merck vezető tudósa elismeri, hogy a gyermekbénulás elleni védőoltások leukémiát, SV40-et és rákvírusokat tartalmaztak.
  Ebben az 1987-es interjúban az oltóanyagipar történetének egyik legjelentősebb vakcinatudósa, Dr. Maurice Hilleman, a Merck tudósa készített egy felvételt, amelyben nyíltan elismeri, hogy az amerikaiaknak adott vakcinák leukémiával és rákvírusokkal fertőzöttek voltak.

  Utána azt javasolják, hogy mivel ezeket a vakcinákat először Oroszországban tesztelik, segítik majd az USA-t megnyerni az olimpiát, mert az orosz sportolók “le vannak terhelve daganatokkal”. (Így tudták, hogy ezek a vakcinák rákot okoznak az emberben.)

  Arra a kérdésre, hogy ez miért nem került be a sajtóba, azt válaszolta:
  “Nyilvánvalóan nem megy ki, ez a tudományos közösségen belüli tudományos ügy.”
  Más szóval, az oltástudósok fedezik az oltástudósokat.
  Minden piszkos titkukat a saját hallgatási körükön belül tartják, és nem fedik fel az igazságot vakcináik szennyezettségéről.
  https://rumble.com/v1gck83-top-merck-scientist-admits-that-polio-vaccines-contained-leukemia-sv40-and-.html

 3. ZAPORIZZSJE ELLEN UKRÁN TERRORTÁMADÁST TERVEZNEK

  Az ukránok angolszász támogatással, még a NATO-csúcs előtt, lehet, hogy ma éjjel, felrobbantják a Zaporizzsjai erőművet.
  Az ukránok előbb felrobbantották a khahovkai gátat, amivel lerombolták a Zaporizzsja atomerőmű hűtőrendszereit.
  Most hamis zászlós támadást indítanak az erőmű ellen, ami okot ad a NATO-nak, és az USA-nak a közvetlen katonai beavatkozásra.
  De a fő cél nem ez, hanem az atomerőművek végleges kiiktatása, Európa sötét középkorba taszítása.

  A zaporizzsjei erőmű elleni támadás veszélyesebb, mint Csernobil volt.
  Kinek van haszna ebből? Természetesen a zöld energia cégeknek és a Green New Deal támogatóinak.

  Azt ígérték, hogy a zöld átmenet “fájdalmas” lesz. Ennek az átmenetnek egy része a gazdaságok bezárása, teljes megsemmisítése.
  Ezt már látjuk Németországban és Hollandiában. A nukleáris kiesés a dezindusztrációt csak felgyorsítaná, különösen az olcsó orosz gáz végleges kiesésével. A következő lépés a hamis zöld narratíva alapján éhínséget előidézni.
  Mert mi vagyunk az a széndioxid lábnyom, amit el akarnak puszítani, a háború díszletei mögött, és arra való hivatkozással.

 4. Sok minden egyéb mellet ajánlom többször elolvasni, és SZÖVEGÉRTELMEZNI !!!
  Nagyon sokakra ráfér !
  Egyes megfelelő szavak kiemelendők, és esetenként mai megfelelőikkel becserélendők !

  ( Aristoteles, ” az emberi természet örök” )
  Lefordítom magyarra, nagyon “lájtosan”, mert mint az ábra mutatja, egyeseknek szükséges sajnos, hogy aki hitványnak születik, hitványnak fog meghalni is !
  PONT !

  “- Háromféle ember van ebben az országban… háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket.

  Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte. Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

  Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted? Ez a nagy tömeg. Ez a nép.”

  Wass Albert a népről – 1956

 5. A WHO világjárványügyi egyezményét törölték! Ritka győzelem a Big Pharma ellen… ( ??????????????????????????????????????????????? )

  A WHO visszalépett a kötelező védőoltásokra és zárlatokra vonatkozó módosítási javaslatoktól – Malcom Roberts ausztrál parlamenti képviselő

  Vajon ebben mennyi az igazság, számunkra, és a Világ számára ?

  1. Érdekes hír. Mi lehet az alku, vagy az alternatíva (gondolom csak ideiglenesen)? A WHO csapda és fenyegetés marad, amíg létezik, időzítve. A Kína -WEF (oltás, halál) szövetség egyik csápja.

   1. A sokat kritizált EU-alkotmányt annak idején több országban is népszavazáson utasították el az emberek. Erre átnevezték Lisszaboni Szerződésnek, és mindjárt nem kellett hozzá népszavazás, hanem csak a politikusok aláírása, akiket egyébként senki sem hatalmazott fel erre, és még csak el sem olvasták, hogy mit írnak alá. Amúgy teljesen demokratikusan, persze.

    Majd a WHO-féle irományra is kitalálnak valami alibi-elnevezést, hogy még csak alá se kelljen írni senkinek, ha már a “szerződés” ilyen fiaskó lett. Majd néhány korrupt, gátlástalan jogász addig bűvészkedik a paragrafusokkal, amíg be nem csempészik az országok jogrendjébe, így vagy úgy.

  2. Akkor a “nagyon keresztény, nagyon nemzeti, mélymagyar” kormány hiába pazarolta volna a tintát a szerződés sietős aláírásával? Amire egyébként senkitől sem kapott semmilyen felhatalmazást, csak valószínűleg a következő IMF-hitel vagy (talán soha ki nem fizetendő) EU-s pénzek felvételéhez szabták elengedhetetlen feltételnek? Már ahogy az globalistáéknál szokás.

   Vasárnap késő éjszaka a Duna tévében vetítettek egy Costa-Gavras által rendezett filmet “Görögország, 2015” címmel, amely ugyan nem hatol a dolgok mélyére, a tényeket és a szereplőket pedig eléggé idealizálja, de mégis némi betekintést ad abba, hogyan kezelnek, adnak-vesznek egész országokat a globalista “urak” és “hölgyek” 500 millió ember feje fölött. Természetesen olyan időpontban vetítették, amikor a szokásos esti hakniműsorokkal már totál leszívták a népek maradék agyát is, és már csak a hozzám hasonló konteósok maradtak fenn, hogy megnézzenek valamit, aminek kivételesen némi értelme is van… (Tegnap még visszanézhető volt a mediaklikk.hu-n, ma már érdekes módon nem.)

 6. Rögtön kiegészítésként !!!

  “Senki nem oltatja már magát a COVID-méreginjekcióval de a kormánynak fenn kell tartani az oltóközpontokat! Megy tovább a WHO sátánshow-ja!”

  szilajcsiko.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük