Dr. Pócs Alfréd – Az oltás igazolvány

Dr. Pócs Alfréd a Független Média Szövetkezed adásában.

18 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd – Az oltás igazolvány

 1. 100 %-osan egyetértek Önnel DOKTOR ÚR! Ön egy IGAZ EMBER!!! Adná az EGY IGAZ ISTEN, hogy minél több orvos, ügyvéd, jogász, bíró állna ÖNÖK MELLÉ!!! ISTEN FIZESSE MEG 1000x az áldozatos munkájukat!

 2. Félelmetes, mindent megtehetnek következmények nélkül az egészségügyben is. Sajnos ebben minden párt partner. Jó lenne egy teljesen más “garnitúra a politikai életben”

 3. Minden tiszteletem az Önöké!! Jó, h. vannak még ilyen jó lelkű emberek! Csak gratulálni tudunk!! További jó munkát és kitartást!!

 4. Az oltási igazolvány annak biztos jó, aki gyártja. Itt is csak a pénzek tűnnek el, akár a feleslegesen megvásárolt lélegeztetőgépeknél. De lehet a sort folytatni. Közbeszerzés = közbe szerzés Hofi szerint is.
  Régi igaz mondás, hogy a hazug embert könnyebb utol érni, mint a sánta kutyát. Ha igaz az op. törzs által hangoztatott, riogató halálozási szám, akkor megbukott a kormánytól az egészségügyig mindenki a védekezésben, hiszen dupla annyi emberről van szó, mint a lezárás, korlátozás nélküli Svédországban.
  Ha csak a 3% igaz, akkor mire volt ez a nagy lezárás és mindenféle korlátozás? Hozzá téve, azért a 97% miatt megérdemelnének némi feljelentést rémhírterjesztés miatt.
  Igen vaknak kell lenni – a félelemtől -, hogy ne lássa az ember: ez egy emberkísérlet és népirtás. Mert lássuk be, eddig azok álltak sorba a génterápiás vakcináért, akik tudatszintje nem biztos, hogy eléri az integritás mértékét. (Dr Hawkins szerint az emberiség 80%-a alatt van ennek a kritikus szintnek.) Igen, vaknak, mivel keveseknek tűnik fel, hogy sehol a világon, így nálunk sem volt eddig jelentős túlhalálozás. Eddig, mert pl. Indiában most kezd tömeges méreteket ölteni az éhen halás mértéke – éppen a lezárások és korlátozások miatt, ami szintén covid áldozatnak van beállítva. Vagy ez a bizonyos harmadik hullám érdekes módon egybe esett a tömeges oltással…

  1. Igen, Sem Orbàn, sem a Gyurcsàny féle szedett vedett tàrsasàg!!! Egyik kutya màsik eb. Valami egészen màs kellene.

 5. Mély tisztelet és köszönet áldozatos munkájáért!
  Egy jól működő családban a szülő nem tesz különbséget a gyerekek között sem szeretetben, sem gondoskodásban, sem támogatásban, akkor sem, ha egyik magas, másik tehetséges, harmadik okos, negyedik lelkes és sorolhatnám. A bölcs vezetőnek ezt tudnia kell.
  A hírek szerint Angliában most iktatják törvénybe, hogy a gerinces állatoknak érzelmeik vannak, eközben azt tapasztaljuk, hogy globális szinten az emberek szabványosítására törekednek.

 6. Tudja valaki, hogy miért nem lehet sem itt, sem a szovetkezettv.hu oldalról sem megnézni?máris levették?

 7. Köszönjük, Doktor Úr!
  Sajnos a globális “polip csápjai” mindenhova elérnek, és ez országon belül is igaz. Teljhatalom van. Áldemokratikus, -keresztény valóság! Azért megkérdezném a miniszterelnököt, mi tartja rabságban, hogy ily módon feláldozta az országot.

 8. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Ivermectinhez hogyan lehet hozzá jutni? Szlovákiában, Németországban, Ausztriában van. De, hogyan lehet hozzá jutni nekünk?

 9. A Mi Hazánk költségvetési csalás gyanúja miatt feljelenti a védettségi igazolványt gyártó céget
  A Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tesz költségvetési csalás és csalás miatt egy a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. és az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. között 2018-ban létrejött, biztonsági nyomtatók beszerzésére vonatkozó szerződés miatt – jelentette be a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
  Toroczkai László közölte: információi szerint a közbeszerzés megkerülésével kötött, 2,4 milliárd forint értékű szerződés keretében biztonsági nyomtatók helyett egyszerű, a boltban bárki által megvehető nyomtatókat szereztek be, amelyek ára hatoda-nyolcada a biztonsági nyomtatókénak.
  “Ez azt jelenti, hogy a 2,4 milliárd forint jelentős részét ellopták” – tette hozzá a politikus.
  A politikus elmondta: a kezébe került szerződés szerint a nyomda biztonsági okmányt előállító eszközök beszerzésére kapott megbízást, jelentős részben az okmányirodák számára, a közbeszerzési eljárás megkerülésével.
  A közbeszerzés megkerülését határozatban engedélyezte az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága is, ami felveti a bizottságot irányító Jobbik felelősségét – fűzte hozzá. Hangsúlyozta: fényképfelvételek bizonyítják, hogy a nyomtatók olyan egyszerű, boltban beszerezhető eszközök, amelyeket később a NISZ szakembereinek közreműködésével “megbuheráltak”, például szigetelőszalaggal ragasztották le azokat az érzékelő pontokat, amelyek lehetővé teszik a külső rácsatlakozást.
  Az eszközök értéke, a biztonsági nyomtatók 180 ezer forintos darabárával szemben, mintegy 22 ezer forint – mondta Toroczkai László.

  “Nyugodtan megtehetnék a feljelentést okirat hamisítás gyanújával is. Mert :
  1. A védettségi igazolvány nem igazol (nem is igazolhat) védettséget, csak azt hogy a tulajdonosa részt vevője egy orvosi kísérletnek.
  2. A kísérleti vakcinával való oltottság nem jelenti (még a gyártó szerint sem) hogy a beoltott személy nem kaphatja el a vírust.
  3. A kísérleti vakcinával való oltottság nem jelenti (még a gyártó szerint sem) hogy a beoltott személy nem fertőzhet.
  Tehát az un. védettségi igazolvány neve és tartama hamis.”

 10. Védettség?
  A hazánkban (is) bevezetett un. védettségi igazolvány a hivatalból hozzá fűződő vélelmek és állítások tudományos alaptalansága miatt hozzájárul a már régóta folyamatban lévő, bűnszervezetben elkövetett megtévesztés vagy csalás bűncselekményéhez, valamint a közveszéllyel való fenyegetéshez (Btk. 373. és 338.§.). A csalás, megtévesztés tényállását a törvény anyagi haszonszerzés szándékához köti. A járvány kihirdetéséhez kapcsolódó gyógyszeripari érdekeket, valamint gazdasági csődök előidézéséből adódó anyagi és politikai előnyöket figyelembe véve a haszonszerzés egyes csoportok és személyek részére megvalósul. Felmerül továbbá a kényszerítés (Btk.195 §) bűncselekménye is: Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  Mindennek ellenére ma hazánkban aligha lenne ügyészség vagy bíróság, mely érdemben foglalkozna egy ilyesfajta beadvánnyal, de ügyvéd sem, aki a fentieket megfelelő jogi keretek közt beterjesztené.
  A szóban forgó igazolvány (egyelőre) az un. COVID- 19 nevű kórt okozó vírus elleni immunitást hivatott hatóságilag igazolni. Ennek feltétele, hogy a tulajdonosát orvosilag elismert anyaggal beoltották, vagy saját erőből már spontán felgyógyult. Az igazolvány időleges, meghatározott időn túl érvényét veszti. Az a WHO általi deklaráció, miszerint immunitást csak valamiféle oltással lehet megszerezni, nyilvánvalóan tudománytalan és hamis, valamint az is hamis, hogy a Sars-Cov-2 (és egyéb) vírus által okozott fertőzést nem lehet megelőzni vagy éppen gyógyítani.
  A ” védettségi” igazolvány csak a Covid-19 nevű fertőzéssel áll összefüggésben, tehát semmiféle egyéb vírusos vagy bakteriális fertőző betegség vonatkozásában nem jelent tájékoztatást, ezért általános járványügyi szempontból irreleváns és használhatatlan. (Az abszurditás bemutatása kedvéért: ha ebolával, HIV vírussal, vagy éppen hepatitisszel fertőzött valaki, akkor amúgy „védett”-nek minősülhet és mentesülhet minden diszkriminatív intézkedéstől, jóllehet súlyosan közveszélyes.) Maga az igazolvány tehát semmire nem jó, azonban visszaélésre, zsarolásra, diszkriminációra alkalmas, ezek megvalósíthatóak hatósági, egészségügyi vagy éppen magánjellegű intézkedésekkel. Az igazolvány tehát nem más, mint egy zsaroló eszköz a sok közül az oltások valamelyikének erőltetésére.
  A hatóságok minden erőfeszítése már kb. egy éve az oltások elterjesztésére irányul és nem válogatnak az eszközökben, holott nyilvánvalóan tudatában vannak a kockázatoknak és ártalmaknak, pl. dr. Szlávik szerint: https://www.youtube.com/watch?v=7ferlE32PbQ
  Az oltások célja a Föld népességének csökkentése, vagyis a pusztító hatás. Ezt már számos korábbi megnyilatkozás, elemzés és egyebek támasztják alá, tehát ennek tudatában kell hozzáállni minden járványt és oltást érintő kérdésben. Ezt Önök nyilván tudják, hiszen a honlapjukon megjelent írások, beszámolók igazolják ezt:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/adatok-nemzetkozi-szakemberektol-sajtobol/#more-4953
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/ugy-gondolom-hogy-kozelitunk-a-forduloponthoz-dr-reiner-fullmich/#more-4663
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/megindultak-a-giga-perek-a-csalo-kormanyok-es-hivatalnokok-ellen/#more-2023
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/panasz-benyujtasa-az-alapveto-emberi-jogok-biztosahoz/
  Az újabb nürnbergi per:
  https://breaking-news.ca/the-new-nuremberg-trials-2021-please-share-this-info/
  Ebbe jól beleillene a legújabb magyar felhívás, miszerint 16 és 18 év közötti gyerekeket bíztatnak oltásra, (amennyiben szüleik eléggé hülyék, hogy beleegyezzenek). Mindehhez egy kereszténydemokrata politikus is csatlakozik, pedig ilyen aljas orvosi kísérletekre és népirtási megoldásokra a hitleri rendszer óta alig akad példa. https://magyarnemzet.hu/belfold/simicsko-istvan-tovabbra-is-az-oltas-az-egyetlen-megoldas-9781085/. De hazánk nem kivétel, hiszen az egyes lépéseket valamiféle központból irányítják, tehát pl. https://hirado.hu/koronavirus/cikk/2021/05/11/mar-a-12-15-eveseket-is-oltjak-a-pfizerrel-amerikaban
  A keresztény értékek és felfogás mellett szól Carlo Maria Viganò vatikáni bíboros interjúja https://www.erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-a-megdobbento-osszefuggesekrol-carlo-maria-vigano-ersekkel-i-resz?fbclid=IwAR1lnlCMmwZuMWrxTG6EmENYoB1utMF1VM3rNSIDJ_YQ2gWR4UySKnIRXSw II. rész https://www.erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-vigano-ersekkel
  A népirtás szándékát valószínűsíti egy Pfizer szakember: https://breaking-news.ca/former-pfizer-vp-to-aflds-entirely-possible-this-will-be-used-for-massive-scale-de-population/
  Továbbiak: https://childrenshealthdefense.org/defender/israel-pfizer-vaccine-killed-more-elderly-than-covid/ ( az izraeli Pfizer oltóanyag több idős embert ölt meg, mint a Covid)
  A beoltottak tulajdonképpen biológiai fegyverekké válnak és fertőznek? – egy Pfizer-dokumentumban beismerik, hogy a beoltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek
  https://informatialibera.ro/hu/a-beoltottak-tulajdonkeppen-biologiai-fegyverekke-valnak-es-fertoznek-egy-pfizer-dokumentumban-beismerik-hogy-a-beoltott-emberek-fertozo-reszecskeket-terjesztenek/?fbclid=IwAR0qXih-jqgp_8HaXCuoRZrxtTUOJv9al-RfidvlDWHi8pDt-OPhSTu-wao
  Ha tárgyilagosak akarunk lenni, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül az alábbi összeállítást, mely valamelyest mentségére szolgálhat a politikai szereplőknek:
  NASA dokumentum az emberiség elleni háborúról (magyar felirattal)
  https://www.youtube.com/watch?v=PMdWqrmuV4o
  Egy ország teljes népességét meggyőzni valamiről óriási szaktudást, felkészültséget és nyilván sok pénzt kíván. Ezek az állami apparátus rendelkezésére állnak, de hiányzanak káros oltásokat ellenzők részéről. Ilyen körülmények közt csakis a folyamatos és széles körű, hiteles tájékoztatástól remélhetünk befolyást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük