Megindultak a giga perek a csaló kormányok és hívatalnokok ellen

Dr. FÜLLMICH és csapata végre MEGTETTE a FELJELENTÉS a NÉMET KORMÁNY, a BAJOR KORMÁNY, az EGÉSZSÉGÜGYI HIVATALOK ELLEN a járványhelyzet országos fenntartása, az alkalmatlan PCR teszt és az abból hamisan megadott intenzív ágyak kihasználtsága, illetve az ÖSSZES INTÉZKEDÉS (lockdown, bezárások, alapjogok korlátozása, maszkra KÉNYSZERíTÉS, nem kielégítően letesztelt OLTÁS kilátásba helyezése) MIATT.

A feljelentés csalás, megtévesztés, hűtlen kezelés, testi sértés, szabadságelvonás és az emberiség elleni bűncselekmények kivizsgálására irányul. Továbbá DROSTEN FELETT is GYÜLEKEZNEK A VIHARFELHŐK. Hamarosan minden szabadidejét BíRÓSÁGOKON fogja tölteni a sokasodó FELJELENTÉSEK miatt. PER a PCR teszt miatt NÉMETORSZÁGBAN és AMERIKÁBAN, per a Stuttgarti Bíróságon a CSALÁSSAL szerzett DOKTORÁTUS miatt. Most pedig megérkezett hozzá Dr. FÜLLMICH ügyvédi FELSZÓLíTÁSA, melyet Füllmich a berlini Green Mango karaokebár (Európa legnagyobb karaokebárja) tulajdonosa Nils Roth jogi képviselőjeként fogalmazott meg. Ez az 18 oldalas írás DROSTEN SZEMÉLYES FELELŐSSÉGÉT és HAMIS ÁLLíTÁSAIT részletezi, felszólítja a bártulajdonosnak okozott több százezer eurós kár egy részének 50 ezer eurónak a megfizetésére december 22.-i határidővel, valamint KÖVETELI A HAMIS ÁLLíTÁSOK TISZTÁZÁSÁT mind a politikusok, mind a nyilvánosság irányába. AMENNYIBEN Drosten a felszólításnak NEM TESZ ELEGET, indul ellene egy bírósági bizonyítási eljárás, melynek tárgyát a “TELJES IGAZSÁG A LOCKDOWN”-ról fogja képezni. https://t.me/ReinerFuellmich/83…(Biró Éva megosztása alapján) https://t.me/ReinerFuellmich/83?fbclid=IwAR2uhGzhC3OLYnu4YrCnHjb0dhmHwvXqxwaivRZo75Pp0BjjS3hbq6VBf24 (Király Róbert fb posztja alapján)

8 thoughts on “Megindultak a giga perek a csaló kormányok és hívatalnokok ellen

 1. Néhány kapcsolódó hír.

  Kanadában is öt feljelentés van folyamatban – egy a miniszterelnök ellen, egy a legfelsőbb egészségügyi hatóság ellen, egy Ontario province kormány ellen, egy Toronto város ellen és egy a Canadian Broadcasting Corporation ellen. Ez utóbbi ellen, pánik keltés, félelemkeltés és az alkotmányban lefektetett objektív tájékoztatás elmulasztása miatt járvány ügyben. Az ügyet Rocco Galati, Kanada egyik legtapasztaltabb ügyvédje viszi.

  A múlt héten ausztrál ügyvédek egy csoportja büntető feljelentést tett a miniszterelnök ellen és a legfőbb egészségügyi hatóság ellen a járványügyi intézkedések miatt.

  Ami ennél is érdekesebb hogy büntető feljelentést tettek az Egészségügyi Világszervezet vezetője Tedros Adhanom Ghebreyesus ellen emberiség ellenes bűnök miatt. Nagyon taktikusan nem azért a bűnökért amit a WHO vezetőjeként elkövetett hanem a marxista etióp kormányban betöltött szerepe miatt.
  https://www.breitbart.com/health/2020/12/14/w-h-o-chief-tedros-could-face-genocide-charges/

  LESLIE KENDERESI – a Kanadai Fegyveres Erők tagja
  felszólította katonatársait, hogy hagyják figyelmen kívül a vakcina szétosztásában való segítségre vonatkozó parancsokat. ❤
  “Kérem a Hadsereget, akik most szolgálnak, teherautó sofőröket, egészségügyiseket, mérnököket, bármi is vagy, ne fogadd el ennek a vakcinának a terjesztésére vonatkozó törvénytelen parancsot.”

  “I’m asking military, right now serving, truck drivers, medical, engineers, whatever you are, do not take this unlawful order (for) the distribution of this vaccine,” Kenderesi said at the rally. A video of his speech was posted on YouTube.
  (Ottawa Citizen)

  Kb egy hónappal ezelőtt egy montreali rendőr lemondott a kötelékből mert felháborodott a brutális járványügyi intézkedések miatt. De előtte a Facebookon megírta, hogy Járvány nincs, az egész egy nagy színház és a rendőrök nagy része ezt tudja. A kórházak pedig panganak az ürességtől. A fősodor média szörnyülködött egy kicsit és másnap újra felkelt a nap.

  Mihelyst az USA-ban az elnökválasztási herce-hurca lerendeződik ott is elkezdődnek a peres eljárások.

 2. Gratulálok a hazafiaknak. Nagyon szurkolok nekik, hogy sikerrel járjanak. Boldog vagyok, hogy vannak még értelmes és becsületes emberek.

 3. Nagyon szurkolok mindenkinek akik csak tudnak segiteni az elsô vonalban lecsapolni a mocsarat Az 5G megsemmisíteni nagyon fontos a tornyokat ledönteni az 5G nagyon veszélyes!!!!!
  A Jó ISTEN segitségével Az igazhitû emberekkel és a szeretetet hirdetésével megfog tisztulni a Világ 🌎

 4. Biztató ez a hozzáállás, és reményét hozza el a régi-normális életünk visszaszerzésének. DE, nagyon borulátó vagyok, hogy lesz ennek a jogi intézkedésnek bármi foganatja, hiszen a jogállamiság is elkurvul, gyakorlatilag átalakul az új világrend támogatásának irányába.
  Itt tényleg csak ISTEN segíthet, mert túl sok a Judás.

 5. FÉLELEM-CUNAMI ÖNTÖTTE EL A TÁRSADALMI KÖZGONDOLKODÁST ! AZ EGYSZERŰ EMBEREK TÁJÉKOZATLANOK, AZ OROSOK NAGY RÉSZE MEG VAN FÉLEMLITVE !
  FELELŐS A KORMÁNY I S ÉS AZ ELLENZÉK I S A FÉLRETÁJÉKOZTATÁSÉRT !

  MOST A GYERMEKEKET VETTÉK ÖSSZTŰZ ALÁ.

  EZT NEM TŰRHETJÜK !

  Csákabonyi György Kálmán Tibor
  ny. főtanácsos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük