Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiológus az Osztrák Televízióban beszél a vakcina veszélyeiről

“A stratégia, hogy kifejlesztésre kerüljön egy oltóanyag rendben van, amennyiben a veszély valóban jelen van. Ám az oltóanyag fejlesztés amint az most zajlik, az nem csak hogy nem jó, hanem veszélyesen rossz.” – Nyilatkozta Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, mikorbiológus az osztrák televíziónak.

3 thoughts on “Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiológus az Osztrák Televízióban beszél a vakcina veszélyeiről

 1. A covid mizéria kezd átmenni bohózatba.
  Két rövid hír.
  Texasi El Paso egyik kórházában botrányba fulladt a vakcinát reklámozó esemény. Újságírók kibökték, hogy az egészségügyi dolgozókat beoltó kampány keretében az egyik nővért üres inekcióstüvel oltották be. Úgy vették észre hogy a dugattyú az inekcióstűben már levolt nyomva az aljára mielőtt még beleszúrták volna a nővér karjába. (Valószínűleg kaphatott érte pénzt hogy belement a játékba)
  De állítólag ez nem egyedi eset, mert egy vakcinát reklámozó ausztrál minisztert is egy kicsit másmilyen de hasonló trükkel oltottak be influenza ellen. Nála a fecskendő tű részen volt egy kupak így csak imitálták, hogy beleszúrták a tűt.
  https://www.rt.com/usa/510015-hospital-covid-shot-empty-syringe/

  Egy másik rövid hír.
  Az egyik osztrák miniszter letesztelte a coca colát élőben a parlamentben és kiderült, hogy covid pozitív lett az is.
  https://www.youtube.com/watch?v=0-aGdBh_sXI

 2. Az embereknek fel kell lépni ez ellen a covid diktatúra ellen! Az egészségügyisek beoltása ellen mindenkinek egységesen tüntetnie kellene! Nem elfogadható az, hogy az emberek magán jogát az egészségügyi döntését elvegyék. Nincs semmi hosszú távú bizonyíték az oltások biztonságát illetően. A beoltottak tünetmentes hordozókká válnak. Kvázi ők terjesztik a variánsokat nem az oltatlanok.

  1. Sajnos nem tünetmentes hordozók. Vannak tüneteik, de nem kötelesek teszteltetni, vagy karanténba vonulni. Az oltott pedagógus simán tanít az enyhe tüneteivel, aztán megfertőzi a kollégáit, a tanulókat, akik aztán hazaviszik és átadják a családtagoknak. Összefogás pedig nem lesz. A kormány azt használja ki, hogy a társadalmon belül széthúzás tapasztalható. A mindennapi kommunikációjukkal ezt csak erősítik. Már ott tartunk, hogy kiútálják a munkahelyekről az oltatlan kollégákat, akikkel nemrég még együtt kávéztak, nevetgéltek stb. Ha egyszer vége is lesz ennek az őrületnek, attól félek, hogy súlyos pszichés mellékhatásokkal kell szembenéznünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük