Mikor mi van a vakcinákban valójában? – Dr. Reiner Fuellmich

“Rengeteg, egyelőre feloldatlan ellentmondás a bizonyítéka annak, hogy valami a vakcinákkal nincsen rendben!

Nem csak, hogy feleslegesek, de veszélyesek is! Ám lassan körvonalazódik a kép!

– Szóban forgó vakcinák, génmódosító eljárások

– Se állatokon, se embereken előzetesen nem tesztelték hosszú távon őket

– Az oltások után rengetegen bénultak meg, betegedtek le vagy haltak meg, világszerte. Az Atsra-Zeneca oltóanyaga ennek okán került már a legtöbb országban felfüggesztésre!

– Az orosz vakcina-minták nem voltak egyformák

– A kínai vakcinákból már a vakcina megjelenésével megjelent a hamisítvány

– Aki megkapja az oltást ugyanúgy fertőzhet és / vagy lehet beteg

– A vakcinák összetétele titkos, mégis vizsgálják azt. Ha vizsgálat alapján tudják mi van bennük, miért nem adják azt ki? Ha nem tudják a vizsgálat alapján, hogy mi van egy vakcinában, mire fel engedélyezik?

– Akit beoltottak csak ideiglenesen „immunizált” ezért és jár le pár hónap elteltével az immunizálást igazoló okmánya, ami mellesleg alapvetően is emberi jogot és méltóságot sértő!

– Ahogy nő a vakcinázottak száma, úgy nő a fertőzötteké is, az egyébként mindig vagy hamis PCR-teszteléssel. Az okát ennek hivatalosan nem tudni. Hiszen, ha valami hamis, akkor egyformán kell hamis legyen mindig.Ha pedig mégsem hamis, akkor az oltásokkal a fertőzések és betegségek számának csökkennie kéne!

– Van amikor egy csoport megkapja a vakcinát és semmi baja nincsen, van amikor egy csoport megkapja és minden tagja nagyon rosszul lesz, mint Ausztriában tanári karok, akik aztán nem tudtak dolgozni menni. https://www.tichyseinblick.de/…/schule-faellt-aus…/ Mert olyan nem lehet, hogy egy “A” csoport megkapja ugyanazt az oltást, mint a “B” amiből “A” csoportból mindenki rosszul lesz és “B” csoportban meg senki, miközben mind két csoport átlagban azonos életkorú és azonos egészségügyi állapottal rendelkezik.Többször felmerült, hogy néha placebo van az oltásokban, néha valami más. A Corona Vizsgáló Bizottság jogi részlegét vezető Dr. Reiner Fuellmich és kollégái orvosokkal és tanukkal közösen erre jutottak.” (Racionális Életért Közösség írása)

12 thoughts on “Mikor mi van a vakcinákban valójában? – Dr. Reiner Fuellmich

 1. Erre a kétféle injekció trükkre már én is gondoltam függetlenül a német ügyvédek gyanújától. Még tavaly rajtakaptak két ausztrál minisztert akiknek az “oltását” olyan tűvel imitálták aminek a hegyén kupak volt.
  Szinte biztos, hogy a politikusokat és a celebeket is ilyen kupakos tűvel “oltják” vagy ha tényleg be is oltják őket akkor placebo injekciót kapnak. Ezért is van az, hogy még nem halottunk olyan esetről amikor egy “beoltott” politikus vagy celeb lebénult volna vagy meghalt volna az injekciótól. A halottak meg a megnyomorítottak mindig az átlag emberek közül kerülnek ki.

  Azzal is tökéletesen egyetértek hogy a covid igazolvány sérti az emberi méltóságot olyan szinten ami példátlan az emberiség történetében. Olyan mint amikor a marhákat tüzes vassal megszámozzák eladás előtt.

  https://www.youtube.com/watch?v=OeU-FRk1yLU

 2. Az oltások kezdete óta mondogatom, hogy placebót kapnak egyesek. Eleinte azt gondoltam, hogy mivel az idős, beteg, “felesleges” állampolgárok kb. együtt kaptak “oltást’ az egészségügyi dolgozókkal, az utóbbiak bizonyára csak placebót kaptak. De mivel újabban egészségügyi dolgozóktól is érkeznek hírek arról, hogy betegek, sőt covidpozitívak lettek a vakcinázás után, (sőt, haláleset is előfordult) valószínű, hogy valami más alapján kapnak placebót, akik azt kapnak.

 3. Miért azt mondják, hogy 2,5 milió embernek be kell lenni oltva, és CSAK AKKOR nyithatunk?

  Miért nem azt, hogy aki szeretne oltatni, annak mindenkinek megadjuk a lehetőséget X időpontig jelentkezzenek. És ha a jelentkezőket mind beoltottunk nyitunk, FÜGGETLENÜL attól hogy hányan kérték. Aki nem oltott az magára vessen, alapon. Aki hisz benne, hogy hasznos az oltás, az tegye, de ne zsaroljanak, a nyitást függővé téve az oltottak számától!

  Én nem szeretnék oltatni, de megy a családon belül (két családtagom beoltatta magát) a propaganda, hogy miattam megy tönkre az ország, amiért nem nyithatunk ki. És hogy veszélyeztetem az embereket is. Max. a kínaival lennék hajlandó, de az ellen szól, hogy ők eresztették el a biofegyvert, ki tudja “elölt kórokozó” címszó alatt mi van az oltásban. A kínairól nem sok hír van, aki tud valamit írja meg.

  1. Aki olttatta magát a családodból azok nem lettek betegek? Nálunk a faluban két nőt vitt el a mentő oltás után 4 nappal. Az egyikkel most beszéltem: azt mondta rosszul volt, gyenge, hol a hideg rázta, a víz verte és izzadt. A annyira gyenge volt, hogy leesett az ágyról és segítséggel sem tudott vissza feküdni. Mentő vitte be a kórházba. Egy hétig volt bent. Pfizert kapott. Vérrög képződött a hasában. Egy évig kap minden nap injekciót a vérrög képződés miatt. Az mondta annyi infúziótól a karjában szétszakadt az ér és a hasa fekete volt a sok injekciótól. Az orvos azt mondta neki: minden tizedik beoltott kórházba kerül. A másik személyről még nem tudok semmit.

 4. Tanzánia elnöke, a BBC szerint, szívrohamban halt meg. Aha, szóval kálium-klorid! Régi szabadkőműves módszer, az ú.n. “bolgár esernyő” hatóanyaga is ez. Ha életben hagyták volna, és hallgatnak róla (már mint a PCR tesztek leleplezéséről), vagy elintézik annyival, hogy: “Lári-fári, beszéljen, amit akar!” – az nem lett volna ilyen gyanús. De az, hogy az elnök kiteregeti a tesztek nevetséges álpozitív eredményeit (covid-pozitív a motorolaj!) és egy-két hét múlva meghal, ez annyira gyanús, hogy már csak szándékos lehet. Igen, ez egy üzenet az ellenállóknak: ne merészeljünk lázadni, mert így járunk. A háttérhatalom ezt is megteheti!

 5. Nagyon fontos video!!!
  Magyarul feliratozva
  Dr Vernon Coleman felhívása a világ népeihez.
  Tudás hatalom. Kritikus helyzetekben életet jelent.

  Az oltási stratégia annyira félresikerült, hogy még a sátani kitervelőik is bajba kerülhet. Azt mondja Dr Coleman is amiről egy belga oltásfejlesztő beszélt egy pár napja csak társadalmi kontextusba téve a dolgot. Az oltások lekapcsolják az oltottak természetes immun reakcióit és így veszélyes virus tenyészetekké válhatnak. Ez az egyik cél, így tudnak valódi fertőzéseket produkálni a teljes lakosság körében. Nagyon fontos, hogy minden egészséges ember kerülje az oltottakat mert nagyon fertőzőképesek lesznek és nagy veszélyt jelentenek az egészséges emberekre. Sőt magára a cabalra is.

  A nagy aratás majd jövő őszén a influenza időszak kezdetén indulhat.
  Minden egészséges embernek a lehető legjobb formában kell hozni az immun rendszerét és kerülni az oltottakat.
  Itt a video. Osszátok meg akivel csak tudjátok, hogy minél több emberhez eljusson mert a szenny média manipulálja a lakosságot elhallgatva a valós híreket az emberektől.

  https://www.bitchute.com/video/oQby8SbtjpeN/?fbclid=IwAR0wfi4aTrIUpkMGwqX0AcHeVzkW_ntcPMCdgQer_0nBPkj4H40ujrTR7Q8

 6. Ezzel az írott résszel kapcsolatban lenne kérdésem:
  ” A vakcinák összetétele titkos, mégis vizsgálják azt. Ha vizsgálat alapján tudják mi van bennük, miért nem adják azt ki? Ha nem tudják a vizsgálat alapján, hogy mi van egy vakcinában, mire fel engedélyezik?”

  Mely szervezet titkosította mely szervezet előtt a vakcinák összetételeit, és konkrétan (a hatásköre alapján) mely szervezet “vizsgálja” mégis, vagy “nem vizsgálja” azt ?

  A Contengan ügy szigorításai után mikor (hány lépésben) és milyen szintig liberalizálták nemzetközi szinten az engedélyezést?

  És ezen felül lenne még egy kérdésem, mivel nem vagyok orvos: ha egy idősebb páciens teszt és klinikai diagnózis alapján átesett a járványnak mondott betegségen (fél éve), akkor mire fel javasolja és oltja be őt ugyanaz az orvos ?

 7. Szerintem kiszámolták hány százalék embernek kell meghalnia a földön ahhoz h élhetőbb legyen.Országokra levezetve .Politikusok,csókosok placebót kapnak.A többiek meg találomra…

 8. Sajnos, pl. a bíróságnak a főbb tényt kell felismernie, mint a polgár kötelmei rendelkezéseit, az emberi jogok durva, tömeges megsértése mindent megelőz ! Ez után kell az oltóanyag vizsgálatát elrendelni, nyilvánosságra hozni ! Ez maga után hozza a többit ! A láncreakció megy saját önvezérelt formájában !

  Dióhéjban a súlyos elmebajos, sátánista zsidó, giganáci, gigaholokausztos világbankelit ördögi terve a great resettel tervezett indítása ! Miután az új világrend a Rockefeller Foundationban írásban megvan, része az 1$ bankjegyen is, nem lehet félre értés a technokrata pénzdiktatúra rég hatalmom lévő sátáni terve és követői, mint qz EU és tagállamai összeesküdt vezetői közös céljait !!!
  A tömeges emberirtás elkerüléséhez nem kell ennyit várni. Minden ország jogrendje tiltja. Miért folyik mégis ? Mert más jogrend él. E jogrendet az EU és tagállamaik hazaárulói, a giganáci, gigaholokausztot támogató politikai vezetői !

  tények szerint az oltóanyag tartalma összhangban van a biocsip vezérelt biorabot rabszolgaság kialakításával, az emberiség folyamatos beteggé tételével, mérgezésével, végső esetében a tudatos, kitervelt népirtással. Mindezeket folyamatosan bővítette a giganáci, gigaholokausztos, súlyos elmebajos zsidó világbankelit sátánista szadistái, szangvinistái. Így a világháborúk kirobbantása és menedzselése, most a csendes, halk III. +1 ideoloógiai, digitális, biológiai, nanotechnológiai világháború folyik a hazugságok tömkelegével, a média propagandával. E katonák nélküli önmegsemmisítő világháború épp a népnek nem kell. Pár sorozat : 1999-ben EU aktaszámos tudósítás a Haarp-ról, mint klíma fegyver, ezzel a szabadalmaztatott (welsbach) méregpor hintéssel az életterünk mérgezése történik folyamatosan, a pharma diktatúra bevonulása, szintetikus szerei gyógyszerként történő forgalomba hozatala esküdt orvosaink receptjeivel ! Ezzel a szimptóma elnyomó (nem gyógyító) szarral mellékhatások özöne keletkezett és a betegek ezzel vevőivé váltak saját beteggé tételükkel ! Ezután jött a mezőgazdasági földünk Glyfosat mérgei szórásával. Mindezek elnyomásához kellett egy fedőnév gyűjtemény, mint a demokrácia, emberi jog-és méltóság, az önrendelkezés, a sajtószabadság, stb. A népet beetette a kormánya, a balga, nem felvilágosított nép vakon követte mindezen kitervelt folyamatokat, még végül eljutott a mostani végéhez, az emberiség eltörléséhez és a biorobot, csipvezérelt rabszolgaság kezdetéhez. A végsőkig lealjasodott ember elérkezett a végéhez, mert felül akar kerekedni a kiforrott természetnek ! Ezt pedig nem képes a materialista tudomány legyőzni/helyettesíteni, de főleg ez a tendencia TARTHATATLAN, nem EMBERNEK VALÓ ! A szemét képzése, hazugságok, felvilágosítás bojkott, félelem keltés mutatja a demokrácia igazi arcát iskola példáját Stb, !

  Végezetül két microsoft szabadalom a bizonyítás szemléletesebbé tételéhez : WO 2020/060606 A1 a sátánizmus és a nyomkövetés szabadalma, a 2020/0279585 A1 a már beoltott biorobotok testében lévő nanocsipekkel felvett, majd tovább kőldött biometrikus jelek a smart phone-ra és a felhőbe kerülnek. A szabadalom leírja a smart phone szükségességét. Ez pedig az egekig dícsért és gyorsan kiépített 5G hálózat segítségével történik !

  Nem véletlen az említett információ szabadsága ellenére, hogy irományom cenzúra alá kerül !Aki ellenőriz annak a tartalom szerint azonnal intézkednie kell embertársai megmentése érdekében !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük