Dr. Farkas András – Gondolatok a műtőasztal mellől – 2022. november

Dr. Farkas András sebész orvos beszámolója. Gondolatok a műtőasztal mellől…


19 thoughts on “Dr. Farkas András – Gondolatok a műtőasztal mellől – 2022. november

 1. Mi a túróról beszéltek? Milyen covid szedze az àldozatait? Ez a félrevezezés fel lett rakva? Szégyen,hogy 2022-ben nem tudjâk,hogy egyàltalàn nem erről van szó,ilyen nem volt és nincs. Akkor tàjékoztassàk a pàrocskàt a fb csoportjuk tagjai !

 2. Tisztelt Stopfaking !

  Két napja gondolkodom, hogy észrevegyem-e, amit észrevettem ? Örülök, hogy megelőzött !

  A legelején még megnéztem a Farkas doktor videóit, de pár hónap elteltével leszoktam róla, nem részletezem, indulatokat generálnék.
  Mivel régen nem volt részükről videó, belenéztem, és addig tudtam csak kibírni, ameddig be nem számolt róla, hogy az éjszakai operáció utáni tesztelésen, csak ő volt kovid mentes, a kollégái nem !?
  No comment !!!
  Valóban erős önfegyelemmel nem írom le amit gondolok, de hogy Farkas doktor és felesége bármilyen videóját ezek után megnézzem a jövőben, az kizárt.
  Egyébként én sem értem, hogy a “nagy ellenállás és harc” közepette, ez a video evvel a mondanivalóval miért van itt ? Kit bíztat mire, mit mond “ébresztés” gyanánt ? Hogy van, volt kovid ??? Meg van pontos, megbízható PCR gyorsteszt, nem “kínai hamisítvány”, nem, “megbízható svájci” !!!
  Megint csak no comment !

  1. Tisztelettel,S.G. Igen,a no comment a megfelelő kifejezés az ilyesmire. Nem szoktam kommentelni sokat,de ezt nem àllhattam meg. Természetesen lehet az oldal azért rakta fel őket,hogy làm- ekkora tàjékozatlansàg is van . Tanusítom,hogy nem sokkal jobb a helyzet a nyomorult orszàgban.Annyira jól sikerült a tömegmanipulàció és pszichózis,hogy képtelenek felfogni az emberek nagy része aprócska alaovetéseket,pedig tudnak róla. Mégpedig,hogy ha a gyümölcs belsejéből vett minta c pozitív lett- akkor ez is no comment! De ennek ellenére maguk tesztelnek ! Sorolhatnàm az agyhalottsàg egyértelmű jeleit,a hivatalos adatok ignoràlàsàt,de csupàn annyif tennék hozzà,hogy a klíma és Co2 katasztrófa hoax idején is szàmíthatunk a szektàsokra egész biztos,mert màr elvesztek- visszafordíthatatlanul.Nincs együttérzés!. Ja,és hogy idén is- mennyire működik az antiszociàlissà nyilvànítàs- én is példàja lettem,konkrétan munkahelyen hamis alkalmassàgi eredménnyel lejàratàs és kitiltàs(felmondàs),csupàn mert nem voltam hajlandó befogni a szàm. Ezutàn se lennék hajlandó. Tehàt, az orszàg agyhalott többsége -ami màr igenis szégyen-úgy csinàl,mintha nem történne semmi,egyesek meg mentik az irhàt.Ez van- megcàfolhatatlanul.

   1. Tisztelt Stopfaking !

    Az utolsó mondatára reagálok csak, sokszor hivatkozom erre a tényre, ami dühítő, szinte felfoghatatlan, érthetetlen, de ettől még tökéletesen és megcáfolhatatlanul létező tény !!!
    Amikor szíveskedem ezt keményebb hangnemben leírni, egyben kifejezem az undoromat és a tehetetlenség dühét ezek iránt a nyomorultak iránt, akkor néhányan megköveznek szóban, ( kár, hogy nem lehet máglyát gyújtani alattam, mert megtennék ), miközben ez a hülyék és aljasok vegyesbefőtt naponta mérgezi a Földet, és készíti elő mindnyájunk számára a pusztulást .
    Szeretnem kéne őket, megértéssel, “mert nem tudják, hogy mit cselekszenek” !? Soha !!!

    És a videó “mondanivalója” finoman szólva is kétségbeejtő. A kovid mint létező elismerése, a PCR teszt mint diagnosztikai hivatkozás az állítás alátámasztására, a eddigi tények ismeretében( nem működik, mert nem működhet, és alapból nem erre lett kitalálva !!! ), több mint , hogy komoly kérdéseket sorát veti fel !

    1. Kedves S.G.!
     Teljesen egyetértek, már régen volt, amikor ennek a párocskának az utolsó videóját néztem meg és azt sem végig… ☹ Ebbe a videóba pedig már bele sem hallgattam, csak a posztokra voltam kíváncsi és, jó a rosszban, örömmel tapasztaltam, hogy az egyenes, gerinces és erkölcsös Embertársaim, mint Ön is, nem veszítik el az éberségüket. ? Remélem, hogy erről a párocskáról még egy fotót sem fogok látni többé.

 3. Ezek szektatagokat keresnek az anthroposophie-társaság számára.

  Számomra a társaság ismerős, de én nem vagyok elragadtattva velük.

  Ezeknek a svájci Dornach-ban van egy nagy Goetheanum házuk.
  És több helyen iskolákat vezetnek. Ebből a leghíresebb a német Waldorf-ban van.
  Azon kivül a társaság születési rendellenes gyerekeket is gondoz.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Anthroposophie

  Én Dornach-ban több magyar emberrel is találkoztam, akiket tulajdonképpen rendes embereknek ismertem meg.
  A társaság meghalt, Rudolf Steiner főnőkének hamvait Dornach-ban őrzik.

 4. Sajnálatra és szánalomra méltó, amit itt össze hordanak a dr Farkas András és felesége ellen!!!!!!!!!
  Kívánok, sok spirituális tanulást, és fejlödéstt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Már, ha egyáltalán tudják,hogy mi az!!!!!!!

  1. Drága Hölgyem !

   Köszönjük szánalmát és sajnálatát irántunk, elveszett lelkek iránt . Földhözragadt pór népség vagyunk, ez van !
   De csak az Ön, Önök számára, akik úgy gondolják magukról, hogy az “ezotéria” rózsaszín felhőin lépkedni az tudás, magas szint, aki meg nem, hát az szellemileg, érzelmileg visszamaradott.
   Kedves Hölgyem, vannak ezen a honlapon bőven, akik meglehetősen jártasak az ezotériában, de meg tudják különböztetni a valós értéket a talmi, értéktelentől. Ön kiválasztotta magának Farkasékat, ( vagy ők Önt !?), Önnek ők a mérce ! ?
   Önnek valamilyen oknál fogva nem tűnik fel, hogy olyan érvek és állítások hangzanak el ebben a videóban már az elején, ami gyakorlatilag egybevág a mainstream hazugságaival !!! Hogy van kovid, és a PCR teszt működik !?
   Akinél ez nem veri ki a biztosítékot, tudva és ismerve az eddigieket, ami ehhez a témához kapcsolódik, arra tényleg csak azt tudom ide írni, hogy “boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa”. Ezoterikusan, meg nélküle is.
   Az ezotéria mint olyan, mára elcsépelt fogalommá vált, lejáratódott, mert lejáratták hamis próféták, és híveik !

   Van “ezotéria”, tökéletesen tisztában vagyok vele személy szerint én is, nem is akármilyen módon, de amiről itt Ön próbál minket tudósítani, hogy rossz utcában keressük az adott címet, hát ki kell ábrándítsam, Önnél rossz a megadott házszám.
   Azt is bocsássa meg, hogy a továbbiakban, ha ír is választ, nem kívánok sem eszmét cserélni, sem vitatkozni !
   A tények még mindig makacs dolgok, ha tetszenek, ha nem, akkor is.

   tisztelettel, S.G.

  2. Önnek is viszont kívánva sok spirituális tanulást és fejlődést, ami remélhetőleg majd legközelebb az indulattól kevesebb felkiáltójelet eredményez. ?

  3. Az a szégyen,hogy nem létező dolgokról és HAMIS tesztekről beszélnek- tehàt félrevezetés,tàjékozatlansàg! Minden halàlnak megvolt az oka,de azt a nagyon is létező covid-protokollban talàlja meg. Utànanézni és kész. Ja,és nem ignoràlni a màr hivatalosan elismert adatokat. Ha ez nem megy,akkor marad CSUPÀN EGY VALLÀS ÉS KÖZVESZÉLYES SZEKTA.

  4. Tisztelt Szaboné!

   Azoknak, akik a közösségi médiában közszereplésre adják a fejüket, bizony számolniuk kell a kritikákkal, sőt, sértegetésekkel is. Az már rajtuk múlik, hogyan kívánnak ezekkel megbirkózni. Ha nem bírják a kritikát, akkor nem kell közszerepelni, ugyanis senki nem kötelezi őket erre.
   Tamasi, Pócs és Gődény doktorok bőven tudnának mesélni arról, mennyi zaklatást és alantas mocskolódást kellett elviselniük az elmúlt bő 2 és fél évben azért, mert szembe mertek menni a hivatalos narratívával! Érvekkel alátámasztott, józan tudományos vitákról szó sem lehetett, mert az ellenfeleik szóba sem álltak velük, csak a hatóságokat küldték rájuk, hogy elhallgattassák őket!

   Ezen a fórumon – szemben a fizetett trollokkal – a kommentelők érveket is fel szoktak hozni a kritikájuk alátámasztására, a legjobb tudásuk szerint. Önnek milyen érvei vannak azon kívül, hogy “Jaj, jaj, bántják szegényeket!”, meg egy csomó felkiáltójel?

   Ha már a spiritualitást emlegeti, a VALÓDI spiritualitás nem egyenlő a józan ész feladásával, a tájékozatlan vakhittel, bigottsággal és a szekta iránti feltétlen engedelmességgel, sőt, ezek eleve kizárják egymást. Majd Ön is rájön erre, ha egyszer eljut odáig. Addig azonban még hosszú utat kell megtennie, amihez úgyszintén sok spirituális tanulást és fejlődést kívánok!

  1. Az a szomorú, hogy a La Quinta Columna 2021 nyara óta hangoztatja ezeket az információkat tudomásom szerint elsők között a világon: a grafén-oxid és a teszlaforézis technológiára rávilágítva a vaxokban. Mennyi idő telt el azóta, és vajon mennyien lepődnek meg rajtuk még most is? Számomra ez szomorú. Korábban volt egy kedves hozzászóló itt a honlapon (Gundel), akinek köszönhetően találkoztam elsőnek ezen információkkal – sajnos hónapok óta nem látom hozzászólni. Ez volt több mint (!) 1 éve. Pontostan 21 júliusa volt.
   Azóta számos kutató kibővítette az információkat. Ilyen például a legutóbb tudomásomra jutott Karen Kingston, akitől Szőke Mária hozott/fordított írást: https://szmm.substack.com/p/a-kingston-jelentes-a-covid-19-megtevesztesek?utm_source=profile&utm_medium=reader2 Többek között azért ajánlom, mert feltárja a ThermoFisher Scientific QDot® szabadalmát, ami egy létező kvantumpont-technológia. Ezt megelőzően az 5. részben ismerteti az egyfalú szén-nanocsövek (Single Wall Carbon Nano Tubes) SWCT szabadalmat US 2013/0251618 A1, amit már 2013-ban bejegyeztek, és a hozzá tartozó US 10,703,789 B2 szabadalmat, amit majd csak 2020-ban jegyeztek be: Modified Polynucleotides For The Produnction Of Secreted Proteins, ez leírja az LNP (Lipid Nanoparticles) technológiát amit a Moderna honlapján leírtak szerint az összes mRNS vakcina tartalmaz. A szabadalmak valódiságáról mindenki saját maga meggyőződhet:
   https://assets.modernatx.com/m/197fe68e2047ca6a/original/US10703789.pdf
   https://patentimages.storage.googleapis.com/9e/bc/82/52d2a8e8c97ac2/US20130251618A1.pdf
   https://www.modernatx.com/en-US/patents
   Ezen felül említ egy 2012-es szabadalmat is US 0028565 A1, amit elmondása alapján tavaly nyáron az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatala blokkolt miután beszélt róla kamera előtt augusztusban, idén májusban pedig lejárt. Mindegyik szabadalom megérne egy külön misét a grafén-oxiddal együtt. Ennyi idő után kéne az embereknek legyen gőze arról, hogy mit tartalmaz/hat/nak a vakcinák és ezt a víruselmélet mesét kicsit jobban kielemezzék, mennyi köze van tulajdonképpen a valósághoz és feltegyék a maguknak a kérdést, nem-e jól át vannak ..b… Belinkelem a két írást is, ahol bővven lehet olvasni az említett szabadalmakról és technológiákról: https://karenkingston.substack.com/p/part-5-dismantling-the-covid-19-deceptions?utm_source=substack&utm_medium=email
   https://karenkingston.substack.com/p/part-7-the-mrna-covid-19-vaccines?utm_source=substack&utm_medium=email
   Érdemes a többi részt is elolvasni. Nagyon sajnálom, hogy még mindig alig beszélnek erről itthon, a honlapon is elvétve csak.

   1. A gundel hozzászolót én is hiányolom és aggódom érte. Én minden jóravaló ember egészségért imádkozom.
    Na nem a templomban, mert én abban nem hiszek,

    Azt mondta, hogy a papája gyógyszerész volt. Én az ivermectin használatáról vitatkoztam vele.
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Miért vagyok én az egyházzal szemben annyira szkeptikus ?

    Miért tekintek én a Vatikánra olyan ferde szemmel ?
    T0bbek között ezért.

    Mert aki még nem tudja. 1983 jun. 22.-én eltünt a vatikani 13 éves kislány állampolgár.

    Az esetet, Emanuela Orlandi azóta nincs felderítve.

    Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Emanuela_Orlandi

    Der Papst und das Geheimnis: Was geschah WIRKLICH mit Emanuela Orlandi?
    https://www.youtube.com/watch?v=sdoqTZWaSQQ

    De a mostani Ferenc pápa szerint a kislány azóta már a mennyek országában van.

    1. Reméljük hamarosan újra láthatjuk őt az oldalon.
     Részemről teljesen meg van értve a Vatikánnal szembeni ellenszenv, sőt inkább azon csodálkozom ha valaki napjainkra nem undorodott meg az államosított egyházaktól, vallásoktól. A Vatikánra, amióta elegendő információ a birtokomba jutott, a világot behálózó pedofilhálózat központjaként tekintek, nem beszélve mekkora vagyonnal rendelkezik. Ezt el szoktam mondani mindig, ha feljön témaként. Sajnos nincs elég hely ezt itt kifejteni, mindenki kutasson, ásson mélyre, hogy saját maga meggyőződjön erről. A Hollywodi mocsár másodlagos pöcegödör díjazott lenne mellette. Ez pedig még mindig csak karcolja azt mély förtelmet ami az egész Névleges egyházat áthatja, kezdve a múltjától a napjainkra vakcinafelvételre buzdító tömeggyilkos vallási vezetőkig. Pápa jóllehet egyik főember a sátánista vezetői porondon, én már hosszú ideje a legszánalmasabb istenesdit játszó figuraként tekintek rá, szinte mosolyognom kell ha valaki megemlíti egy komolynak ígérkező kontextusban. Sváb bácsinak legalább sikerül elérnie azt a látszatot, hogy ő a marionette bábu mozgató főgonosz, miközben ő is csak egyik csicskája a Kígyónak.
     Erősen tudom javasolni mindenkinek henrymakow weboldalát, naponta frissülő információkkal/hírekkel ha érteni is szeretné hogyan működik pénzimádásba fulladó világunk, akkor lehetősége lesz megérteni: a civilizáció amiben élünk valójában sátánizmus, csak el van púderezve. Mert elnézve nem sokan ismerik még most sem. Igen, kell hozzá gyomor. Az elején nehéz lesz feldolgozni, annak aki illúziókban tengődött. Lehet útközben rájön, hogy könnyebb a társadalom agymosott birkájaként élni tudomást nem véve az igazságról, de az is lehet, hogy végül annyira megundorodik a világtól, amennyire KELL. Akkor pedig lehetőség lesz arra, amire feladatunk van: gyűlölni ezt a látható világot és a láthatatlan hirdetni embertársainknak. Egyetlen személyről írnak, aki feltámadt a halálból, legyőzve a mulandóság átkát, szerintem ő tudja mi a megoldás. Talán Ő maga tette elérhetővé ezt a mulandó emberek számára, mégis kevés szó esik Róla. Pedig a többi mind csak emberi kreálmány az elmúlás sátánista szeméttelepén.
     A témához kapcsolódva egy kis információ morzsa: https://henrymakow.com/2021/09/vatican-trillions.html?_ga=2.114836226.42229619.1669288974-2122661345.1669288974 – annak aki érteni is szeretné mit miért írok.

 5. Ez pont így van, de úgy néz ki- nehéz feladat ezt a rémegyszerű képletet megérteni a kb fél orszàgnak. Ezért mehet még most is a bűnben égő tesztelés és szurkàlàs.Ahelyett,hogy ezeket a létesítményeket örökre bezàrnàk,és a többit majd a bírósàgon..Mindenhol. A szektànak köszönhető.

 6. Olvasom a hozzászólásokat,–és nem hiszek a szememnek–vajon,ugyanazt,hallották, olvasták a hozzászólók,–amit én!?
  –Egy kedves orvos házaspár beszámolóját,a velük,és körülöttük történt eseményekről–bizalmasan megosztották velünk,
  gondolataikat,–szellemi lelkivilágukat……!—-én igy értettem a beszámolót!
  Kedves Edina és András,–továbbra is várom, várjuk jelentkezéseteket,és sok szeretettel gondolunk Reátok!

  1. Kedves Humanista !

   Igen, képzelje el, ugyan azt láttuk, és hallottuk, és mert ugyan azt láttuk és hallottuk, hát ezért szólaltunk fel ellene, mert az elhangzottak két kiemelkedő hibát ( nevezném bűnnek !) tartalmaznak.
   Az egyik, hogy volt, van kovid, volt van járvány, és a teszt kimutatja, hogy az illetó “kovidos-e”, vagy sem !
   Az előző mondatban felsoroltak a háttérhatalom, és tettestársaik hazugsága. Soha nem volt járvány, a PCR, és egyéb “tesztek”, meg nem mutathatják ki a nem létezőt, még akkor sem, ha egyébként valóban használhatóak lennének, ráadásul a PCR gyorstesztek erre alapból alkalmatlanok, erre a feltaláló hívta fel a figyelmet, akit gondos kezek likvidáltak ezért a kijelentéséért !
   Mindezek itt, ezen a honlapon ezerszer leíródtak, és elhangzottak.

   Önnek eljutott a tudatáig ténylegesen amit hallott, látott, vagy elég a puszta megjelenés a képernyőn, és onnantól elalélva a meghatottságtól, mondhatnak Önnek bármit, az úgy van, az úgy jó.
   Önt a korábbi háttérhatalmi hazugságok leleplezése egyáltalán érdeklik, tudja egyáltalán az igazságot, vagy csak úgy ömlengeni méltóztatik bele a nagyvilágba ? Leírták már párszor, hogy a gondolkodás nem fertőző betegség, nem is lehet elkapni mint a náthát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük