Dr. Judy Mikovits:”megint megpróbálnak majd maszkot húzni ránk, és megint azt fogjuk mondani: nem!


https://rumble.com/v1ullaq-dr.-judy-mikovitsmegint-megprblnak-majd-maszkot-hzni-rnk-s-megint-azt-fogju.html

4 thoughts on “Dr. Judy Mikovits:”megint megpróbálnak majd maszkot húzni ránk, és megint azt fogjuk mondani: nem!

 1. A DK-s POLITIKUSOK LELKI TERRORBAN TARTJÁK az EMBEREKET és DIREKT KORLÁTOZZÁK a JOGAIKAT is!!!
  Országszerte családok tízezrein segítene, ha nem kellene a lakrészeknél a külön bejárat, főleg nem kívülről, ahogyan ezt a DK-s kerületekben a jegyző-sakálok megkövetelik!!!…- csak azért, hogy további elégedetlenséget szítsanak a kormányzó Orbán-rezsim ellen!!!
  Különösen aggasztó a helyzet Budapesten a XVIII-ik és a IV-ik kerületben!!!
  Mindazon által rengeteg esetben életszerűtlen, hogy több generáció úgy éljen egy fedél alatt, hogy teljesen elszeparálják magukat, kvázi úgy, mint a szomszédok egy társasházban!!!
  Viszont, ha nagy a család, nagy házban élnek, jó eséllyel átlag feletti a gázfogyasztásuk is!!!
  Ráadásul a DK-s vezetésű helyeken direkt hergelik az életközösségeket nem adják meg a kedvezményeket; -és így a fogyasztásuk nagyobbik hányada után 6-10-szeres gázárat fizettetnek!!!
  Holott más politikai vezetésű önkormányzatoknál (többszörös átlagfogyasztást is megengedve!!!) méltányosabbak a több generációs családi házakban élő emberekkel.
  Viszont a lelkiismeretlen a jogszabályokat semmibe vevő, hatalmukkal visszaélő DK-s polgármesterek és korrupt jegyzőik kifejezetten az emberek ellenében cselekszenek és lázítanak!!!
  Úgyhogy mielőbb hozzuk együtt nyilvánosságra ezeknek a rosszindulatú a pártokat, mint alsógatyát váltogató politikus-bűnözőknek a neveit!!!
  https://24.hu/fn/gazdasag/2022/11/19/tobbgeneracios-csaladok-csaladi-fogyasztoi-kozosseg-kulonallo-bejarat-hatosagi-engedely-gazartobbszorozes/#

 2. Ezek még alsógatyát sem váltottak, csak kifordítják éppen aktuálisan. Most kívülről csíkos !

 3. A kovid-szekta hívei egész nyáron, a 40 fokos melegben pofakapcával a képükön járkáltak, pedig senki nem kényszerítette őket erre. A szektatársaik mostanában egyre nagyobb számban hordják a pofapelenkát, mert ők ugye “tudatos és tájékozott” állampolgárok.
  A birkák tereléséhez legalább egy juhász és időnként egy vagy több juhászkutya kell. A birkanépnek még annyi se: mennek a saját fajtájuk legbutábbjai és legszervilisebbjei után, egyenesen a vágóhídra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük