Dr.Tamasi József – Childrens health defense rendezvény

2022.11.08.


https://www.bitchute.com/video/rmUFn5ivCGWt/

3 thoughts on “Dr.Tamasi József – Childrens health defense rendezvény

 1. Amennyiben az oltások célja a globális túlnépesedés megakadályozása (amit Bill Gates, a WHO legfőbb patrónusa és titkos irányítója régóta és sokszor emlegetett), akkor minden történés a helyére kerül. Globális diktatúra, cenzúra, tudományhamisítás minden területen. Etika, jog és igazság, demokrácia, emberi szabadságjogok csak akadályát képeznék a “háttérhatalom” kitűzött céljainak, a Great Reset-nek, tehát ezekre még hivatkozni is ellenséges megnyilvánulásnak minősül.

 2. Kedves Tamasi dr úr
  Önnek a kisujján lévő legparányibb sejtjében is több az etika mint a jelen bizottságban. 🙂
  Ültem én ezekkel szemben – gyermekkori iskolai (6.o) leoltás miatt történt haláleset kapcsán pl. …
  Volt egy prof aki őszintén meglepődött, szívből. Hogy ilyennek nem lenne szabad megtörténnie…
  Aztán pár héten belül a suskus mellé állt. Iratbetekintés? Törvényesség? Erkölcs? Etika? Azmiaz?
  Mik vagytok ti, Istenek? Ez a könyv jut eszembe gyakran a mainstream orvoslásról!
  Amúgy egyszer nagyon jó tanácsot kaptam, megosztom:
  Az intelligens vs nem intelligens közti harcban azért győz a nem.intelligens, mert olyan eszközöket használ, amit az intelligens átall használni. Nincs felkészülve az aljasságra hisz ő nem az…
  Tehát- mint ahogy a Bölcs uralkodók teszik: Kíméletlenül! A kelést ki kell nyomni! Ez a parazita banda úgyis csak egy dologgal nem számol ( a természet felsőbbrendűségét leszámítva) hogy a játékszabályoktól eltérünk. Ne játszuk az ő játékukat. Akkor majd szétposszannak maguktól is.
  De szeretném már azt látni!
  Gratulálok, kitartást, ravaszságot harcukban! Áldást!

 3. Kedves bátor és lelkiiemseretes orvosok és egészségügyi dolgozók!

  Aki az egészségügyben dolgozik és nem akarja látni azok a jelenségeket, amikről Tamasi Doktor Úr és társai írnak, annak nagyon a homokba kell immár dugnia a fejét, és egyre mélyebben.
  Nem lehet elégszer hangsúlyozni az oltó orvosok, különösképpen HÁZIORVOSOK felelősségét, ugyanis végsősoron rajtuk állt a dolog:
  mondhatna a ugyanis a média bármit, ha Pista bácsi besétál a háziorvosához, akihez több mint 30 éve jár, és a háziorvosa azt mondaná tisztességesen: “Nézze Pista bátyám! A tv-ben lehet hallani ezt-azt, riogatják a népet, DE ÉN UTÁNANÉZTEM, és azt találtam, hogy ezek az oltások közel sem olyan megbízhatóak, mint gondolják. Lehetnek durva mellékhatási, mivel még állatokon sincs teljesen letesztelve, nemhogy embereken, sőt az állatkísérleteket a legtöbb állat nem élte túl, szóval gondolja meg Pista bátyám, melyiktől fél jobban: a vírustól vagy a vakcinától? Én magamnak biztosan nem adatnám be ezen tanulmányok alapján, és a családtagjaimnak sem.”
  Ehhez persze az kell, hogy a háziorvos:
  a, minimum tudjon angolul
  b, tudja használni az internetet olyan szinten, hogy tudjon keresni az ismert orvosi cikk-adatbázisokban.
  Ezek a feltételek sok, a 70’-es, 80’-as években végzett háziorvosnál nem állnak fenn. Mit is várunk ilyen esetben? Képtelenek a MOK véleményétől függetlenül önálló értékítéletre, mivel a szükséges információkhoz sem férnek hozzá alapból. Ezek alapján ezek az elavult tudással rendelkező orvosok hogyan tudnának felelős döntést hozni bármiben is?
  Az, hogy eljárnak évente kétszer a MOK által szervezett „továbbképzésekre” egy-egy témakörben az édeskevés.
  Kizárólag a Rockefeller Foundation által létrehozott WHO által javasolt cikkeket fordítják le magyar nyelvre ezen orosoknak, és terjesztik a MOK rendszerén keresztül.
  Mint tudjuk a Rockefeller Foundation a népességgyarapodást tekinti „legnagyobb problémájának”, akkor miért is csodálkozunk azon, hogy ez a szervezett népírtás megtörténhetett?
  Lassan kijelenthető tehát, hogy azon orvos, aki nem képes az angol tudományos nyelv használtára és ennélfogva képtelen a tudomány haladásával – annak minden oldalát figyelembe véve-, lépést tartani, az munkája végzésére alkalmatlan.
  A MOK jelenleg a hazai orvostudomány „mainstram médiája”, ugyanis ugyanolyan önkényes és kizárólagos szűréseket alkalmaz az orvostudományi cikkek felé, mint amilyen szűrőket a mainstream média alkalmaz a hírekkel kapcsolatosan. Aki tehát kizárólag az ő moslékukból falatozik, az a beteginek is csak moslékot tud adni.

  oltásviktornak és a „népnemzeti” hullagyárnak = „parlament”, hatalmas üzlet ez!
  gondolom, hogy kellemtlen az, amit Önökkel művelnek, akik ki mernek állni Isten és a lelkiismertük indíttatása szerint, de gondoljanak bele, hogy járt bige lászló, akinek a lábára egy nyomkövetős „bilincset” tettek, hogy ne hagyhassa el a házi őrizetét, csupán amiatt, mert van egy jól működő nitrogéngyára, amit le akartak nyúlni a hazug ígérgetők = oltásviktor és társai.
  Önöknek nincs erőművük, de életeket mentenek! Sokkal fontosabban az emberiségnek itt, jelen világunkban és az égi világban is! Az igazság Önökkel van! Önök már most nagyok, nagyobbak, mint oltásviktor és bandája valaha is volt és LESZ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük