Izraelben 60%-os átoltottság ellenére a fertőzöttek száma nem csökken

Izraelben a fertőzöttek száma nem csökken, 60%-os átoltottság mellett és azonos számokat produkál, mint a legkevésbé átoltott lakosságú Ausztria, 6%-os átoltottsági mutatóval.

Biztonsági link: https://www.bitchute.com/video/yBqcYdJnD8Qz/

17 thoughts on “Izraelben 60%-os átoltottság ellenére a fertőzöttek száma nem csökken

 1. “mivel az oltasok ellenere tobb uj esetet regisztralnak”

  Ez mit jelent?
  Tobb a tunetekkel ellatasra szorulo ember, vagy tobb a PCR “teszt” pozitiv eredmeny?
  Ha az utobbi, akkor mi ertelme van barmilyen hasonlitgatasnak es statisztikanak (hirnek) ami ezen alapszik?

 2. Ez világos. Amennyiben az oltás nem a járvány megfékezését szolgálja, akkor valami mást. Tanulságos lenne összehasonlításképpen azt is látni, mi a helyzet azokban az országokban, ahol feloldották a korlátozásokat, esetleg nem is voltak – és bár nyilván ott nem tesztelnek ész nélkül , de gondolom, más, megbízhatóbb jelekből is észlelhető, mennyire tombol ezeken a helyeken a “halálos járvány”.. Hogy látják ezt, tisztelt doktor urak? Üdv és hálás köszönet!

 3. Nesze neked “COVID-mintaállam”, bár a kifejezés picit morbid, de a fősodor így mutatja be. Meddig folytatják még ezt? Tisza őrület az egész!

  1. Nesze neked “…fogat fogért ” elv, a lényeg, hogy kattognak a taxaméterek.

 4. Lehet, hogy az izraeli lakosság átoltottsága és az alábbi állítás között korreláció van?
  “A Pesten született világhírű írónak, Arthur Koestlernek mégis igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő zsidóság 90 százaléka csak kis részben közel-keleti, azaz szemita eredetű. A kelet- és közép-európai zsidók inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. Ezzel gyakorlatilag megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja.”
  https://www.origo.hu/tudomany/20130116-genetikai-kutatas-az-europai-zsidosag-eredete-es-a-kaukazusi-nepek.html

 5. Tisztelt Eric !

  A 4.-ik percben kezdődik a kétségbeesésem . ” MÁR NEM SZÜKSÉGES VÍRUST IZOLÁLNI” !!!!!!!!!!!?????????????
  Emberek !
  Mi ellen van kifejlesztve a vakcina ?!
  Én nem is néztem tovább .
  Gondolkozzon el mindenki , amíg nem késő !

 6. Fontos információ amit érdemes minél szélesebb körben terjeszteni – Mo.-n is létezik vakcina mellékhatás bejelentés. Aki önmagán vagy környezetében tapasztal oltás utáni nemkívánatos mellékhatást tegyen bejelentést a következő online felületen (ami nem túl felhasználóbarát) .”Kedves Bejelentő!
  Az alábbi on-line felület segítségével az interneten keresztül tud gyógyszer-mellékhatást bejelenteni az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnek. Kérjük, a lehető legteljesebb információt szolgáltassa, mert csak így lehetséges a gyógyszer és a mellékhatás között fennálló valódi ok-okozati viszony igazolása vagy elvetése. Amennyiben további adat is szükséges, munkatársaink megkereshetik Önt. Ennek érdekében elektronikus vagy telefonos elérhetőségének helyes megadása elengedhetetlen.” https://ogyei.gov.hu/on_line_mellekhatas_jelentes_egeszsegugyi_szakembereknek/
  Vakcináció esetén fellépő mellékhatás(ok) bejelentő lapja OKNE bejelentő itt található https://www.kormanyhivatal.hu/download/1/63/26000/OKNE%20Bejelent%C5%91%20lap.pdf
  Amennyiben komolyan kívánja venni a kísérleti vakcinák kiváltotta mellékhatások vizsgálatát a szakma a fentebb leírt információkat úton-útfélen kell(ene) szajkózni és természetesen jelenteni a nemkívánatos hatásokat!

 7. Kedves Tamasi Dr.!
  Félelem alapú a program, és a kollektív tudat futtatja. Önként.
  Érdekes nem, hogy én már 6 éve élem azt, amit ország-világ 1 éve, és készültem. Van szeretet alapú program, mert megírtam. Jó lenne róla beszélnünk.

 8. Én ‘veletek tartok’ (orvosokatisztanlatasert.hu) de ma ( 06. 04. 2021) megnézve az egymillióra számított halálozási eseteket Izraelhez kisebb szám tartozik mint Ausztriához.

 9. Izraelben március elején volt egy kis megtorpanás, de azóta folyamatosan csökken az új esetek száma, tavaly nyáron volt utoljára ilyen kevés. Ausztriában majdnem 10-szer annyi fertőzöttet regisztrálnak most, és a számuk növekszik:
  https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&pickerSort=desc&pickerMetric=population&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=ISR~AUT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük