Nézzük a tényeket

A koronavírus kérdéskörben igencsak járatos kutatóorvos barátom megállapítása:„Ha értesz a tudományhoz, akkor fogod az Omicron tüskefehérje szekvenciát, megnézed az aminosavcseréket és abból következtetsz a fertőzőképességre és a virulenciára.

De ha igazán “nagy szakértő” vagy, akkor hagyod a francba az egészet: inkább rémült arccal berohansz a TV-be és mindent ráfogsz az oltatlanokra.”És ez tökéletesen igaz a magyarországi covid propagandára!

4 thoughts on “Nézzük a tényeket

 1. Milyen “Covid-19 halálesetek”? Amelyeket egy számítógéppel generált, SARS-Cov-2-nek elkeresztelt kamuvírus állítólag okozott? Na és hogyan azonosították be a kamuvírust? Csak nem a teljesen alkalmatlan PCR-teszttel?
  Na és ki is a Covid-19 kamuadatok közlője? Csak nem a hírhedt Johns Hopkins intézet, a 201-es esemény (azaz a kamujárvány 2019-es szimulációjának) egyik résztvevője, amely azóta is ontja a globális forgatókönyvben előírt kamuadatokat?

 2. A kovid-fasizmus szervezi saját erőszakszervezetét, pl. itt a szomszédunkban:
  https://www.youtube.com/watch?v=l4kugg0IP_g
  Ne hagyjuk, hogy kiépüljön a zsarnokság!

  STOP KOVID-FASIZMUS!

  Ha a szabadságvágyad felülkerekedik félelmeiden, akkor lesz vége!
  NE FÉLJ!

  Áldott békés Karácsonyt mindenkinek!

 3. MÁR MEGINT ROTHSCHILD PROPAGANDÁT NYOMAT a FELCSÚTI HARÁCSOLÓ és NEMZETRONTÓ BÉLPOKLOS (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-folytatodik-az-oltasra-epulo-vedekezes)!!!
  PEDIG TISZTÁBAN VAN VELE, HOGY IGENIS: ŐSBŰN!!!
  TUDNIILLIK a MAGZATOK KÍNHALÁLÁBÓL NYERT VAKCINÁK TESTÜNKBE OLTATÁSA a SÁTÁNI ERŐK JÁTÉKSZERÉVÉ TESZI a JÓ ISTEN TEREMTETTE EMBERT = ÉN..PÁRt = FÉL(j) és FELeséget!!!
  Vajon a Covid-oltások előállításánál használatos módszerek és a megalkotásukra szabott szűk időhatárok nem azt üzenik-e mindnyájunknak, hogy ezek átgondolatlan és elsietett mivolta miatt megfélemlített népek és nemzetek millióit teszik ki egy eredményeit tekintve ugyancsak kétséges, világméretű emberkísérlet-sorozatnak?!
  Ha pedig erről van szó, akkor fölvethető az emberiség elleni bűntett kérdése is, ahogy azt már föl is vetették.
  A megfontolt és tájékozott beleegyezésen nyugvó választás alapvető szabadságjoga vajon mit ér akkor, amikor szinte nap, mint nap módosítanunk kell a megfellebbezhetetlen balgaság által működtetett sajtó hirdetéseit, mégpedig ekként: A kockázatokról és mellékhatásokról ne kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, mert ezeket ő maga sem ismeri!
  LaNToS JáNoS – Kuruc.info – PáLoS TReND

  https://studio.youtube.com/video/AE-iz1UxKxk/edit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük