A kalocsai kórházlátogatás és orvosi megbeszélés legújabb hírei – avagy hogyan tiltja meg a rendszer a valós orvosi párbeszédet

Voltak idők, amikor még az orvosok konferenciákra jártak, feltettek kérdéseket, vitatkoztak és nem kellett rettegniük azért, mert más tapasztalatokkal, véleménnyel rendelkeznek, mint az előadó. Na ezek az idők már a múlté.

A kórház meghívásáról, levelezéseinkről több előző írásomban hírt adtam. Tegnap megkaptam a “még sem akarjuk ezeket a személyeket meghívni a kórházba” tartalmú levelet, melyet alább ide másolok. Mi következik mindebből

 • Felfoghatatlan (katonai) terror alatt él a több százezer magyar egészségügyi dolgozó és több tízezer orvos, ami abból látszik, hogy egy kórházi osztályvezető főorvosnak nincs joga ahhoz, hogy szakmai-tudományos megbeszélést kezdeményezzen más, a rendszeren kívüli orvosokkal. Akkor sem kezdeményezhet ilyet, ha a rendszer sem szakmailag, sem tudományosan nem értelmezi, nem teszi elfogadhatóvá a hamis PCR tesztek által felállított diagnózist, nem ad valós terápiás lehetőségeket az orvosok kezébe, az oltások aránytalan egészségügyi károsítását elhazudja.
 • Abból is látszik, hogy bár nyilvánvalóan tiltott emberkísérletekről, csak szükséghelyzetre engedélyezett kockázatos szerekről van szó, mégis fenyegetésekkel, munkaszerződése megszüntetésére vonatkozó zsarolásokkal rá tudták venni az egészségügyi dolgozók jelentős részét, hogy beoltassák magukat egy olyan szerrel, aminek tudományos szempontból nyilvánvalóan semmi haszna sincs sem a dolgozó egészségére, sem a hazánk népegészségügyére. Lehetséges kára annál több. A nürnbergi per után az ilyen kísérleteket kényszerítő orvosokat felakasztották.
 • Mindenki, aki ennek a terrornak a jogosultságát megkérdőjelezi, az a mai világban nem kívánatos személlyé válik.
 • Ez egy gyáva, hazug rendszer, amely a legkisebb megmérettetésnek sem meri kitenni magát. Emlékeztetek arra, hogy az “Orvosok a tisztánlátásért” 2020 augusztusban nemzetközi konferenciát szervezett, amelyre minden szakmapolitikai és tudományos tekintélyt meghívtunk, de egyetlen egy sem fogadta el a meghívást. Féltek már akkor is. A médiákban egyetlen érdemi vitát, megbeszélését sem láthatott a nagy közönség a jelenlegi eltúlzott intézkedéssekről, a maszk viselésről, az oltásokról. Annál inkább láthat propagandát, hamis híresztelést, babonát, lefizetett celeb orvosok szakmai gőggel kinyilatkoztatott rémhírkeltését.
 • Fontos látni azt is, hogy még van egy-egy becsületes orvos, akiben él a tanácskozás – mint a valós tudás szerzés egyik módja – iránti vágy. Minden tisztelet Zolyomi Szilárd főorvos úrnak, aki kész volt megkísérelni egy ilyen ad hoc tanácskozás összehívását.

Tisztelt Kollega,
Tovabbkuldom onnek Korhazunk orvosigazgatojanak valaszat, melyben az altalam javasolt szakmai talalkozohoz Intezetunk vezetosege nem jarul hozza.
Tisztelettel
Dr Zolyomi Szilárd


——– Eredeti üzenet ——–Feladó: “Dr. Tóth Norbert” <> Dátum: 2021. 04. 01. 8:22 (GMT+01:00)

Kedves Dr. Zólyomi Szilárd Osztályvezető Főrvos Úr!

Az alábbi emailekben szereplő személyekkel történő találkozót kórházunk területén, és kórházbejárást, bárminemű nyilatkozat adását ugyanezen személyeknek, mint a Szent Kereszt Kórház orvos-szakmai vezetője nem támogatom és határozottan ellenzem az Prof. dr. Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Miniszterének, az Országos Kórház Főigazgatónak, és az Intézkedési terv ide vonatkozó rendeleteire és megállapításaira hivatkozva.

Tisztelettel: Dr. Tóth Norbert


16 thoughts on “A kalocsai kórházlátogatás és orvosi megbeszélés legújabb hírei – avagy hogyan tiltja meg a rendszer a valós orvosi párbeszédet

 1. Angol közmondás:
  “Ha nem tudod legyőzni, tedd barátoddá!”

  Ha, ez sem megy, akkor semmisítsd meg!
  Most jönnek majd az “igazi” retorziók…
  A Birodalom visszavág!

 2. Azt hiszem az ilyen nyilt leveleknél mindig nyert ügyük lesz, az esetek többségében már most mutatkozik az, hogy még is csak ennek az oldalnak a nézetei a valósak, hiszen nem mernek nyilvánosság előtt leülni magukkal. Őszintén kiváncsi vagyok mikor sikerül végre betekintést nyerni egy egy ilyen járványkórházba külsős, mást valló személyként.
  Sajnálatos, hogy azok akik annó azért áltak katonának, hogy a szeretteiket és a hazát szolgálják most így csinálnak … a szájukból, nem hazafiasságra utaló tettek. Sok sikert és kitartást kivánunk az orvosainknak, mi itt leszünk önök mellett és ne aggódjanak, egyre több ember gyülekezik már!

 3. A lényegi meghatározás a mai” állapotra mint állami forma. Csendesen végrehajtott katonai puccs.
  Oltások a végtelenségig, de átfogó szakmai megfogalmazás, tájékoztatás nem létezik. Hol szokás, ez?! Hát a katonaság.
  Az egészség ügy, meg jelen jogi besorolása: Katonai állomány! Tudható, hogy a parancsot csak végre hajtani lehet. Vagy…………….
  “Orosz kutatók bemutattak egy új géntechnológiai platformot, amely szerintük lehetővé teszi az ország úttörő Covid-19 vakcinájának, a Sputnik V-nek a 48 órán belüli adaptálását a halálos vírus jövőbeli változatainak leküzdésére.” Mutatja a jövőt, amit jelenleg működtettnek.

 4. Sokkal többen vagyunk, mint ezek a férgek!
  Mire várunk még, lassan megölik az összes nyugdíjast!
  Apáinkat, Anyáinkat, Nagyapáinkat, Nagyanyáinkat, a Bölcseket!
  Én sétáltam sokat, folytassuk, de azt a retkes kolostort is meg kellene közelíteni!
  Üvöltsük együtt: Orbán Takarodj!

  1. Sajnos, hogy orbi takarodik-e vagy bárki más, magában semmit nem old meg!
   Akkor fogják csak elengedni, amikor már egy méggusztustalanabbat már teljesen
   felépítettek. Pártok mentén gondolkozni a legenyhébben szólva is a najvitás csúcsa.
   Ilyenkor, válságok alkalmával még tapinthatóbban domborodik ki, hogy mind,
   egytől-egyig ugyanazt a szekeret tolja, ameddig a népekkel ellenérdekelt tartóik
   megengedik nekik, így szabadon garázdálkodva a köz vagyonával, életével, jogaival…

   Egyébként pedig teljesen egyetértek!

 5. Egyáltalán nem lepett meg hogy ez lett a dolog vége. A párbeszéd amit a tisztán látó orvosok szorgalmaznak két okból sem jöhet létre a jelenlegi körülmények között. Előszór, azért mert a rendszerben dolgozó orvosok megvannak félemlítve és kemény terror alatt tartják őket. Sok orvos van biztos mint Zólyomi doktor is akik hajlanának a párbeszédre mert valamilyen szinten érzik hogy a jelenlegi helyzet abszurd mivel az orvos társadalom meg van osztva. Látható, hogy ez a kommunista szisztémára épített berendezkedés nem kedvez a párbeszédnek. A kádár rendszer is két pólusú volt – elkötelezett párt tagok és osztályellenségek alkották a két pólust. Biztos vagyok benne, hogy sok orvos van akik látják a covid őrület kollaterális ártalmait, de felszólalni nem mernek mivel a megélhetésük foroghat kockán – retorziót szenvedhetnek mint a Kádár korszak renitensei, mint például a magyar történelem egyik legnagyobb gondolkodója Hamvas Béla aki kertészként és raktárosként kereste a kenyerét.
  Aztán vannak a hazug, hiteltelen, celeb orvosok mint Merkely, Szlávik meg a hasonszőrű társaik akik ezerrel nyomják a pánikkeltést és az önálló gondolkodásra képtelen emberek megfélemlítését. Ezek a figurák soha nem fognak leülni a tisztán látó orvosokkal azon egyszerű oknál fogva, mert egy hazug eszmerendszert képviselnek, mint ahogy a Kádár rendszerben sem mert kiállni egy párttitkár egy diszkurzusra a hazugságait leleplező vitapartnerrel – sok karrierista párttitkár tudta hogy hazudik, és amikor kellőképpen ittas volt ezt el is ismerte.
  Kétségem sincs az felől, hogy a tisztánlátás orvosainak a harcát fogja igazolni a történelem – lehet már a közeljövőben. A hazug celeb orvosokat és az egyéb propaganda szócsöveket viszont megvetés fogja övezni mert a hazug embert mindig előbb utolérik mint a sánta kutyát.

 6. Hát igen! Pontosan erre számítottam… Nem mernek ilyen lényegretörő kérdésekkel szembemenni… Mert az bizonyítaná, amit mi már az elejétől fogva sejtünk, tudunk… Ez a reakció részükről igazolja, hogy kiknek/miben kell hinnünk.
  Szomorú. Nagyon szomorú! ☹️

 7. Figyelem, az ajtók záródnak ! – “Hol a tagadás lábát megveti, Világodat meg fogja dönteni.” Lesznek kemény csörték – ne legyünk naivak – a Megváltó nem az idillbe érkezik.
  Áldott Húsvétot Mindenkinek !

 8. Ennyit arról, amikor a közösségi oldalakon az eü. dolgozik, meg a többi rettegesben élő, csak azt tudja szajkózni, menjél nézz meg egy covid osztályt/jelentkezz önkéntesnek… Már ha beengednék az embert csak úgy oda!

 9. Igazából nem a kórházak szintjén kell keresni a problémát. Ha visszaemlékszünk egy évvel ezelőtt történtekre, akkor nyilvánvalóvá válik minden: az addig nagyon jól felépített eü. rendszert kellett alapjaitól megfosztani, és akkor egyszercsak összedöl az egész építmény, vagyis a kórházi ellátás odajut, ahol látjuk. Meglepő az lett volna, hogyha ez nem így történik, de a WHO (ami Gates magáncége) utasításai alapján kiiktatták az alapellátást covid vonalon, de lassan más esetben is. Ez már önmagában felér egy MERÉNYLETTEL a lakosság ellen. TEST,TEST,TEST!!!!!!!!! emlékszünk Tedros (who elnöke) utasítására. Nyilván a semmitérő PCR -rel, csakhogy minél több eset legyen. Miközben Orbán azzal nyugtatott, hogy Nyugi, mindenkinek lesz lélegeztetőgépe!!!! MINEK? és honnan tudta Orbán, hogy ez a végső megoldás? Már tavaly, áprilisban? Szerintem éppen az alapellátásra lett volna a legnagyobb szükség, hogy azonnal kapjon a beteg egy makrolidos, köptetős kezelést, gőzölést,stb, súlykolni az immun rendszer erősítését C+D vitaminokkal (Szentgyörgyi Albert, Béres József hazájában vagyunk, ugye?).
  Ehelyett, ha a háziorvoshoz betelefonált a beteg, hogy köhög, már intézkedtek is a tesztre, ami után 2 hét karantén, hogy a beteg még betegebb legyen. Esélye sem volt kimenni sétálni a napra, friss levegőzni. Jobban nem is lehetett volna deprimálni, stresszelni az embereket.
  Szóval Káslertől kezdve Merkelyn át Müller C-ig mindenki Judás a történetben, Győrfi Pál pedig szintén. Nyilván utasításra cselekedtek.
  A bizonytalan oltások pedig egyre másra termelik túl a fertőzödteket, a lélegeztetőgépek pedig mint valami Guillotinok ölik az embereket, WHO utasításra. Deprimált és trutyis tüdejű beteget a legjobban így lehet megfullasztani, hiszen a nagy nyomás belenyomja a hörgőkbe a nyákos váladékot, és kampó.
  ELLENKEZŐLEG KELLENE EZT CSINÁLNI!!!! és időben.

  A jó elvtárs orvosok pedig egyre jobban keltik a pánikot, és tovább kergeti a nyájat a karámba, a halálba.
  Még szerencse, hogy vannak ilyen fórumok, jogászok, és nagyon remélem, hogy lógni fognak néhányan a szolgalelküek közül.

 10. Nem, valóban nem minden egészségügyi intézmény, vállalkozó és munkatárs fogott össze Bill Gates-szel; sőt elenyésző lehet a távlatos üzleti megfontolásaiba és törekvéseibe beavatottak száma. Csakhogy a tetemes üzleti és egyéb haszon eléréséhez erre nincs is szükség. Ugyanis az egészségügy, a média és a politika világának egyaránt jellemző sajátossága, hogy erőteljesen hierarchikus felépítésű, vagyis a működését végső soron nem önálló gondolkodással, átlag feletti felelősség- és igazságérzettel megáldott emberi egyedek fogják megszabni, hanem egyfelől a csúcson lévők, akik vezetői, hatalmi pozíciójuk megőrzésére törekednek, másfelől az alattuk lévők, akik pedig hozzájuk igazodni és nekik megfelelni igyekeznek. Különösen igaz ez egy „világjárvány” esetén. llyenkor mindenkinek kifizetődőbb így-úgy követnie a világtrendeket és eljárásrendeket, semmint szembehelyezkedni ezekkel. Kivéve azokat, akiket meglátott igazságaik figyelmen kívül hagyása meghasonlással fenyeget… (Varga Domokos György)
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/koronavirus-jarvany-uj-toresvonal-ketteszakado-tarsadalmak-csaladok-tisztelt-olvaso-3

 11. Hagyjunk már fel legalább itt a kommunistázással!A “világ proletárjai egyesüljetek” szisztematikus jelző nem arról szólt sosem,hogy járványt terjesztve egy katonai diktatúrát hozott volna létre!Az arany kort elképzelők mit is mon danak!?Az emberek(dolgozók!) jólétben,egészségben,szabadságban megvalósított életéről szóltak,sosem arról,hogy a ma kommunistának-marxistának mondott dúsgazdag háttérhatalom által terjesztett járványban,időjárási anomáliákkal megfélemlített halálba,mérhetetlen nyomorba döntik!
  Hogy Bill Gates,Fauci,Dick Chenei kommunista lenne azt erősen kétlem,Orbán esetében meg végképp!
  Fasizmus ez a javából,hiába győzte le a II.vh-ban a kommunizmus, a szocializmus eszméje,és az antifasiszta összfogás!
  Ha nem akarunk szocializmust,akkor marad a tőke uralma,a maga járványaival,válságaival,és vicsorgó fasizmusával!Ne keverjük össze Piroskát a farkassal!
  Magam baloldalinak vallom,és mindennel egyetértek,ami itt elhangzik,csak a kommunistázással nem,mert az fogja a covid-ellenzék győzelmét megsemmisíteni,ha továbbra is így hangoztatjuk!

 12. Az érdekelne, hogy van e frissebb cikk is itt, mert eddig mindeneggyes 2021. 04. hónapból való! A korlátozások feloldása, Belgiumban, a PCR tesztek, nem megfelöek Ausztria cikk is.A hozzászólások ógyszintén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük