Dr. Claus Köhnlein a koronáról egy év után

Dr. med. Claus Köhnlein, belgyógyász, tüdőgyógyász, vírus-szakértő, közel két évtizeddel ezelőtt írta meg első könyvét „Vírus őrület” címmel. Köhnlein már akkor észrevette gyakorló orvosként, hogy a gyógyszeripar bizonyos szereplői miként találnak ki betegségeket, hogy az azokra fejlesztett gyógyszerekkel aztán megmentsék a betegeket.

2020 tavaszán Dr. Köhnlein volt az első orvos, aki kamera előtt felvállalta, hogy nincsen járvány Németországban és nem is lehet, ha csak nem sikerül a WHO-nak ugyanúgy rászednie a politikusokat és orvosokat, hogy pánikot keltsenek és félrekezeljék protokoll szerinti eljárással, influenzás betegeiket.

Dr. Köhnlein már bő egy évvel ezelőtt lett figyelmes arra, hogy Olaszországban az kórházi kezelések ölik meg voltaképpen a betegeket, neves orvosi magazinokban közzétett WHO szerinti covid-protokoll kezelőlapokat elemezve. Akkor úgy nyilatkozott, hogy csoda, ha azon kezeléseket bárki is túléli.

Most, egy évvel később, amit azzal töltött, hogy végig a betegellátási frontvonalon szolgált ismét kamera elé állt.

Minden magyar orvos és politikus számára KÖTELEZŐen megnézendő anyag kell legyen ez a beszélgetés, hiszen a hazai extrém mértékű covid-halálozás teljesen egyértelmű, hogy nem véletlen eredménye. Alapos gyanúval feltételezhető továbbá, hogy adathamisításoké is természetesen, amikor bármiben is halálozott el valaki, a halál okát covidként jegyzik fel. Nem egy olyan esetről kaptunk hírt, amikor a háziorvos, vagy már a kórházi kezelőorvos covid elleni prevencióként a Köhnlein által is említett és élesen kritizált kezelésben részesíti a pácienst, ami pedig aztán nem más, mint a hamis PCR-teszt utáni, végzetes zsákutca második megállója a halál előtti végállomás előtt.Ugyanitt kel azt is megjegyezzük, hogy a kísérleti génmódosító oltások soha nem látott mértékű, beadása is teljesen egyértelműen tömeges halálozásokhoz és gyógyíthatatlan rosszullétekhez vezetett és vezet. Számtalan esetben már előzetes gyógyszeres félrekezeléstől vagy oltástól legyengült páciensek kerülnek a covidos intenzív-osztályokra. 


Racionális Életért Közösség írása, fordítása

13 thoughts on “Dr. Claus Köhnlein a koronáról egy év után

 1. Mi segíthet?
  Nagyon sok információt halmoztunk itt fel: http://www.72.sk

  A tapasztalat azt mutatják hogy az időseknél már az első 3-4 nap kritikus lehet, a fiatalabbaknál 40-60 év esetében 7-8 nap már kritikus. Ez azt jelenti, hogy rohamosan csökken az esélye, hogy komolyabb károsodasok nélkül gyógyul meg.

  Tapasztalatok:
  Azok akik használják az aktív prevenciót, még senki sem kapta meg a COVID-19-et.
  Azok akik nem használták, de mindját a tünetek megjelenáse után használni kezdték, átlagban 3-4 nap alatt gyógyulnak meg.

  (Például igen fontos a melatonin is az ivermectin mellett, mert a melatonoin 85% növeli a túlélésre az esélyt, viszont nem gyógyít meg csak segít a gyógyulásban.
  A D3 vitaminból legalább 4000-6000 egységet kell szedni 1 hónapon keresztül, egyébként nem emelkedik fel a D vitamin szint, csak nagyon lassan, több mint fél év kellene hozzá. stb. )
  Minden megtalálható a linkekben videókban és a szakmai tanulmányokban.

 2. Ez egy nagyon elgondolkodtató összefoglalás a korona virúsról-sokan ugy gondoljuk,és talán jogosan hogy az immunrendszerünk képes helyreállítani a virúsbetegséget,és valóban a “túlkapásos”orvosi beavatkozás az ami eredményezi a nagyfokú elhalálozást! Az oltás ami után sok ember meghal,szintén megkétdőjelezhető! Az hogy kötelezővé teszik az oltást teljes mértékben felháborító,és vele együtt a megkülömböztetés is az oltást nem akaró emberek részére!A normál halálozási adatokat soha nem közölték számszerűen napi szinten,a vírus elött,pedig kiderült hogy semmivel sem kevesebb,sőt van amikor több is napi szinten. Félelmetes!

 3. 100% hogy nem véletlen a Covid vírus! Az orvosokkal és nővérekkel aláirattak egy titok szerződési nyilatkozotot!!!!!

 4. Egy élőlény számára bármilyen anyag vírus, ami ezt az élőt arra készteti, hogy azt a sajátjától eltérő másik anyagot szaporítani kezdje.

  A kristály nem élő anyag, nem is szaporodik, csak növekszik! Az élő sejt azért kezdi el szaporítani a másikat, mert annak felépítése erősen hasonló hozzá. Azaz a sajátja helyett, „tévedésből” kezdi el szaporítani, megbontva ezzel egy rendkívül kényes egyensúlyt. A fertőzött sejt többnyire elpusztul, és kiszabadul belőle a megsokszorozott veszélyes anyag, a vírus is. Mivel Földünkön minden élő anyag fehérje, ezért a vírus is kénytelen fehérje lenni, egyébként nem volna aki/ami szaporítsa.
  Karikó Katalin, az mRNS-oltás feltalálója szerint, ebben az oltásban a Covid tüske fehérjéjét egy ún. „hordozó anyag” juttatja be az emberi sejtbe, ahol az ember így maga kezdi el azt szaporítani. Tehát kell egy „hordozó anyag”, hogy a tüskefehérjét szaporítsuk. Ha idegen anyagként szaporítjuk, akkor az tehát egy vírus számunkra! Mégpedig olyan vírus, amely nem azonos a SARS-CoV-2-vel, de kicsit hasonlít rá, és eddig soha nem találkoztunk vele, most fejlesztették ki. Hogyan került a tüske a „hordozóba”? Alighanem génmanipulációval. A hordozó vírussal együtt kezdjük szaporítani a tüskét is, de később – remélhetőleg – már a tüskét is felismeri a szervezetünk, mint „ellenséget”. Ha nem, hát újra kell oltani. Megint, és megint.
  Tehát a hordozó is terjed a tüskével (pontosabban: fordítva, a hordozóval terjed a tüske), azaz a hordozó ellen is védekezni kell. Hőemelkedést, lázat okoz, és egy idő után legyűrjük. De olyan is akad, akinek semmit sem okoz, az ilyen alany szerintem „immunis” rá, azaz nem fogadta el saját fehérjének, nem is szaporítja. Viszont amíg nem gyűrtük le teljesen, addig terjesztjük is, épp úgy, mint bármelyik másik vírust.

  Nevezzük ezt a vírus az egyértelműség kedvéért mRNS oltás-vírusnak.
  Azt látjuk, hogy oltottak és oltatlanok is magas számban kerülnek mostanában kórházba: az oltottak megfertőzik a többit?!
  Dr. Szlávik János infektológus már magyar mutánsról kezdett el beszélni a minap! Mivel az angolokat legyőztük az oltásszámban, számíthatunk rá, hogy legyőzzük őket a megbetegedésben is. A magyar mutánstól van rettegnivalónk!

  Szögezzük le tehát: azért magas az oltatlanok között is a trombózis, mert a beoltottak megfertőzik a többit!
  (G. Imre, „Szilajcsikó”)

 5. Komoly,okos doktor…őszintén beszél….tapasztalataiból merít és van lelkiismerete .Gratulálok!Minden orvosnak,embereknek ezt tudni kell!

 6. Hogyan tudom ezt az életbevágóan fontos videót ELMENTENI magamnak is? Milyen letöltővel tudom ezt megtenni?

  1. Hajnalka, ezt a formátumot Video Downloader Prime böngésző kiegészítővel tudod letölteni. Operával tökéletesen működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük