A “vakcina-útlevélről” is szavaz az Európai Parlament – Egyedül Manfred Weber beszélt az utazási szabadságról – Tiltakozz Te is a “vakcina-útlevél” ellen!

Charles Michel, az Európai Tanács elnökének és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének felszólalásával ma kezdetét vette Brüsszelben az Európai Parlament újabb plenáris ülése.

A meghirdetett napirend szerint szerdán, április 28-án szavaznak a “vakcina-útlevélről”, amelynek a mostani hivatalos megnevezése digitális zöld igazolvány (Digital Green Certificate).

A jelek szerint a brüsszeli döntéshozókat nem hatja meg az Európai Bizottság honlapján négy nappal ezelőtt, április 22-én zárult európai uniós konzultáció, amely során az európai polgárok több mint 99%-a elutasította a “vakcina-útlevél” bármely formáját. (Lásd itt: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3827665143978119 )

A felszólaló frakcióvezetők közül egyedül Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője tett halvány utalást arra, hogy Európa polgárai a járvány lecsengése után követelik vissza szabad mozgásukat.

Arra biztatjuk mindazokat, akik szerint elfogadhatatlan a “vakcina-útlevél” bármely formájának a bevezetése, hogy írjanak a magyar EP-képviselőknek, és szólítsák fel őket, hogy utasítsák el ezt az európai szellemiséggel összeegyeztethetetlen tervezetet.

Ki-ki saját belátása szerint írhat, ám az idő rövidsége miatt, és a hatékonyság érdekében alább megadunk egy levéltervezetet és a magyarországi valamint erdélyi EP-képviselők elérhetőségét.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a levéltervezetbe szándékosan van néhány betűhiba beiktatva (fölös szóközök és egyéb, oda nem illő írásjelek), hogy az EP tűzfalai ne tekintsék levélszemétnek a küldeményeket. Tehát, ki ne javítsák ezeket a “hibákat”!

Arra is figyelmeztetünk, hogy egyszerre legfönnebb tíz címzett szerepeljen, mert különben azokat a leveleket sem kézbesíti a rendszer.

Amennyiben bárki egy alaposabb, angol nyelvű levelet kívánna küldeni, és esetleg nem csak magyar EP-képviselőknek, akkor írjon nekünk a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és segítünk.

L E V É L T E R V E Z E T

Címzettek: (a magyar EP-képviselők)

Tárgy: Felhívás a dig itális z öld igazolvány elutasítására

A levél tartalma:

Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselő Úr!

Az Európai Parlament a meghirdetett napirend szerint április 28-án szavaz a “vakcina-útlevélről”, hivatalos nevén a digitális zöld igazolványról (Dig ital Gre§en Cer ti fi ca te).

Kérem, hogy szavazatával utasítsa el a “vakcina-útlevél” bármely formáját, mert az súlyosan diszkriminálna egészségi alapon európai polgárokat egymástól.

Az Európai Bizottság honlapján egy hónapon keresztül zajlott nyilvános konzultáció, amely április 22-én zárult ékesen bebizonyította, hogy az európai unió polgárainak több mint 99%-a határozottan elutasítja ezt a megkülönböztetést.

Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselő Úr!

Bizonyítsa be szavazatával, hogy valóban az európai polgárokat, és nem holmi obskúrus erőket képvisel!

Üdvözlettel

(Név)

(Ország)

Magyar EP-képviselők címe:

BOCSKOR Andrea andrea.bocskor@europarl.europa.eu

DELI Andor andor.deli@europarl.europa.eu

DEUTSCH Tamas tamas.deutsch@europarl.europa.eu

GAL Kinga kinga.gal@europarl.europa.eu

GYORI Eniko eniko.gyori@europarl.europa.eu

GYURK Andras andras.gyurk@europarl.europa.eu

HIDVEGHI Balazs balazs.hidveghi@europarl.europa.eu

JAROKA Livia livia.jaroka@europarl.europa.eu

KOSA Adam adam.kosa@europarl.europa.eu

TOTH Edina edina.toth@europarl.europa.eu

TROCSANYI Laszlo laszlo.trocsanyi@europarl.europa.eu

CSEH Katalin katalin.cseh@europarl.europa.eu

ARA-KOVÁCS Attila attila.ara-kovacs@europarl.europa.eu

DOBREV Klára klara.dobrev@europarl.europa.eu

RÓNAI Sándor sandor.ronai@europarl.europa.eu

UJHELYI István istvan.ujhelyi@europarl.europa.eu

Loránt VINCZE lorant.vincze@europarl.europa.eu

György HÖLVÉNYI gyorgy.holvenyi@europarl.europa.eu

DONÁTH Anna Júlia anna.donath@europarl.europa.eu

GYONGYOSI Marton marton.gyongyosi@europarl.europa.eu

—————————————————————————————————————————–

Ha nem akarsz az EP-képviselőknek írni, de tennél a “vakcina-útlevél” ellen, írd alá a Magyarok Világszövetségének petícióját:

https://www.peticiok.com/mondj_nem-et_a_lopakodo_sars-cov-2_kenyszeroltasra

MVSZ Sajtószolgálat
10824/210326

10 thoughts on “A “vakcina-útlevélről” is szavaz az Európai Parlament – Egyedül Manfred Weber beszélt az utazási szabadságról – Tiltakozz Te is a “vakcina-útlevél” ellen!

 1. Egy újabb szegregációs, diszkriminációs és kontroll eszköz, ami a görög miniszterelnök javaslatára született. Több országban is tüntettek már a bevezetése miatt, nemcsak Európában, de az USA több államában is. Ismert, hogy a beoltottak ugyanúgy megfertőződhetnek és fertőzhetnek is, és hogy meddig hatásosak a vakcinák, nem tudni. T.Breton, a belső piacért felelős európai uniós biztos elmondta, hogy nem lesz kötelező és kiváltható egy negatív PCR-teszttel azoknak, akik nem kaptakt oltást és nem is voltak betegek (de ismert ennek számos hátulütője). Megerősítette, hogy Európa júl.14-re elérheti a közösségi immunitást, eddig még fel kell használni 420 millió adagot! “EZ AZ ÁRA ANNAK, HOGY LEGYEN IDÉN TURISTASZEZON” (meg a gyógyszergyártóknak bevétel és még több beteg ember). Mint egy előre megírt, jól felépített forgatókönyv!
  A Önök által megadott MVSZ petíciós link nem érhető el, így csatolom a helyes címet: https://www.peticiok.com/mondj_nem-et_a_lopakodo_sars-cov-2_kenyszeroltasra

 2. Ellene vagyok az oltásiigazolványnak,Demokratikus Ország vagyunk,tehát a diszkrimináció törvénybe ütköző.

 3. Üdvözlöm Önöket!
  Szeretném jelezni, az MVSZ-link nem működik. Tudnának segíteni?

  Köszönöm szépen
  Dobos Attila

 4. A német rendőrség házkutatást tartott annak a bírónak (Christian Dettmar) az irodájában és a lakásán (telefonját elkobozták stb.), aki április 8-án hozott ítéletet a Weimari Kerületi Bíróságon a tanulók két helyi iskolát érintő maszkhordása, illetve a PCR tesztek és a ‘tünetmentes fertőzés’ tárgyában, ahogy arról ezen az oldalon (https://orvosokatisztanlatasert.hu/szenzacios-birosagi-itelet-nemetorszagbol/) is tudósítottak. A bírót egy hamburgi védőügyvéd, bizonyos Gerhard Strate képviseli.
  https://2020news.de/en/house-warrant-executed-on-weimar-judge-for-political-reasons/

  Így működik az állítólagos “demokratikus jogállam” Bundesmutti plandemikus Stasilandjában –

  …meg így:

  http://blauerbote.com/2020/04/13/corona-crisis-attorney-beate-bahner-put-in-psychiatric-ward/

  https://www.anti-empire.com/turkish-german-politician-demands-deportation-of-germans-for-resisting-the-new-covid-normal/

  https://summit.news/2020/11/19/german-doctor-raided-by-armed-police-during-live-youtube-stream/

  https://www.compact-online.de/zitat-des-tages-sachsen-baut-internierungslager-fuer-corona-brecher/

  https://www.europereloaded.com/inside-germanys-detention-camp-for-lockdown-violators-video/

 5. Az Európai Parlament elfogadta a “Covid19-igazolvány” javaslatot.
  “A Parlament csütörtökön elfogadta kiinduló álláspontját a járvány ideje alatt Európában szabad mozgást biztosító igazolványról szóló tárgyalásokra.

  A képviselők egyetértettek, hogy a bizottsági javaslatban szereplő „digitális zöldigazolvány” helyett „Covid19-igazolványnak” nevezett okmány legfeljebb egy évig maradhat érvényben.

  A digitálisan vagy papírformátumban kiállítható igazolványnak tanúsítania kellene, hogy tulajdonosát beoltották a koronavírus ellen, vagy hogy friss negatív teszteredménnyel rendelkezik, illetve már átesett koronavírus-fertőzésen. Azonban a Covid19-igazolványok nem működnek majd útiokmányként, és birtoklásuk nem válhat a szabad mozgáshoz fűződő jog gyakorlásának előfeltételévé, mondják a képviselők.”
  https://vakcinautlevel.eu/?p=220&fbclid=IwAR2rGTyybPd37duke3RaX38GVKZbfVLIBW2Z9whYbovgDxmTp7GmKPjavQQ

  Bővebben itt (lehet ehhez jogász is kell)
  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2021-0145_HU.html#title1

  A média bizonyára erről is hallgatni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük