Szenzációs bírósági ítélet Németországból!

Vége gyermekek számára a tesztelésnek és a maszk hordásnak!

A Weimari Bíróság 2021.04.08. napján kelt 178 oldalas, 9 F 148/21 ítélet mondja ki, egybehangzó szakértői vélemények alapján, hogy sem a PCR-tesztek, sem a gyorstesztek nem képesek vírusfertőzést kimutatni.

Az ítélet értelmében tehát Thüringiában, gyermekeket már nem lehet kötelezni, hogy akár beltérben vagy kültéren maszkokat hordjanak, távolságot tartsanak vagy teszteljék őket.

A német bíróság előtt most először kerültek bizonyításra az előírt korona-ellenes intézkedések tudományos értelmetlenségei és szükségtelenségei egy több hónapos jog eljárásban. Szakértőként a higiénés orvos, Prof. Dr. med Ines Kappstein, a pszichológus Prof. Dr. Christof Kuhbandner és a biológus Prof. Dr. rer. biol. hum. Ulrike Kämmerert kerültek meghallgatásra.

A ténybeli és jogi helyzet megvizsgálása és a szakértői vélemények kiértékelése után a bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a mostani tiltó intézkedések olyan mértékű kockázatot jelentenek a gyermek mentális, testi illetve érzelmi jólétére, hogy a további fejlődésük beavatkozás nélkül valószínű, hogy jelentős károkat szenved.

A bíróság megállapítja: „Itt fennáll ilyen kockázat. Mivel a gyermekeket nemcsak szellemi, testi és lelki fejlődésük tekintetében veszélyezteti, hogy az iskolai időben viselniük kell az arcmaszkot, és hogy távol tartsák magukat egymástól és más emberektől, hanem jelenleg is károsítja őket az a kötelezettség. Ez sérti a gyermekek és szüleik számos jogát a törvény, az alkotmány és a nemzetközi egyezmények alapján. (Ezen nemzetközi egyezményeket természetesen Magyarország is ratifikálta. megj. szerk. ) Ez vonatkozik különösen az alaptörvény 2. cikkéből eredő személyiség szabad fejlődésének és testi épségének jogára, valamint az alaptörvény 6. cikkétől a szülők általi nevelésre és gondozásra vonatkozó jogra (az egészségügyi intézkedések tekintetében is).

A bíróság kifejti: “A gyermekeket fizikailag, pszichésen és oktatási értelemben is károsítják, megsértik jogaikat, anélkül, hogy a gyermekek vagy harmadik személyek számára bármilyen előny származna ebből.”

Az ítélet a maszkok tekintetében:

A maszk-viselés tekintetében a bíróság megállapította Kappstein professzor szakértésének kiértékelése alapján, és nemzetközi adatok figyelembevételével is, hogy a maszkok hordásának hatékonyságát egészséges emberek számára a nyilvánosságban tudományos bizonyítékok nem igazolják.

A maszkok nemcsak haszontalanok, hanem veszélyesek is – állapította meg a bíróság: „Amint a szakértő is kifejtette, minden maszkot helyesen kell viselni, hogy elvileg hatékony lehessen. A maszkok azonban szennyeződési kockázattá válhatnak, ha megérintik őket. A lakosság nem viseli őket megfelelően, másrészt nagyon gyakran megérintik őket a kezükkel. Ez a televízióban is látható politikusoknál is megfigyelhető, amennyiben viselik azokat.

„A SARS-CoV-2, aeroszolokon, keresztül, vagyis a levegőn keresztül történő továbbadása orvosilag valószínűtlen és tudományosan nem bizonyított. Ez egy olyan hipotézist képvisel, amely főleg az aeroszolos fizikusokhoz nyúlik vissza, akik a véleményezőként érthető módon nem képesek felmérni a szakterületükről eltérő orvostani összefüggéseket. Az „aeroszol” elmélet rendkívül káros az emberi együttélésre, és azt jelenti, hogy az emberek már nem érezhetik magukat biztonságban semmilyen belső térben, sőt egyesek még az épületeken kívüli „aeroszolok” fertőzésétől is félnek. Az „észrevétlen” átvitel mellett az „aeroszol” elmélet arra a tényre jut, hogy minden embertársunkat fenyegeti a fertőzés.

A diákok, a tanárok és a hallgatók, vagy a munkahelyi kollégák közötti szoros, azaz 1,5 m (1 – 2 m) alatti távolságok még akkor sem jelentenek kockázatot, ha a két kapcsolattartó egyikének megfázásos tünetei vannak, mert az ilyen kontaktok időtartama az iskolában vagy akár felnőttekkel valahol a nyilvánosság előtt túl rövid ahhoz, hogy a cseppek átterjedjenek. Ezt mutatják azok a háztartások tanulmányai is, ahol a számos bőr- és nyálkahártya-érintkezés szoros együttélés ellenére a háztartás csak néhány tagja betegszik meg, ha valakinek légúti fertőzése van.

A PCR- és gyorstesztek ALKALMATLANSÁGA:

A PCR-vizsgálattal kapcsolatban a bíróság megállapítja: „A szakértő Prof. Dr. med. Kappstein szakértésében rámutat, hogy az alkalmazott PCR-vizsgálattal csak genetikai anyag detektálható, de arra nem ad tájékoztatást, hogy az RNS olyan vírusokból származik-e, amelyek képesek fertőzésre és ezért képesek szaporodni, azaz reprodukcióra képesek.

A szakértő Prof. Dr. rer. biol. hum. molekuláris biológus, szakértői jelentéseben megerősíti Kämmerer , hogy a PCR-teszt – még akkor is, ha helyesen hajtják végre – nem tud információt szolgáltatni arról, hogy egy személy aktív patogénnel fertőzött-e vagy sem.

Mivel a teszt nem képes megkülönböztetni a “halott” anyagot egy élő vírustól, például egy teljesen ártalmatlan genomfragmentumot, amely a test saját immunrendszerének megfázás vagy influenza elleni harcának maradványa régebbről (ilyen genomfoszlányok még sok hónappal az immunrendszer harca után megtalálhatók.)

Még akkor is, ha a PCR elvégzése során mindent “helyesen” végeztek el, beleértve az összes előkészítő lépést (PCR tervezés és felállítás, mintavétel, előkészítés és PCR végrehajtás), és a teszt pozitív, azaz: egy genomszekvencia észlelésre került, amely szükség esetén szintén akár létezhet is az egyik, vagy akár másik specifikus korona-vírusban (SARS-CoV-2), ez semmilyen körülmények között nem jelenti azt, hogy az a személy, akinek a tesztje pozitív volt, megfertőződött egy replikálódó SARS-CoV-2-vírussal, következésképpen mások emberek számára fertőző, veszélyes lenne.


Forrás: 2020news.de/sensationsurteil…

36 thoughts on “Szenzációs bírósági ítélet Németországból!

 1. Hát ez megint egy nagyon jó hír! Nagyon köszönjük!
  Ha kis lépésekkel is, de csak haladunk a jó irányba! ?
  Bárcsak kiborulna már a bili!

 2. De ha nem olttatom magam, mert hogy nem szeretném, akkor mi a megoldás? Hogyan tudom kivédeni a vírus támadását? A D vitaminból napi mennyi NE-et ajánlott bevenni?

  1. Kati
   És más is
   D “vitaminból” 3-10 Ezer NE naponta
   És vagy sok friss levegő, napfény, főleg most még nem éget a nap.
   Cink, szelén C vitamin 1000 vagy több Mg naponta
   Sok cikk van immunerősítésről

  2. Nincs covid-19, vagy az úgy nevezet korona vírus, ez a covid-19 csak cd lemezen digitálisn létezik! Országok temérdek pénzt kaptak, zsebre is azért, hogy szárolásokat, szigorításokat hajtsanak végre, illetve maszkolásokat, ez előre kitervelt ember ellenes népírtás nevezzük, 2012 jelent meg egy cikk erről! Vannak országok ahol nem mentek belle, ott megpróbálják a politikusokat eltakarítani! Népírtó gyílkos szervezet a WHO, IMF és lehetne fojtatni pl. Bill Gates, Soros György, Antony Fauci stb..

   1. Így van! Ez az igazság! Amit covid vírusnak neveznek, az egy szimpla influenza vírus. Oscillococcinum szedésével megelőzhető (augusztustól májusig heti 1×1 adagot kell elszopogatni belőle – mert a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel belőle a hatóanyag).
    S ha már itt tartunk, a hányás-hasmenéses, un. rota vírus ellen pedig Probiotikum rendszeres szedésével védekezhetünk. Ennyi. Évtizedek óta mindig is így volt (érdekes módon, mióta kitalálták a covidot, azóta törölték az Oscillococcinum betegtájékoztatójából a megelőzésre való adagolást!!!)
    A COVID-19 csupán egy katonai kód, amit a háttérhatalom parancsára adtak ki az emberiség ellen!!!
    Egyetlen fegyverünk a szeretettel teli tudatos élet! Ez kell a túléléshez, semmi más! Össze kell fognunk, különben módszeresen kivégeznek.

  1. Nagyon elcsendesedtek róla. Ráadásul nem igaz, hogy csak lokális túlhevülést okozhat. Un. oxydatív stress, szabadgyöktermelés révén egyéb károsodások is előfordulhatnak. Erről viszont ugyanúgy nem lehet vitázni, mint a covid protokollon kívüli kezelésekről, az oltásokról stb.

   1. Nem elcsendesedtek az 5 G- vel kapcsolatban, hanem cenzúráznak minden ezzel kapcsolatos kommentet.

 3. A World Doctors’ Alliance csapat véleménye szerint a gyerekek (vagy bárki más), mint tünetmentes egyének (még ha pozitív is a PCR-teszt), NEM COVID-terjesztők. A gyerekek nyugodtan játszhatnak egymással, átölelhetik szüleiket, nagyszüleiket. Nem jelentenek senkire veszélyt. Soha senki nem igazolta ezt a tényt tudományosan. Csupán un. elméleti számítógépes modellekre alapoznak mindent. Mégis erőltetik a maszkhordást,a távolságtartást. A karantént is csak azokra kellene kiterjeszteni, akik a tüneteket produkálják és nagyon betegek. Cél: az emberek egymástól való távoltartása, pszichéjük terhelése, az egészséges emberek megfélemlítése és az oltásra való kényszerítése. Ha teszteket is végeztek, azt állatokon végezték és nem embereken. És mivel nincs izolált vírus, akkor mit fecskendeztek az állatokba? Az egész egy nagy bohózat. Az egyetlen igazi vírus a félelem, amit, mint fegyvert, ránk szegeztek.
  (Forrás: https://www.bitchute.com/video/JDQGf8uI47nz/)

  1. Az első néhány mondatod egy nagy marhaság! Az unokabátyám 6 éves unokája az oviban elkapta a vírust és megfertőzte a családját úgy hogy ő maga tünetmentes volt. Úgy derült ki, hogy a csoporttársa belázasodott és pozitív lett a teszt. ezután tesztelték azukat, akiknél a szülők beleegyeztek.

   1. Kedves Attila! A teszt kamu, a belázasodás az influenza, nátha, szokvány légúti hurut is lehet. Ön megtévesztett. Érdemes elgondolkodnia, hogy mi van akkor, ha az egész egy szélhámosság és egyáltalán mi támasztja alá, hogy nem influenzásak voltak a családban, hanem covidosok, ha a teszt 90%-ban hamis és szabadon manipulálni tudják. Miben különbözik a covid az influenzától?

   2. A lányom kisfia is az óvodából vitte haza,4-éves! A szülők is elkapták,sőt az egész csoport! 16 gyerek+szülők!

    1. Érdekes! Én azt olvastam, hogy járványosan terjed a józan ész! Lehet, hogy te ezalatt karanténban voltál és nem fertőződtél meg vele?

 4. Jó, és? Jogállamnak számít még Németország? Vagy bármelyik ország? Mi történt az ír, a román, a boszniai, a belga bírói ítéletek után? Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de szerintem még semmi. Nagyon kíváncsi leszek Belgiumra, és így majd Németországra is, de véleményem szerint – ne legyen igazam! – már rég nem élünk demokráciában, hanem (covid) diktatúrában, és NEM FOG TÖRTÉNNI SEMMI VÁLTOZÁS!
  De nagyon szorítok érte, hogy én tévedjek….

  1. Így látom én is rég nem élünk demokráciában! És ha nem teszünk mi is magyarok és a világ népei! Ez mocskos háttér hatalom megöl bennünket!!! Tényleg nekem se legyen igazam! Áldás minden igaz emberre!?????

 5. Mivel nem tudok elég jól németül, megkérdeztem mást. Az információ szerint ez a bírósági ítélet mindössze két diákról szól. Hogy a német jogrend elfogadja-e precedensnek – hát nem tudom, én nem fogadnék rá, de így legyen!

 6. Nagyszeru hir de akkor nem ertem ha mindez bizonyitasra kerult akkor minek megy tovabbra is a cirkusz a lezarasokkal? Akkor mi a fenenek kell a felnotteket tovabbra is maszkokkal kinozni es kiserleti vakcinakra kenyszeriteni? Vagy a felnottek nepirtasa igy bevallottan is mehet szepen tovabb?

 7. Tudom, hogy nagyon patt helyzetben vagyunk, de ne tessék a jó hírekben is a legrosszabbat keresni!
  Még ha szép lassan, kis dolgokkal is de valamit csak elérnek azok az orvosok és jogászok akiket nem lehetett megvásárolni… Ha folyton csak a rosszat nyomnánk lassan mi is átmennénk egy alternatív esti hiradó/tények műsorrá, tessék az ilyen híreknek örülni mert amint látni van minek!
  Részlet kérdés ki mi micsoda, jog állam, nem jog állam valami igen is megindult és ha még csak halkan is de zajlik!
  További szép napot mindenkinek, kitartást az orvosoknak! 😉

 8. Sajnos ez csak két iskolàra vonatkozò ìtélet! Màs iskolàra, intézményre nem értelmezhetõ! Nekünk még tovább kell harcolnunk a gyerekeinkért ( a közben az iskolákban bevezetett kötelezõ teszt ellen is.)
  Egy anyuka Bajorországból

 9. A KAMU JÁRVÁNY minden kára ellenére van egy nagy előnye: az emberek kezdik megismerni a valós tudást és ez a logikus gondolkodóképességet is végre beindítja..!!!

  1. A gondolkodóképesség beindítását, a valós tudását illetően sem vagyok optimista. A tapasztalatom az, hogy a mainstreamhez ragaszkodók véleménye változtathatatlan, a lelkiismeretük nem szólal meg, a tudástáruk, látómezejük bővítésére nem hajlandók. Sajnálatos módon ezek az emberek végzettségüket, foglalkozásukat tekintve a társadalmi ranglétán magas presztízsű helyet foglalnak el …

 10. Régen látott súlyos dolog történt Németországban.

  Egy német bíróságon Weimar-ban az egyik bíró (Christian Dettmar), a bizonyítékok alapján, megszüntette a gyermekek kötelező maszkviselését. Mivel ez nyíl egyenesen ellentétes a globális narratívával, ezért a Gestapo, akarom mondani a “rendőrség” felkereste a bírót. A lenti cikk szerint a Gestapo ellepte, átkutatta az irodáját, a lakását, az autóját és lefoglalták a telefonját.

  Angol nyelvű összefoglaló a történtekről:
  https://2020news.de/en/house-warrant-executed-on-weimar-judge-for-political-reasons/

  Eredeti videó, „Cabin Talk”-tól:
  „UNBELIEVABLE!!! Judge in Germany being intimidated!”
  https://www.bitchute.com/video/EBrGHfvEeGkV/

  https://www.bitchute.com/video/MFAPvA9Y1yfO/

 11. A korna virs csak kitalácio hazugság
  It gazdasági háború zajlik ezt nevezhetjük nepírtásnak mive semi bizonyitek nincs, nem ismerik a virust
  A maszk viseles káros árt a szervezetnek ettöl lehet megbetegedni
  Fujanak végre ébresztöt!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük