Szeptember 18-tól állnak rendelkezésre az új kovid elleni géninjekciók Németországban

Pszicho Lauterbach máris fotózkodott egyet a reklám kedvéért.

“Ma kaptam a kovid XBB-re adaptált oltást Müller főorvosnőtől a katonai kórházban. Ott ez az első oltás. Az oltás véd a súlyos lefolyástól és a long-kovidtól. A kovid nem egy ártalmatlan megfázás, hanem maradandó és súlyos károsodásokhoz vezethet.”

Németországban jelenleg 14 millió adag áll rendelkezésre az új kovid elleni géninjekcióból. Lauterbach leginkább a rizikócsoportokat buzdítja újabb oltakozásra:

“„A 60 év felettieknek és a veszélyeztetett csoportoknak be kellene oltani magukat. A legjobb, ha rögtön az influenza ellen is.”

(azt hittem az influenza végérvényesen eltűnt… hála a maszknak)

“Az influenza esetében is az idősek és a betegségekben szenvedők a legveszélyeztetettebbek.”

https://www.bild.de/ratgeber/2023/ratgeber/lauterbach-kuendigt-an-das-wird-der-erste-corona-herbst-ohne-massnahmen-85445882.bild.html

A közvéleménykutatás szerint már nem lelkesednek annyira az emberek a génszuriért. A több mint 74 ezerből 8 százalék akar újra oltatni, 10 százalék még vár vele, 82 százalék nem kér belőle.


Biró Éva

6 thoughts on “Szeptember 18-tól állnak rendelkezésre az új kovid elleni géninjekciók Németországban

 1. Bárcsak valaki kicserélte volna Lauterbach placebóját valódi “hatóanyagra”. Nagy szívességet tett volna az emberiségnek.

  1. A bicepsze alapján arra következtetnék, hogy már a sokadik “LEOLTÁSON” van túl. De szerintem is placebót kap, és akkor ez a figura alapból ilyen selejt.

 2. A mesebeli vírusokat el lehet képzelni családfaként. Főág és oldalág. A vérvonal egyedei mind eltérnek, és ha például a nagypapát eltemetik, az utódokkal még lehet találkozni. Elméletben.
  A mesében még nem írták meg az eredet történetüket, az is ismeretlen. Nem ismerjük a napi szokásaikat se: táplálkozásukat, hova járnak, mit kedvelnek, kivel kelnek és fekszenek le este, kit választanak, mi érdekli őket, mi tartja őket életben.
  Semmi kukkolható nincs, találkozni se lehet velük, még a mesterséges intelligencia-hiány se írt a megfigyelt és előrejelzett titkaikról, viselkedésükről se, se a családtörténetről, emlékiratokról a képes krónikákból, kik voltak közülük a vérmesek és nem vérmesek az elmúlt pár ezer évben. Akkor mégis hogyan léteznek? Nincs dokumentált múltjuk, se jelenük. Pedig olyan híresek, hogy egy állatkerti ketrec kijárna nekik. Itt látható X-B-B, egyébként holnap lehet, már X-B-C, vagy egy rendszám. Egyébként sok más élőlényt ilyen ketrec táborokba zsúfolva szoktak büszkén mutogatni és tanulmányozni, különösen azokat, amiket a kihalás fenyeget. Legalább a januárban kihalt 2-es számúból megőrizhettek volna valamit mutatóba. Legalább a természetvédők, vagy hobbi tartók.
  Miért vonatkozna rájuk más biológiai természeti törvény, és bánásmód, mint a többi élőlényre? Talán nincsenek is, még mutatóba se?

 3. Na ez a fejos tehén is megdoglott, valami újat kell kitalálni gyorsan mert ez nem állapot!

 4. Remélem Magyarországra egy gén oltás se érkezik, mert ha igen akkor adassa be az annak akinek 7 anyja van!! Soha többé egy oltás sem!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük