dr. John Ioannidis leleplező előadása

A felvételen látható, hallható professzor nem más, mint a világ egyik leggyakrabban idézett epidemiológusa, dr. John Ioannidis a Stanford Egyetemről.

A mainstream médiában harsogó úgynevezett „szakemberek” (ügynökök) bődületes hazugságait leleplező, a korrupció, anyagi érdek motiválta és megfékezhetetlennek tűnő áltudományos nézeteket cáfoló bizonyítékokat taglalja ebben a 2021. júniusában megtartott közel 2 órás előadásában. Természetesen véleménye visszafogott, de tanulmányai, kutatásai és adatai annál inkább célba találnak. Aki még mindig azt gondolja, hogy amit átélünk az nem egy szándékosan generált politikai és gazdasági érdekek összefonódásán, koalícióján alapuló katasztrófa, annak ezen a rövid felvételen elhangzó információkkal lenne érdemes jobban ismerkednie, illetve meghallgatni a teljes előadást. Ugyan dr. Ioannidis támogatja a vakcinák fejlesztését és adminisztrálását, de a kényszerítést és kötelezést, ezáltal a publikum megosztását teljes mértékben ellenzi. Ha te is fontosnak tartod ezt a felvételt, akkor ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

https://www.bitchute.com/video/ULFprhrbtmEH/


Szkeptikus Kerekasztal írása és videója

Teljes előadás angolul: https://www.youtube.com/watch?v=e4grP1718Ps

One thought on “dr. John Ioannidis leleplező előadása

  1. Kezdettöl fogva tudom és érzem, hogy ez a PANDÈMIA ÖRÜLET hatalmas becsapás és a népirtásra meg ki gazember módon! Hiszem hogy lesz olyan következménye ami a zsidók pusztitásán is túltesz a Nürnbergi perek kapcsán. Igazságszolgáltatást követel ez a eröszakos módszer az emberi jogokkal szemben amivel az embereket félelemben tartják és gyilkolják!!!!!! A gyerekeket különösen védeni kellene és ez már mindennek a teteje ami folyik!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük