Dr. Jürgen Otto Kirchner: Az oltóanyag nagyon nagy mértékben DNS-sel szennyezett!

2023. szeptember 18-án a német Parlamentben sor került arra a meghallgatásra, amely egy petíció eredménye és amelyről prof. Bhakdit kizárták.

Ezen a meghallgatáson felszólalt dr. Jürgen Otto Kirchner biológus és a következőket mondta:

“Nagyon tisztelt elnökasszony, nagyon tisztelt jelenlévők! Wilschrey asszony (ő indította a petíciót) utalt már rá, hogy van egy kiemelkedő példa arra, hogy a WHO olyan vétségeket engedett meg, amiknek nem szabadna lenni. Ha a WHO elnöke kikiált egy pandémiát, az ahhoz vezet az aktuális tervek szerint, hogy 100 napon belül egy oltóanyagot kell kifejleszteni, mégpedig egy mRNS-oltóanyagot.

Azonban mostanában egy kutatócsoport az USA-ban rájött arra, hogy ez az oltóanyag nagyon nagy mértékben DNS-sel szennyezett. Németországban vizsgálatokat végeztettünk el a németországi sorozatokon, öt sorozaton, amit egy neves magdeburgi laboratóriumban prof. König végzett el. A DNS határérték, amit egy parenterális gyógyszer (tápcsatornát elkerülő gyógyszer) tartalmazhat, 10 nanogramm. Viszont ezekben 2.835 nanogrammot, 2.334 nanogrammot, 1.014 nanogrammot, 3.540 nanogrammot és 834 nanogrammot találtak. Ez egy óriási túllépése a határértékeknek egy valóban nagyon kérdéses gyógyszer esetén.

És ez a gyógyszer azon adatok alapján, melyeket az ausztrál engedélyezési hatóság hozott nyilvánosságra, szétterjed az egész szervezetben, többek között a petefészkekben is. És elnökasszony, szeretném arra kérni, hogy ossza meg a beoltott női polgártársaival, akik még gyermekvállalásra képesek vagy a jövőben képesek lesznek, hogy hogyan bánnak ezzel a dologgal, hogy tulajdonképpen DNS van befecskendezve az oltott asszonyok petefészkébe. Előkészítettük a bizonyítékokat, amiket szívesen kiosztottunk volna önöknek, de az elnökség ezt nem engedélyezte. Ha valaki szeretné megnézni a bizonyítékokat, megteheti a weboldalamon: www.genimpfstoffe.de

Tehát… ezen a képen a magdeburgi laboratóriumban prof. König által elvégzett vizsgálatok eredményei vannak. A géninjekció bakteriális DNS-eket, úgynevezett plazmidokat tartalmaz!!!

Az első oszlopban a vizsgált Biontech oltási sorozatai.

A második oszlopban, hogy meddig volt érvényes a szavatosságuk.

A harmadik oszlopban, hogy mikroliterenként hány nanogramm DNS-t tartalmaztak.

A negyedik oszlopban, hogy adagonként mennyi DNS-t tartalmaztak.

Az ötödik oszlopban, hogy a kimutatott mennyiségű DNS hányszorosa a megengedett határértéknek.


Biró Éva

6 thoughts on “Dr. Jürgen Otto Kirchner: Az oltóanyag nagyon nagy mértékben DNS-sel szennyezett!

 1. A COVID-VAKCINA EGY GÉNTERÁPIA, ÉS OLYAN BIOLÓGIAI FEGYVER, AMI MÓDOSTJA AZ EMBERI GENOMOT, ÉS AMI AZUTÁN AZ IDŐK VÉGEZETÉÜL ÖRÖKLŐDIK

  Egy nagyon fontos 2 részből álló cikket ajánlok elolvasásra, ami elég érthetó módon elmagyarázza, hogy épül be a modRNS az emberi genomba. Mert még ezt is elfelejtették velünk közölni, hogy nem mRNS a vakcina, hanem modRNS.

  “Az mRNS és a modRNS nem ugyanaz.
  Az mRNS a természetben előfordul, csak rövid ideig él a sejtjeinkben, és viszonylag törékeny. Ez az RNS egy speciális típusa, amely utasításokat vagy „üzeneteket” hordoz génjeinktől, hogy segítse a fehérjék, sejtjeink építőkövei előállítását. Folyamatosan termelődik a normál sejtfolyamatok részeként. Miután az mRNS eljuttatja az üzeneteket, a munkája befejeződik, és lebomlik a szervezetben.

  Ahhoz, hogy az mRNS hasznos legyen a rutingyógyászatban, a tudósoknak mesterségesen módosítaniuk kellett az mRNS-t , hogy növeljék annak hatékonyságát és élettartamát. Az eredmény: modRNS.
  A modRNS-t a hosszú élettartamra és a maximális transzlációra optimalizálták. Míg az mRNS sejtspecifikus expressziós mintázatot mutat, a modRNS szinte minden sejttípust képes behatolni.

  A modRNS-t laboratóriumban hozzák létre .
  A modRNS terápiás alkalmazása emberekben kihívásokkal és veszélyekkel jár.

  A modRNS injekciók ráveszik a testet, hogy állandóan „harc” módban maradjon, és soha nem engedi vissza a normális egyensúlyt.
  Az állandó küzdelem megviseli a testet, súlyos egészségügyi következményekkel járhat, vagy akár halállal is .

  A modRNS összeolvadhat genomunkkal:
  Abban a ritka esetben, ha egy virális génszekvencia beépül a gazdaszervezet genomjába, ennek jelentős következményei lehetnek a sejtre nézve. Ez az integráció vagy megzavarhatja a sejt normál anyagcsere-funkcióit, vagy súlyosabb esetekben egy korábban egészséges sejtet rákos sejtté alakíthat át.

  Az integrált vírusszekvencia nem csak velünk marad. hanem beágyazódik egy gazdaszervezet spermájába vagy petesejtjébe (petesejtekbe), megvan a lehetőség, hogy gyermekeinknek öröklődjön, mint egy váratlan családi örökség, amely a DNS-ünkbe íródott.

  Egy közelmúltban végzett áttekintés kimutatta, hogy a nukleinsavak 35 százaléka szennyező DNS-t tartalmaz mind a Pfizer-BioNTech, mind a Moderna COVID-19 RNS-alapú vakcinában.
  Ez esetben ez a szennyezett DNS behatol a sejtmagunkba, és beépül a genomunkba.
  Ennek eredményeként a testünkben található tüskefehérjék egy része abból a szennyező DNS-ből származhat.”
  Ennek pedig beláthatatlanok a következményei nem csak a beoltottra nézve, hanem az utódjaira is, generációkon át.
  Első rész:
  https://www.theepochtimes.com/health/covid-19-vaccines-and-boosters-were-never-made-with-mrna-5416427
  Második rész:
  https://davidicke.com/2023/09/26/the-dangers-of-modrna-vaccines-and-boosters/

 2. Újfent kijelenthetem, hogy tele a nyári hócipőm az “igazságért tudományosan küzdőkkel” !

  “Azonban mostanában egy kutatócsoport az USA-ban rájött arra, hogy ez az oltóanyag nagyon nagy mértékben DNS-sel szennyezett”.

  Mert, ha a fenti címből csak egy betű is igaz, akkor a La Quinta Kolumna orvosai totál hülyék, ide értve a témával kapcsolatban Tom Cowan-t, Stefan Lanka-t, Sam Bailey-t, és leginkább Poornima Wagt-ot is csapatával együtt !!!???

  Az ész megáll !

  A “nagy küzdők”, mit fognak még “találni” abban, amit a valódi küzdők kissé alaposabban, és ténylegesen ( !!! ), megvizsgálva, NEM TALÁLTAK ???

  Ez itt szerény véleményem szerint, egy újabb “információ”, ami dezinformáció !!!
  ( Ne tessenek soha sem felejteni a párezer éves kínai bölcs mondást, “csalással viselj háborút !”. Mai napig érvényben van.)

 3. És az ilyen dezinformációból jön a konklúzió, hogy “a kovid-vakcina egy génterápia”, amely kijelentésből valószínűleg csak az “a” és az “egy” névelők igazak. Viszont számtalanszor megismétlik Göbbels bevált receptje alapján, miszerint addig kell ismételni egy hazugságot, amíg a köztudatban magától értetődő “igazsággá” nem válik: “de hát ezt mindenki tudja”.

 4. Azt az ijesztgetést fenntartani, hogy élő valamit vakcinával adnak be, miközben minden egyéb alkotó halálos a löttyben az élőkre, azért ‘kellhet’, hogy a gén és génmódosított ember sztorit, a szabadalmat védeni tudják.
  Ritka aljas , de buta próbálkozás.
  Férges, nyers étel, szennyezett ivóvíz olcsó és hatékony módja a parazita bevitelnek. Minek kellene bonyolítani a módszert?
  Aztán rákenik az oltásra, hogy a génmanipulációs dezinformációt eladják.
  Nincs génmódosítás. Felejtős.
  Aki pedig ezzel kampányol, felveti a gyanút, hogy részesedése lehet a hamis gén üzletben.

  1. Kedves Hegedűs A. !

   Pontosan !!!
   Ugyan ezt írtam le korábban, amikor a Poornima videót láttam, hogy a szabadalomban egészen nyilvánvalóan hazudtak, mert hogy még sem írhatták le, hogy mérget tesznek az ampullákba !
   És sajnos nem olyan ostoba, mint Ön írja finoman, mivel a világot simán elhülyítették vele !
   Azért is vagyok kiakadva némely “okosra”, minden oldal felé, mert vírusozik, meg génmodósítózik !
   Leírtam többször azt is, hogy az ellenség hazugság fegyverével nem lehet az ellenséget legyőzni !!!

   Nincs vírus, nem létezik, nincs tüskefehérje, nem létezik, és a vakcinák 2335 darabos vizsgálatánál egzaktabb, alaposabb vizsgálat nem történt sehol, és soha ! Ez tény, és még senki nem próbálta megtámadni az állításokat !!!

   A megtörténteket soha nem lehet nem megtörténtté tenni ! Ez is tény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük