Dr. David Martin: A WHO-t fel kell számolni

David E. Martin amerikai hírszerzési és közpolitikai elemző.

https://www.bitchute.com/video/TXYHLZyiyOLm/

2 thoughts on “Dr. David Martin: A WHO-t fel kell számolni

 1. Eljött ez a pillanat is. Végre valaki kimondta, hogy a COVID egy terrorista hadművelet volt, amiben a világ 194 országa részt vett.
  Hatalmas respekt Dr. David Martinnak!

  Közben találtam egy nagyon érdekes cikket, ami folytatásként összerakja a puzzlet.
  Az injekciós csalás – ez nem vakcina

  “Bármilyen összetevőkből álltak is a vakcinák a mai napig, semmi sem bizarrabb és nyugtalanítóbb, mint a javaslatok arra vonatkozóan, hogy mi kerülhet bele a jövőben.
  A már jól finanszírozott és jó úton haladó stratégiák közé tartozik az agy-gép interfész nanotechnológiája, a digitális identitáskövető eszközök és a távolról kezelhető és kikapcsolható lejárati dátumú technológia.
  Az egyik jelentés szerint a dán kormány és az amerikai haditengerészet fizetett egy dániai technológiai vállalatnak, hogy olyan befecskendezhető chipet készítsenek, amely kompatibilis lenne az egyik vezető kriptovalutával.

  Ha megnézi, hogy mit hoznak létre és javasolnak az injektálható termékek terén, akkor számomra úgy tűnik, hogy ezek a technológiai fejlesztések több lehetséges cél köré szerveződnek.
  Az első és legfontosabb cél a lakosság által használt, meglévő amerikai dollár valutarendszer leváltása digitális azonosítással és nyomon követéssel kombinálható digitális tranzakciós rendszerre.
  A cél az általunk ismert valuták megszüntetése, és egy beágyazott hitelkártya-rendszerrel való helyettesítése, amely integrálható különféle irányítási formákkal, beleértve az elmekontrollt is.

  A „dollártalanítás” fenyegeti a dollár globális tartalékrendszerét. Az M1 és M2 pénzkínálat kétszámjegyű mértékben nőtt az elmúlt évben a Fed újabb mennyiségi lazításának eredményeként.
  Az ok, amiért nem léptünk be hiperinflációba, a pénzforgalom drámai visszaesése, amelyet a Covid-19 jelentős gazdasági tevékenység tervezett leállásává történő átalakítása, valamint kis- és középvállalkozások millióinak csődbe juttatása okozott.
  A dollárrendszer irányítóira sürgős nyomás nehezedik, hogy új technológiát alkalmazzanak a gazdasági áramlások központosítására és a pénzügyi rendszer feletti ellenőrzésük megőrzésére.

  Most már értem, hogy Gates és kollégái miért akarják ezeket a technológiákat „vakcináknak” nevezni.
  Ha meg tudják győzni a politikai testületet arról, hogy az injektálható hitelkártyák vagy az injekciós felügyeleti nyomkövetők vagy a befecskendezhető agy-gép interfész nanotechnológiái „oltóanyagok”, akkor egy vagy több évszázados jogi döntések és törvények védelmét élvezhetik, amelyek támogatják erőfeszítéseiket, hogy előírják, amit tenni akarnak.

  Emellett ragaszkodhatnak ahhoz is, hogy az Egyesült Államok adófizetői a National Vaccine Injury Compensation Programon keresztül finanszírozzák azokat a károkat, amelyekért egyébként felelősséggel tartoznának kísérleteik – valamint a Nürnbergi Kódex, valamint számos polgári és büntetőtörvény megsértése – eredményeként.

  A séma elég okos. Vedd rá a lakosságot arra, hogy új, injekciós csúcstechnológiás főzeteiket „oltóanyagként, ” és közvetlenül az oltóanyag-vezetékbe csúsztathatják őket.
  Nem kell aggódnia a betegség és a halál miatt, ami egy ilyen természetellenes dolog miatt következik be.
  A PREP-törvény által a vészhelyzet kihirdetésén keresztül garantált felelősség alóli mentesség – és a veszélyhelyzet folyamatos kapcsolattartási nyomon követése révén – megóvhatja őket a több ezer, ha nem milliónyi haláleset és rokkantság miatti felelősségtől, amely az ilyen emberi kísérletek nyomán várható. Ideális esetben a halálesetekért csak egy vírust okolhatnak.

  Úgy gondolom, hogy a Gates, valamint a gyógyszer- és biotechnológiai iparágak szó szerint elérik a globális vezérlőhálózat létrehozását azáltal, hogy digitális interfész-komponenseket telepítenek, és rákapcsolnak minket a Microsoft új, 10 milliárd dolláros JEDI felhőjére a Védelmi Minisztériumban, valamint az Amazon többmilliárdos felhőszerződésére a CIA-val. amely meg van osztva az összes amerikai hírszerző ügynökséggel.

  Miért gondolja, hogy Trump elnöknek a katonasága megszervezi az oltásokhoz szükséges fecskendőket?
  Valószínűleg azért, mert a katonaság telepíti a roaming operációs rendszert, hogy integrálja a felhőbe.
  Ne feledje: a mesterséges intelligencia szuperhatalmi versenyének győztese a legtöbb adathoz hozzáféréssel rendelkező AI-rendszer.

  A testedhez és az én testemhez való hozzáférés a hét minden napján, 24 órában rengeteg adatot generál. Ha a kínaiak megteszik, az amerikaiak is meg akarják tenni.
  Valójában az emberi „operációs rendszerek” elterjedése lehet az egyik oka annak, hogy a Huawei és az 5G telekommunikáció körüli verseny ilyen elfajult.
  Ahogy Frank Clegg, a Microsoft Kanada korábbi elnöke figyelmeztetett bennünket, az 5G-t az izraeliek a tömeg irányítására fejlesztették ki.”
  https://childrenshealthdefense.org/news/editorial/the-injection-fraud-its-not-a-vaccine/

 2. … meg az EU-t, a NATO-t, az ENSZ-et, a BIS-t, az IMF-et, a WTO-t, a betegségipari, média- és infotech-maffiát, a hadiipari komplexumot és az összes többi globális behajtó- és verőlegény-szervezetet.
  De akkor a háttérhatalom majd toboroz újabb behajtókat és verőlegényeket, úgyhogy az egész “elit” bűnöző szindikátust kellene felszámolni, élükön a háttérből irányító közveszélyes pszichopatákkal. Amíg ők szabadon és büntetlenül garázdálkodnak, addig hiába számolnánk fel a WHO-t, Bill Gates és cimborái előbb-utóbb kitalálnának helyette egy másikat, más néven, más – még nem lejáratódott – reklámarcokkal.
  Nem a tüneteket kellene kezelni, hanem a probléma mélyen gyökerező okát megtalálni és azt megszüntetni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük