Dr. Geert Van Bossche: A beoltottak immunrendszere nem lesz képes reagálni a Covid új mutációira és más vírusokra sem

Dr. Geert Van Bossche belga virológus és kutató, vakcinaszakértő és Biontech konzultáns.


https://rumble.com/v3ioy5i-a-beoltottak-immunrendszere-nem-lesz-kpes-reaglni-a-covid-j-mutciira-s-ms-v.html

8 thoughts on “Dr. Geert Van Bossche: A beoltottak immunrendszere nem lesz képes reagálni a Covid új mutációira és más vírusokra sem

 1. Januári hír volt, hogy a vírus meghalt. De nem jelent meg kép a ravatalról, se a temetésről.
  Ha kihalt, hogy mutálódik?
  Ha feltámadt? Mégis inkább van reinkarnáció (és karma)? Egyébként a végső kárhozatra pályázik, vagy az örök életre? Utóbbi esetben szent életűnek kellene lennie, nem ártónak. Karmikusan az ártó szándékán kellene dolgozni.
  De lehet, azt fogják mondani, hogy a Bibliában nincs vírus, mint teremtett lény.
  A karma nem vonatkozik az élőkre?
  Remélem, Biblia és karma szakértők majd kiigazítanak, csak sehogy se logikus.

 2. Egy kamu-vírus kamu-mutánsaira és kamu-variációira ugyan milyen immunrendszer lenne képes reagálni? Talán egy számítógépes vírus, amely esetleg tönkretenné vagy kitörölné a Sars-COV-2-nek elnevezett, számítógépes szoftverrel előállított mesterséges DNS-szekvencia szimulációt, sőt, annak összes frissített változatát?
  A fenti úrnak inkább egy számítógépes szakértővel kellene konzultálnia.

  1. VÍRUS NINCS, DE BETEGSÉG VAN
   Szerintem a fogalmakat célszerű pontosítani.

   1.) VÍRUS, VARIÁNSOK:
   Vírus nincsen. Betegség viszont van, amit bármilyen hatás kiválthat, leggyakrabban az elektromágneses tér megváltozása ennek a kiváltó oka.
   A COVID-19. egy szintetikus vírus, amelyet egy szintetikus teljes hosszúságú SHC014 rekombináns vírusból állítottak elő, vírusreplikációval, és un. “irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamattal”.
   -A “vírusreplikáció”az a mód, ahogyan a különféle fertőzött sejtek képesek elszaporodni az általuk behatolt sejteken belül.
   -Az ” irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamatnak ”a géntechnológia azon alkalmazása, amely a SARS-CoV tüskefehérje receptor nagyszámú, véletlenszerűen mutált változatait hozza létre.
   A kísérlet sikeres volt, a humanizált egérhez adaptált vírus képes volt megfertőzni az embereket.
   Ebből csináltak digitális vírusszekvenciákat, amelynek mára 280-féle variánsa van .

   A 2019-ben létrehozott járvány az szimpla influenza volt, és ahol a megbetegedések voltak, ott előzőleg nagyüzemi módszerekkel betelepített 5 G-tornyok voltak, és azok hozták létre nagyobb arányban a megbetegedéseket, amivel a média hiszterizálta tudta a világot azzal, hogy milyen súlyos és “halálos” betegségről van szó.

   A betegek nem a vírusba haltak meg, hanem a rossz orvosi-kórházi protokollba.
   Addíg PCR-ték a beteget, amíg ki nem mutatták a vírust, és utána addíg méregették a vér oxigénszintjét, amíg nem tudták lélegeztetőgépre tenni, és utána az tette a dolgát.
   Az egyéb gyógyszerekkel pedig halálba segítették a betegeket, hogy minél nagyobb halálozási arányszámot érjenek el, ugyanis a kórházak ebben voltak anyagilag érdekeltek.

   2.) MRNS-VAKCINÁK:
   Miután a vírusokkal kellő pánikot generáltak, beindulhatott a vakcianabiznisz.
   Az emailben kapott digitális vírusszenvenciadarabkákból képesek voltak vakcinákat készíteni, ezt maga Karikó katalin nyilatkozta.
   A Moderna vezetőjétől tudjuk, hogy az MRNS-nek semmi köze a gyógyításhoz, mivel az egy szoftver, ami átprogramozza az emberi DNS-t: hozzáírnak, vagy elvesznek belőle, és a szervezetet tüskefehérjeggyárrá alakítja, ami a szervezet veleszületett immunválaszoinak komplex átprogramozódását is eredményezi egyben.

   A betegséget maga a vakcina terjeszti, tömeges méretekben.
   Ez a magyarázata annak, hogy a kétszer és háromszor beoltott emberek betegednek meg legggyakrabban.
   Mert egyrészt hordozói a vírusnak, másrészt a HIV-el szerzett immunhiányos állapot keletkezik a szervezetben, vagyis egy életre szóló kitettséget szereznek minden betegséggel kapcsolatban.
   Ez a kettősség oda vezet, hogy már nem tudják eldönteni azt, hogy valaki influenzás, vagy allergiás, mert így összemosódnak össze az egyes betegségek.
   https://lumi-news.gr/oi-giatroi-den-boroun-pia-na-diachorisoun-to-covid-19-apo-tis-allergies-kai-to-koino-kryologima/

   3.) IOT-5G ÉS A VAKCINA ÁLTAL TELEPÍTETT NANORENDSZER:
   A vakcina nemcsak, hogy terjeszti a vírust, és számtalan mérget tartalmaz, hordozója egy ön-összeszerelő nanorobotrendszernek is, ami az 5 G-vel majd teszi a dolgát.
   Egyrészt az unk. kvantumpontokon keresztül már a komplett életfunkció adatait továbbítja egy erre kialakított kvantumszámítógéphez.
   Ha az 5G-t tömegesen telepítik, akkor bármilyen betegség előállítható. Ez csak megfelelő frekvencia kérdése.
   Erre készülnek, hogy 2024-ben tömeges méretekben aktiválják a rendszert.
   Nagyon készülnek rá, de nem fog sikerülni nekik.

   1. Tisztelt Ladóczki Éva!

    Már megint – sokadszor! – egymásnak ellentmondó állításokat tesz egymás után: “vírus nincs, de betegség van”, aztán valamivel lejjebb “a Covid-19 egy szintetikus vírus”. Józan EMBERI ésszel a két állítás kizárja egymást, és egy értelmes EMBER azonnal kiszúrná az ellentmondást.

    Akkor most mit állít: van vírus vagy nincs? Ezt már korábban is megkérdeztem, de választ nem kaptam, mert akkor állást kellett volna foglalnia valamelyik kijelentés mellett, és azt valószínűleg nem szeretné. A mesterséges unintelligencia szoftvert nyilván úgy programozták, hogy “ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit”, hogy ez az olvasó is horogra akadjon, meg az is (angolul ezt hívják “click-bait”-nek), csak valószínűleg azt nem programozták bele, hogy ne egymást kizáró állításokból ollózzon össze valami katyvaszt. Ennek felismerésére, úgy tűnik, ez a szoftver nem képes, csak az emberi programozó. Nem tudom, hogy vannak-e egyáltalán olyan szoftverek, amelyek erre képesek, de ha nem, akkor ez lehetne a lakmuszpapír, amivel el lehetne dönteni, hogy valódi ember kommunikál-e, vagy csak egy ember által létrehozott, korlátolt mesterséges unintelligencia chatbot.

    1. A mesterséges intelligencia-hiány önmagában foglalja a tárhelyet, teljesen feleslegesen. Még ha nem is mond ellent magának teljesen két mondaton belül, akkor is. Ki nem tud magától információkat adni, keresni, közzétenni, és a tévedés kockázatát vállalva is, a talált információkat megítélni? Bízzuk az információ előállítást, tálalást, az informálódást, és az információkra való reagálást az emberekre, kibic nélkül, 100%-ban.
     Különösen az 1000%-ban értelem nélküli kibic, a mesterséges intelligencia-hiány szükségtelen. Digitálisan is lehet adatokat rögzíteni és azokhoz lehet digitálisan is hozzáférni, de az emberi szöveges-verbális-írott információt előállítani kizárólag embernek kell, valódi létező forrásnak, a saját gondolkodása által végezve, másnak-gépnek megengedhetetlen.

 3. Még annyit az előzőekhez: a levegőbe szórnak grafént, báriumot, stronciumot, amelyek az 5-vel felerősíti az elektromágneses teret.
  A nehézfémek a szervezetbe kerülve a mesterséges elektromágneses frekvenciák természetes csatornáivá teszik a testet, így elektromos vezetőkké válnak.

  Az oltottak testében lévő nanorészecskék előbb vezetékekként szerveződnek, majd a hálózat bluetooth-központként vagy modemként működik. A transzhumanista napirend érdekében megpróbálják feltörni az isteni kódot,hogy minden szinten beavatkozzanak a fehérjék létrehozásába a fizikai testünkön belül.
  Akár kikapcsolhatják a „DNS-kapcsolókat”, mert a testünk és a DNS-ünk fehérjeláncokon fut

  Az a céljuk, hogy GMO-s élelmiszereken, szennyezett vízen és levegőn levegőn keresztül a szervezetünk hibás fehérjeláncokat hozzon létre a testünkben. Ez autoimmun betegségekként nyilvánul meg a szervezetünkben.
  Ez azt jelenti, hogy az organikus immunrendszerünk működése nem ismeri fel a szervezetünkben lévő szövetet, ezért a saját immunrendszerünk elkezdni támadni a sejtjeinket.

 4. “A bárium vízben, illetve savakban oldható vegyületei kivétel nélkül mérgezőek; a bárium-karbonátot patkányméregnek használják. A báriumvegyületek a beidegzés helyétől, módjától függetlenül valamennyi izmot erősen és tartósan ingerlik. Szűkítik az ereket, fokozzák a bélmozgást, feszítik a harántcsíkolt izmokat; ezt a központi idegrendszer depressziója követi (Kvlex). Az akut mérgezés tünetei: erős nyálfolyás, kólika, hasmenés, hányás, szívritmuszavarok, a vázizomzat bénulása. A fulladásos halált a légzés bénulása okozhatja. Kezeléséhez ellenanyagként vízben oldható, nem mérgező szulfátot – például nátrium-szulfátot vagy magnézium-szulfátot – kell alkalmazni, mert a bárium azzal oldhatatlan csapadékot képez.”
  A báriumot a vér a csontokhoz szállítja, ahol beépül a kálcium és magnézium helyére.
  A szervezetbe táplálkozással és belégzéssel jut be. A belégzés a felszívódás szempontjából veszélyesebb, mert teljesen fel tud szívódni, táplálkozással nehezebben.
  Forrás: Bárium-wikipédia

  Aki báriumot szór a levegőbe, az szándékosan bárium mérgezés bekövetkezését segíti elő. Ételekre is érdemes vizsgálni a bárium tartalmat.
  A mérgező határérték könnyen elérhető a kétfajta szándékos, folyamatos bevitelekkel.

 5. Két új mutánsról szólnak a hírek: az egyik neve Eris, a másik neve Pirola.

  “Erisz (Ἒρις) a viszály és veszekedés gonosz istennője a görög mitológiában. Nüx istennő apa nélkül született leánya. Folyton áskálódott, és legszívesebben viszályt keltett emberek és istenek között. Arész egyik legjobb barátja és kísérője volt, aki a hadisten kérésére szinte bárhol háborúig tudta fokozni a haragot és viszálykodást. Megjelenése baljóslatú és aljas volt.”
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Erisz

  “pirola (Galician)
  Noun
  pirola (fem.) (pl. pirolas)
  (slang, vulgar) dick, cock (penis)”
  https://www.wordsense.eu/pirola/

  “Galícia közép-európai történelmi régió, területe jelenleg Lengyelország és Ukrajna között oszlik meg.”
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Galícia

  Akinek van kéznél egy ceruza, kezdje el összekötni a pontokat…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük