Japánban tanulmányozó csoportot szerveztek, hogy megvizsgálják a covid vakcinák által okozott oltás utáni problémákat

Fukushima professzor és más kiváló orvosok és tudósok Japánban tanulmányozó csoportot szerveztek, hogy megvizsgálják a covid vakcinák által okozott oltás utáni problémákat.

Fukushima professzor nyilatkozata:


Én vagyok a Vakcinaproblémákkal Foglalkozó Tanulmányozó Csoport elnöke.
(A tanulmányozó csoport hivatalos neve: Japán Vakcinával kapcsolatos Komplikációk Japán Társasága (JSVRC))

Orvosként és tudósként komolyan tudatában vagyok annak, hogy jelenleg óriási válsággal állunk szemben. Úgy is mondhatnám, hogy ez a válság még csak most kezdődött. Ez a demokrácia válsága: az emberek információhoz való hozzáférési joga teljesen alá van ásva. A kormány szégyentelenül figyelmen kívül hagyja az olyan alapvető emberi jogokat, mint a boldogsághoz való jog és az élethez való jog, amelyeket a japán alkotmány véd.

Ez teljességgel elfogadhatatlan!

Becsületes tudósok tudományos konferenciáikon számos esetben dokumentálták a vakcinákkal kapcsolatos ártalmakat és sérüléseket stb.

A bejelentett vakcinakárosodások száma “sok száz”.

Ez nem csak egy szokatlan helyzet.
Korábban még soha nem történt semmi ilyesmi.

Amit a vakcinák okoznak, azok nem gyógyszerekkel kapcsolatos ártalmak.
Teljesen hiányos, nukleinsav-gyógyszer nevű anyagot, amely valójában nem is gyógyszer, juttattak el a lakossághoz.

Mi történt ennek következtében?

Ki merem mondani, hogy “gyilkosság”.
Mondhatnánk, hogy mészárlás történt.
Ez inkább egy biofegyver okozta holokauszt.

Valami nagyon hanyag és félkész dolog került a világba.

Közpénzek billióit pazarolták el egy ilyen félkész termékre.

Foglalkozni fogunk az oltás utáni szindrómával, amely a nemzetközi besorolás szerint “nemkívánatos gyógyszermellékhatás”.

Legfőbb ideje, hogy a megfelelő orvosi ellátást valóban komolyan vegyük az oltás utáni szindróma által érintett betegek számára.

Azonnal minden orvosnak, minden tudósnak szembe kell néznie ezzel a hatalmas problémával.


Fukushima professzor teljes nyilatkozata:

https://twitter.com/You3_JP/status/1700012408893534451

https://twitter.com/ShortShort_News/status/1700010459477483578


2 thoughts on “Japánban tanulmányozó csoportot szerveztek, hogy megvizsgálják a covid vakcinák által okozott oltás utáni problémákat

  1. Még hogy “valami nagyon hanyag és félkész dolog”? Nem, kérem tisztelettel, hanem régóta eltervezett, megszervezett, előkészített és végrehajtott, SZÁNDÉKOS és TUDATOS népirtásról, az emberiség elleni példátlan bűncselekményekről van szó, nem holmi hozzá nem értésről vagy nemtörődömségről!!!
    Ezt egyértelműen ki kell mondani, és ennek megfelelően kell eljárni! Nincs “egyrészt – másrészt”, meg “mi nem tudtuk”, “nem gondoltuk volna”, meg az összes többi ócska, átlátszó kifogás, mentegetőzés és szerecsenmosdatás!

    Ha pl. egy cég csődbe megy, pláne, ha bűncselekményt követ el, akkor a vezetőség mindenképpen felelős: ha tudott az ott folyó dolgokról, akkor azért, ha nem, akkor meg azért! A kiemelkedő pozíció, befolyás, rang, fizetés, hírnév – legyen az üzleti, politikai, tudományos, művészeti vagy bármilyen más – kiemelkedő felelősséggel, és bizony fokozott felelősségre vonással jár! Ott sincs ingyen ebéd, sőt!
    Úgyhogy a kovid-népirtás összes döntéshozó pozícióban levő elkövetőjét súlyos felelősség terheli: ha tudott róla, hogy mi folyik, akkor azért, ha meg nem, akkor azért! Minél magasabb pozícióban hozta a döntést, annál nagyobb felelősség terheli! Nincs kivétel, nincs mentség és nincs bocsánat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük