Őszi Böjttábor beszámoló

2022. szeptemberében megrendezésre került az őszi böjttáborunk.

A videóban megszólal a doktor úr és felesége valamint a résztvevők is elmondják tapasztalataikat, érzéseiket. A videó által betekintést kapunk hogyan is zajlik Kiskunfélegyházán a Dr. Tamasi által minden évben többször megrendezésre kerülő Böjttábor.

2 thoughts on “Őszi Böjttábor beszámoló

 1. Kedves Tamasi doktor Úr!
  Szeretném megkapni-esetleg itt-a menüt és az ételek,italok elkészítési módját.Szívesen alkalmaznám,jót tenne a szervezetemnek és a családoménak.Köszönöm,ha nem gond. Lehetne e-mailben is küldeni,ha úgy egyszerűbb.

 2. ISTEN-ISTEN: JÓZSEF!!!

  MAGYAROK CSILLAGA ÉGI “NAZCA” JEL a DUNA PARTJÁN a VILÁG SZÍVCSAKRÁJÁNÁL…- MÁRIA ORSZÁGÁBAN, DÖMÖS KÖZSÉGBEN (https://www.google.hu/maps/search/Hotelek/@47.782964,18.8977981,636m/data=!3m1!1e3).
  Múltad és kapcsolati tőkéd révén azonban még az „ismerőseid” segítségére is szükségünk lesz, hogy „gyógyászilag” miként és hogyan van nyilvántartva eme terület, aminek a kirajzolódása oly nyomatékos, mint Nazcában!!!
  Mivel a jelenések könyvéből elevenednek dolgok jelen esetünkben is…- kérlek, hogy a Te látásmódodban fejtsd meg, hogy mi vagyon írva itTEN a Földanyán.
  Mindemellett imádságaidban kérjél sugalmazást a Teremtőtől, hogy milyen szertartást kell csinálnunk a korszakváltáshoz úgy egyénileg, mint 1ségesen ebben a sarok fordulóban.

  Segítséged köszönöm.

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük