Globális Kilépés: 3. lépés – „A mainstream médiáról való leiratkozás”

A globális kilépés harmadik lépése az összes mainstream médiáról való leiratkozás. Törölje az alkalmazásokat telefonjáról, laptopjáról és táblagépéről, és szüntesse meg az összes közösségi média és YouTube-csatorna követését. Próbálja elkerülni a mainstream médiát legalább egy hétig, még akkor is, ha a főcím érdekfeszítő.

Függetlenül attól, hogy a politika melyik oldalán áll, mindannyian megérdemeljük, hogy hozzáférjünk az elfogulatlan hírekhez, hogy a tények alapján megalapozott döntéseket hozhassunk. Egyes országokban vannak adófizető médiák, amelyek úgy tűnik, csak az egyik oldalát közvetítik a történetnek. Ha elég sokan abbahagyják a tartalom fogyasztását, kénytelenek lesznek megfontolni taktikájuk megváltoztatását, és újra legitim oknyomozó újságírásba kezdenek.

 • Mi a baj a mainstream média jelenlegi helyzetével?
 • Hogyan lehet felismerni egy mainstream médiát?
 • Milyen hatással van a túl sok mainstream média fogyasztása?
 • Tudta-e, hogy több újságíró felmondott vagy kirúgtak a közelmúltban, amiért felszólaltak az iparáguk romlása és az újságírói eskü hiánya ellen?

EBBEN a CIKKBEN MINDEZEN kérdésekre választ adunk

Hogyan lehet lekapcsolódni a mainstream médiáról?

 1. Törölje az összes mainstream médiaalkalmazást telefonjáról, táblagépéről, laptopjáról és számítógépéről. Leiratkozhat a havi fizetésekről, ha feliratkozott valamelyikre.
 2. Ne felejtse el törölni vagy elrejteni a telefonjára és eszközeire előre telepített általános híralkalmazásokat is.
 3. Kerülje el a clickbait-et, amennyire csak tudja. Mindannyian tudjuk, hogy félrevezető címsorokat hoznak létre. Ne kattintson rájuk.

https://globalwalkout.com/step-3/

6 thoughts on “Globális Kilépés: 3. lépés – „A mainstream médiáról való leiratkozás”

 1. Tegnap óta a pokolafoldon.hu helyén a “Forbidden” (=tiltott) felirat jelenik meg, 403-as hibakóddal. Ennyire csípte a Big Tech / Big Brother szemét? Vajon meddig engedik működni EZT a honlapot?

  1. Engedik, mert meg vannak győződve hogy nincs nagy tábora. Majd nagyot fognak koppanni idővel!
   Az írogatás bosszanthatja őket, a szervezkedés úgyszintén, a tüntetésen meg jót vidulnak egyenlőre.
   Biztos vagyok benne hogy hamarosan eljön az idő, amikor végleg elsöpörjük a Föld felszínéről ezeket a mocskokat.
   Egyébként szerintem akik ide írnak, azokat egészen biztosan “figyelemmel kísérik” pénzt, időt és “munkaerőt” nem kímélve. 🙂

  2. Mivel a reggelente a kávé nem tud eléggé kijózanítani, ma reggel is olvastam volna a honlapot, ugyanez fogadott. így elmaradt a napi önarconpofozás, ami segít ébren tartani, nehogy “visszaaludjak” ebben a sz4rf0stenger nevű világban. Második gondolatom volt, hogy ez a webhely elérhető-e, mint ahogy Ön is írja.
   .
   Az ilyen események megerősítenek abban, hogy a pokolafoldon weboldalon olvasottak, lefordított cikkek a sok szélsőséges írást leszámítva egy hiteles képet adott a valóságról. Ma is azon gondolkodtam, hogy ez a rengeteg ótvar gonoszság ami megtörténik esetleg annak a jele, hogy tényleg a Pokol vesz hatalmat a Földön aminek a szemtanúi vagyunk. Találó volt a weboldal címe, pedig nem tudtam vele sokáig megbarátkozni. És remélem nem csak “Volt”, hanem újra elérhető lesz. 🙁
   Ha nem, akkor érdemes abba is belegondolni, lehet meg vannak számlálva a napjai a hiteles információk elérhetőségének az interneten. Még tavaly láttam egy angol nyelvű videót ahol az internet egy jó részét tartalmazó Amazon már rebesgette, hogy sok információt elérhetetlenné tud tenni a szerveri egy részének leállításával. Nem tudom mennyire hiteles és valóságos kockázat-e, de amikor az általam leginkább kedvelt webhelyet elérhetetlenné teszik úgy érzem írni kell erről, akármennyire utálok kommentelni.

  3. Én is nagyon meglepődtem és ki voltam akadva! Igen jó cikkeket hozott le! Ütős egy alternatív híroldal! Cikket/hivatkozást csak trükkösen lehetett onnan megosztani, mert több komment helyen is blokkolta az IA az oldalukat régóta!

 2. Ha van egy vezeték, amin áramlik az energia, hogy mindenkihez eljusson, és ki van téve külső beavatkozásnak, hogy mégse jusson el szabadon senkihez, akkor a külső beavatkozás lehet terrorizmus.
  Ha van egy vezeték, amin áramlik a hír, hogy mindenkihez eljusson, és ki van téve külső beavatkozásnak, hogy mégse jusson el szabadon senkihez, akkor a külső beavatkozás az mi?

 3. Ritkán olvasok híroldalakat. Van egy oldal, ahol azt írja, ami nekem tetszik. De ez nem egészen hétköznapi hír. Általában vannak frissítések azon a területen, amivel foglalkozom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük