Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna – Kiszivárgott amerikai jelentések

A Nexus TV adása.


8 thoughts on “Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna – Kiszivárgott amerikai jelentések

 1. BIZTONSÁGUNK ÉRDEKÉBEN: NACIONALISTA SPORTTÁBOR MAGYAR ÉRZELMŰ HAZAFIAKNAK 2022.08.26. – 2022.08.28.
  2022-ben is megrendezésre kerül a Nacionalista Sporttábor, mely az elmúlt években a jobboldali színtér egyik legkomolyabb sport kihívásává nőtte ki magát.
  Ha ki akarod próbálni magad extrém körülmények közt, mindezt pedig bajtársi környezetben, akkor köztünk a helyed augusztus 26. és 28. közt!
  Regisztráció és minden további részlet egyeztetése az info@legiohungaria.org mail címen lehetséges!
  Szerrel és tettel: PaLoS TReND

 2. Félbemaradt az a gondolatmenet, hogy hogyan lehet az oltott környezetében hirtelen furcsán beteg valaki.
  Némi kutakodással, és Dr. Cowan nehézvízről adott információjával én erre jutottam:
  Ha kívülről ér valakit magas dózisú radioaktív sugárzás, annak hatása kísértetiesen hasonlít a beadott oltás hatásra. Ezt idézem a Wikiwandról.
  „A sugárbetegséget leggyakrabban a rövid távú (akut) tüneteivel írják le. Ebben az esetben azt vizsgálják, hogy a sugárzással való érintkezés és az első tünetek megjelenése között mennyi idő telt el. Ebből már nagyjából lehet következtetni arra, mekkora dózisban érte az illetőt a sugárzás. A tünetek annál súlyosabbak, minél nagyobb a dózis, valamint a túlélésre való esély is egyre csökken. Hányinger és hányás jelentkezése általában előfordul, 1-2 Gray dózis esetében 1-2 napon belül. Fejfájás, szédülés, gyengeség is jellemzően előfordul. Közepes (2-3,5 Gray) dózisnál a tünetek akár fél napon belül jelentkezhetnek, ráadásul láz, hajhullás, fertőzések, véres hányás, csökkent véralvadási képesség is jelentkeznek. Súlyos (3,5-5,5 Gray) esetben reszketés és igen magas láz alakulhat ki. A legsúlyosabb (5,5-8 Gray) esetben a tünetek már fél órán belül jelentkeznek, zavarodottság, diszorientáció, és alacsony vérnyomás mellett. A túlélés esélye kevesebb, mint 50%. Akik hosszabb távon vannak kitéve a sugárzás káros hatásainak, azoknál más jellegű tünetek fordulnak elő.”
  (Sugárbetegség – Wikiwand)

  A kínai ’vízzel’ oltott kacsa esete és Dr. Cowan water videója eszembe juttatja azt, hogy a befecskendezett víz milyen víz lehet, és még mi lehet hozzáadva.
  A nukleáris atom reakcióknál használt vízre (D2O, T2O) jellemző, hogy található bennük egy nagyon reakcióképes, instabil, gerjesztő részecske, a felesleges neutron, ami akkor veszélyes, ha felszabadulva be tud kerülni egy úgynevezett magreakcióba(reakció lehetőség nélkül elbomlik). Ha reagál, akkor ez a szabad neutron újraszervezi egy másik olyan elem magjában, ami képes neutront felvenni, a protonok térszerkezetét a töltésükön keresztül, ami maghasadáshoz vezet. Nukleáris katasztrófához, ionizáló sugárzáshoz. Materiális deformációhoz, alakvesztéshez, elektromos vezető képesség változáshoz. (Nukleáris fegyver – Wikipédia; Fúzióval felerősített fissziós bombák rész alapján)
  Maga az oltás kiváltotta fizikai reakció is kísértetiesen hasonlít a fissziós mechanizmusra. Összepréselt állapotból hirtelen felmelegített és szétterjedt oltóanyag mintha pont egy ilyen reakciót váltana ki. A sugárzásnak van egy hatósugara is, amikor ebbe valaki belekerül, abból a rezonanciák alapján át tud venni, ami magyarázat lehet a kérdéses, ‘az oltottak mit adhatnak át’ esetre.
  A normál betegségek, láz nem jár ilyen nagy energiájú, és hatósugarú neutron reakcióval, Normálisan H2O van bennünk vízként.
  Persze lehet, hogy tévedek. -:)

  1. Témába vág:
   A nehézhidrogén (deutérium) esetében azonban a helyzet egészen más. Ez az egyetlen olyan elem, ahol az izotópeffektus lényeges szerepet kap, mivel itt a deutérium tömege kétszerese a könnyű izotópénak . A biológiai rendszerek általában igen érzékenyek a víz – mint oldószer – egyes fizikai, fiziko-kémiai jellemzőire. Ezért a nehézhidrogén fenti izotópeffektusához hozzájárul még a biológiai rendszereknél a nehézvíz egyes oldószer-tulajdonságainak a megváltozása is.
   Bizonyított tény, hogy a nehézvíz szignifikánsan meghosszabbítja az élőlények napi életritmusát – szinte lelassítja a biológiai órát. Ezt a hatást egysejtűeknél éppúgy megfigyelték, mint növényeknél, rovaroknál, madaraknál és rágcsálóknál. Ma sem tisztázott azonban, hogy a hatást milyen mechanizmussal fejti ki (Pittendrigh., 1973).
   Izotópos nyomjelzés • Nem sokkal a felfedezése és előállítása után, 1934-ben Hevesy György már izotópos nyomjelző gyanánt használta a nehézvizet, a víz emberi testben való körforgásának vizsgálatára. A nehézvíz nyomjelzőként való alkalmazása azóta széles körben elterjedt. Mivel a hidrogén nagyon sok szerves molekula alkotóeleme, a deutériummal való nyomjelzés sok molekula metabolizmusának vizsgálatában fontos szerepet játszik. Ilyen alkalmazás a „kettősen nyomjelzett víz” (doubly labeled water) nevű eljárás, amelynek az a lényege, hogy a vizsgált szervezetnek beadott vízmintában nemcsak a könnyűhidrogént cserélik ki deutériumatomokra – részben vagy teljesen –, hanem az oxigénatomot is 18O-ra.
   Ha az elméleténél maradunk, és a beadott anyag radioaktív olyannyira, hogy az másoknak is árt, akkor mérhető?
   Például vannak családok ahol oltott és oltatlan is van valamint
   PCE-RAM 10 Sugárzásmérő készülék is, amit használnak is, előfordult, hogy egymást is megmérték poénból, de a készülék mindenkinél ugyanazt az értéket mutatta mint a lakás bármely pontján.
   Az oltással foglalkozó személyzet, aki talán több tucat vagy még több ilyen fiolával napi 8 órában egy szobában tartózkodik érezné –e vajon magán a sugárfertőzés jeleit? Ha rájuk nem hat – miért nem?

 3. Erről nem szivárgott ki semmi:
  https://informatialibera.ro/hu/buliztak-a-nepirtok-avagy-boszorkanyszombat-volt-a-great-reset-satanistainal-egy-kupacban-feszitett-kariko-katalin-es-bill-gates/

  Lenne még egy történés, amiről nem nagyon tudunk semmit, pedig jelenleg ez is Thomas Rentz nevéhez kapcsolódik.
  Igaz eredetileg Füllmich, Mikovich csapattal indult , de most egy másik csapat irányítja tovább a körutat:
  https://crimesagainsthumanitytour.com/

 4. A Covid vakcinák: jó üzlet orvosoknak című videó alatt hivatkozott, a The Magic of Water videó egy újabb gondolatot ébresztett bennem.
  A ‘hány szála van a DNS-nek’ egy több helyen megtalálható felvetés, amelyben arról esik szó, mintha az ember elvesztett volna valamit(DNS szálak, 12-ből lesz 2), ami a része volt. Ennek újbóli megszerzése lenne valamilyen ‘felemelkedés’. Ezt is a DNS, mint fogalom újabb használati csalásának gondolom.
  A víz egyensúlyi továbbhaladási formája eszembe juttatja a testben lévő meridiánokat (számuknak köze van a 12-höz és többszöröseihez). Nekem úgy tűnik, hogy a test soha, de soha nem veszített el semmit, viszont ha a belső vízvezeték szerű hálózatos ásványi anyag “áramlás”, kapcsolódás rendszer blokkolódik, vagy akár csak nincs egyensúlyban, az fáj, vagy egy tünet lesz.
  Logikailag a ‘felemelkedettség’ az egyfajta fizikai egyensúly, amit mindenki, aki egészségesnek érzi magát, megtapasztal.

 5. Köszönöm a hozzászólását. Érdekes kérdéseket vet fel.
  Ott van a placebo téma (otthon két ‘oltatlanban’ -placebós, normál- víz van). A deutérium-trícium kombinációja. Az időzítés, a reakció beindulás ideje.

 6. Sajnos ezt a P.G.-nek szánt válaszom rossz helyen írtam.
  A tríciumról érdekesség még, hogy foszforral reagálva ‘foszforeszkál’.
  (Wikipédia -Trícium) Hasonló jelenség szintén kapcsolódik az oltásokhoz.
  Félve írom, hogy a halál, ami az oltásban van, egy nukleáris reakció lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük