Az X-Betegség

Heiko Schöning értékes háttérinformációkkal világít rá a világ eseményeire, és feltárja a mögöttük álló embereket és olyan machinációkat, amelyeket mindenkinek tudnia kell.

10 thoughts on “Az X-Betegség

 1. A 2023-03-09-én megjelent fordításomból szeretnék visszaidézni egy rövid részt. „Science behind the fake covid-19 narrative by Dr. Tom Cowan ; https://www.bitchute.com/video/RWmgFW9nkOMy/

  Ebben az adásban a vírus nem létezés témának egyik új aspektusára hívja fel a figyelmünket Dr. Cowan.
  A WHO mindenáron fenn akarja tartani a vírus teóriát, azzal a képtelenséggel, hogy kinevez egy tünetcsoportot egy betegségnek, aminek valójában számtalan oka lehet, de ezeket az okokat nem fogadja el bizonyítottnak, csak azt, hogy az általa hazudott nemlétező vírus lehet az egyetlen betegség ok. Vagyis az egy betegséghez köthető tünetek egyediségét próbálja elméletként elfogadtatni. A mantra szerint csak egyedi tünetek vannak- mindenkinél ugyanaz, aminek csak egyedi oka lehet.

  Megint egy szellemi logikai játékkal állunk szemben, ezért itt az ideje a nehéz kérdések feltételének, amiket eddig minden műsorvezető és újságíró elkerült.
  Dr. Cowan bemutat egy példát arra, mivel szoktuk bizonyítani, hogy van Télapó?
  1. a cukorka, amit az asztalon hagytunk, eltűnt
  2. láttunk képeket a Télapóról
  3. ajándékok vannak az asztal alatt
  4. Joey nagyon jó volt, így kapott ajándékot
  5. Frances nem volt nagyon jó, így csak virgácsot kapott
  Lehet összefüggés ezen dolgok között, ám mégsincs Télapó.
  Például Dr. Mccullough a nyilatkozataiban a vérrögökről, mint a covid egyedi tünetéről beszél. Evidenciaként feltételezi, hogy „ezek” speciális vérrögök, amik a vírus miatt vannak. Olyan ez a gondolkodás, ami követi a fő narratívát, megkérdőjelezetlen állításként kezelve a vírus létét, anélkül, hogy ismerné és utánajárna a tünet valós okának.
  Más betegségnek is lehet vérrögképző hatása”

  A legnagyobb rémhír, vírus és betegség, NWO önellentmondásos modell a Télapó, amikor tényként állítják a létezését, bár ezt nem ellenőrzik. Ez elvileg jóhiszeműen közzétett valótlanság, de szerintem rosszhiszeműen. Ez a hazugság nem lehet jóhiszemű, hiszen ártó következménye is van.
  A Télapó létezése, illetve a Télapó hozza, terjeszti, mindenhová eljut, és büntet vagy jutalmaz ijesztgetés elhitetése félelemkeltő, mert lehet virgácsot is kapni. Valójában azzal lehet szembesülni, hogy időnként megjelennek csokifigurák és a virgácsok a boltokban, a kereskedők által elkövetve a szándékosságot a megjelenítésben, az előállításban és a terjesztésben. Minden Télapó termék „mutáció”, vannak közös jellemzők, és eltérőek is. Az agresszív, szándékos és mesterséges csokifigura terjesztés akadályozza a teóriával szembeni érdemi fellépést, pedig károsultjai is vannak a mesének, azok, akik a rémhír következtében virgácsot kapnak. Akadályozott a virgácsok elleni védekezés, mivel engedélyezett a gyártás és terjesztés.
  Pedig nincs is Télapó. Rémhír. Vagy nem? Mert rémhír nincs, csak hír, amit ijesztgetésre használnak. Ami alapján üzletet csinálnak, az egy valós fegyver (virgács), és nem törődnek az ijesztgetés hatásával.
  A bűnös mégis az, aki azt állítja, az IGAZAT, hogy Télapó nincs, pedig a valótlant állító nem bizonyítja az ellenkezőjét, azt, hogy van. A gyártó készít virgácsot és a büntetést másra bízza a nemlétező nevében.

  9:30-nál bemutatásra kerül Dr. Robert Malone könyve, melyben leírja, hogy a „virgács” készítésért volt felelős, amiből „ virgács” biofegyver üzletet készültek indítani. Előzőleg pedig elhangoznak a háttér részletei. Kb. a 15-18-ik perc között hangzik el, hogy Lichtenstein az egy olyan ország, ami nem EU és nem WHO tag. Viszont az összes oligarcha, aki pénzeli és szervezi a mesék „biofegyverkénti valóra válását”, valójában vegyi fegyverkénti, kémiai virgácskénti valóra váltását, ott székel.
  A földrajzi helyhez kötötten elkülönített oligarchák is testben élnek, halandók, és betegek is, nincs kivétel, betegség mindig lesz. Hiába nem adnak maguknak a saját gyártású virgács fegyver méregből.
  Viszont amíg a tudósok falaznak ezen oligarcháknak, és nem mondják ki, hogy a vírus léte hazugság, a fegyverek nem biológiai, hanem vegyi fegyverek, és hazugság a One Health mese is, addig folyik tovább a terror.

  Az orvostudományos „felvilágosítóink” az élére álltak a hamis narratíva terjesztésnek, ebben élen járnak, vagy ebben járnak az élen, nem a valóság és az igazság bajnokai. Húzzák az időt, és azt nem veszik észre, hogy már kevesebb, mint egy hónap van, és nyerni fog a sátán. Miután minden szempontból körül van járva a történet, az én szememben jelenleg a „tudósok” a fő kulcspont a népirtási folyamat leállításhoz, pl. Malone, mivel ők az állandó hivatkozási alap a hazugságokhoz. A megbízók is mondhatják azt, hogy egy hibás kutatást finanszíroztak. A tudomány valós alapokra helyezése a megoldás a cirkusz megfékezéséhez. Nincs más megoldás. Akkor se lenne más megoldás, ha még több időnk lenne, és minden más megoldás után ez a kérdés nyitott maradna.

 2. A héten megjelent két bejegyzés az atom témával kapcsolatban, ami az atom és az elektromágnesesség működésének a további átgondolására késztet. Ez a téma az emberi élettan és a természeti folyamatok megértéséhez szerintem még sokszor elő fog fordulni, így mindenképpen érdemes az erre irányuló figyelmet fenntartani. Az aksigyár témához is kapcsolódik.

  1.DR. TOM COWAN AND THE HOAX OF NUCLEAR WEAPONS: ONE LESS THING TO FEAR címmel felkerült egy videó, aminek témája korábban már szóba került. 2023-08-21-én jelent meg róla az ismertetőm. Az eredeti címe: DR TOM COWAN: WHAT IS A NUCLEAR WEAPON. https://www.bitchute.com/video/dM0lFzlxATh3/
  Ebből idézem Dr. Cowant, aki Akio Nakatani Death Object című könyve alapján átveszi azt az állítást, kísérlettel igazolt tényt, hogy tudományosan lehetetlen létrehozni atombombát. Az erre irányuló kísérlet megbukott.
  „Dr. Cowan Nakatani könyvéből több gondolatot is kiemel.
  – Ahhoz, hogy egy robbanásszerű maghasadás következzen be, a rendkívül gyors reakcióképes neutronoknak nagyon rövid idő alatt sok hasadt magot kell eltalálni. Ez viszont olyan, mint sörétes puskával lőni szúnyogra. A valóságban nagyon nehéz adott térben a neutronoknak eltalálni a hasadt magokat.
  – Mivel a reakció nagyon összetett, az elméleti számításokat mindig vissza kellett ellenőrizni a gyakorlatban. De a hivatkozott források szerint mindig úgy érezték, hogy nem tudják összehozni a működést, van valami leküzdhetetlen akadály. A maghasadás erejét nem tudták koncentrálni. Tévedés azt hinni, hogy az emberi találékonyság olyan határtalan, hogy bármit megtehet.
  – Egy szimuláció úgy történik, hogy van egy elméleti folyamatszabályozás, kiinduló paraméterekkel, ami több száz komponenst jelent. Akkor még nem volt olyan (szuper) számítógép, amivel a vonatkozó komplex számításokat el tudták volna végezni. A számításaikkal még nem tudták szimulálni a robbanás létrejöttét. Pontosan azt szimulálták, hogy egy ponton „katasztrofálisan meghibásodik” a fegyver, és nem éri el a célt.”

  2.Roszatom: kedvezők a gyorsneutronos reaktorok tapasztalatai ; Forrás: https://kuruc.info/r/4/272011/ ; Ez MTI alapján megjelent hír, és az oldal bér(nyúl)kommentelője által hozzáfűzött magyarázat a szabályozott hasadásos láncreakciót említi meg működési elvként.
  Atomenergiát az atomerőműben használnak, de kérdés, hogy ott milyen művelet zajlik. Maghasadás vagy magfúzió, ahogy a Wikipédiában szerepel, amit én is átvettem az oltás hatás találgatáshoz korábban, vagy esetleg más? Mi van akkor, ha az atomerőmű fűtőeleme egyszerűen egy uránium, vagy plutónium óriás akkumulátor alkatrész? A technika pedig a jól ismert, és működő töltéstárolás, és töltés áramoltatás? Neutron nincs. Amikor ezek a sugárzó, radioaktív elemek még a földben vannak, nincsenek kibányászva, térbeli „radioaktív” vonzást biztosítanak a Föld elektromágneses folyamataihoz. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ez is szükséges közvetve a termékenységhez, az egészséges szaporulathoz, közvetlenül az életkorhoz, a térbeli tájékozódáshoz, a légköri folyamatokhoz, és ha ki vannak termelve, ez a komplex földi éltető hatás is eltűnik.
  2023-08-28-án írtam: „Érdemes kicsit még a vörös hús témánál és a szúnyogoknál maradni, no és az atombomba robbanás kialakulás helyes számolásánál. Vagyis, hogy a papíron számolás szerint nem találja el a szabad neutron a célzott magot, olyan, mintha söréttel lőnének szúnyogra. Nincs meg a vonzerő. A nőstény szúnyog egy beszívott vér adag(meleg vasleves) után, amikor vérbő, vonzza a hímet, a megtermékenyülést, majd petézik. Aztán újabb szívás, újabb petézés, 3-4 naponta.
  A kifejlett nőstény élettartama pár hét. Embernél mi azt látjuk, hogy a meg nem termékenyült petesejt vérrel együtt időszakosan kiürül. De mi van előtte? Peteéréskor kellene lenni helyi vas felhalmozódásnak, aminek a mágnesessége vonza a másik nemet, a hímivarsejteket. Amikor vérbő egy nő. A ciklus “lejártánál”, megtermékenyítés nélkül a vas felesleg kiürül. Így a vörös hús tiltása is a sterilizálás stratégiájának eszköze lehet. Nőknek fontos a vas, a vegetáriánusoknak is valamilyen hasznosuló formában.”
  Valamilyen ciklikus elektromágneses hatásra kell, hogy a nőkben a vér helyzete mozogjon, de csak egy meghatározott életkortól-életkorig. (Azt már írtam, hogy a felnőtt Egy-éniséghez tartozik a fizikai (szűz Föld, a szív) és kapcsolati (mérleg Hold-a szív szinuszcsomója) egyensúly.) Az életkorban, a nemiség be és kikapcsolásában, az öregedésben is szerepet játszhatnak a sugárzó elemek.
  Mindenesetre a nem megfelelő mennyiségű, minőségű és időzítésű sugárzás, a nem megfelelő formában felvett sugárzás, elektromágneses hatás mindenféle torzuláshoz és akár a korai halálhoz vezet.
  A WHO szerintem nem vizsgálta a témát, hallottunk volna róla. Nekik minek is, hiszen a terroristáknak annál jobb, minél több a halál és a károsodás, ezért vannak kifizetve.

  1. Az atomenergiával kapcsolatban lenne megjegyzésem: 35 éve ezermilliárdokat toltak a fúziós, pontosabban a forró fúziós kutatásokba nulla eredménnyel. Mostanában azért bukkannak fel állítólagos eredmények, mert az olaj nagyon fogy, az EOEI értéke pedig rohamosan közelít az 1-hez (egységnyi energia befektetéssel kitermelhető energia mennyisége. Ha ez eléri az 1-et, az olaj alkalmatlanná válik energiatermelésre).

   Ki kellett hát valamit találni a tömeg megnyugtatására: az a forró fúzió meséje. Egyébként pont Grandpierre Atilla is tagja volt annak a csoportnak amelyik bebizonyította, hogy nincs semmiféle forró fúzió. A csillagok belsejében a legmagasabb hőmérséklet maximum néhány ezer fok, ebből sosem lesz fúzió.
   A fúzió, valójában a naptól elég messze történik a jéghideg űrben, ahol az összesűrűsödő gázok több millió fokos hőt termelnek. Ez a hidegfúzió, aminek a létét, a mai napig tagadja a hivatalos fizika.

   Hiába bizonyított nem érdekel senkit.

   1. Van egy olyan sejtésem, hogy a testben a máj működését se véletlenül szeretné érteni Dr. Cowan.
    Az is ilyesmi működés lehet. Tipp.

  1. Ahogy vírus sincs, emberi genom sincs. Napi mese habbal. Napi hazudozás. Attól, hogy valaki mondja, “vallja”, még semmi nem lesz igaz, nem lesz bizonyított. Jogilag figyelembe nem vehető.

  2. Az ilyen hírek azt a látszatot kívánják fenn tartani, hogy az oltásokban van élő anyag, biológia anyag. De nincs. Hidrogél nanotech anyag, grafén oxid, grafén dioxid, egyéb mérgező nehézfémek, SM102 vagymás mmérgező anyagok vannak benne. Nincs egyikben se se DNS, se tüskefehérje, se semmilyen más biológiai anyag. Ezt már rég bizonyította Poornima Wagh és tudóstársai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük