Hülyék vagyunk? Vagy csak úgy bánnak velünk, mintha hülyék lennénk? – kérdezi Neil Oliver

GB News


https://www.bitchute.com/video/tbbKimkGsA6K/


Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=fmziW3E3k38

Fordítás: RedR

9 thoughts on “Hülyék vagyunk? Vagy csak úgy bánnak velünk, mintha hülyék lennénk? – kérdezi Neil Oliver

 1. Két meme jut eszembe, az első már a “pandémia” kezdetén keringett a neten:

  “Képzeld mennyire halálos az a vírus ami nem érinti azokat akik tesznek az egészre.”
  “Valahogy megoldották, hogy a köhögés, szipogás és tünetmentesség démonizálva lett. De eközben az agyvérzés, a vérrögképződés, az idegrendszeri rendellenesség * és a “hirtelen meghalt” szindróma normalizálva lett.”
  (*Hozzátehetjük a szívrohamot, a turbórákot és egyéb efféle “semmiségeket”)

  Kétségtelen, hogy gondolkodni képes emberekkel ilyesmit nem lehet elhitetni.

 2. Egyértelmű hogy Európa és a Nyugat elleni világháború zajlik, és igen, a többség nem látja, nem azért mert “hülyék” hanem mert nem akarják látni.

  Az is szembeötlő ahogy a történelem ismétli önmagát, éppen a jelenben a 2. vh előtti időszak egy változatával.
  Mindkét időszakban a világvezetés egy mesterséges gazdasági válságot idézett elő a nyugati és európai régiók országaiban.
  Az akkori USA székhelyű zsidó bankár elit, a mesterséges válságokkal provokálta Európát, mire reakcióként megjelent az európai antiszemitizmus tömegbázisa. A Bush dinasztia akkori tagja segítette hatalomra Hitlert, és megkezdődtek a zsidók elleni pogromok.

  Ukrajna hitlerét is egy amerikai eminens globalista juttatta hatalomra. Ukrajnában is megkezdődtek a zsidó-üldözések már jóval az éles háború kitörése előtt – de nemcsak ott, az antiszemitizmus egész Európában és a fasisztoid elitimádó megnyilvánulások lassan már intenzívebbek mint a 2. vh előtt. Mindkét időszakban a médiák vették át az irányítást a társadalmak felett. Mindkét időszakot egyedülálló mértékeben jellemezte a média-propaganda, a pánikkeltés és az egészen bődületes mértékű tömegmegtévesztés. Az oltáskártyával történő szegregációs kísérlet pedig egy-az-egyben a korabeli hitleri zsidóüldözés fázisait idézte fel.

  Csak azért mert az ellenség nemcsak bombákat szór, hanem méregoltásokat és egy totális gazdaság- és kultúrarombolást, attól a háború háború “csak” az utóbbi esetén is.

  Mind a 2. világháború esetén mind a jelenben, ugyanazon lobbi egyik keze indítja a háborút, a másik keze pedig visszaüt, majd az első kéz újra üt – mi csak a passzív elszenvedő alanyai vagyunk. Mindkét háború mögött az iszlám arab vezetők a szürke eminenciások , és mindkét háborúnak ők és a muszlim tömegek a nyertesei. Mi fehérek (keresztények és ateisták) és zsidók pedig a fő célpontok voltunk és vagyunk: a világ-iszlamizációs népirtó program célpontjai. Az iszlám vezetők csupán parasztvakítás céljából szövetkeztek a fajáruló zsidókkal és fajáruló fehérekkel. A fehérek és zsidók nagy többsége, bár nem hülye, ezt nem hajlandó észrevenni.

  Csak azért mert a tömeges illegális bevándorlók kezében még nincs puska, és mert számolatlan millióik már a megszállt európai és nyugati országokban nevelt fel néhány nemzedéket, még nem ok arra hogy ne nevezzük őket annak amik: megszálló csapatok.

 3. Ez az egy botrány elég kellene legyen minden gondolkodónak, hogy ne oltassa magát. Engem legalábbis így oltatlanul is földbe döngölt. Rá is kerestem a neten, hogy tényleg igaz-e a hír.
  Bizony igaz: José María Fernández Sousa-Faro aki az európai PharmaMar elnöke 200 ezer Eurót fizetett azért, hogy sóoldatot kapjon, és bejegyezzék, hogy megkapta az oltást. Letartóztatták.
  Megdöbbentő. Hogy valaki, akinek nyilvánvalóan teljes körű tudása van az oltásról, ilyen sok pénzt fizessen azért, hogy ne kapja meg…
  Ennek ellenére nem pattan ki botrány? Egy olyan nagy botrány, hogy beleremegnek a falak is? Hogy mindenki zsebében kinyíljon a bicska, most már azokéban is, aki oltattak? Mi ez? Mással megitatja a méregpoharat, az ő poharában meg sóoldat van?
  Nagyon felbosszantott! A gyomrom is összeszorult!

  1. Ha egy hírben ezt olvassa ” José María Fernández Sousa-Faro aki az európai PharmaMar elnöke 200 ezer Eurót fizetett azért, hogy sóoldatot kapjon, és bejegyezzék, hogy megkapta az oltást. Letartóztatták.” akkor biztos lehet benne, hogy egy szó sem igaz az indoklásból.
   Ami valószínű inkább a propaganada része ez a “hír” is. Mert akár igaz akár nem, a későbbiekben kedvező alapot szolgáltat arra vonatkozóan, miért is van szüksége az embereknek a mikrocsippel ellátott “gyógyszerekre”. Állítólag majd igazolja, hogy a cuccot valóban megkapták -e.

   1. Ezt nem értem.
    Az én általam írt mondatban mi az indoklás, ami nem igaz? Az, hogy 200 ezer Eurót fizetett? Vagy, hogy azért hogy sóoldatot kapjon? Vagy a tény nem igaz, hogy letartóztatták? Ebben mi lehet a propaganda? Hisz sehol nem lehet hallani a fősodratú médiában? Az összeesküvés-elmélet propagandája? Erre gondolt?

  1. Az “értelmiség” egy takonygerincű moslék biomassza . Lehet ragozni, meg finomkodni, hogy ááá, dehogy, meg nem is annyira .

   De, annyira !!! És én is nagyon finom voltam.

 4. Ha egy hírben ezt olvassa ” José María Fernández Sousa-Faro aki az európai PharmaMar elnöke 200 ezer Eurót fizetett azért, hogy sóoldatot kapjon, és bejegyezzék, hogy megkapta az oltást. Letartóztatták.” akkor biztos lehet benne, hogy egy szó sem igaz az indoklásból.
  Ami valószínű inkább a propaganada része ez a “hír” is. Mert akár igaz akár nem, a későbbiekben kedvező alapot szolgáltat arra vonatkozóan, miért is van szüksége az embereknek a mikrocsippel ellátott “gyógyszerekre”. Állítólag majd igazolja, hogy a cuccot valóban megkapták -e.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük