Itt a járványszezon, de nagy a tájékozatlanság

Továbbra is számos hit és tévhit terjed a tömegmédiában az mRNS vakcinákról és a pandémiáról, amiket fontos ellensúlyozni, különösen a média által beharangozott járványszezon idején, ezért dr. Szilák László biokémikus, molekuláris biológus szakértővel beszélgettünk az “Új Percek” podcast 71. kiadásában.

Ez alkalommal segítségemre érkezett a podcast visszatérő vendége, Dr. Kovács János Ferenc szakgyógyszerész is. Rendkívül frusztrálónak tartom, hogy még mindig a C-19 vakcinákról és a tudomány politizálódásáról és elüzletiesedéséről kell beszélnünk, mintha légbőlkapott elméleteket osztanánk meg, miközben 3 éve itt ez a temérdek bizonyíték arra, hogy súlyos problémák vannak a hivatalos (WHO) narratívával.https://szkeptikuskerekasztal.com/itt-a-jarvanyszezon-de-nagy-a-tajekozatlansag/

A felvételen említett tanulmány:
https://www.mdpi.com/2227-9059/11/8/2287https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37626783/
Figure 5. pontban található az említett ábra.

5 thoughts on “Itt a járványszezon, de nagy a tájékozatlanság

 1. GYŐZELEM!!! VÉGRE KI LETT MONDVA, HOGY A COVID-19 SZINTETIKUS VÍRUS VOLT!!!!!

  Hatalmas köszönet Dr. Szilák Lászlónak, és Dr. Kovács János Ferencnek az előadásért.
  Mert végre a szakemberek is megerősítették azt, amit mi igazságkeresők kutatásaink során felismertünk.
  A beszélgetést folytatni kell! Visszavárjuk őket!!!!

  1.) PCR-TESZT, ÉS CÁFOLATA, GÉNBANKI FELHASZNÁLÁSA
  A PCR teszt feltalálója, Kary Mullis azt mondta, hogy nem használható a COVID-19 vírus kimutatására, és azt sem tudja kimutatni, hogy a vizsgált személy fertőző, és azt pláne nem, hogy milyen betegségre.
  A PCR-teszt jelentősége abban van, hogy a tudósoknak nem állt rendelkezésre a kutatásokhoz elegendő emberi DNS, azért a PCR-tesztet erre találták ki, az emberi DNS-sokszorosítására.

  Mire kellett ennyi tömeges PCR-teszt?
  Hogy mindenkitől szerezzenek DNS-st, és vigyék Wuhanba, a Kínai Kommunista Párt és Bill Gates által üzemeltetett génbankba.

  PCR-TESZT CÁFOLÁSA FDA-BIZONYÍTÉKKAL:
  Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) által most közzétett dokumentum nyíltan elismeri, hogy a vuhani koronavírus (Covid-19) hírhedt PCR-tesztjét nem valódi mintákból fejlesztették ki, hanem a megfázás genetikai anyagának tűnő anyagból.
  Valódi minta azért nem volt, mert a Covid-19-et soha senkinek nem sikerült izolálni.
  Ezért nincs is olyan törvényes teszt, amely pontosan azonosítaná a SARS-CoV-2 jelenlétét.

  Az FDA dokumentumában egyértelműen szerepel, hogy a PCR tesztkészletekben a szokásos szezonális influenza genetikai anyagot használták vizsgálati markerként, mivel a hatóságok tudták, hogy a vizsgálatok „pozitív” tesztet fognak eredményezni, így lehetővé tették számukra, hogy ezeket az eredményeket felhasználják a „Covid” narratíva-terjesztéséhez.

  Idézet a dokumentumból:
  „Mivel a teszt kidolgozásakor és a vizsgálat lefolytatása idején nem álltak rendelkezésre a 2019-nCoV mennyiségileg meghatározott vírusizolátumai CDC felhasználásra, a 2019-nCoV RNS kimutatására tervezett vizsgálatokat in vitro átírt teljes hosszúságú RNS karakterizált törzseivel tesztelték. (N gén; GenBank hozzáférés: MN908947.2) ismert titerű (RNS-kópiák/µL) humán A549-sejtek szuszpenziójából és vírustranszport tápközegből (VTM) álló hígítóba keverve, hogy utánozzák a klinikai mintát.”

  Egy másik kinyilatkoztatás a dokumentumban az FDA beismerése, hogy a teszteredményeket „összevonják”, így pontatlan számokat állítanak elő, magyarul: az FDA olyan adatokat gyártott, ami alátámasztotta a hamis narratívát.
  https://www.fda.gov/media/134922/download

  2.) MIRŐL SZÓL A VAKCINÁZÁS: A SZINTETIKUS EMBER LÉTREHOZÁSÁRÓL
  Az 1992-es Agenda 21 keretében egyezményt írtak alá arról, hogy minden élőlényt, fajt digitálisan meg kell szekvenálni, adatbázisba, un. génbankba kell helyezni, globális közös eszközként kell elismerni, és elérhetővé kell tenni a biotechnológiai ipar számára „engedélyezésre”.
  Ez azt jelenti, hogy a szintetikus oltással létrehozott új fajok, az embert is beleértve az összes élőlény genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben.
  https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth/

  3.) SZINTETIKUS VÍRUSOK LEGYÁRTÁSA
  Pekingben található a Sino Biological nevű cég, amely SARS-Cov2 mRNS gyártására és értékesítésére szakosodott.
  Jelenleg ennek avírusnak 280-féle mutációjával rendelkezik.
  https://www.bitchute.com/video/pT1n1yg0Z2eg/

  4.) VÍRUS IZOLÁLÁS ÉRDEKES MÓDSZEREI
  “Az emberek szeretik azt állítani, hogy „vírusok” genomját megtalálták, de hogyan lehet megtalálni annak a genomját, aminek a létezése eleve nem bizonyított?! Sehogy.
  Minden “vírus” genomot számítógépes programokon keresztül állítanak elő az “illesztésnek” nevezett folyamattal, az összehangolási folyamat RNS-fragmensekkel kezdődik, és egy genomot épít fel, ez a genom nem létezik egyetlen emberben, állatban vagy növényben, sem sejttenyészetből vagy bármi másból, mert ez egy elméleti kategóriai.
  Ezért nevezik őket „in silico” genomnak , ami azt jelenti, hogy „számítógépes modellezés vagy számítógépes szimuláció révén” látható kizárólag.”
  A MODERN TUDOMÁNYOS VÍRUSIZOLÁLÁS ( ÉS EZ NEM VICC, ÍGY CSINÁLJÁK):
  “A sejtkultúra-kísérletek során a kutatók mintát vesznek valakitől, aki pozitívnak bizonyult a kérdéses „vírusra”, és más anyagokkal , például majomvesesejtekkel (Vero-sejtek), szarvasmarha-magzati szérummal, antibiotikumokkal, tápanyagokkal stb. és a tenyészeteket általában CO2-t tartalmazó folyékony inkubátorban növesztik, és néhány nap múlva a sejtek citopátiás jelenségen mennek keresztül, ahol szétesnek és elpusztulnak, és az okot a “vírusnak” tulajdonítják.”

  “A “vírusok” létezésének bizonyítására szolgáló módszertan nem követi a tudományos módszert, és sokszor megcáfolták, és a “vírusok” vagy feltételezett genetikai anyagát kimutatni hivatott tesztek hibásak, ez arra enged következtetni, hogy a virológia pszeudotudomány. ”
  https://nikolaosanaximandros.gr/kanenas-ios-den-exei-apodeixthei-pote-oti-yparxei/

 2. Ismét nem láttunk vírust, nagyon rejtőzködik a semmi.
  Bemutathatatlan.
  Végig a Gergő arcán néztem a rezzenéstelenséget, amivel végig tudta hallgatni a kérdéseket, válaszokat.
  Gratulálok. Remélem, ő sem gondolja komolyan, hogy az elhangzott történeteknek sok közük volt a valósághoz.
  Én ne értettem semmit az elhangzottakból, az elmúlt 2 évben Dr. Cowan előadásokon “nőttem fel”.

 3. Még itt is sok a süket duma.
  Először is amit a kínaiak adtak meg DNS-t a tüskefehérjére illetve a vírusra, azt keresik ezekben az ún tesztekben. A 30-as melegítési ciklusnál már 80% a hamis eredmény. 35 felett minden eredmény pozi5tív lesz, csak a vizsgálók akaratán múlik mit fogad el pozitívnak és mit nem.
  Másodszor Hollandiában már kutatások megtalálták ezeket a az állítólagos tüskefehérje és vírus DNS szekvenciákat, mégpedig avokádóban, paradicsomban, paprikában, sárgarépában, káposztában és hadd ne soroljam.
  A szennyvízben is ezt az állítólagos DNS szekvenciát keresik.

  Nincs izolálva a vírus. Soha senki se látta a vírust mikroszkóp alatt. Soha senki nem fényképezte le, nem filmezte le, nincs róla semmi. Az összes állítás, ami izolációról szól hazugság.
  Ugyanakkor tény, hogy a grafén oxid pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja mint az állítólagos kovid vírus, valamint az is tény, hogy már 2017 óta az influenza oltásban is ez van, a kovid oltásokban ez van, már elismerték a gyártók is, rá van kenve a maszkokra, ez is tény, a PCR mintavevő pálcákra is rá van kenve, az is bizonyított tény.

  Szóval szekvenálhatnak ide meg oda is ahová akarnak.

 4. Oltatlan vagyok és az is maradok, családommal együtt! Hacsak le nem fognak és belém nem döfik!
  A Doktor úrtól szeretném kérdezni, hogy a cseppet tisztán, vagy vízbe csepegtetve?
  Ha vízbe, akkor mennyibe? Köszönöm szépen a választ előre is.
  És köszönöm a stáb áldozatos munkáját, amit értünk tesznek.
  Nem tudunk ezért elég hálásak lenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük