WHO diktatúra: elhallgatott részletek az új járványügyi szerződésből – Szakács Árpád

Az Ultrahang legfrissebb adásában Szakács Árpád újságíró, publicista volt a vendégünk, akivel az ENSZ minapi döntése kapcsán beszélgettünk a WHO diktatúráról, a tervezett járványügyi szerződésről és az abban rejlő veszélyekről.

13 thoughts on “WHO diktatúra: elhallgatott részletek az új járványügyi szerződésből – Szakács Árpád

 1. Hála, köszönet és tisztelet a videó megjelenését megelőző sok munkáért. A további próbatételekhez sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok.
  Ébresztő Magyarország!

 2. Tisztelet és köszönet Szakács Árpádnak a remek összefoglalóért, Király Tamásnak pedig azért, mert lehetőséget adott erre.
  Nem tudok más csatornát, médiumot, akik felvállalták volna ezt az ügyet, pedig az emberiség legfontosabb kérdéséről van szó.

 3. Már itt vannak. És a kormánynak kényelmes helyzet ez, mert hogy nem kell semmiért felellőséget vállani.
  Ha pedig a károsult jogi útra akarja vinni az ügyét, annak nem lesz semmi esélye.

  És mi lesz ennek a következménye ?

  Forrás:
  BEYOND THE RESET – Animated Short Film
  https://www.youtube.com/watch?v=vWkepoLUZfs

 4. Kb. a 39-ik perctől javaslom a meghallgatás elkezdését, aztán az elejétől.

  A tetteket illetően mindig megy a teketóriázás, hogy milyen lépés lenne a megfelelő. Ez addig megy, amíg ki nem futunk az időből, vagy már csak nagyon végzetes, hatalmas károk bekövetkezése mellett lehet ellenállni, sokkal kisebb eséllyel.
  Igazából a leggyorsabb, leghatékonyabb lépést kellene megtenni, az XX-től megszabadulni. Most.

 5. 1. A kormány, ill. parlamenti pártjai az ország függetlenségét szavatoló törvény megalkotását tervezik a hírek szerint. Az elmúlt évek járvánnyal összefüggő tapasztalatai és most az ENSz-ben aláírt vállalások kétségessé teszik e szándék őszinteségét. Amennyiiben az állam vezetése nem lépteti ki hazánkat a WHO-ból, ill. annak tagságától függetlenül továbbra is maradéktalanul végrehajtja az utasításait, úgy hozzájárul a globális népirtás keretein belül a magyarság kipusztításához is. Még akkor is, ha mindezt kényszer, zsarolás hatására teszi.
  2. Szakács Árpád tájékozott és bátor újságíró, bizonyára többet tud, mint amennyit itt el tudott mondani. A WHO-ról tudni kell, hogy a humán egészségügyön kívül feladata lesz az állategészség ügye, a környezetvédelem, a „klímaváltozás ellen harc” felügyelete, valamint a globális élelmiszer- és ivóvízellátás feletti rendelkezés is. Ez a „One Health” koncepció (https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/one-health). Mint tudjuk, a WHO valódi főnöke és irányítója W. Gates, aki köztudottan intenzív munkát folytat a Föld túlnépesedésének megállítására, csökkentésére. Mindez azt jelenti, hogy ennek az „úrnak” most már minden eszköz a rendelkezésére áll ahhoz, hogy terveit megvalósítsa. A covid járvány a biofegyvernek minősíthető vírussal és a „védekezés” céljára már korábban kifejlesztett génmódosító oltóanyaggal csak főpróbája volt a depopulációhoz szükséges és lehetséges intézkedéseknek, ezek javított változatát éppen azok a szerződések teszik lehetővé, melyekről Szakács úr, a Mi Hazánk képviselői és sokan mások beszélnek. Sajnálatos, hogy éppen a népirtás szándéka nem hangzik el, holott minden ebbe az irányba mutat, ez a cél. Nem mellékes az sem, hogy a megvalósítás során a Föld lakosai elvesztik minden vagyonukat és rabszolgasorra jutnak, totális diktatúra vár rájuk (ami Orwell látomását is messze meghaladja).
  Ha mindez nem jut a lakosság többségének tudomására és nem indul jelentős tiltakozás, akkor a magyar nép végképp elveszett.

 6. Hétfőn a Bundestag-ben egy jelentés volt a WHO-val való szerződésről.
  Dr. Jürgen Otto Kirchner Biologus jelentette, hogy a WHO mulasztokat követett el.

  A lényeg ebből,

  “Der Grenzwert für DNA, die in zentralen Arzneimitteln enthalten sein darf, ist zehn
  Nanogramm. Gefunden wurden (…) gigantische Überschreitungen dieses
  Grenzwerts für ein wirklich sehr bedenkliches Arzneimittel.”

  Az elnöklő asszony megtiltotta, hogy polgároknak elmondják a lényeget, ami
  az mRNA-oltóanyag DNA-val szennyezett. ( Nem kicsit, hanem nagyon. )

  Forrás:
  Petitionsausschuss: mRNA-Impfstoffe mit DNA verunreinigt – “Was wollen Sie den gebärfähigen Frauen erzählen?
  https://odysee.com/@RTDE:e/petitionsausschuss-mRNA-impfstoffe-mit-DNA-verunreinigt-was-wollen-sie-den-geb%C3%A4rf%C3%A4higen-frauen-erz%C3%A4hlen:7

  1. Ez egy nagy találat!
   Utólag nevezhetjük is hitelesség-fokozó vakcinának. (Sokan beadatták maguknak…)

   1. Csak kevesen tehették meg azt,hogy megtagadják, ne dolgozzanak!
    NEM nevetséges az,amikor munkavállalókat ZSAROLTAK meg,illetve a kormány
    áthárította a felelősséget a MUNKÁLTATÓKRA!
    Amúgy a MEGFÉLEM LÍTÉS VOLT A LEGJOBB FEGYVER A KORMÁNY KEZÉBEN,mert
    a megfélemlítetteken lehet jól URALKODNI–mint a Rákosi rendszerben–,illetve
    elhitetni a néppel,hogy az oltás valóban a hsznukra szoplgál.(Nagyot küzdöttem az
    életemeért!73 éves oltatlan.)

    1. Tisztelt Katalin!
     Igen, nem nevetséges. Szomorú, de inkább szánalmas.
     Ma kérdezzen meg egy embert, akit megzsaroltak, megtarthatta a munkahelyét, hány százszor vesztené el a munkahelyét inkább, azért, hogy az egészségét újra visszakapja? Hányszor rúgná szájba a munkáltatóját, amikor kényszerítette a méreg felvételét. A gúnyolódós olátáspártiaknak bezzeg lehetett nevetni rajtam: konteóson, sőt nevetnek ők még mindig!
     .
     Persze elnézést kérek, hogy merészeltem cinikus lenni! Jön majd még pár “felvonás”, amikor el lehet majd k*rni a helyes választást, és majd akkor is lehet a “megzsaroltak” kártyával takarózni.

    2. Nem azt értette meg, amit bejegyeztem. Ön a kiszolgáltatott „kisemberekről” ír, én viszont a propagandagépezetről. A (Sokan beadatták maguknak…) az nem konkrétan a vakcina.

 7. Egyébéként nem bántani szándékoztam Király Tamást, hanem felhívni a figyelmet arra, hogy aki ma 2023 őszén hirtelen nagy “oltás”ellenes hangot üt meg, érdemes megnézni korábban mit képviselt. Nem tartom őt rossz embernek, inkább túl naívnak. Őt kivételesen meg tudom úgy hallgatni, hogy ne legyen hányingerem. Az illúziók viszont nem jók, amikor zajlott az első felvonás, akkor az igazi bátrak elég kevesen voltak, lásd ezen honlap alapítóit, az igazi szabadságharcosokat. Akármelyik kormányközeli csoport, vagy vallási felekezetből kinőtt csatorna, aki ma szembe mer menni Agenda30 megvalósító intézkedésekkel, azok zöme holt volt 3-4 évvel ezelőtt? Láthattam, hogyan hódolnak be papok, felekezetek a covidizmusnak, a 777 oldalt rendszeresen látogattam; katolikus, hazai ortodox képviselők behódolásának voltam szemtanúja. Ma ezek a vallási vezetők hol vannak? Bármelyik kiállt-e a nyilvánosság elé, hogy bocsánatot kérjen? Egyről sem tudok. Aztán most egyre másra szaporodnak a kormányközeli megmondóemberek akik korábban a WHO nevét még csak a szájukra sem merték venni, nehogy konteósnak gondolják őket. Ma már nem szégyen annak lenni, amikor a hülye is látja merre haladunk. Ilyenkor könnyű bátornak lenni. Sosem lesznek egy szinten azokkal, akik kiállták a sza@rlavinát, és jelenleg is állják, amiért 2020 és 21-ben ellenszegültek. A Hit rádió rendszeres hallgatója voltam, láthattam első kézből ott is agymosást és agymosottságot. Aztán Tomifiú (biztos egy kis háttértámogatással) létrehozta az Ultrahangot, amit mindent összevetve pozitívnak gondolok, de ez a hazugságképviseletből halkan odasunnyogunk a szabadságharcosok oldalára stílus ez szerintem visszás. Belőlem legalább is nem vált ki pozitív érzelmeket. Nem egy és nem kettő ilyen csatorna van, akik ma úgy akarják megtartani hitelüket, hogy szőnyeg alá söpörnék cinkosságukat a depopulácós tervben. Enyje-bejnye ezeknek a csibészeknek, mondaná Gődény. így is lehet nevezni emberiségellenes bűnösségben résztvevő cinkosokat. Ezek a kis bitangok, ugye Tomika? Rosszfiú voltál 2020 és 21-ben. Számos politikusa is rosszfiú volt annak idején, egyik-másik kínvallatók, hazaárulók leszármazottja, vagy saját maguk is azok, de sebaj, ma még is ott szerepelhetnek a bábszínházban, akarom mondani országgyűlésben/országvezetésben.
  .
  De reménykedni lehet, hogy még lesz igazságszolgáltatás.

  1. Lehet, hogy a korábbi kamujárvány-celebek és megmondóemberek közül páran rájöttek, hogy ők végső soron éppúgy feláldozható gyalogok a globális sakktáblán, hiába kenyerezték/kenyerezik le őket mindenfélével, hogy végezzék el a piszkos munkát?
   Vagy időközben a valóság őket is utolérte? Mindenesetre jobb későn felébredni, mint soha.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük