Nemzetünk arculcsapása

A Hun TV műsorában Dr. Tamasi József és Novák Előd.

https://www.bitchute.com/video/efJoaheyrXoH/

https://www.bitchute.com/video/efJoaheyrXoH/

5 thoughts on “Nemzetünk arculcsapása

 1. Az azért eléggé kiábrándító, hogy a politikus Novák Elődöt nem nagyon érdeklik a Petővel kapcsolatban feltárt bizonyítékok és tények, hanem inkább a hivatalos narratívához, a mítoszhoz ragaszkodik. Az elmúlt 3 és fél évben a hatalmon lévők, sőt, az “ellenzék” túlnyomó része ugyanezt tette a kamu-kovid ügyben, és látjuk, hova vezetett! Az igazság, akármilyen kellemetlen, előbb-utóbb szembejön, és nincs menekvés!

  Nem lehet, hogy a Petőfi-laktanya átnevezése része volt annak a megalázó paktumnak, amelybe a magyar kormány belement az EU-s pénzek folyósításáért cserébe? A magyar nemzeti hős lecserélése a véres kezű Mária Teréziára a belterjes, degenerált Habsburg-dinasztiából – akik nem mellesleg teljesen meghamisították a magyar múltat és eredetet! – eléggé sokatmondó és sokkoló! Én csak egyetlen Habsburgról tudok, aki – amellett, hogy engedelmeskednie kellett a saját dinasztiájának -, szerette a magyarokat, és sokat tett értünk: a méltatlanul mellőzött József nádor. Ha már mindenképpen egy Habsburgról kellett elnevezni valamit, akkor miért nem róla?

  Vajon mikor fognak egy magyar kórházat átnevezni, mondjuk Szent Lászlóról Szent Tedros Görbejézusra?

  1. …”a Petővel kapcsolatban feltárt bizonyítékok és tények”-???????????

   1. Természetesen nem a hivatalos “tudomány” tárta fel ezeket, sőt, minden eszközzel igyekszik keresztbe tenni minden alternatív elméletnek.
    Ajánlom szíves figyelmébe Fuksz Sándor cikksorozatát a Szilaj Csikón “Magyar merénylet Petőfink ellen” címmel. Mindenesetre elgondolkodtató, és lehet, hogy előbb-utóbb az is bebizonyosodik, hogy a hivatalos narratíva (meg)hamis(ított), akárcsak a kovid esetében – milyen meglepő is lenne, ugye?
    Én mindenesetre eleve kétkedéssel fogadok mindent, ami hivatalos helyről jön, és nyitott vagyok mindenre, ami ésszerűnek és életszerűnek tűnik, még ha meglepő vagy akár tabudöntögető is.
    A jövőben rengeteg régi csontváz fog még kipotyogni a hivatalos “tudomány” szekrényeiből. Azok, akik ezekre alapozták a karrierjüket, hírnevüket, rangjukat és egzisztenciájukat, nyilván körömszakadtáig ragaszkodnak majd a régi dogmákhoz, de hiába. A kutya ugat, a karaván halad.

 2. örvendetes együtt látni a 3 úriembert, húzzunk már egyirányba, szanaszét.

  Tamasi doktornak kitartást kívánok a meghurcoltatáshoz. Ahogyan Te is tudod, úgy én is: A rosszindulatukon kívül sem bizonyítékuk, sem erejük nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük