USA: A fő felelősök beidézése és kikérdezése a világjárvány rossz kezelése miattRumble: https://rumble.com/v2b4ns4-usa-a-f-felelsk-beidzse-s-kikrdezse-a-vilgjrvny-rossz-kezelse-miatt.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/3EGxUOcfQO6D/

4 thoughts on “USA: A fő felelősök beidézése és kikérdezése a világjárvány rossz kezelése miatt

 1. Az ilyen Rachelle Walensky-féle pszichopatáknak egy normális országban nem a kongresszusi vizsgálóbizottság előtt kellene összevissza hazudozniuk és másokra hárítaniuk a felelősséget, hanem már régen bilincsbe verve kellett volna őket elvinni, ha egyáltalán működne az igazságszolgáltatás, és az FBI nem azzal lenne elfoglalva, hogy a méreginjekciót elutasító tanárokat azonosítsa és nyilvántartásba vegye. Nyilván ezért nem jut rá idejük, hogy a valódi gazembereket üldözzék. Még akkor sem, amikor a füstölgő pisztoly ott van az orruk előtt. Elvégre nem azért fizetik őket, hogy a kenyéradó gazdáik után nyomozzanak.

  A kongresszusi bizottságosdi és meghallgatásosdi majd szépen elül, mint mindig. Adtak a sz…nak egy jó nagy pofont, mint mindig. A szokásos gyanúsítottak pedig ismét megússzák, mint mindig. Business as usual.

 2. KÖZBEN az OROSZ CIRKUSZ ZSIDÓ KOLLABORÁNSAI MEG ELHALÁLOZNAK!!!

  Holtan találtak Andrey Botikovra, a Szputnyik V ún. “kovid” elleni ún. “vakcina” megalkotójára saját moszkvai lakásában, egy nadrágszíjjal fojtotta meg a gyilkos (vagy hős) az újvilágrend orosz kiszolgálóját. Botikov a Gamaleja Nemzeti Kutatóintézet ún. “virológusa” volt, tagja a “kovid” elleni orosz “vakcinát” kifejlesztő csapatnak.

  Oroszországban 60%-a kapott a lakosságnak a Szputnyik V adenovírus alapú injekció legalább egy adagjából. Noha állítólag a Szputnyik V nem követelt annyi áldozatot, mint az mRNS méreginjekciók, valószínűsíthető, hogy azt sem az emberi élet meghosszabbítására találták ki.

  Kapcsolódó:

  COVID Vaccine Creator Found Strangled to Death in His Apartment: Report (newsweek.com)
  https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2023/03/egyelore-csak-szputnyik-v-mereg.html

 3. Áttörés a tudományos világban: Végre hivatalosan is elismerik azt, hogy a természetes immunitás jobb védettséget jelent a vakcináknál

  Lancet elismeri a természetes immunitást a COVID-19 mRNS vakcináinál jobbnak. A korábbi COVID-19 fertőzésből szerzett immunitás erős, tartós védelmet nyújt a betegségek súlyos következményei ellen, „olyan magas, ha nem magasabb” szinten. mint amit az mRNS-oltások biztosítanak – derül ki a The Lancetben csütörtökön megjelent tanulmányból. https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)02465-5/fulltext

  A kutatók világszerte 65 tanulmány szisztematikus áttekintését és metaanalízisét végezték el, amelyek elsöprő bizonyítékokat szolgáltattak a COVID-19 világjárvány kezdete óta sok tudós, orvos és tanulmány által elmondottak alátámasztására.
  “A Lancet végre elismeri, amit az orvosok és a tudósok évek óta mondanak – hogy a természetes immunitás jobb védelmet nyújt a kísérleti vakcinákhoz képest” – mondta Robert F. Kennedy, Jr., a Children’s Health Protection elnöke és fő jogtanácsosa.
  “Csak a gyógyszerészeti/kormányzati biobiztonsági kartell és az ellenőrzött média propaganda- és cenzúracunamija győzte meg a közvéleményt arról, hogy a Pfizer és a Moderna jobban védi az emberi immunrendszert, mint Isten és az evolúció” – tette hozzá.

  A kutatók azt találták, hogy a természetes immunitás legalább 88,9%-ban hatékony volt a súlyos betegségek, a kórházi kezelés és a halál ellen a COVID-19 összes változata esetén 10 hónappal a fertőzés után.
  Ezenkívül 78,6%-os védelmet nyújtott az újrafertőződés ellen minden változatnál, kivéve az omicron BA.1-et, amelynél a védelem 45,3% volt.

  A BIG PHARMA BEFOLYÁSA URALTA A MÉDIÁT, A HATÓSÁGOKAT, A VAKCINA-GYÁRTÓ CÉGEKET, EZEK MOS LELEPLEZŐDTEK.

  CDC leleplezése
  2020 októberében a The Lancet közzétett egy cikket – „ Tudományos konszenzus a COVID-19 világjárványról : most kell cselekednünk” – olyan szerzőktől, mint Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, amelyről széles körben foglalkozott a mainstream sajtó.
  Kijelentette, hogy “nincs bizonyíték a SARS-CoV-2 elleni tartós védekező immunitásra a természetes fertőzés után”, és hogy “a gyengülő immunitás következménye bizonytalan a jövőre nézve”.
  2021 novemberében azonban az információszabadság (FOIA) kérelme arra kényszerítette a CDC-t, hogy elismerje, nem is gyűjtött adatokat a természetes immunitásról.
  Aztán 2022 januárjában a CDC kénytelen volt felülvizsgálni a természetes immunitással kapcsolatos álláspontját , és egy jelentésben elismerte, hogy a COVID-19 elleni természetes immunitás legalább háromszor hatékonyabban akadályozza meg az embereket a Delta-variációval való megfertőződésben, mint a vakcinázás.

  Pfzer leleplezése
  2021 októberében a Project Veritas leleplezte a Pfizer három tisztviselőjét, mondván, hogy az antitestek egyenlő, ha nem jobb védelmet biztosítanak a vírus ellen , mint az oltóanyag, számolt be a The Defender.
  Később, 2022 áprilisában az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) birtokában lévő és bírósági végzéssel kiadott Pfizer-dokumentumok megerősítették, hogy a Pfizer tudta, hogy a természetes immunitás ugyanolyan hatékony a súlyos betegségek megelőzésében, mint a vállalat COVID-19 elleni oltóanyaga.
  Nemrég a Twitter archívuma felfedte, hogy a Pfizer igazgatótanácsának egyik tagja, lobbizott a Twitteren, hogy lépjen fel egy olyan bejegyzés ellen, amely pontosan rámutat arra, hogy a természetes immunitás jobb, mint a COVID-19 elleni védőoltás – írja az Epoch Times.
  A gyógyszergyártó cégek is tisztában voltak a természetes úton szerzett immunitás előnyeivel, bár ezt az információt eltitkolták – derült ki dokumentumokból.

  FDA vezetőinek leleplezése
  A FOIA kérésekből az is kiderült, hogy dr. Anthony Fauci és főnöke, a National Institutes of Health igazgatója, Francis Collins összejátszott a Great Barrington Nyilatkozat eltörlésében , amely azt állítja, hogy a természetes immunitás fontos szerepet játszik a COVID-19 okozta lakossági károk mérséklésében, The Defender.
  Tudták, hogy az oltások kudarcot vallanak, és azért terjesztették, hogy több oltásra van szükségün, sőt permanens oltásos-sorozatra.
  A tanulmány kiemeli a mainstream sajtóorgánumok felelősségét, köztük az NBC , az ABC és a US News & World Report, és azt is, hogy továbbra is támogatják a vakcinázást, mint a COVID-19 súlyos betegségek és halálesetek elleni védekezés legfontosabb módját.
  Teszik ezt annak ellenére, hogy még az oltások szószólói, Bill Gates és Fauci is elismerték, hogy a COVID-19 vakcinák gyengén teljesítenek.
  A Cell Host and Microbe című folyóiratban a múlt hónapban megjelent cikkben Fauci és szerzőtársai megerősítették, hogy a légúti vírusokat, köztük az influenzát, a koronavírusokat, a légúti syncytial vírust vagy az RSV-t, valamint a megfázást még nem sikerült hatékonyan leküzdeni engedélyezett vagy kísérleti vakcinákkal.

  Sajnos a felelősség és felelősségrevonás kérdését igyekszik megkerülni, és így valószínűsíthető, hogy soha senkisenki nem lesz felelősségre vonva a COVID-19 és a vakcinák által okozott károkért, ami szinte felbecsülhetetlen, és jóvátehetetlen.
  De ami a legrosszabb, és érthetetlen, hogy ennek ellére folytatni akarják a vakcinázást az idők végezetéig.

 4. Ismét egy számomra a kedvencek közé tartozó előadásról szeretnék írni.
  Science behind the fake covid-19 narrative by Dr. Tom Cowan
  https://www.bitchute.com/video/RWmgFW9nkOMy/

  Ebben az adásban a vírus nem létezés témának egyik új aspektusára hívja fel a figyelmünket Dr. Cowan.
  A WHO mindenáron fenn akarja tartani a vírus teóriát, azzal a képtelenséggel, hogy kinevez egy tünetcsoportot egy betegségnek, aminek valójában számtalan oka lehet, de ezeket az okokat nem fogadja el bizonyítottnak, csak azt, hogy az általa hazudott nemlétező vírus lehet az egyetlen betegség ok. Vagyis az egy betegséghez köthető tünetek egyediségét próbálja elméletként elfogadtatni. A mantra szerint csak egyedi tünetek vannak- mindenkinél ugyanaz, aminek csak egyedi oka lehet.
  Megint egy szellemi logikai játékkal állunk szemben, ezért itt az ideje a nehéz kérdések feltételének, amiket eddig minden műsorvezető és újságíró elkerült.

  Dr. Cowan bemutat egy példát arra, mivel szoktuk bizonyítani, hogy van Télapó?
  1. a cukorka, amit az asztalon hagytunk, eltűnt
  2. láttunk képeket a Télapóról
  3. ajándékok vannak az asztal alatt
  4. Joey nagyon jó volt, így kapott ajándékot
  5. Frances nem volt nagyon jó, így csak virgácsot kapott

  Lehet összefüggés ezen dolgok között, ám mégsincs Télapó.

  Például Dr. Mccullough a nyilatkozataiban a vérrögökről, mint a covid egyedi tünetéről beszél. Evidenciaként feltételezi, hogy „ezek” speciális vérrögök, amik a vírus miatt vannak. Olyan ez a gondolkodás, ami követi a fő narratívát, megkérdőjelezetlen állításként kezelve a vírus létét, anélkül, hogy ismerné és utánajárna a tünet valós okának.
  Más betegségnek is lehet vérrögképző hatása, például a sugárzás miatti betegségnek, erről rögtön két cikk is bemutatásra kerül. (29:43, 1/ Commonalities between Covid-19 and radiation injury, 2/ Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communication including 5G- a második cikk csalás, mivel nincs vírus, de valóban a sugárzási tünetek vannak bemutatva benne.)
  A tünetek nem egyedi voltára vonatkozó másik példa az, hogy az R.S.V, a covid az influenza és a megfázás tünetei hasonlóak, és ilyenkor nem tudható, hogy éppen melyik a betegség, vagyis nincs egyedi tünet-egyedi betegség összefüggés.

  A nehéz kérdések, amiket fel kell tenni a témával kapcsolatban:
  – Ha valaki a covid diagnózisról nyilatkozik, magyarázza el, hogy miből ismeri fel, hogy az emberek most egy vírus fertőzéstől betegedtek meg?
  – A terápiára vonatkozóan hogyan mutatják be, hogy a gyógyhatású vírus ellenes szerek megölik a vírusokat? (Más magyarázat szükséges, mint az, hogy egy elpusztuló sejtkultúra sejtjei a szertől lassabban halnak meg.)
  – Az összes újságírónak, műsorvezetőnek etikai kötelessége lenne feltenni azt a kérdést, honnan tudják a megkérdezett szakértők, hogy ez a vírus fertőzés úgy történik, ahogy mondják?
  – Az a paradigma, hogy egy láthatatlan vírus áldozataként el kell különülni, feladva a társadalmi érintkezést, és toxikus drogokat kell magunkhoz venni, ez mennyire tudományos?
  De ezeket a kérdéseket eddig még soha nem kérdezték meg.

  A kérdések feltevése és a kérdések megválaszolása egy olyan jellegű paradigma váltást eredményezne, amilyen paradigma váltás még soha nem következett be, amire még nem volt példa a történelemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük