Dr. Robert Malone: mRNS vakcinák állatoknak. Átadódnak-e ezek az anyagok az embereknek?Rumble: https://rumble.com/v2b8wqk-dr.-robert-malone-mrns-vakcink-llatoknak.-taddnak-e-ezek-az-anyagok-az-embe.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/uKqfjwlpSdZv/

16 thoughts on “Dr. Robert Malone: mRNS vakcinák állatoknak. Átadódnak-e ezek az anyagok az embereknek?

 1. Valószínűleg igaz mindez, azonban az egész nagyon arra hajaz, hogy egyenek az emberek inkább rovarokat. 🙂

  1. Se a hús, se a bogár alapvetően nem emberi táplálék. Semmi sem az ami számára nyersen fogyaszthatatlan.

   Természetesen ez a kijelentés a jelen kor realitásának ellent mond, hiszen a homo sapiens gén állományát évszázadok (talán ezredek) alatt a nem megfelelő táplálkozással degenerálták. Na nem a nagy “istenek”, saját maguknak okozták ezt.

   Ezzel párhuzamosan az átlag ember tudata (elméje) is degenerálódott. Hiába fejleszt ki technikai vívmányokat, a saját pusztulásán dolgozik.

   1. A húsevés elválaszthatatlanul hozzátartozik az emberi faj fejlődéséhez. Az őseink amikor elkezdtek húst is fogyasztani az kedvezően hatott az agy térfogatának növekedésére, következésképpen az értelmi képességek fejlődésére. Valószínű, húsevés nélkül nem lennénk ennyire intelligens lények. Annyira biztosan nem, hogy pl. a húsevésről olyan magasröptű (ál)vitákat folytassunk, amilyeneket manapság a globalista propagandisták gerjesztenek. Táplálkozásunkba a húsevés megjelenése annyira a távoli őseink idejébe nyúlik vissza, hogy akkor még Neandervölgyinek vagy Homo sapiensnek se híre, se hamva nem volt. Mi már eleve „veleszületett” húst is evőként jelentünk meg a természetben. A húsevés nem valami időközben felvett téves, rossz szokásunk, amit könnyedén csak el kellene hagynunk.
    De a húsevés általában véve se káros, vagy valami bűnös, üldözendő dolog. A természet a feljebbvaló, nem az, amit gondolunk, erkölcsösködünk róla. Márpedig a természetben folyamatosan létezett rengeteg, akár kizárólag húsevő élőlény. Tehát az, hogy az ember fogyaszt húst önmagában semmiféle minősítést nem tartalmazhat: se nem negatív, se nem pozitív, egyszerűen természet alkotta létező tény!

    Húsféleként a bogár szintén lehet emberi táplálék. Kultúrkör kérdése. Amely kultúrákban bogarakat fogyasztanak, az az ő dolguk, választásuk! De ez még messzebbre és nagyobb bonyolultságba vezet. Ugyanis az emberi táplálkozás nem azonos mindennapi fehérje, szénhidrát, 2000 mg ilyen-olyan vitamin stb. szervezetbe való bevitelével, amire tudományoskodva technokratikusan leredukálják a kérdést. Ez csak a méregzöldekre jellemző otrombaság! Az ember ennél nemesebb. Színes gasztronómiája van, helyi, büszkén viselhető sajátosságokkal! Az étkezés mindennapi többszöri örömszerzésünk forrása, egyéni gusztussal, „válógatossággal”, hangulattal bonyolítva. Az étkezés köré szerveződő szokásoknak pedig közösségformáló, -megtartó szerepe van, a családok és egész nemzetek szintjén. – Nem csoda, hogy a táplálkozást is romboló támadás alá vették…

  2. Nem, nem igaz, és Dr Malone-ban nem lehet bízni.
   Az un. oltásokból 3 elemi atom – ami szükséges az élethez – hiányzik, nitrogén, hidrogén és foszfor, vagyis nem lehet mRNA. Az mRNA szál egy elterelés arról a tényről, hogy ezek az oltások sosem akartak senkit egy influenza-szerű betegségtől megmenteni, a cél mindvégig az volt, hogy megjelöljék az embereket (MAC addressek) és hogy megbetegítsék vagy megöljék. Ami az oltásban van nem biológiai hanem szimplán technikai.
   https://www.laquintacolumna.info/translations/analysis-of-a-single-drop-of-the-pfizer-vaccine-as-of-december-26-2022/

   ” Analysis of a single drop of the Pfizer “vaccine”, as of December 26, 2022. Graphene-based carbon nanotubes, graphene microfilaments, graphene sheets. Only and exclusively graphene. There is no mRNA in the “vaccine”. What is inside is not biological.”

   Ami az átadódást illeti, ismerik Önök az un. doktor-halakat, tudják azok az apró halak akváriumban amik lelegelik a halott bőrt a lábaikról. A Kanári szigeteken minden sarkon van egy ilyen szalon, 6-8 akvárium tele ezekkel a kis halakkal, és jól vannak. Nincsen semmilyen átadódás csak sugárzás, ami valószínűleg a víz miatt eloszlik és a halakra nézve jelentéktelen már.

   Van mégegy aspektus, 2008-ban – ha jól emlékszem de lehetett 2007 is – volt Kaliforniában egy genetikai konferencia. Itt a genetikusok annyira összevesztek egymással, hogy ordibáltak, mert nem tudtak egy egységes meghatározásban egyetérteni, hogy mi a GÉN, abban viszont igen, hogy az ember élete folyamán a gének folyamatosan változnak. A kedves doktor urak itt olvashatják el a konferencia összefoglalóját.
   GENOME IN DISSOLUTION – MEDIC DEBATE
   https://www.medicdebate.org/node/2208

   Rovarokat pedig a kitin miatt akarnak etetni, a kitin együtt dolgozik a technikájuk alapjával a grafén-alapú nanotechnológiával, itt a cikk róla.
   https://truthcomestolight.com/homo-chimericus-chitinization-through-an-insect-based-diet-in-synergy-with-graphenization-of-food-and-medicines-is-generating-a-new-chimeric-and-connected-human-organism/

   1. Az utolsó ajánlott cikkben szó esik a lidokainról. Egy éve kaptam fogorvosi injekciót, aminek a hatása eltért a szokásostól.
    Kezdjük azzal, hogy nem hatott, egyáltalán, lényegében, csak nagyon picit. A beadást követően egy óra múlva lett elvégezve a fogorvosi beavatkozás, utána kezdett brutálisan lezsibbasztani, amikor már távoztam. A zsibbadás viszont egy napig tartott, a normális pár óra helyett. Még nevettem is utána, de így most nem tűnik viccesnek.
    Vajon a fogorvos tudta, hogy nem lidokain injekciót ad be? Amióta láttam a mágneses lidokain injekciós szkíta híradást, azóta végleg elment a kedvem a fogorvostól.
    Egyébként ezt a kitines cikket jó lenne összefoglalva megjeleníteni, sok témát érint.

    1. Kedves Hegedűs A.!

     Én ugyanígy jártam 2021 decemberében. A foghúzásom emiatt kifejezetten fájdalmas volt de később úgy zsibbadt az arcom, hogy még másnap sem tudtam rendesen beszélni. Emlékszem folyton az járt az eszemben vajon mit fecskendezhettek belém.
     Sajnos megint van egy fájdalmas, gyulladt, laza fogam. A sok elfojtott indulat így manifesztálódik, de megvárom, hogy saját magától kiessen mert fogorvoshoz többé nem fordulok az biztos, mint ahogy másféle orvoshoz sem.

 2. (Hát hogyne adódhatnának át, ha néhány ember eleve állat…)
  Egyszerűen nem lehet megérteni, hogy néhány degenerált személy, miként képes garázdálkodni egész népek felett?! Hírek ismét Brazíliából:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/brazilian-president-and-wef-member-lula-da-silva-pressures-population-total-covid
  A brazil elnök és WEF-tag Lula Da Silva a lakosságot COVID-oltásra kényszeríti
  2023. február 28.

  A kormányok és a globalista intézmények hároméves, özönlő dezinformációja után a nyugati országok végre kezdenek rájönni, hogy a világjárvány nem volt nagy világjárvány, és a válaszlépésekkel kapcsolatos korlátozások, megbízások többségének semmi köze a közegészségügyhöz vagy a közbiztonsághoz.
  (…)
  Ne mutassa meg ezeket a bizonyítékokat Lula Da Silvának, Brazília rendkívül ellentmondásos, elítélt bűnöző elnökének – Ő azt mondja, hogy ez mind “tagadás”, amelynek célja, hogy meggyőzze a brazil lakosságot, hogy védtelen maradjon a covid ellen. Silva az erőltetett oltást tette elnökségének központi elemévé, legújabb erőfeszítései a globalista politikai befolyás szagát árasztják.
  (…)
  A Silva 2023-ban elindított egy új covid oltási kezdeményezést, évekkel a koronavírus-járvány kitörése után, és több mint egy évvel azután, hogy a legtöbb más nemzet feladta a polgárokra való nyomásgyakorlást. Ennek furcsasága Brazília jelenlegi oltási arányában gyökerezik – A “hivatalos adatok” szerint Brazíliában a lakosság már 80%-a beoltott. Ha ez igaz, miért próbálja Silva még mindig a maradék 20%-ot megfelelésre kényszeríteni? Pusztán közegészségügyi szempontból Brazília már elérte az állományimmunitást (ha az oltások valóban hatékonyak voltak, ahogy azt állítják). Úgy tűnik, egy másik indítéka van.
  Lula régóta a Világgazdasági Fórum és Klaus Schwab egyik kedvenc munkatársa. Lula legalább 20 éve részt vesz a WEF-en, és az agytröszt 2010-ben “Globális államférfi díjjal” tüntette ki. A WEF számos alkalommal kijelentette, hogy céljuk az “egész világ beoltása” mRNS covid termékekkel.
  A WEF-tagot 2018-ban elítélték korrupciós vádak miatt, 12 év börtönbüntetést kellett volna letöltenie. A brazil legfelsőbb bíróság azonban varázsütésre kevesebb mint két évvel később megváltoztatta a börtönbüntetését. Ezután egy összehangolt vállalati médiakampányt indítottak Silva imázsának megtisztítására, hogy újra indulhasson az elnökválasztáson. Silva győzelmet aratott a 2022-es választásokon, bár Brazília legalább fele azt állítja, hogy a választásokat meghamisították.
  Silva azóta is küldetésének tartja, hogy beoltassa egész Brazíliát, és olyan intézkedéseket alkalmaz, mint a jóléti ellátásokhoz való hozzáférés korlátozása mindazok számára, akik nem maradnak naprakészek az emlékeztető oltásokból, illetve a szülők, akik megtagadják gyermekeik beoltását.
  Silva a brazilok megszégyenítésére törekszik, hogy alávessék magukat a vakcinának, azt sugallva, hogy veszélynek teszik ki gyermekeiket és rokonaikat. Azt állítja, hogy a vakcina az “élet egyetlen garanciája”. Minden tudományos bizonyíték mást mond. Mivel a covid hivatalos átlagos halálozási aránya 0,23% (még kevesebb, ha figyelembe vesszük a téves pozitív haláleseteket), a lakosság 99,8%-a számára a covid nem jelent problémát. De ha a cél az, hogy teszteljék, meddig lehet a lakosságot rávenni a globalista covid-szabályok elfogadására, akkor a bizonyítékok nem sokat jelentenek.

 3. Na, ilyenkor kellene országos sztrájkot és polgári engedetlenséget hirdetni, az egész országot leállítani mindaddig, amíg a csaló gazembert és csicskásait el nem takarítják, és oda nem küldik, ahova valók. Nem tüntetgetni kell meg petíciózgatni, mert azzal senki nem ér el semmit az ilyen velejéig korrupt rendszerekben, csak az idejét és az energiáját pazarolja teljesen értelmetlenül.
  Egy pszichopata még a karhatalommal együtt sem képes mindenkire rákényszeríteni az akaratát, ha az emberek nem hagyják. Egyszerűen nemet kell mondani, egymást segíteni, leállítani az egész országot, és megmutatni, hol van a valódi hatalom. Az ilyen Lula-féle senkiknek csak annyi hatalmuk van, amennyit mi, a birkanép, átengedünk nekik. Nélkülünk nullák, vagy még annál is kevesebbek.

  1. Lenne egy megoldás de az teljes paradigma-váltást jelentene. Rég óta megy a háttérben a vita a Germ-theory vagy Terrain-theory igazságáról, vagyis melyik igaz.
   Van egy kanadai aktivista, a neve Christine Massey, aki szétküldött több mint 200 Információ Adás Kérést – angolul FOI request – különböző országok különböző hatóságainak vírus izolálással kapcsolatban. Az eredmény az, hogy soha semmilyen virust nem izoláltak tisztességesen, elválasztva minden mástól és bebizonyítva, hogy felelős az adott fertőzésért.
   https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-have-no-record-of-any-virus-having-been-isolated-purified-virology-isnt-a-science/

   Igen egyszerűen, ha nincs virus, akkor a WHO semmilyen oltást senkire nem készeríthet, mert nincs miért.
   Egy másik szemszőgből, külföldön nagyüzemben irtják az állatokat akik az asztalunkra kerülnének mint étel, ilyen vagy olyan fertőzésre való hivatkozással, de értik, ha nincs madárinfluenza akkor nincs ok lemészárolni és kidobni a csirkéket.

   Ha megakarják állítani őket, az egyetlen mód, hogy a Terrain theory igazsága széles körben ismert legyen. Egyébként elkezdték az állatainkat célozni, idekinn a kutyák és macskák lemészárlásáért kampányolnak már. A WEF nylítan kimondta hogy el kéne altatni őket, mert húst esznek (carbon pawprint).
   Ha azt hinnék ez nem lehetséges, az angolok 750.000 kis kedvencet mészároltak le 1939-ben a kormány kérésre a várható ételhiány miatt.
   Jelenleg a covid miatt a kínaiak az összes kedvencet megölték, az ausztrálok megölték a kutyakölyköket, a hollandok a görényeket és akkor a haszonállatok (étel) mészárlásáról még nem beszéltem.

   Ezt valaki legyen szíves fordítsa le, az egyik legjobb dokumentum-film, összefoglaló arról mért nem igaz és nem lehet igaz a Germ-theory.
   https://truthcomestolight.com/the-end-of-germ-theory-documentary-an-easy-to-understand-step-by-step-analysis-of-the-history-of-germ-virus-theory-the-erroneous-science-behind-vaccination-a-close-look-at/

   Önök pedig kérem, ha nem hiszik el, gondokozzanak el ezen: Hogyan lehetséges, hogy a penész mindig az öreg, beteg ételt választja a hűtőben és sosem a frisset, ha a Germ theory úgy működne ahogy mondják akkor a penész nem válogatna, csak ráugrana mindenre.

 4. Kedves Cassandra!

  Én is így gondolom. A jogi csűrés-csavarás ingoványos útjait követve semmit nem lehet elérni mert a pszichopaták csak az erőből értenek, vagy abból sem. De egy jól irányzott ütéstől biztosan elnémulnak több-kevesebb időre. Az oltást (oltásokat) pedig az ilyenekre kell tartogatni. Aki törvényes úton akar elégtételt egy velejéig korrupt rendszerben,az egy álomvilágban él és csak a rabszolgatartók szekerét tolja akarva-akaratlanul.

  1. Klaust meg a többi perverzet be kellene zárni egy ketrecbe egy-egy oroszlán, tigris, párduc, leopárd vagy medve mellé, amelyik 3 napja nem evett. Ott megmutathatnák, meddig jutnak az előjátékban. Gyanítom, hogy örökre kigyógyulnának a perverzióikból. Persze lehet, hogy még egy kiéhezett fenevadnak se támadna rájuk gusztusa…
   A parazita kaszt nagyon nagy bajban lehet, ha a sátánista-perverz csicskásai már ilyesmikkel állnak elő. Valamiről nagyon el akarják terelni a figyelmet. A hamis zászlós idegen invázió (UFO-k) narratíváját már elkezdték nyomatni a papagáj-médiában. Werner von Braun, az USA-ba importált náci rakétatudós a halála előtt felsorolta, milyen hamis zászlós műveleteket fognak bedobni, és eszerint a kamu-járvány után közvetlenül a kamu idegen invázió fog következni. Hamis vallási próféták és “szentek” megjelenése is várható az égen (Blue Beam hologram-technológiával), akik mind engedelmességre és az új, egyetlen világvallás követésére fognak felszólítani.

   1. Szerintem ez még a népességcsökkentési logika része:
    Tedd aberrálttá a jónépet, majd ez lesz az indoka a pusztításnak, mint isteni büntetés az aberráltságra.
    A Teremtő nem akar K.S. lenni (ezt máshol olvastam). K.S. bár szeretne Isten lenni, de ez sehogyse jön össze.
    A szánalmas bohóc szerep már összejött neki.

   2. Ezt nem is tudtam, érdekes info von Braunról.
    Azt viszont tudom mi van a “rakétatudós’ NASA élember sírkövén. A fotót bárki megtalálhatja a keresővel.
    PSALMS 19 1
    “The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.”
    Bizonyíték van rá, hogy egy zárt rendszerben élünk, egy különleges búra (firmament, dome) alatt. Akit érdekel olvasson utána az Operation Fishbowl, Operation Dominik és Operation High Jump-nak. Soha senki nem volt a holdon, nem tudjuk elhagyni a földet. A Canon P900 kamera óta kiderült, hogy nincs görbület, legalábbis ott nincs ahol lennie kéne, semmi sem tűnik el a horizonton. Ahogy egy UFO támadást eljtászani tudnak az pedig a Blue Beam-el fog történni.
    Nézzék meg mire képes ez a technika.
    https://www.youtube.com/watch?v=X4bxyBJ40y8
    Többen próbálták a kupolát lőni a fejünk felett, többek között a NASA is, sikertelenül. Az utolsó rakéta a videón a NASA-é.
    https://www.youtube.com/watch?v=-rmDj1MJyaY

    1. Milan Ryzl aki a parapszichológia úttörő kutatóinak egyike, “Bibliai csodák” című könyvében is ír olyat, hogy még az elhunytak lelkei sem képesek elhagyni a föld gravitációs vonzáskörzetét. Valamilyen erő visszahúzza a súlytalan lelkeket. A véleményem szerint talán a karmájuk súlya. Ha jól emlékszem csak a megvilágosodott lelkeknek lehetséges kiváltság a végtelen térben való utazás.
     .

  2. Furcsa, de belegondolva ez tökéletesen beleillik az „One Healt” hamis céllal létrehozott mozgalmukba, illetve az ilyen név alatt futtatott, egyébként teljesen semmitmondó filozófiájukba, világszemléletükbe.)

   Egyelőre nem kell annyira szörnyülködni, ismerve a beteges globalistákat még nem ez a vég. Következő hatványlépésükben várhatóan meg fognak jelenni majd a pedofil zoofilek is – akik kifejezetten azonos nemű kiskutyákkal…
   Szóval, „van még lejjebb”, lesz még lejjebb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük