Dr. Pócs Alfréd: FELHÍVÁS

Dr. Pócs Alfréd beszél a Szabadság Mozgalom által elindított, a kizárólagos hatalom elleni,alkotmányos fellépésről szóló Nyilatkozat kitöltésének fontosságáról.

A Nyilatkozatot lehetőség van mindkét oldalt szkennelve vagy lefényképezve az alábbi e-mail címek egyikére beküldeni:

 • szabadsag.nyilatkozat@gmail.com
 • szabadsag.mozgalom@gmail.com
 • egysegfront@gmail.com

Ebben az esetben a kitöltött, eredeti „Nyilatkozatot” kérjük megőrizni.

(A Youtube-ról törölték a videót)

10 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd: FELHÍVÁS

 1. Hát sem formailag, sem tartalmilag nem túl meggyőző ez a nyalatkozat. Fejléc egyenesen gyerekes. Adatkezelés vázlatos. A videó meggyőzőbb volt. Lehet, hogy beadom, de még gondolkodom rajta.

  1. Ha tényleg Hun vagy, akkor aláírod …. nem a külalakkal hanem a tartalommal foglalkozol.

 2. A demokrácia játékszabályai szerint (egyelőre még ezek vannak érvényben), a parlamenti képviselőket a nép választja, nálunk négy évre. A képviselők többségének van joga törvényeket hozni és végrehajtó hatalomként kormányt alakítani. Ha a népnek nem tetszenek a meghozott törvények és/vagy egy kormány tevékenysége, akkor a következő választáson más képviselők kerülhetnek a parlamentbe és más kormány alakulhat. Jövőre M.O. választ, ha más lesz a miniszterelnök, akkor annak éppen annyi lehetősége lesz diktatúrát gyakorolni, mint a jelenleginek. Kérdés azonban, hogy a törvények diktatórikusak-e vagy a végrehajtóik. Egy állam törvények nélkül nem irányítható, de rossz törvények rossz irányítást eredményezhetnek.
  Ha valaki az Alaptörvény érvénytelenségével kívánja az Országgyűlés jogát elvitatni a törvényhozástól, akkor az a következő parlamenti képviselők törvényalkotási jogosultságát is vitatja, tehát már a képviselő-választást is jogtalannak kell tekintenie.
  Egyszerűbb lesz a helyzet, ha megalakul az Európai Egyesült Államok, majd később a Világkormány, ahogy azt a pl. a DK hirdeti, mert a törvényeket majd mások hozzák a magyar nép képviselői helyett és bizonyára kevesebb lehetőségünk lesz diktatúráról értekezni.
  Az oltások erőltetése,- bár abszurd és emberellenes -, nem magyar sajátosság, az egész világon ez folyik. Az a háttérhatalom, mely már sok éve tervezi ezt a járványt, elég befolyásos ahhoz, hogy akaratát keresztül vigye. Ha a Szabadság Mozgalomnak van arra ötlete, hogy miként lehetne megszabadulnia a világnak ettől a háttérhatalomtól, akkor álljon elő vele.
  Tájékoztatásképp:
  Ultimate Proof: Covid-19 Was Planned to Usher in the New World Order
  https://humansarefree.com/2020/09/proof-covid-19-planned-new-world-order.html
  magyarul:
  Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték
  https://www.phytomint.hu/tudasfa/vegso-bizonyitek-a-covid-19-et-az-uj-vilagrend-bevezetesere-terveztek.html?fbclid=IwAR1KspDgPQAfc3FdgfcaTTCQ-GWapu6tdxzJs9RgdQ2AiqxKf0-sbcBCBwA

 3. Mint baloldali-liberális gondolkodó orvos kérem barátaimat és ellenségeimet, támogassák aláírásukkal a nemzet újraegyesítését, a szégyenletes populista, honfitársaink, szüleink, gyermekeink fejét örökös rabigába hajtó “alaptörvény” eltörlését, a jelenlegi parlament és abban részt vevő pártok feloszlatását és Alkotmányozó Nemzetgyűlés során történő Reformációját. Vissza kell térnünk az Aranybulla, a Tordasi Országgyűlés, vagyis a szkíta erkölcsökön alapuló, minden jóakaróval szemben befogadó, toleráns erős Haza megalapításához, mely nem függhet a nemzetközi finánctőkétől, az azt kormányzó 199-ek hatalmától, a globális világkormánytól. El kell érnünk honfitársaink felszabadítását a kamatos kamatok rabigájától, biztosítani kell a munka alapú tisztességes szintű megélhetéshez való hozzájutást, fel kell számolnunk a társadalmunk szélsőséges polarizációját, hogy az sohase lehessen ismét a milliárdos pár százalék magántulajdona. A hasonló törekvésekben senkit nem vezérelhet politikai, vallási, etnikai, vagy egyszerű önös érdek, csakis a Nép javának képviselete. A Nemzetalkotó nem lehet társadalmi-gazdasági osztály, sem párt, sem egyház, csakis az azonos kultúrán nevelkedett, azonos érdekeket képviselő, az Ügy érdekében komoly áldozatot hozni képes becsületes honfitársaink köréből kerülhet majd ki. A Gyermekeinkért jövőjéért, és a saját becsületünk helyreállításáért tesszük!!!

   1. Valamelyik nap én is ezt hallgattam, találó… Nem hittem volna, hogy a 21. században ilyen dolgok történhetnek, mint ami most van.

 4. Minden tiszteletem az Önöké. 3 szor is meghallgattam. Természetesen már aláírtuk, és sokan mások is akiknek eljuttattuk. Mert nem kerül semmibe kitölteni, de nem kitölteni, lehet, hogy nagyon sokba….

 5. Kedves Pócs Alfréd.
  Én csak azt kérem hogy vigyázzon magára !!!!
  Nehogy valami baj érje. Legyen óvatos.
  Ön nagyon veszélyes lehet a hatalom számára, ha ezt a videót 1 órán belül törölték a Y.T. -ról.

 6. Nézz le ránk Atyám, légy velünk a szükség óráiban.
  Ha Te velünk vagy, ki lehet ellenünk?

  Isten legyen hozzánk irgalmas!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük