Amerikai szenátorok vizsgálatot indítottak a koronavírus félrevezetések miatt

EZ MÁR VALAMI, DE CSAK A KEZDET! Az amerikai szenátorok vizsgálatot indítottak a koronavírus körüli félrevezetések miatt.

Ők legalább már világossá tették azt, hogy a járványt és a velejáró problémákat főleg a médiának, és a vele üzletelő politikusoknak köszönhetjük!

Végre mindenki beláthatja, hogy becsapták, mert a média a valóságot nem csak elhallgatta vagy cenzúrázta, hanem le is tiltotta – amit nap mint nap megtapasztalhattam! Mert bennünket, akik felléptünk a hisztériakeltés ellen, azonnal aljas módon támadtak, ellehetetlenítettek és rágalmaztak.

Ez az újságírók felelőssége, akik a politikával együttműködve azt tehettek, amit akartak, de ennek lassan vége, és várjuk majd mi is az elszámoltatásukat!

Vajon hány ember életét követelte a két legfőbb hatalmi ág együttműködése a félrevezetésben? Hány család ment tönkre, hányan betegedtek meg emiatt és hány gyermek sérült meg pszichésen örökre? Ezt vajon hogy bírja a lelkiismeret, vagy az sosem volt ott senkinek?

És nem hogy egy párt, de egyetlen egy ember sem volt a parlamentben, aki felemelte volna a szavát mindez ellen! Közben csak fújták az álszent szöveget, hogy vigyázzunk egymásra, és azt hazudták hozzá, hogy nekik számít minden ember élete…

Aljas gazemberek ezek, láthatjuk már több mint 30 éve, ezért kell vasárnap mindenkinek eljönni a Kossuth térre, hogy rendet tegyünk majd a parlamentben: https://facebook.com/events/228993208680037

6 thoughts on “Amerikai szenátorok vizsgálatot indítottak a koronavírus félrevezetések miatt

 1. Vegyük észre, hogy ez is egy hazugságkampány, nevezzük mondjuk második szakasznak. Most Kína mindenért a bűnös és felelős, ja meg Fauci egyszemélyben. Az eddig jól lefojtott érzelmeket és indulatokat meg fel lehet hergelni és egymásnak lehet uszitani a lakosságot és népeket, polgárháborút és háborúkat szítva. Persze a vakcina továbbra is fasza és kurva jó, mert most már mindkét oldal által hivatalosan szentesítve lett. Most már végre a bizonytalanok és kétkedők is nyugodt szívvel beadhatják maguknak a szurit.

  1. Kb. elmondtad a lényeget. Amíg nem azt mondják ezek a kilóra megvett illetve agyon zsarolt félnótások, hogy kamu volt az egész, addig biztosra vehetjük, hogy csak a szemfényvesztés folytatódik. Világkormány pedig nem lesz, mert a zsidó sem akar a kínai alattvalója lenni, a kínai sem akar a zsidó alattvalója lenni. Most ez a két eszement felfogású erő csap össze, hogy megszerezzék a világ feletti teljes uralmat, de nem fog sikerülni egyiknek sem.

 2. вода Hans Reagan Kurt • egy órája
  Fészbukról (magyar feliratos videó a linken):
  https://www.facebook.com/gr

  “Thomas Massie republikánus képviselő megerősítette, hogy az Amerikai Járványügyi Hivatal félrevezette az országot, mivel a természetes immunitással rendelkezőket nem kell oltani!

  NINCS SZÜKSÉG ARRA, HOGY AZ OLTÁSOKKAL KITEDD MAGAD A VESZÉLYEKNEK! Magyarországon sajnos addig nem lesz az emberek életét és érdekeit szem előtt tartó képviselő, amíg mi nem küldünk ilyeneket a parlamentbe!”

  6

  Válasz

  Megosztás ›
  Profilkép
  вода вода • egy órája
  Fészbukról még egy kis “konteó” ami lehet könnyen valósággá válik hamarosan:

  Emlékszünk meg arra, hogy par hónapja Bill Gates gúnyos mosollyal egy riport végén azt találta mondani, hogy ” a következő vírusra már fel fognak figyelni az emberek”??
  Lehet, az emberek többsége még nincs tudatában ennek (főleg a beoltottak) de Angliaban és Skóciában a hivatalok biztosan tudják, hiszen majd egyidoben írtak ki tendereket “Ideiglenes Hullahazak” epitesere.

  Angliaban a Westminster tanacsa a következő tendert írta ki június 10-én.

  A contract időtartama 4 év (2025 június 21-ig..milyen érdekes a World Bank Covid projectje is pont eddig tart…) és tobbek között tartalmaz ideiglenes hullahaz szolgáltatást,helyi hullahazak építéset,krematorium kapacitás noveleset stb)
  A skótok a kiirasban a covid 19-cel kapcsolatos ” előre nem látható esemenyek által kivaltott rendkívüli surgossegre” hivatkoznak…

  Ezek hivatalos tenderek (lsd. linkek)

  https://bidstats.uk/tenders
  https://www.publiccontracts

  A kérdés már csak az, mit tudhatnak a kiírók ennyire biztosan, hogy masfel évvel egy vilagpandemia közepén jut csak eszukbe hogy ezeket a kapacitasokat novelni kell (miért nem féltek idáig hogy nem lesz eleg hullahazi hely a halottak elhelyezésére??)

  A valaszt pedig tudjuk, az pedig nem más mint amit a felreallitott orvosok már a kezdetektől mondanak, hogy az mRNS vakcinak feherje tüskei, amikor a beoltottak újra ki lesznek téve egy valódi virusnak (és ez ősszel már várható) akkor a fehérje tüskék altal kivaltott immunreakciok fognak elvezetni a tomeges tragédiákhoz (amit hivatalosan majd úgy fognak magyarázni, hogy egy új nagyon halálos virus jelent meg, miközben a vakcinak okozzák es a már beoltottak fognak szenvedni)

  Jó lenne nekünk, embereknek is felkeszulni, ha már a hivatalok is kezdik a felkeszulest a közelgő apokalipszisre…

 3. https://www.washingtonexaminer.com/news/cdc-link-covid-vaccine-heart-inflammation

  Szintén a facebookról: László G. Boros (orvos-biokémikus prof., UCLA) – 2021.06.24. (mai bejegyzés)

  A CDC is beismerte, hogy kapcsolat van az mRNS vakcinák és az akut aszeptikus szívhártya, illetve szívizom gyulladások között, főleg fiatal felnőtt férfiak esetében, ami a “vakcinázási” tervek újraértékelését is szükségessé teheti! Így megy ez a genyom ökörködések korában!.

  CDC panel says heart inflammation cases likely linked to mRNA COVID-19 vaccines, June 23, 2021
  https://www.washingtonexami

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük