“Fauci hazudott, emberek haltak meg”

Dr. Faucit az USA nyunyókáját, kirúgnák! A járvány, mint az emberiség legnagyobb politikai kamuja utolsó óráit éli az USA-ban!

Az USA-ban a szenátus sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szörnyű hazugságokat terjesztett a média, az amerikai nyunyóka Dr. Fauci vezetésével, így történhettek meg a lezárások is. Az emberek szörnyű dolgokon mentek át az elmúlt egy évben, amire válaszokat KELL kapniuk!” nyilatkozza Marjorie Taylor Greene.

“Fauci hazudott, emberek haltak meg” áll a táblán a hivatalos állami sajtótájékoztatón!

5 thoughts on ““Fauci hazudott, emberek haltak meg”

 1. Ezt nézd meg ! Egyiken sincs szájmaszk !

  Bizonyos korona apartheid országában egy ilyen fellépéshez a nem oltottaknak legalább 2 db. PCR-teszt szükséges.
  A két teszt között legalább 48 óra időbeni külömbségnek kell lenni, de az nem több, mint 5 nap.

  Az oltottaknak elég a védettségi igazolvány is.

  És mivel zárthelyiségben több ember jött össze, ezért a szájmaszk viselése mindenkire kötelezően elő van írva.

  Aki ezt megszegi az, 5000-től 50 ezer pénzre büntethető.

  De itt azt is meg kell fontolni, hogy mikor volt ez hivatalos állami sajtótájékoztató ?
  Mert ha az este 20:00 után volt megtartva, akkor az a büntetéskor a kijárási tilalom megszegését is maga után vonja.

  De ez már halmozottan büntethető rendbontási kategória.
  Meg a gyülekezési tilalmat is ki kell vizsgálni ! Hogy hányan voltak itt jelen ?

 2. Mondjuk a “kirúgás” ebben az esetben érthetetlen lenne. A sorozatgyilkosokat halálra szokták ítélni. Teljes joggal. Itt nem meghaltak az emberek, hanem meggyilkolták őket a kórházi kezelés protokoljával, a “vakcinákkal”, a hazudozás miatti orvosi ellátatlansággal, a maszkok által terjesztett tüdőbetegségekkel, stb… A többiekbe pedig már beszúrták a gyilkos “kést”, csak még agonizálnak egy kicsit, mielőtt meghalnak!

 3. Tisztelt Admin!

  Jómagam is olvastam és láttam ezt a hírt, a videót is. Nagyon fontos azonban leszögezni, hogy NEM a Szenátus sajtótájékoztatója, volt, hanem öt republikánus szenátor állt ki így, hivatalosan, a nyilvánosság elé. DE így is ÓRIÁSI jelentősége van ennek, hiszen hivatalos sajtótájékoztatón, ilyen nyíltan még sohasem fogalmaztak szenátori rangban. De! AZ ÖT REPBLIKÁNUS (G.O.P.) szenátor nem az egész szenátus nevében beszélt (ahol vegyesen vannak demokraták és republikánusok). Látszik, hogy a “független tényellenőrzőknek” nagyon kellemetlen ez a téma. És megvannak a módszereik arra, hogy e nagy horderejű esemény fontosságát, igazságtartalmát elmossák, gyengítsék. Ha ezt megtámadják, akkor az olvasókban csak az marad meg, hogy csak egy hazugsággal lett több, ez az egész nem igaz…. A hír “Achilles-sarkát” meg is találták. Azt kellet megtámadni, hogy “a Szenátus nevében” szóltak, és máris hazugsággá olvad az egész story.

  Elmondom az én esetemet ezzel kapcsolatban a “fact checker”-ekkel, vagyis a tény-ellenőrzőkkel. (az hogy függetlenek, lennének, az egy vicc). Úgy emlékszem, hogy a “Médiaforrás”-ban olvastam először erről a szenátori sajtótájékoztatóról, de azonnal észrevettem, hogy nem az egész szenátus nevében beszélnek, hanem ezek csak republikánus szenátorok. Ha nem így lenne, akkor már vége lenne a pandémia-cirkusznak. Ezután megosztottam a sajtótájékoztató videóját a fb oldalamon, de semmilyen felvezető szöveget nem írta elé. És, hogy még autentikusabb legyen, magának az egyik nyilatkozó szenátor asszonynak, Senator Marsha Blackburn-nak a YouTube csatornájáról osztottam meg a videót. 2 nap múlva kaptam a facebook-tól a következő üzenetet: “Független tényellenőrzők átvizsgálták, és úgy ítélték meg, hogy az Ön bejegyzése részben hamis. Kénytelenek vagyunk a bejegyzéshez egy megjegyzést csatolni, mely ezt a tényt rögzíti, hogy mindenki lássa aki meglátogatja a bejegyzést”. Továbbá utaltak még a következő linkre, hogy olvassam ezt el, és “okuljak” belőle:
  https://tenykerdes.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9CB3GZ-1?fbclid=IwAR0VTaqwojJjyUOnbPncOrx6W-5VQRAV3aMwQcyptAsDBRzc-PEpoNB6Eno

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük