SÚLYOSABB betegség-lefolyást okozhat a COVID-VAKCINA!

A német Wochenblick meglepő információkat közöl a COVID oltással kapcsolatban referálta az irodalmat a Racionális Életért Közösség. OKTÓBER óta ismert ez a TANULMÁNY a hatóságok számára!

Sokkoló felfedezés: Bizonyos esetekben az oltás sokkal súlyosabbá teheti a betegség lefolyását! A tanulmány megerősíti: Súlyosabb Covid-lefolyás léphet fel sok esetben az oltás miatt!

Tény, hogy a sokat reklámozott mRNS-vakcinák „védő” hatása, valójában hogyan is működik, még öt héttel az oltás megkezdése után sem világos. Nincs megbízható információ arról, hogy a beoltott emberek nem tudják-e utólag továbbadni a vírust, és nincs megbízható adat az immunitás időtartamát illetően. Az oltottak ismételt fertőzései nem zárhatók ki. Az oltás fő hatása az kellene legyen, hogy legalábbis enyhíti a betegség lefolyását. De most ez az ígéret is ingadozik már.

Hetek óta egyre több olyan eset fordul elő, amikor az oltott embereknél már az első dózis beadása után röviddel koronás megbetegedés lép fel. Sok közülük meglehetősen nehéz és olyan tünetekkel rendelkezik, amelyek legkevésbé sem mutatnak különbséget a normál koronafertőzéses megbetegedésekhez képest. Ez már önmagában felveti azt a kérdést, hogy miért kell akkor oltani, ha az oltás valószínűleg legalább akkora Covid-megbetegedési kockázatot hordoz magában, mint maga a vírus oltás nélkül. Nem beszélve az oltás már ismert és még nem feltárt mellékhatásiról, ami miatt maga a gyártó sem vállal semilyen felelősséget az oltást illetően. Az olottak tehát nyíltan kimondva kísérleti alanyok.

Még meghökkentőbb, hogy a hatóságok csaknem három hónapja tudják, hogy az mRNS korona vakcinák a Covid súlyosabb lefolyásához vezethetnek, mint amire az oltás nélkül számítani lehetne. Tehát ez azt jelenti, hogy pont ellentétesek a vakcina céljával. Ez nem csak azt a jelenséget magyarázza, hogy egyes betegek csak oltás után kapták meg a Covid-ot. Továbbá, ha korona-pozitív személyt oltanak be, esetleg észrevétlenül, akkor súlyos lefolyású Covid-betegség pont az az oltás révén következhet be.

Az International Journal of Clinical Practice október végén megjelent tanulmányban kifejezetten megvizsgálja és megerősíti ezt a kockázatot, amikoris a Pfizer / Biontech éppen csak befejezte a vakcina gyorsított klinikai tesztelésének harmadik szakaszát, majd átlépett az engedélyezési folyamatba. A tanulmány szerzői azt írják, hogy ez nem pusztán elméleti hatás, inkább “elsöprő” megállapításokról írnak. Azt is követelik, hogy feltétlenül tájékoztassák a betegeket erről a lehetőségről az oltás megkezdése előtt! De pontosan ez NEM történik egyáltalán meg. Sem a médiában, sem a politikai oltási propagandában, sem az oltást végző egészségügyi személyzet által, ezért itt az ideje, hogy nyíltan tájékoztassák az embereket a csodaszernek titulált mRNS-vakcina hatalmas kockázatairól. Mégpedig ugyanazzal a buzgalommal, amellyel hónapok óta erőszakkal tájékoztatták őket a “szörnyű, halálos járványról” a koronáról.

Forrás:

9 thoughts on “SÚLYOSABB betegség-lefolyást okozhat a COVID-VAKCINA!

 1. 55 amerikai és 29 norvég hallt meg közvetlenül azután hogy megkapták a COVID-19 oltást

  Zerohedge: ’55 haláleset az USA-ban az oltások következtében, Norvégiában a halálesetek száma 29-re emelkedett: mindez az mRNS-alapú CV-19 vakcinák alkalmazásának felfüggesztésére irányuló egyre hangosabb felhívások közepette…

  55 Americans & 29 Norwegians Have Passed Away Shortly Following COVID-19 Vaccine

  Zerohedge: ’55 US deaths following CV Vaccination, Norway Deaths Rise To 29: Amid increasing calls for suspension of the use of mRNA-based CV-19 vaccines…

  https://welovetrump.com/2021/01/18/55-americans-29-norwegians-have-passed-away-shortly-following-covid-19-vaccine/

 2. Andy Pears immunologus – Telegram

  „Cenzúráznak és elnémítanak minket. Bárki, aki orvosi képesítéssel rendelkezik és leleplezi a Covid-csalásokat mint én is, azt azonnal betámadják. Korábban az NHS-ben dolgoztam immunológusként, és abban a pillanatban amikor az mRNS-vakcina kifejezést meghallottam, tudtam, hogy ez mire szolgál. A valóságban ez egy az emberi genetikát megváltoztató ketyegő időzített bomba, amely súlyos citokin-vihart fog okozni, amikor később a Covid 19 vírus előre meghatározott változatával találkozik. Azt hiszem, hogy a későbbi vírus variánst Covid 21-nek vagy valami hasonlónak fogják nevezni. Meg kell várniuk, amíg mindenkit beoltanak, aminek következtében mindenki immunrendszere genetikailag megváltozik, így biztosak lehetnek abban, hogy a világon sehol nem maradnak olyan betegek (nullák?), amelyekből gyógyszert lehetne létrehozni. Ne adasd be az úgynevezett Covid vakcinát, mivel ezek nem csökkentik és nem akadályozzák meg a vírus terjedését, ezek technikailag nem oltások.

  “We are being censored and de-platformed. Anyone who is medically qualified and speaking out to expose this Covid fraud is being targeted including myself. I used to work in the NHS as an immunologist, and the second i heard the phrase mRNA vaccine i knew exactly how it was likely to be used. In reality its a genetics altering ticking time bomb that will cause you to suffer a serious cytokine storm, when later challenged with a predetermined variant of the Covid 19 virus. My guess the later virus will be called Covid 21 or something similar. They need to wait until everyone has been jabbed causing everyone’s immune system to be genetically altered, so they can be sure there will be no patient zeros left anywhere in the world that could be used to create a cure from. Do not have any of the so called Covid vaccines as they will not reduce or prevent transmission of the virus, hence why they are not technically vaccines.

 3. A legnagyobb problémának azt érzem, hogy kicsusszant az orvosszakma kezéből a történet s az átkerült a nyíltan hasznot remélő üzletemberek, gyógyszercégek, a politika valamint a média térfelére. Még az sem remélhető, hogy a konkurencia ellehetetleníti az egyik vagy másik gyártót, oly nagy az összefonódás.

 4. Tisztelt Doktor Urak!
  Nagyon szépen köszönjük hasznos információt amit átadtak nekünk!
  Remélhetőleg a közel jövőben minden amit hallottunk lesz valami haszna
  azért hogy ne tehessen a kormány bármit meg velünk akik mit sem sejtenek
  arról hogy miben vesznek részt!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük